Fall Guys Ultimate Knockout: Trofee Guide & Roadmap

Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 9/10
Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 30-50 uur (hangt ook af van hoe lang je nodig hebt voor de 5-win streak, enigszins afhankelijk van geluk en vaardigheid).
Offline trofeeën: 0
Online trofeeën: 35 (1X Platina trofee, 8X Gouden trofee, 8X Zilveren trofee, 21X Bronzen trofee)
Aantal te missen trofeeën: 0
Glitched trofeeën: 0
Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën ?: Nee, er zijn geen moeilijkheidsgraden
Minimale playthroughs: kwalificeer je voor minimaal 500 ronden, win 20 raceronden, win 20 volledige afleveringen (gouden kronen)
Lanceringsdatum: 4 augustus 2020

Introductie:
Welkom bij de Fall Guys: Ultimate Knockout Trofee Guide & Roadmap. Deze gratis PS Plus-titel wist enorme hoeveelheden spelers binnen te halen. Fall Guys is een battle royale platform game voor 60 spelers die is geïnspireerd op oude tv-shows zoals Takeshi’s Castle of Wipeout. Het doel is om ronde na ronde te overleven en de laatste Jellybean te zijn. De minigames kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën: Race, Logic, Team, Surviving en Finals. Ik zal proberen je in stap 1 hieronder een kort overzicht te geven van elk spel, zodat je weet hoe je je in elk spel moet gedragen.

Stap 1: leer alle rondes (wedstrijdtypen), verkrijg 500 wedstrijdkwalificaties,
werk aan 5-winstreak (Infallible trofee)
De enige moeilijke taak die de game van je vraagt, is het winnen van 5 afleveringen op rij voor de gouden trofee Infallible, wat super moeilijk kan zijn vanwege de volledige willekeur van je teams, tegenstanders en welke wedstrijdtypen je krijgt. Alle andere trofeeën zijn uitvoerbaar en zullen vroeg of laat op natuurlijke wijze worden ontgrendeld, de meeste zonder zelfs maar te proberen.

Race stadia

See Saw – Omdat het altijd de eerste of tweede game in een aflevering is, is het niet bijzonder moeilijk om je ervoor te kwalificeren. Probeer grotere groepen te vermijden en spring niet op zagen die al bijna verticaal staan ​​(u kunt naar beneden glijden). Soms, als een wipzaag al een beetje opzij is gekanteld, kun je hem nog redden met een sprongduik (kruisje, vierkantje) dit geeft je een veiligere landing en laat je niet zo gemakkelijk van de zijkanten glijden . Als een zaag volledig opzij is gekanteld, valt u in beide richtingen.
The Whirlygig – Je kunt de roterende bladen daadwerkelijk in je voordeel gebruiken door ze je snel naar voren te laten schieten, dus wees niet bang om erdoor geraakt te worden. Voor het laatste deel is het beter om een ​​van de zijkanten te nemen in plaats van door het midden te gaan, aangezien de timing daar vrij strikt is.
Hit Parade – In het allereerste begin maakt het niet echt uit of je bovenop blijft of naar beneden valt, want je zult de menigte toch bij de draaideur ontmoeten. Er blijf bij het midden. Vermijd op het laatste stuk de ballen en blijf op de slijmerige helling aan de zijkanten plakken en spring niet, want dat vertraagt ​​je alleen maar.
Dizzy Heights – Niets bijzonders aan deze. Blijf in het begin aan de ene kant en laat de draaiende platforms je naar de volgende brengen. Voorkom dat de ballen op je schieten of er gewoon doorheen rennen, het maakt niet zoveel uit. Zorg ervoor dat je naar het laatste gedeelte springt, anders kom je daar niet aan de andere kant.
Door Dash – Veruit de meest willekeurige race in het spel. Welke deur de juiste is, is puur gebaseerd op geluk. We hoeven ons echter alleen te kwalificeren en niet als eerste te eindigen – een gemakkelijke strategie is om in het midden te blijven en andere mensen voor je uit te laten gaan om te zien welke deuren ze openen. Wees niet de eerste die tegen een deur botst, want als het een verkeerde deur is, loop je vast. Als veel spelers door dezelfde deur gaan, kun je springen-duiken (kruisje, vierkantje) om over hen heen te springen.
Gate Crash – Onthoud het patroon van de eerste set poorten voor een gemakkelijke voorsprong in elke ronde, het is altijd hetzelfde patroon. Probeer niet over een hek te springen terwijl het al omhoog gaat, het is meestal veiliger om op de deur ernaast te wachten in plaats van naar beneden te vallen en weer op te staan. Bij de slijmglijbaan aan het einde is het logisch om wat langzamer te gaan om de juiste baan te kiezen om over te springen.
Tip Toe – Ga in het begin gewoon gek en probeer een manier te vinden, hoe verder je bent, hoe veiliger je moet spelen. Tegen het einde vallen betekent in feite worden geëlimineerd. Als je een platform ziet trillen, betekent dit dat het nep is, dus als je niet zeker weet welk platform je moet kiezen, let dan op dat detail.
Fruit Chute – Blijf aan de zijkanten en hoop er het beste van. Door het midden gaan is best moeilijk omdat je moet letten op fruit dat naar je toe vliegt en ook boomstammen die in jouw richting rollen. Je kunt soms schuilen achter de driehoekige dingen aan de zijkanten om ook fruit te vermijden.
Slime Climb – Het “noob-filter”. Er groeit wat slijm achter je, als je het slijm aanraakt, word je geëlimineerd. Het doel is dus om het slijm te ontlopen. In het begin zijn je tactieken gekoppeld aan je startlocatie. Als je voorin start, gebruik dan de gele trampoline om de eerste bocht af te snijden voor een goede voorsprong, als je achterin begint, wacht je tot de menigte weg is van de trampoline of neem je de weg eromheen. Dit spel is berucht omdat het de meerderheid van de deelnemers heeft uitgeschakeld, dus als je het onder de knie hebt, kun je veel vaker naar de finale gaan. Als dit je eerste ronde is, heb je misschien geluk en overleven slechts 6 mensen het, dus springt het meteen naar de finale in de tweede ronde van de aflevering.

