Elden Ring – Weeping Peninsula Walkthrough

Welkom bij de Elden Ring Walkthrough voor de regio Weeping Peninsula! Het Weeping Peninsula is een optioneel gebied, zonder dat er iets in zit dat specifiek nodig is voor het verhaal. Het bevat echter één baas die vereist is voor een trofee (die ook een legendarische bewapening oplevert) en is een behoorlijk gebied om vroeg in het spel te verkennen als je aan de slag gaat en je oriënteert in de gamewereld. Als je moeite hebt om door Stormveil te komen of tegen Godrick te vechten, dan is dit een behoorlijk gebied om doorheen te werken om een ​​level omhoog te gaan en je items een beetje te upgraden.

Raadpleeg voor alle andere regio’s de guide -> Elden Ring – Alle Gebieden Walkthrough.

Weeping Peninsula

Voortgangsvolgorde:

  • Bridge of Sacrifice
  • Castle Morne Rampart
  • Castle Morne Lift
  • Behind the Castle
  • Beside the Rampart Gaol
  • Leonine Misbegotten
  • Morne Moangrave

Bridge of Sacrifice

Om het Weeping Peninsula te bereiken, moet je naar het uiterste zuiden van Limgrave gaan. Hier vind je de Bridge of Sacrifice.

Ga over de brug en kijk uit voor de soldaten en het torentje in het midden, ga dan naar rechts voor de nabijgelegen plaats van genade.

Je kunt dan het pad naar het zuiden vervolgen. Aan de oostkant van de weg kun je stoppen en praten met een vrouw genaamd Irina. Ze vertelt je over de huidige situatie in Castle Morne (waar je naartoe wilt voor de gebiedsbaas) en geeft je een brief aan haar vader op het kasteel.

Je kunt dan het pad naar het zuiden blijven volgen. Er zullen een aantal vijanden zijn op de open plek rond de gecrashte koets, samen met een reus die aan de rechterkant hangt. Behandel ze of ren voorbij, dan is er de volgende plaats van genade aan de linkerkant voordat je de kasteelwal bereikt.

Castle Morne Rampart

Er is een verkoper in de buurt wiens belangrijkste items een Cracked Pot en Stonesword Key zijn die je moet pakken als je voorbijgaat. Ga door het gat in het pad en kijk uit voor de grote pijlen die vanuit het kasteel naar je toe zullen vliegen. Een korte weg langs het pad kun je de kasteelstele voor het gebied zien, die bij het oppakken Map: Weeping Peninsula geeft.

Je moet vooruit blijven kijken naar meer pijlen en zorg ervoor dat je naar de rotsen aan de rechterkant klimt om een ​​Golden Seed te pakken als je voorbijgaat.

Ga verder naar het kasteel en je zult zien wie pijlen op je heeft geschoten, een enkele Guardian Golem die de poorten verdedigt. Je kunt zijn enkels aanvallen om hem vrij snel neer te halen, het is niet zo moeilijk als je denkt. Als je het eruit haalt, zal het ook niet respawnen, waardoor andere uitstapjes in dit gebied minder vervelend zijn.

Ga vooruit en dan vind je de volgende plaats van genade net binnen het kasteel.

Castle Morne Lift

Ga vooruit en neem de lift naar de binnenplaats van het kasteel.

Binnen in het kasteel zijn er een groot aantal Misbegotten (de vijanden van het halve beest die je overal ziet) die je soms kunt zien vechten tegen enkele overgebleven soldaten binnen de kasteelmuren. Om verder te gaan kun je twee paden nemen: ofwel naar de achterkant van het kasteel onder de grote boog en dan een ladder rechts naar beneden, of de stapel lichamen op de binnenplaats beklimmen en naar rechts gaan, door een binnenkamer in het kasteel.

Als je door het kasteelinterieur naar rechts gaat kom je bij de eerste gebieden terecht waar een aantal Misbegotten vechten tegen de overgebleven soldaten. Je kunt een korte trip naar links maken voor sommige items, of naar rechts gaan en de volgende ladder beklimmen om verder te komen.

