Far Cry 6: Hoe de Rocket Launcher te krijgen

De Rocket Launcher is een van de beste wapens in Far Cry 6 en is ideaal voor het vernietigen van voertuigen en helikopters. In deze korte handleiding wordt uitgelegd hoe u de Rocket Launcher kunt krijgen:

  • Bouw de “Guerrilla Garrison” Facility Upgrade in een van de 3 hoofdkampen. Dit kost 60 Metaal + 60 Benzine. Elke regio heeft een hoofdkamp na het doen van de eerste verhaalzoektocht in de betreffende regio – Montero Farm in Madrugada, Camp Maximas in Valle De Oro, Patriotas Peak in El Este. Je gaat er automatisch heen voor verhaaldoeleinden, maar het is alleen mogelijk na het voltooien van de proloog op Isla Santuario. Je kunt de benodigde materialen over de hele wereld vinden, vooral op vijandelijke bases en op verschillende andere manieren.
far cry 6 guerilla garrison level 1
  • Upgrade de “Guerrilla Garrison”-faciliteit naar niveau 2. Dit kost naast de initiële bouwkosten nog eens 140 metaal + 140 benzine. Dus in totaal heb je 200 van elke resource nodig om het te bouwen en vervolgens te upgraden.
far cry 6 guerilla garrison level 2
  • Nu kun je de Rocket Launcher kopen bij de Guerrilla Garrison Merchant. Het kost 550 pesos. Je kunt vrij gemakkelijk geld krijgen van Bandito Operations die worden gestart op het missiebord in je kampen.
far-cry-6-rocket-launcher-1
far-cry-6-rocket-launcher-2

Dat is alles om een ​​Rocket Launcher te krijgen in Far Cry 6. Je kunt ook een ander type genaamd “RAT4” kopen op Garrison Level 3 en er een krijgen genaamd “Into Orbit” van Treasure Hunt “Liquid Courage“.

Far Cry 6 Wiki Guide

Vorig artikelFar Cry 6: Vrienden uitnodigen voor Co-op
Volgend artikelFar Cry 6: Spur of the Moment walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here