Overlevende stadia

Roll Out – Blijf bij de blauwe en paarse delen aan een van de uiteinden van het rollende blok en je zou nooit in deze moeten worden uitgeschakeld. Speel gewoon op veilig en pas op voor mensen die je proberen te grijpen en je zou braaf moeten zijn. Ga niet voor riskante sprongen en loop gewoon tussen blauw en paars voor een veilige overwinning.
Block Party – De veiligste methode is om voor iedereen te blijven. Als je achterin blijft, kan een tegenstander die struikelt, betekenen dat je met hem in de afgrond wordt getrokken. Zolang je vooraan blijft, zou je moeten kunnen voorkomen dat vijanden je overrompelen.
Perfect Match – Eerst zie je fruit op de vloerplaten, dan gaat een timer aan de zijkant naar beneden en laat zien op welk fruit (overeenkomend met de vloerplaat) je moet staan. Onthoud de vruchten zelf of vertrouw waar de andere spelers naartoe gaan.
Tail Tag – Dit is een versie van een teamtag voor één speler. De veiligste methode was om een ​​staart te pakken en vast te houden aan paarse hellingen die naar het midden van het podium leiden. Je hebt een goed zicht op de situatie daar en zodra je iemand te dichtbij ziet komen, spring en duik je naar de paarse helling naast je. Ik heb het overleefd door meestal heen en weer te springen.
Jump Club – Spring gewoon over de groene balk en vermijd drukte, aangezien mensen graag anderen op deze balk grijpen.

Groepsspelen

Team Tail Tag – Pak een staart en hoop er het beste van. Ik blijf liever op het hogere gedeelte aan de randen, omdat het middengedeelte altijd erg druk is. Deze game kan behoorlijk snel slecht gaan, dus je moet eigenlijk hopen op een goed team.
Egg Scramble – De truc is om in het begin zoveel mogelijk eieren te pakken. Het team dat het minste aan de start heeft, zal hoogstwaarschijnlijk het slachtoffer worden van de andere 2 teams die hun nest plunderen als gieren. Als je team eenmaal een goede hoeveelheid heeft, probeer dan je nest te beschermen door alle dieven te grijpen.
Hoarders – Afschuwelijk spel met een grote kans om te verliezen in de laatste seconden. Nogmaals, het team met het laagste aantal aan de start wordt in een hinderlaag gelokt door de andere 2 teams. In plaats van te proberen zelf de meeste ballen te hebben, zorg ervoor dat een ander team er geen heeft … op basis van geluk.
Rock N’Roll – Grijp de grote bal NIET met R2, want dat kan niet. In plaats daarvan pak je je teamgenoten. Blijf de bal tegen elkaar duwen en het komt goed. Er zijn altijd mensen om aan het begin te rennen om de andere teams te blokkeren, maar als je eenmaal in het team zit waar iedereen de bal duwt, moet je altijd de eerste zijn.
Hoopsie Daisy – Spring door de ringen en blijf opzij. Veel gemakkelijker als je teamgenoten bij je hebt. Zorg voor iemand in elk gebied en ren niet zomaar over de kaart als een kip zonder kop.
Jinxed – Geluk is wat je hier echt nodig hebt. Je kunt er niet echt veel aan doen, omdat je niet de hele menigte kunt beheersen. Als je goed bent in weglopen, ben je misschien degene die de overwinning kan redden, maar reken er niet op.

