Far Cry 6: Alle Rooster Locaties

Far Cry 6 heeft 19 Rooster locaties. Als je alle hanen vindt, ontgrendel je de Recrooster trofee. Voor de trofee zijn echter alleen de 13 verzamelbare exemplaren vereist, de 6 beloningen van Ubisoft Connect (online) zijn niet nodig voor de trofee.

De hanen zijn een soort verzamelobject en kunnen worden gebruikt in de hanengevechtenring in Montero Farm, het hoofdkamp in de regio Madrugada. Elk van hen kan door jou worden gespeeld in de hanengevechten waarbij je andere hanen moet aanvallen en verslaan. In de selectie Haan bij de hanengevechtring kun je over hun namen scrollen om een ​​hint te krijgen waar ze te vinden zijn. Ze zijn standaard niet gemarkeerd op de wereldkaart, maar als je online bent en verbonden bent met een Ubisoft-account, zou je 300 Far Cry-credits moeten ontvangen nadat je Libertad Island hebt verlaten, die je kunt gebruiken in het gedeelte Hulpprogramma’s van de in-game online winkel om een ​​kaart voor hen te kopen.

Hanen worden op de minimap (HUD) gemarkeerd door een wit kratpictogram als je in de buurt komt: . Ze zitten allemaal in houten kisten met een haan pictogram erop.

Geen van de hanen is te missen. Je kunt ze na het verhaal nog steeds allemaal vinden in free-roam. Je kunt bijhouden welke je hebt gevonden onder Verzameling > Hanen. Twee van de hanen zijn gekoppeld aan Side Quests (Yaran Stories), maar de anderen kunnen op elk moment in de open wereld worden gevonden.

Het is het beste om eerst de kaart van Anti-Air Cannons te ontdoen, daarna kun je de Airdrop functie gebruiken om snel naar elk van hun locaties te vliegen.

Kaart met alle haan locaties (Roosters)

Madrugada (regio West)

Haan #1: El Rato
In Montero Farm (het hoofdkamp in de regio Madrugada), zit een haan in de kist naast de hanen gevechtsring. Als je met de man van de hanenvechter praat, zal hij je vertellen dat je hem moet oppakken.

Haan #2: El Dorado
Kan alleen worden verzameld tijdens of na Yaran Story “Spur of the Moment”. Het is geaccepteerd van de man die bij de hanengevechtring staat. Dan laat de zoektocht je naar een ondergrondse bunker gaan die zoals gewoonlijk de haan in een kist bevat. De bunker kan alleen worden geopend nadat je Spur of the Moment hebt geaccepteerd   en blijft daarna voor altijd geopend. Zonder de quest zou de sleutel bij de ingang van de bunker niet spawnen, dus je zou er niet in kunnen. De eerste 3 afbeeldingen hieronder tonen het begin van de zoektocht, de laatste 3 afbeeldingen tonen de locatie van de haan bij de bunker. Het pad in de bunker is erg lineair, dus het is gemakkelijk te herkennen, luister gewoon naar het haangeluid.

Start van de zoektocht:

Haan in de bunker:

Haan #3: Acero
Search bij een hut met rieten dak aan de oostelijke rand van Verdera. In het oosten van de stad Verdera.

Haan #4: El Aguila
Zoek langs een magote klif in de buurt van de Cortina-rivier in Serpentino Park. Het is op de top van een berg in Costa Del Mar. De makkelijkste optie is om er met een helikopter of Wingsuit naar toe te vliegen.

Valle de Oro (centrale regio)

Haan #5: Papacito
Zoek onder een kippenhok met rieten dak in Castillo National Zoo.

Haan #6: El Pico
Zoek een kippenboerderij ten zuiden van de Botanische Tuinen van Yara. In een tuin met een dood varken, achter een blauw huis.

Haan #7: El Fénix
Zoek onder een overdekte stal in een omheinde gemeenschap ten westen van Muerte Point.

Haan #8: La Muerte Negra
Doorzoek de ranchhokken aan de westelijke rand van Segunda.

El Este (regio Oost)

Haan #9: El Huevo
Doorzoek de klif Lokale La Joya PDP-kantoren in Mirador Cape. Klim in het vijandelijke gebied via het dak naar binnen (Je kunt de grijphaak aan de zijkant van het gebouw gebruiken), of schiet de sluis af naar het omheinde gebied in het gebouw.

Haan #10: El Gallo Magnifico
Automatisch verzameld tijdens Yaran Story “Everything to Lose”. Kan niet worden verkregen buiten die zoektocht.

Start van de zoektocht:

Haanlocatie tijdens “Everything to Lose” (Er wordt gevraagd voor zoektochtdoeleinden om de sleutel in het huis tegenover de haan op te halen en deze vervolgens op de deur te gebruiken om bij de haan te komen).

Haan #11: Hermoso
Doorzoek de hokken op Bonilla Farm in het westen van Savannah Fields.

Haan #12: La Bala De Plata
Gevonden onder het toeziend oog van Reinaldo op de boerderij van Álvarez aan de kust van Vacia. Op de achterkant van een kar, opgaand in de bladeren van planten.

Esperanza (regio Noord)

Haan #13: La Bestia Blanca
Zoeken in de Casas del Lodo Residences in Esperanza. Je moet het huis met de haan erin betreden als onderdeel van Treasure Hunt “The Last One to Leave“.

Ubisoft Connect-beloningen (online)

Haan #14-#19: Yara’s Avian Mercenaries
De laatste 6 Hanen, geclassificeerd onder “Yara’s Avian Mercenaries”, zijn allemaal beloningen van Ubisoft Connect. Hiervoor moet je een Ubisoft account koppelen en online spelen. Deze zijn NIET nodig voor de Recrooster trofee.

Dat zijn alle 19 hanen in Far Cry 6. Nadat je de eerste 13 hebt gevonden, zou je de Recrooster-trofee of prestatie onmiddellijk moeten hebben ontvangen, je hoeft de hanen niet te gebruiken in hanengevechten.

Far Cry 6 Wiki Guide

Vorig artikelFar Cry 6 Fuel the Revolution Walkthrough
Volgend artikelFar Cry 6 We’re (Un)jammin’ Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here