Far Cry 6: And the Beat Goes On… Treasure Hunt

And the Beat Goes On… is een Treasure Hunt in Far Cry 6.
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de And the Beat Goes On… speurtocht.

Regio: Valle De Oro
Subregio: Cruz Del Salvador
Vereiste: Zoek het startpunt van de Treasure Hunt in de open wereld en lees de notitie op de locatie
Beloning: 150 XP; USB Song Collectible, 1911 Pistool 

Doelen:

  • Haal de USB-stick uit de DJ Booth (Vind een weg door de overstroomde nachtclub)

Haal de USB stick uit de DJ Booth

Vernietig de houten planken rechts van de startnotitie van de schat. Ga dan naar de nachtclub in de grot. Kijk omhoog naar het plafond om een ​​discobal te vinden met een grijppunt. Grijp je daar vast en zwaai dan met de schakelaar naar het platform.

Gebruik de schakelaar op het platform om de stroom in te schakelen. Nu staat de gesloten deur in de nachtclub open. Ga er doorheen maar let op dat je niet in het geëlektrificeerde water stapt. Beklim de gele richels in het volgende grotgedeelte. Aan het einde van de bovenste richels moet je achter en boven je kijken voor een richel met een blauwe doek waar je op kunt springen.

In het volgende gebied zal wat water van boven komen dat wordt geëlektrificeerd. In deze kamer moet je via gele richels naar de top klimmen, maar je moet je sprongen van de ene richel naar de volgende timen als de elektriciteit niet actief is. Anders word je gezapt en val je naar beneden.

Bovenaan vind je een nieuw grijppunt. Gebruik het om naar beneden te abseilen en naar rotsen te slingeren, val niet in het water.

Ga de trap rechts op en klim omhoog waar een blauwe doek is. Zoek dan een ander grijppunt op. Dit is de laatste sprong die je moet maken, maar er is een waterval tussen jou en de andere kant die om de paar seconden wordt geëlektrocuteerd. Je moet eraf springen net als de elektriciteit actief is, en tegen de tijd dat je door de waterval slingert, zou de elektriciteit weer uitgeschakeld moeten zijn en kun je veilig oversteken. Aan de andere kant vind je de USB Song Collectible en een kist met een pistool uit 1911.

Dit eindigt And the Beat Goes On… Treasure Hunt in Far Cry 6.

Far Cry 6 – Treasure Hunts & Oplossingen
Far Cry 6 Wiki Guide

Vorig artikelFar Cry 6: The Missing Muse Treasure Hunt
Volgend artikelFar Cry 6: Shock Therapy Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here