Final Games

Fall Mountain – Blijf bij de zijkanten, want het helpt je langs een aantal poorten en hamers te rennen. Zorg er ook voor dat je aan het eind de kroon met R2 vastpakt. Het heeft een geluksfactor, omdat de ballen die naar je rollen soms meedogenloos kunnen zijn.
Hexagone – Blijf bij de randen van de platforms en maak kleine sprongen in plaats van rond te rennen. Altijd: x: spring van de ene tegel naar de volgende. Gebruik duiksprongen alleen als de volgende tegel ver weg is. Houd de camera een beetje naar beneden gericht, zodat u kunt zien hoe de vloer onder u eruitziet. Het is meestal beter om veel ruimte op het platform onder je te hebben voor een veilige drop, in plaats van risicovolle sprongen te maken op het niveau waarop je je momenteel bevindt. Dus als je nog maar heel weinig tegels over hebt, kijk dan hieronder waar je veilig kunt landen (als je niet op de verdieping beneden let, hebben andere spelers de tegels onder je misschien al opgebruikt en kun je dwars door verschillende verdiepingen vallen).
Royal Fumble – Maximaal 6 personen voor deze. Grijp de staart en ren rond … het hangt er sterk van af hoe voorspelbaar je bent. Probeer elke keer verschillende routes te nemen, rare bochten te maken, ren terug als je denkt dat je door de tegenstanders wordt gepakt. Over het algemeen vrij willekeurig.
Jump Showdown – Het is een leuke finale, maar er komt wat geluk bij kijken. De platforms onder je zullen verdwijnen, dus je hebt soms geen kans om te overleven als er te veel platforms naast je verdwijnen. Probeer in het gebied te blijven met de meeste platforms over en probeer, als je dat niet bent, naar een ander gedeelte te springen. Je kunt van het ene platform naar het andere springen en er tussenin ontbreekt als je dicht bij de binnenring blijft.

TROFEEËN POSTER:

TROFEEËN LIJST:

Ultimate Fall Guy
Verzamel alle andere trofeeën.

Verdien alle andere trofeeën in Fall Guys: Ultimate Knockout om het platina te ontgrendelen!

Fall Guy Fashionista
Ontgrendel 50 cosmetische items uit de winkel.

Koop items in de winkel met kronen of kudo’s totdat je er 50 hebt. Je krijgt alleen kudo’s door deel te nemen aan wedstrijden (je hoeft niet te winnen), terwijl kronen uitsluitend zijn door te winnen. De winkel roteert dagelijks voor de ene categorie en elke tweede dag voor de andere.

Shopping Spree
Ontgrendel 10 cosmetische items uit de winkel.

Koop items in de winkel met kronen of Kudos totdat je er 10 hebt. Je krijgt alleen kuso’s door deel te nemen aan wedstrijden (je hoeft niet te winnen), terwijl kronen uitsluitend zijn door te winnen.

Snowflake
Rust je eerste cosmetische item uit.

Verander je uiterlijk voor de eerste keer, dit kan in het titelscherm.

Bargain Bucket
Rust je uit met een ongewoon of beter lichaamskleur, patroon, boven- en onderkostuum.

Zie de trofee “Head Turner”.

Mad Trendy
Rust je uit met een zeldzame of legendarische lichaamskleur, patroon, boven- en onderkostuum.

Zie de trofee “Head Turner”.

Head Turner
Rust je uit met een legendarische carrosseriekleur, patroon, boven- en onderkostuum.

Je hebt wat geluk nodig met de winkelitems voor deze set trofeeën. Als een item dat je nodig hebt niet in de winkel ligt, kom dan morgen terug. De ene winkelcategorie verandert dagelijks en de andere elke twee dagen. Het is gewoon een geluk wat voor items er in de winkel liggen, dus kom regelmatig terug. Je zou genoeg kraaien en kudo’s moeten krijgen terwijl je in de winkel werkt terwijl je aan alle andere trofeeën werkt (vooral als je aan de trofee werkt voor kwalificatie uit 500 wedstrijden).

