Far Cry 6: Alle Ride’s (Auto’s) verkrijgen

Far Cry 6 heeft 4 ride locaties (auto’s die je kunt oproepen vanaf het itemwiel). Als je alle 4 ritten vindt, ontgrendel je de Car Cry trofee. De eerste komt automatisch uit het verhaal, de ene is te vinden in de open wereld, de andere is van een Side Quest en de andere is van het winnen van een Gran Premio Race.

  1. Juan’s Beaumont Valentina uit 1956 – automatisch uit de hoofdverhaaloperatie “Fuel the Revolution” (tijdens de proloog op Isla Santuario).
  2. 1985 Tokai Sabuku – Gevonden in een magazijn bij de FND Storage Facility in Catalina Ridge. Als je dicht bij het gebouw komt, zou er een blauw autopictogram op je kaart moeten verschijnen. Je moet de gele graafmachine naast het gebouw beklimmen en dan door de open deur naar boven springen. Vernietig dan de houten pallets rechts, volg het pad daarachter en vernietig de kartonnen dozen (schiet of melee).
far cry 6 tokai sabuku location 1
far cry 6 tokai sabuku location 2
far cry 6 tokai sabuku location 3
far cry 6 tokai sabuku location 4

3. Yami’s KAG TG 2008 – Beloning voor het voltooien van het Yaran verhaal “Backseat Driver” in Madrugada Region.

far cry 6 kag tg 2008 location 1
far cry 6 kag tg 2008 location 2

4. 1962 Verrazzano Bravo – Beloning voor het voltooien van ELKE Gran Premio Race. Het maakt niet uit welke, win gewoon je eerste race. Zie ook de Far Cry 6 – Alle Gran Premio Race Locaties.

far cry 6 verrazzano bravo location 1
far cry 6 verrazzano bravo location 2

Far Cry 6 Wiki Guide

Vorig artikelFar Cry 6: The Last One To Leave Treasure Hunt
Volgend artikelFar Cry 6: Alle Gabriel Standbeeld Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here