Far Cry 6 Clear the Air Walkthrough

Clear the Air is een hoofdverhaalmissie (operatie) in Far Cry 6.
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de hoofdmissie Clear the Air.

Regio: Madrugada
Subregio: Costa del Mar (& Lozania)
Opdrachtgever
: Carlos Montero
Vereiste: operatie “Meet the Monteros” hebben voltooid
Beloning: 150 XP
Missie informatie: José Castillo heeft ons land en onze mensen gestolen. Nu doodt het gif dat zijn troepen op de velden spuiten ons. Schakel de graanstrooiers, gele taknkers, fumigators en vaten uit die het gif bevatten.

Doelen:

  • Praat met Carlos
  • Vernietig het gif

Startlocatie: Clear the Air

Praat met Carlos

Praat met Carlos en probeer hem ervan te overtuigen dat je vecht voor een gemeenschappelijk doel: een einde maken aan de heerschappij van Castillo.

Montero belast je met het vernietigen van de giftige infrastructuur van het regime. Er zijn in totaal drie gebieden die je moet bekijken.

Elk van hen heeft een paar items meer dan je eigenlijk nodig hebt, dus je hoeft niet elk item te vernietigen. Je zult zien dat je percentage in de linkerbovenhoek zal toenemen, zodra je begint met het vernietigen van de in aanmerking komende structuren. Zodra je ongeveer 33% op je voortgangsbalk op de eerste locatie hebt bereikt, ga je naar de volgende om nog meer doelen te vinden.

Vernietig het gif

Als je het luchtruim al hebt vrijgemaakt, kan dit de zaken versnellen, omdat je niet wordt geraakt door de luchtafweergeschut van de vijanden. Maar toch is het een goed idee om in een helikopter te stappen om de doelen snel te vernietigen.

De eerste locatie heeft grote tanks, een tankwagen, kleinere vaten en enkele soldaten met hazmat-pakken. Als vuistregel geldt: als het geel is, schiet erop.

De tweede plek voegt cropduster-vliegtuigen toe aan de mix. Als u zich in een van deze zones te voet bevindt, zorg er dan voor dat u uw Supremo af en toe gebruikt. Het kan een deel van je gewone (explosieve) munitie redden, terwijl je een heel groot object vernietigt.

Het derde gebied bevat ook grote tanks, kleine vaten en een paar hazmat-soldaten – genoeg om je vernietigingsmeter tot 100% te vullen en Carlos’ gunst compleet te maken.

Hiermee is de Clear the Air operatie in Far Cry 6 voltooid.

Far Cry 6 – Alle Hoofd Missies, Yaran Verhalen en Treasure Hunts
Far Cry Wiki Guide

Vorig artikelFar Cry 6: Backseat Driver Walkthrough
Volgend artikelFar Cry 6 The New Revolution Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here