Far Cry 6: Hoe alle Amigo’s te krijgen

Far Cry 6 heeft 5 Amigo’s (teamgenoten) die je kunt ontgrendelen. Het zijn Guapo, Chorizo, Chicharron, Boom Boom, Oluso. De eerste wordt automatisch ontgrendeld vanuit het verhaal, de andere 4 zijn beloningen van specifieke Side Quests (Yaran Stories).

De Amigo’s zijn dieren die je kunt roepen om je te helpen in de strijd (of in stealth) en om ze commando’s te geven. Ze kunnen vijanden aanvallen of afleiden.

Geen van de Amigo’s is te missen, je kunt ze na het verhaal nog steeds in free-roam krijgen.

Guapo (krokodil)

far cry 6 guapo

Guapo-locatie: automatisch verkregen tijdens hoofdoperatie “Juan of a Kind“. 
Het is de 3e hoofdverhaalmissie in het spel, tijdens de proloog, kan het niet missen.

Chorizo ​​(Kleine Hond)

far cry 6 chorizo

Chorizo ​​Locatie: Beloning voor het voltooien van Yaran Stories (Side Quests)  Who’s a Good Boy?  >  Zoektocht ophalen. Deze vinden plaats op de boerderij Montero in de regio Madrugada (regio West). Het eerste startpunt van de missie is hieronder, wordt beschikbaar na het ontgrendelen van het kamp (na het uitvoeren van de hoofdoperatie “Meet the Monteros” in Madrugada).

Chicharron (Haan)

far cry 6 chicharron

Chicharron Locatie: Beloning voor het voltooien van Yaran Stories (Side Quests)  Man’s Best Enemy  >  Pecking Orders  >  Wingman  (klik op links voor volledige quest walkthroughs). Deze speurtochten vinden plaats in de regio El Este. 
De missiereeks kan worden gestart door de Yaran Story-notitie te lezen in het Patriotas Peak-kamp na de hoofdoperatie “Meet the Legends“, of door de missiegever in de wereld te vinden (hieronder weergegeven). De andere opdrachten van deze opdrachtenreeks worden dan automatisch gemarkeerd.

far cry 6 chicharron location 1
far cry 6 chicharron location 2
far cry 6 chicharron location 3
far cry 6 chicharron location 4

Boom Boom (grote hond)

far cry 6 boom boom

Boom Boom-locatie: beloning voor het voltooien van Yaran Story “Boom of Bust“. Je kunt hem ook vinden zonder eerst de zoektocht te moeten accepteren om wat tijd te besparen. Boom Boom zit vast in een blauwe zeecontainer in het westen van de stad “Feroza” in Valle De Oro (Centrale Regio). Schiet het slot van de blauwe zeecontainer eraf. Hieronder vindt u de exacte locatie.

far cry 6 boom boom location 1
far cry 6 boom boom location 2
far cry 6 boom boom location 3
far cry 6 boom boom location 4
far cry 6 boom boom location 8

Oluso (panter)

far cry 6 oluso

Oluso-locatie: beloning voor het voltooien van Yaran Story “Triada Blessings“. Voor deze zoektocht moet je 3 schattenjachten oplossen: Ída’s Triada Relic (regio Madrugada)  >  Okú’s Triada Relic (regio Valle de Oro)  >  Mimo Abosi’s triada Relic (regio El Este). Daarna moet je de schatten terugbrengen naar het startpunt van de Triada Blessings zoektocht.

Dat zijn alle Amigo’s in Far Cry 6.

Far Cry 6 Wiki Guide

Vorig artikelFar Cry 6: Sweet Fifteen Treasure Hunt
Volgend artikelFar Cry 6: Heavy Metal Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here