Far Cry 6 National Treasure Walkthrough

National Treasure is een hoofd missie (operatie) in Far Cry 6.
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de hoofdmissie van National Treasure.

Regio: El Este
Subregio: Conuco
Quest Gever: El Tigre
Vereiste: Voltooi eerst de operatie “Bullet Points
Beloning: 150 Guerrilla XP, El Tanque (Charm)
Missie informatie: We hebben het vijfde legendarische lid van de revolutie van ’67 nodig, en de zwaarste klootzak die ik ooit heb gekend.¬†Hij is een oorlogsheld die gedwongen wordt te werken in het museum van Castillo.

Doelen:

  • Bevrijd Karlito
  • Reparatie Karlito
  • Rijden Karlito

Startlocatie: National Treasure

  • National Treasure is een operatie die beschikbaar is op de La Moral-basis in Conuco, El Este na het voltooien van “Bullet Points“.¬†Het kan worden gestart door met El Tigre te praten.

Bevrijd Karlito

  • Ga naar de missiemarkering in het Museum of the False Revolution.¬†Karlito bevindt zich op de binnenplaats in het midden, en er zijn verschillende bewakers en alarmen boven, evenals een paar bewakers op de binnenplaats zelf.¬†Als je dit rustig wilt doen, ga dan het museum binnen met je wapen in de holster en ga naar boven om alle vijanden en alarmen af ‚Äč‚Äčte handelen voordat je die op de binnenplaats afhandelt.¬†Anders, voel je vrij om luid te gaan.

Lap Karlito op

  • Zodra je Karlito op de binnenplaats bereikt, moet je het repareren.¬†Gebruik uw reparatietool op de tank om deze volledig te repareren.

Rijd in Karlito

  • Zodra Karlito is opgelapt, spring je in de bestuurdersstoel.¬†Je moet Karlito naar een nabijgelegen grot rijden, volg gewoon de markeringen.¬†Er zullen veel vijanden zijn, maar ze zullen niet veel bedreiging vormen, aangezien je een kanon en vlammenwerper tot je beschikking hebt.¬†Zodra je bij de grot bent aangekomen, rijd je naar binnen.
  • Hiermee is de National Treasure operatie in Far Cry 6 voltooid.

Far Cry 6 ‚Äď Alle Hoofd Missies, Yaran Verhalen en Treasure Hunts
Far Cry Wiki Guide

Vorig artikelFar Cry 6: Big Papi in Little Yara Walkthrough
Volgend artikelFar Cry 6 Juan of a Kind Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here