Je moet naar het volgende deel van de kasteelmuren vallen. Hier kom je ook uit als je naar de achterkant van de binnenplaats gaat (rechtsonder is de ladder die je omhoog klimt).

Ga vooruit en kijk uit voor de volgende groep Misbegotten waar er nu een paar zullen zijn die kunnen vliegen en van bovenaf zullen aanvallen. Als je bij het houten gedeelte van de loopbrug komt, draai je naar links. Als je naar de toren verderop gaat, zie je Edgar, Irina’s vader, bovenaan zitten. Praat met hem en geef hem de brief, dan kun je hem oproepen voor de baas die voor je ligt.

Ga terug naar waar je eerder was, dan kun je naar de muur in het zuiden springen om de volgende plaats van genade te vinden.

Behind the Castle

Je volgt nu het pad langs de achterkant van het kasteel. Je kunt naar de volgende toren springen als je wilt, of naar links afdalen naar een houten platform.

Volg het pad dat door de vijanden gaat, dan moet je naar het dak van het gebouw eronder springen.

Je kunt de baasdeur voor je zien als je naar de grond kijkt. Blijf de klif naar beneden volgen en laat je dan door het midden van de volgende toren vallen, en laat je voorzichtig op de balken vallen om ervoor te zorgen dat je niet helemaal naar beneden valt en sterft. Wanneer je de toren verlaat, loop je naar de linkerkant om de laatste plaats van genade voor de baas te vinden.

Beside the Rampart Gaol

Je kunt nu naar de deur van de baas gaan. Net aan de linkerkant voordat je naar binnen gaat, vind je een gouden oproepteken, waarmee je Edgar kunt oproepen om te helpen.

Leonine Misbegotten

Beloning: Grafted Blade Greatsword + 3800 Runes

Deze baas is een humanoïde leeuwhybride die een grootzwaard hanteert. Het is snel en komt hard aan, maar de eenvoudige combinatie van spreuken + het oproepen van de Wolf Pack Ashes samen met Edgar maakt dit gevecht extreem gemakkelijk. Terwijl de baas bezig is met je wolvenvrienden, kun je op afstand spreuken naar hem blijven spammen en deze strijd tot een van de gemakkelijkste in het spel maken.

Zodra de baas is verslagen, laat hij het Grafted Blade Greatsword vallen, een van de legendarische bewapening, waarna je de plaats van genade in de baasarena kunt activeren.

Morne Moangrave

Verder is er in deze omgeving niets te vinden, dus u kunt gerust vertrekken of het kasteel verder verkennen. Als de baas verslagen is, kun je weer naar Edgar terugkeren en als je hem over Irina hebt verteld, zal hij zeggen dat hij haar gaat ontmoeten. Je kunt dan teruggaan naar de Bridge of Sacrifice waar je Edgar kunt vinden, zweren dat hij wraak zal nemen op degene die Irina tussendoor heeft vermoord toen je elkaar eerder ontmoette en nu terugkomt.

Weeping Peninsula Zij gebieden & Sites of Grace

Church of Pilgrimage

Castle Morne Rampart

Tombsward

South of the Lookout Tower

Ailing Village Outskirts

Beside the Crater-Pocked Glade

Isolated Merchant’s Shack

Fourth Church of Marika

Bridge of Sacrifice

Castle Morne Lift

Behind the Castle

Beside the Rampart Gaol

Morne Moangrave

Impaler’s Catacombs

Tombsward Catacombs

Earthbore Cave

Morne Tunnel

Tombsward Cave

Bridge of Sacrifice

Forest Lookout Tower

Oridy’s Rise

Ailing Village

Callu Baptismal Church

Castle Morne

Demi-Human Forest Ruins

Minor Erdtree

Tombsward Ruins

Weeping Evergaol

Witchbane Ruins

Tower of Return

Ga verder met het volgende gebied: Siofra River.

Zie ook de guide met de gehele walkthrough -> Elden Ring – Complete Walkthrough

Elden Ring Wiki Guide

Vorig artikelElden Ring – Oneindige Runen Farming Uitgelegd
Volgend artikelElden Ring Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here