Far Cry 6: Alle Criptograma kisten en Criptograma kaarten Locaties

Far Cry 6 heeft 15 Criptograma kisten en 30 Criptograma kaarten. Deze gids toont al hun locaties en oplossingen. Als je alle 15 Criptograma kisten opent, ontgrendel je de That’s Puzzling trofee. Elke Criptograma kist vereist dat je 2 nabijgelegen Criptograma kaarten vindt die als sleutels worden gebruikt om vervolgens de kist te openen. Elke kist beloont je vervolgens met een stuk hoogwaardig pantser. Hiervoor is geen in-game map te koop.

Rond elke Criptograma kist vind je blauwe markeringen in de spelwereld die je in de richting van de Criptograma-kaarten wijzen. Er is ook een windgong bij elke kist en kaart die je van ver kunt horen, wat helpt om ze te lokaliseren. De kaarten worden niet gemarkeerd op de kaart, maar ze zijn altijd dicht bij de kist rond hetzelfde gebied. Zorg ervoor dat de audio open staat om de windgong gemakkelijk te horen.

Criptograma kisten worden op de minimap (HUD) gemarkeerd door een wit kistpictogram als je er dichtbij komt: .

Geen van de Criptograma-kisten of -kaarten kan worden gemist. Je kunt ze na het verhaal nog steeds allemaal vinden in free-roam. Je kunt bijhouden welke je hebt gevonden onder Verzameling > Criptograma-diagrammen.

De snelste manier om ze allemaal te verzamelen, is door eerst de kaart met luchtafweerkanonnen leeg te maken en de Avispa Buzzer helikopter te gebruiken, die je krijgt van de FND Special Forces basis in het noordoosten van Valle De Oro. Hij kan zelfs in het water landen en je kunt luisteren naar de windgong die aankondigt dat je in de buurt bent terwijl je rondvliegt.

Kaart met kistlocaties van Criptograma

Isla Santuario (Starteiland)

Criptograma Kist #1

Chest is gevonden bij een huis ten noordwesten van de stad Armonia.

Criptograma kaarten: #06 Royal Palm & #01 Yaran vlag
De kaarten bevinden zich zeer dicht bij de borst. Een op het dak van het huis, de andere in een tunnel rechts van het huis.

Madrugada (regio West)

Criptograma Kist #2

Chest is te vinden in het kleine stadje El Dorado Cabins, op een toren waar je je enterhaak aan kunt gebruiken.

Criptograma kaarten: #22 Hond & #03 Varken
De kaarten zijn te vinden rond het strand, ten zuiden van de kist.

Criptograma Kist #3

Gevonden in het stadje Poesia, bij de steiger.

Criptograma kaarten: #10 Rooster & #25 Yara Libre
De eerste kaart bevindt zich op enkele rotsen in het water, recht vooruit vanaf de steiger met de kist erop. Volg dan de blauwe markeringen aan de kustlijn totdat je de kliffen (langs de vuurtoren) kunt vastgrijpen om de 2e kaart te vinden.

Criptograma Kist #4

In het noorden van de stad Verdera, bovenop een reclamebord dat je kunt beklimmen.

Criptograma kaarten: #16 El Trompo & #19 Sunrise Mariposa Flower
Beide zijn te vinden op de daken van huizen rond Verdera, volg de blauwe markeringen vanaf de kist.

Criptograma Kist #5

Op het balkon van een gebouw bij een ophaalpunt aan de kade.

Criptograma kaarten: #28 Yaran Queen Butterfly & #12 Shark
De eerste kaart is te vinden op het eiland direct ten noorden van de kist, gebruik het ophaalpunt aan de kade om een ​​voertuig te spawnen. De 2e kaart wordt onder water gevonden, moet naar de bodem van de oceaan duiken en deze oppakken van een blauw stuk hout. Slechts een paar meter/yard ten westen van het 2e eiland.

Valle de Oro (centrale regio)

Criptograma Kist #6

In het zuiden van de stad Feroza, op een bouwplaats.

Criptograma kaarten: #23 Libertad embleem & #04 Starfish
Beide kaarten bevinden zich heel dicht bij de kist in dezelfde bouwwerf, maar ze zijn verborgen achter enkele houten pallets die je moet vernietigen. De eerste is in een zeecontainer, vernietig de pallets aan het ene uiteinde van de container. De 2e zit in een oude vernielde auto aan de buitenrand van de bouwplaats, maar hij is bedekt met een andere houten pallet en is moeilijk te zien. Schiet op de pallet (en duw indien nodig de restanten ervan weg door er tegenaan te lopen of te schieten), dan kun je de kaart in de auto bereiken.

Criptograma Kist #7

Ten noordwesten van Segunda-stad, in een uitkijktoren in de velden.

Criptograma kaarten: #13 Kat & #29 Zuurzak
Beide kaarten bevinden zich binnen een straal van 10 meter rond de borst. Ze zijn ondergronds en je moet de houten pallets vernietigen die de gaten in de grond bedekken (elk heeft een benzinevat ernaast). Je kunt ze allebei zien vanaf de toren waar de kist staat, beide staan ​​in de velden, een links van de toren, een rechts.

