Far Cry 6: Alle Dieren Jacht Locaties

Far Cry 6 heeft 42 soorten dieren. Deze gids toont alle jachtlocaties voor dieren. Door op de dieren te jagen, krijg je hun vlees of pels of andere middelen die kunnen worden verhandeld in kampen of die kunnen worden gebruikt voor het koken van maaltijden. Dus weten waar ze precies zijn, is goed om de dierlijke materialen te krijgen die je wilt. Om onbeschadigd vlees te krijgen, moet je een jachtboog gebruiken of de kampfaciliteit ‘Hunting Lodge’ upgraden naar niveau 3, waarmee je dieren kunt doden met kogels en explosieven zonder hun vlees te beschadigen.

Geen van de dieren is te missen. Je kunt ze na het verhaal nog steeds vinden in free roam. Je kunt bijhouden welke dierlijke hulpbronnen je hebt onder Voorraad > Verhandelbare goederen. Zodra je een dierenjachtplek hebt ontdekt, blijft deze permanent gemarkeerd op je kaart. Als een dier niet paait, probeer dan op een ander tijdstip van de dag terug te keren. Zie voor Mythische dieren de Far Cry 6 – Mythical Animal Locaties.

In deze gids staan ​​de dieren in alfabetische volgorde. 

Far Cry 6 Dieren

Alpha Coyote
Willekeurige spawn, heeft geen vaste locatie. Kan willekeurig in het wild spawnen, of soms op jachtplekken van gewone coyotes.

Alpha Crocodile
Willekeurige spawn, heeft geen vaste locatie. Kan willekeurig in het wild spawnen, of soms op jachtplekken van gewone krokodillen.

Alpha Jaguar
Willekeurige spawn, heeft geen vaste locatie. Kan willekeurig in het wild spawnen, of soms op jachtplekken van reguliere Jaguars.

Amerikaanse krokodil

Angelfish

Barracuda

Bas

Biajaca

Black Demoníaco

Black Hawk

Bull Shark

Carp

Catfish

Cougar

Coyote

Deer

Duck

French Grunt

Gar

Hare

Horse-Eye Jack

Hutia

Jaguar

Mamutito

Mongoose

Parrotfish

Pelican

Permit

Reef Shark

Sanguinario

Spawnt alleen ’s nachts. De spawn kan een beetje buggy zijn, als het er ’s nachts niet is, loop dan rond de dokken aan het water en het kan na een tijdje spawnen, of wegreizen en dan terugkeren naar deze plek.

Snook

Squirrelfish

Tarpon

Tench

Tilapia

Trogon (Yaran Trogon)

Venodiente

Vulture

White Demoníaco

Wild Hog

Yaran Crocodile

Dat zijn alle dierenlocaties en hun jachtplekken in Far Cry 6.

Far Cry 6 Wiki Guide

Vorig artikelFar Cry 6: Alle Ambush Locaties
Volgend artikelFar Cry 6 Sundown Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here