Catwalk Model
Rust je uit met je eerste legendarische aanpassingsitem.

Zie de trofee “Head Turner”.

One to Watch
Bereik niveau 10 roem tijdens een seizoen.

Zie de trofee “Star of the Show”.

Household Name
Bereik niveau 25 roem tijdens een seizoen.

Zie de trofee “Star of the Show”.

Star of the Show
Bereik level 40 roem tijdens een seizoen.

Een seizoen duurt 2 maanden en je moet ongeveer 35.000 XP halen voor level 40. Als je eerste plaatsen en overwinningen behaalt, krijg je meer XP.

Flawless Victory
Kwalificeer je voor een ronde zonder ook maar één keer te vallen.

Je zou deze trofee automatisch moeten ontvangen zonder zelfs maar op te letten. Het is duidelijk dat sommige levels eenvoudiger zijn dan andere en levels zoals Whirlygig zijn er niet echt geschikt voor, aangezien je automatisch op je gezicht valt. Op weg naar de kwalificatie van 500 ronden zul je het natuurlijk krijgen, dus maak je er niet te veel zorgen over.

Ahead of the Pack
Behaal de eerste plaats in een raceronde.

Bekijk de tips in de Roadmap bovenaan over hoe je elke race moet aanpakken.

Quite Dashing
Behaal 5 keer de eerste plaats in een raceronde.

Bekijk de tips in de Roadmap bovenaan over hoe je elke race moet aanpakken.

Track Star
Behaal 20 keer de eerste plaats in een raceronde

Bekijk de tips in de Roadmap bovenaan over hoe je elke race moet aanpakken.

Infallible
Win 5 afleveringen op rij.

Hiervoor moet je 5 keer op rij de Gouden Kroon winnen! Dit betekent dat je je vanuit elke ronde moet kwalificeren en altijd de finale moet winnen, 5 keer op rij zonder falen. (Ter verduidelijking: je hoeft niet als eerste te eindigen in de subronden waaruit een aflevering bestaat, alleen kwalificeren voor de rondes is voldoende. Wat belangrijk is voor de trofee, is dat je 5 keer op rij de Gouden Kroon wint).
Elke aflevering duurt meestal 5 ronden, maar het varieert afhankelijk van hoe snel de tegenstanders worden uitgeschakeld.

Het is gemakkelijker om te winnen als je met een groep vrienden speelt. Ze kunnen je helpen door andere spelers voor je te saboteren (bijvoorbeeld door ze van de kaart te trekken en te duwen). Vooral handig in de laatste games – je vrienden kunnen in principe elke finale andere spelers pakken om ze te vertragen. Deze trofee komt neer op vaardigheid en ook op wat geluk. De vaardigheidscomponent is om echt goed te worden in alle wedstrijdtypen (zie Roadmap Stap 1 voor tips). De gelukscomponent zijn de teamspellen. Tijdens sommige rondes kom je door in een team van willekeurige spelers. Als uw team slecht speelt en de andere teams veel beter, kunt u niet veel alleen doen. Dat is nog een reden waarom spelen met vrienden nuttig is, dus je hebt tenminste een aantal goede spelers in je team.

Victory!
Win je eerste aflevering.

Bekijk de tips in de routekaart bovenaan om te zien hoe je elk spel moet aanpakken.

Top Tier
Win 7 afleveringen.

Bekijk de tips in de routekaart bovenaan om te zien hoe je elk spel moet aanpakken.

Golden Guy
Win 20 afleveringen.

Bekijk de tips in de routekaart bovenaan om te zien hoe je elk spel moet aanpakken.

One small trip
Kwalificeer je vanaf je eerste ronde.

Zie de trofee “Veteran Status”.

One giant leap
Kwalificeer je voor 100 ronden

Zie de trofee “Veteran Status”.

Veteran Status
Kwalificeer je voor 500 ronden

Afleveringen hebben meestal 5 ronden (het varieert hoeveel ronden precies, afhankelijk van hoe snel tegenstanders worden uitgeschakeld). Aan het einde van een ronde moet je 500 keer in de kwalificerende deelnemers zitten. Hiervoor hoef je de finale niet te bereiken en aan het einde ook de gouden kroon niet te winnen! Ter verduidelijking: “Rondes” zijn de willekeurige wedstrijden die samen een hele “aflevering” vormen (en de aflevering eindigt wanneer je de gouden kroon wint of wordt uitgeschakeld). Als je je van de ene ronde hebt gekwalificeerd, ga je door naar de volgende ronde met de overgebleven deelnemers.
Voor een lijst van alle rondes met tips, zie de Roadmap bovenaan deze gids.

