Far Cry 6: Ida’s Triada Relic Treasure Hunt

Ída’s Triada Relic is een schattenjacht in Far Cry 6.
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de Ída’s Triada Relic speurtocht.

Regio: Madrugada
Subregio: Lozanía
Vereiste: Zoek het startpunt van de Treasure Hunt in de open wereld en lees het briefje op de locatie.
Beloning: 150 XP, Ída’s Sigil (hoofduitrusting)
Missie informatie: Ik zou het mysterie van de La Triada moeten onderzoeken Muurschildering. Elisio was geobsedeerd door de Oluwa’s, misschien is hier een Triada-relikwie.
Trofee: nodig voor Yaran Story “Triada Blessings”, die Undying Tradition ontgrendelt en toegang geeft tot een nieuwe Amigo (nodig voor Loyal Army) en een nieuwe Supremo (nodig voor de trofee  backpacken)

Doelen:

 • Zoek naar het Triada relikwie

Zoek naar het Triada-relikwie

 • Om in de grot te komen, moeten we deze eerst bereiken. Gebruik het grijppunt om naar boven te klimmen, gevolgd door enkele wijnstokken die je ook kunt beklimmen. Ga verder door nog een set wijnstokken te nemen en dan door de rotswand te beklimmen.
 • Nadat je nog een set wijnstokken hebt genomen, kun je het grijppunt gebruiken om naar beneden te abseilen in de grot.
 • Zie je de paarse rook door de opening? Daar moeten we uiteindelijk heen.
 • Hier begint het plezier echt pas. Pak de zipline en maak je er op tijd van los, om op de tweede zipline te vallen. Aan het einde van lijn 2 klim je de rotsen op.
 • Vervolgens moet je je twee keer loskoppelen van de ziplines. Van de eerste naar de tweede en naar de derde, die je moet gebruiken totdat deze eindigt. Sla vervolgens het puin (melee of wapen) kapot en klim de rotswand op.
 • Hier moet je naar de rand slingeren om vaart te krijgen en deze zipline als het ware bergopwaarts te nemen. Gebruik vanaf daar het grijppunt om naar de andere kant te slingeren. Voordat je de volgende zipline neemt, schiet je op de houten barricade, anders zou je vast komen te zitten. Maak je los voordat je het einde van de lijn bereikt.
 • Gebruik aan het einde het grijppunt om over te zwaaien. Als je per ongeluk over de vorige lijn bent geschoten en naar beneden bent gevallen, kun je ook naar boven klimmen. De volgende is een ander gedeelte waar je twee keer moet losmaken tijdens het ziplinen. De val van de tweede naar de derde is vrij hoog, dus reken daar maar mee en maak iets eerder los dan bij de vorige.
 • Aan het einde van de derde rij klim je de rotsen op. Je moet je camera naar de andere kant draaien, zodra je de juiste hoogte hebt bereikt. Controleer de Jump prompt op je scherm om het goed te timen. Gebruik de ladder om de laatste secties te bereiken.
 • Meestal zou je nog een uitgebreide reeks kabelbanen moeten nemen, maar je kunt het hier eigenlijk kort houden. Spring naar beneden en zwem naar het omcirkelde gebied. Daar kun je onder de laatste zipline staan ​​en gewoon de laatste meters nemen.
 • Vanaf hier klim je de laatste stukken rots op om het einde te bereiken. Pak bovenaan het idol op en open de kist voor een beloning.
 • Herinner je je de opening nog vanaf het begin? Neem deze zipline om alle (onmogelijke) backtracking over te slaan en je bent in no-time weer buiten. Hiermee is Ída’s Triada Relic Treasure Hunt in Far Cry 6 voltooid.

Far Cry 6 – Treasure Hunts & Oplossingen
Far Cry 6 Wiki Guide

Vorig artikelFar Cry 6: The Mongoose and the Man Treasure Hunt
Volgend artikelFar Cry 6 Harpoon Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here