Criptograma Kist #8

Gevonden bij de ruïnes in een overstroomd gebied, onderaan een oude toren.

Criptograma kaarten: #09 Tarantula & #26 bokshandschoenen
De eerste kaart bevindt zich bovenaan de toren waar de kist is. Je moet je grijphaak gebruiken en op een gegeven moment moet je wat bloemen / wijnstokken beklimmen om verder omhoog te komen. De 2e kaart bevindt zich in een andere kleinere toren aan de westelijke rand van het overstroomde gebied. Je kunt er ofwel met een wingsuit naar toe gaan vanuit de grotere toren, of naar beneden duiken om een ​​onderwateringang te vinden (blauw oogpictogram geeft de duikplek aan).

Criptograma Kist #9

In de stad Rubén.

Criptograma kaarten: #20 Mamey Sapote & #17 Coin
eerste kaart is bij het water, onder de steiger. De 2e bevindt zich in een grot – je kunt ofwel de oranje netten vanaf de kustlijn schieten om de ingang open te breken, of je kunt er toegang toe krijgen vanaf het pad achter de criptograma-kist (ongeveer 15 meter ten zuiden ervan).

El Este (regio Oost)

Criptograma Kist #10

Op het dak van The People’s Pride Clinic.

Criptograma kaarten: #18 Cigar & #21 Croco Taxi
Beide kaarten zijn te vinden op de daken van de woonblokken. De eerste bevindt zich in het rechtergebouw van het centrale blok. De 2e bevindt zich in een ander gebouw, verder naar het noorden aan de overkant van de straat, het gebouw dat het dichtst bij het strand ligt. De gemakkelijkste optie zou zijn om een ​​helikopter te gebruiken om snel naar de daken te vliegen (maar ze kunnen ook worden beklommen met een enterhaak / kabelbanen / sprongen).

Criptograma Kist #11

Gevonden op een steiger in de moerassen bij Barriga.

Criptograma kaarten: #14 Horse & #30 Domino
Beide kaarten zijn te vinden bij hutten rond de moerassen. De eerste is direct ten noorden van de borst. De tweede is aan de westelijke rand van de moerassen. Kan een helikopter gebruiken om snel door het gebied te reizen.

Criptograma Kist #12

Chest is te vinden in het noorden van Savannah Fields.

Criptograma kaarten: #07 El Crocodilo & #27 Tocororo
Beide kaarten bevinden zich in Savannah Fields. De eerste bevindt zich ten zuidwesten van de kist, je moet een paar houten deuren naar een omheining schieten om de kaart te vinden die erin is vastgemaakt. De tweede bevindt zich op de muur van een gebouw een paar honderd meter ten zuiden van de kist.

Criptograma Kist #13

Gevonden op een dak in Concepción.

Criptograma-kaarten: #05 Machete & #24 Chalice
Beide kaarten zijn te vinden in de stad. Volg vanuit de kist de blauwe pijl naar het noorden, spring naar de daken en laat je dan rechtdoor de tuin in vallen. De eerste kaart staat in een marktkraam in deze tuin. Nadat je het hebt opgepakt, ga je de trap op en ga je naar rechts (oost), beklim je de daken en spring je naar de 2e kaart. Het zou gemakkelijk moeten zijn om de windgong te horen die eruit komt.

Esperanza (regio Noord)

Criptograma Kist #14

In de zuidelijke buitenwijken van Esperanza.

Criptograma kaarten: #08 Car Clásico & #15 El Flamenco
Gebruik de enterhaak links van de borst om omhoog te klimmen. Spring dan naar het volgende dak aan de rechterkant voor de eerste kaart. Gebruik vanaf daar een zipline naar een ander gebouw en vanwaar je landt, klim bloemen / wijnstokken op om de 2e kaart bovenaan te vinden.

Criptograma Kist #15

Een paar meter ten noorden van de kathedraal van La Divinidad (FND basis). Je moet een enterhaak rond de huizen gebruiken om daar te komen, je zou het borstpictogram op de minimap moeten zien als je dichtbij komt.

Criptograma kaarten: #11 Rum & #02 La Guitarra
Spring vanuit de kist naar de daken aan de rechterkant en spring dan aan de linkerkant naar de kathedraal. Daar vind je het eerste briefje op het balkon. Ga dan door de kathedraal (blijf op dezelfde verdieping, boven waar je was) en ga naar de andere oostkant. Er zal een houten helling zijn die je naar de daken verder naar het oosten kunt springen (of je kunt bloemen/ranken van onderaf beklimmen). Op het dak bevindt zich de laatste criptograma kaart.

Dat zijn alle 15 Criptograma-kisten en 30 Criptograma-kaarten in Far Cry 6.
Nadat je alle 15 hebt geopend, verdien je onmiddellijk de That’s Puzzling trofee.

Far Cry 6 Wiki Guide

Vorig artikelFar Cry 6 Juan of a Kind Walkthrough
Volgend artikelFar Cry 6 The Battle of Esperanza Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here