Show Off
Win een aflevering uitgerust met een aangepaste Punchline.

Je kunt aangepaste punchlines ontgrendelen in de winkel en ook door levelvoortgang. Zodra je er een hebt ontgrendeld, rust je deze uit en win je een aflevering.

Squad Goals
Win een aflevering als onderdeel van een groep van 3 of meer spelers

Speel met een groep vrienden en wees degene die de overwinning behaalt. Het telt alleen als je aan het eind zelf de gouden kroon verdient. Je krijgt deze trofee niet als je vrienden de gouden kroon winnen, jij moet het zijn! Evenzo, als je wordt uitgeschakeld en naar de anderen kijkt, krijg je de trofee niet. Slechts één speler in het team zal de trofee verdienen. Probeer met je vrienden te communiceren wie van jullie is aangewezen om de overwinning te behalen, zodat je elkaar kunt helpen (je vrienden kunnen bijvoorbeeld andere tegenstanders tegenhouden om het je gemakkelijker te maken).
Bovendien maakt het niet uit of je vrienden zich kwalificeren voor de finale of niet. Je verdient nog steeds de trofee als je de enige speler bent die de finale haalt en de kroon wint. Dus maak je geen zorgen als je vrienden zijn uitgeschakeld, je kunt nog steeds de kroon en de trofee winnen.

Down to the Wire
Kwalificeer je nadat een ronde tot verlenging is overgegaan

Je zou deze trofee automatisch moeten krijgen op weg naar 500 matchkwalificaties. Je krijgt soms overuren bij teamwedstrijden als de score tussen teams heel dichtbij is. Als de timer afloopt in een teamwedstrijd, hoop dan dat uw team wint tijdens de verlenging (als u de timer verliest, wordt u niet de trofee toegekend).

Face First
Kwalificeer je voor een raceronde ondanks meer dan 10 keer omvallen.

Moet op natuurlijke wijze worden ontgrendeld zonder zelfs maar te proberen. Vooral op kaarten zoals Door Dash.

Low Baller
Kwalificeer je voor een teamspel met een score van 1.

Kan gedaan worden op Jinxed (door slechts één overlevende te hebben) of Fall Ball (door 1-0 te winnen).

Big Tease
Voer een emote uit net voordat je als eerste in een raceronde komt.

Druk op een van de knoppen op je D-pad: omhoog, links, rechts, omlaag om een emote uit te voeren net voor de finishlijn en daarna de race te winnen. U hoeft de emote-animatie niet te laten eindigen. Druk gewoon op de knop zodat de emote start en ga dan snel over de finishlijn. Als je de tegenstanders echt ver voor bent, is dit gemakkelijk te doen.

Fall Bae
Deel een knuffel met een Fall Guy.

Grijp een tegenstander met R2 en hoop dat ze hetzelfde zullen doen om een knuffel te doen en de trofee te verdienen.

Big Air
Klok 1 uur aan totale tijd aan vallen

Wordt niet vroeg ontgrendeld, maar je krijgt het tijdens je grind voor gegarandeerde matchkwalificaties van level 40 en 500.

Stumble Chums
Kom in totaal 1000 keer andere Fall Guys tegen

Automatisch ontgrendeld op weg naar 500 matchkwalificaties, maak je hier helemaal geen zorgen over. Hiervoor hoef je geen tegenstanders te pakken, raak ze alleen aan door heel dicht bij ze te zijn. Omdat bij de meeste races veel Fall Guys dicht bij elkaar lopen, zul je dit natuurlijk doen, of je dat nu wilt of niet.

Style Points
Val minstens 3 seconden voordat je op je hoofd landt.

Tijdens Hoopsie Daisy spring dan van een van de zijhellingen met een duiksprong en je krijgt het zeker.

Big Bully
Sla iemand omver.

Wordt op natuurlijke wijze ontgrendeld op weg naar 500 wedstrijdkwalificaties.

Troublemaker
Kom 3 mensen tegen terwijl je over de grond rolt voordat je opstaat.

Kom 3 mensen tegen terwijl je over de grond rolt voordat je opstaat…

Fall Throttle
Bereik eindsnelheid.

Kan worden bereikt door te worden gelanceerd door een van de bladen op Whirlygig.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Fall Guys: Ultimate Knockout

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelDestroy All Humans: Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelMortal Shell Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here