Elden Ring – Volcano Manor Walkthrough

Welkom bij de Elden Ring Walkthrough voor de Volcano Manor regio! Volcano Manor is een groot kasteel in het westelijke deel van de berg Gelmir, gebouwd bovenop en rond een grote vulkaan, dus het binnengebied is vol magma. Het bevat twee trofee-/prestatiebazen, waarvan er één een scherfdrager is. Het heeft ook de interessante optie om een ​​NPC-zoektocht te kunnen voltooien waarmee je rechtstreeks naar de baas kunt worden getransporteerd, hoewel je nog steeds normaal door het gebied moet gaan om de andere baas te bestrijden.

Raadpleeg voor alle andere regio’s de guide -> Elden Ring – Alle Gebieden Walkthrough.

Volcano Manor

Voortgangsvolgorde:

  • Volcano Manor
  • Prison Town Church
  • Guest Hall
  • Godskin Noble
  • Temple of Eiglay
  • Audience Pathway
  • God-Devouring Serpent & Rykard, Lord of Blasphemy

De Grote Rune van Rykard activeren

  • Sealed Tunnel
  • Onyx Lord
  • Divine Tower of West Altus

Volcano Manor

De ingang van Volcano Manor is een groot interieur, waar je kunt communiceren met een aantal NPC’s. Bij binnenkomst wil je eerst Tanith spreken, de vrouw die in de stoel rechts van de open haard zit.

Ga door Tanith’s dialoog en stem ermee in om deel uit te maken van Volcano Manor. Ze geeft je de salonsleutel, waarmee je de andere deuren in het landhuis kunt openen.

Je kunt nu op twee manieren vooruitgang boeken om Rykard te bereiken: ofwel doe je Tanith’s zoektocht waarbij je drie specifieke Tarnished moet doden of neem de route door het kasteel. Als je Tanith’s zoektocht voltooit, vervormt ze je rechtstreeks naar Rykard en slaat de reis door het kasteel over. Je moet er hoe dan ook doorheen gaan om ook Godskin Noble te bevechten, dus het is helemaal aan jou of je de quest doet of niet. Als je het voor de extra beloningen wilt doen, moet je dat doen voordat je Rykard doodt, want als Rykard eenmaal dood is, zegt Tanith dat ze het gebied verlaat en dan naar de kamer van de baas gaat.

Als je door het kasteel gaat, moet je de eerste kamer aan de rechterkant binnengaan. In de rechterachterhoek is er een stuk muur met een schilderij erop. Het is een illusionaire muur en zal verdwijnen zodra je erin rolt.

Ga de gang achter de muur in en volg deze naar de volgende kamer. Hier is er een pad naar links dat leidt naar een doodlopende weg, dan een trap naar rechts die je naar beneden kunt gaan om verder te gaan.

In de volgende kamer is er een respawning Bloodhound Knight in de linkerhoek die je kunt negeren als je wilt, ga dan door de volgende deur rechts van de kamer.

Ga de korte trap op net aan de linkerkant waar je een kerkgebied binnengaat en de volgende plaats van genade kunt vinden.

Prison Town Church

Ga door de deuren van de kerk naar het centrale gedeelte van Volcano Manor. Aan de linkerkant is een brug die je net voor Godskin Noble activeert voor een kortere weg, dus om verder te gaan, ga je de heuvel naar rechts af.

Volg het pad rond de muur naar rechts, kijk uit voor de Abductor Virgin die verschijnt in de buurt van waar het pad naar links draait.

Zodra je de trap afdaalt, splitst het pad zich in drie richtingen. Ga verder over de brug naar het volgende gebouw om verder te komen.

Reken af ​​met de Man-Serpent voor de (gesloten) deur, ga dan naar rechts waar een ladder is die naar het dak leidt.

Ga direct over het dak en kijk over de rand om een ​​platform eronder te zien, en laat je er voorzichtig naar beneden vallen.

Ga de kamer in en kijk uit voor de Omenkiller die aan de andere kant naar de muur kijkt.

Je kunt ermee omgaan (of het negeren) en dan door het raam springen links van waar je bent binnengekomen om het lagere gebied te bereiken.

Ga naar binnen door een van de deuren van dit platform (ze leiden allebei naar dezelfde kamer) en je kunt de volgende plaats van genade vinden in een kleinere kamer net buiten deze centrale kamer.

Guest Hall

Ga terug naar buiten en door de reeks gesloten deuren die naar het oosten leiden. Laat je naar beneden vallen op het gebied eronder en kijk uit voor de lava. Je moet door dit lager gelegen gebied naar het oosten gaan en dan de trap rechts voor je op.

Pas op voor de Man-Serpent bovenaan de trap en ga dan de hangende kooi in het oosten in om naar het volgende gebied te worden gebracht.

Ga de volgende trap op waar je de baasdeur aan de rechterkant kunt zien. Voordat je naar binnen gaat, wil je echter naar links gaan en communiceren met de grote hendel om de brug omhoog te brengen.

Zorg ervoor dat je over de brug gaat en weer interactie hebt met de Prison Town Church-site van genade, dus als je de baas opnieuw moet proberen, heb je een veel kortere terugloop.

Godskin Noble

Beloning: 50.000 runen, Godskin Stitcher (wapen), Noble Presence (Ash of War)

Godskin Noble gebruikt een combinatie van melee-zwaardaanvallen, enkele afstandsspreuken (die gemakkelijk zijwaarts te ontwijken zijn), en hij verandert graag in een bal en ramt in je. Met een magiër-build is hij gemakkelijk te verslaan met behulp van de Comet Azur Spell en de Cerulean Hidden Tear in je wonderbaarlijke fles (oneindige FP), dus je kunt hem mogelijk eenmalig neerschieten of in ieder geval het grootste deel van zijn gezondheid direct aan het begin nemen. Houd dan afstand en spam spells tot hij sterft, gebruik de pilaren rond de kamer voor dekking. Vooral als hij in een bal verandert, verberg je dan gewoon achter een pilaar, maar houd er rekening mee dat bazen met al hun melee-aanvallen door muren/pilaren kunnen slaan, dus ga een paar meter achter de pilaar staan ​​om te voorkomen dat hij er schade door snijdt. Hij zal vast komen te zitten op een van de pilaren wanneer hij in een bal is veranderd, wacht maar tot hij weer normaal wordt. Als je melee gebruikt, kun je over het algemeen dezelfde strategie gebruiken. Gebruik de pilaren in de kamer om zijn aanvallen te blokkeren wanneer mogelijk, val dan aan in de openingen.

Nadat de baas is verslagen, kun je communiceren met de plaats van genade dicht bij de voorkant van de kamer.

Temple of Eiglay

Rechts van de plaats van genade is er nu een lift die je naar de bovenverdieping kunt nemen.

Ga de deur voor je uit en spring dan over de reling om het rotsachtige gebied beneden te bereiken.

Volg het pad langs alle naaktslakken en spring naar het volgende gebied zodra je het hogere gedeelte bereikt om verder te gaan.

Ga aan de top terug naar het kasteel en volg de muur aan de rechterkant naar het gebied met de pilaren in de verte, spring dan in het open raam op het gebouw net naast waar de Abductor Virgin zal verschijnen.

Open de deur in de kamer, ga dan verder en ga naar het volgende gebouw.

In deze kamer ga je naar rechts om verder te gaan, maar eerst ga je naar links waar een deur is die rechtstreeks naar een lift leidt. Deze lift gaat naar een plek net naast de vorige plaats van genade, zodat je hier direct terug kunt komen in plaats van opnieuw door het lavagebied te moeten rennen.

Ga verder door het volgende gebied en kijk uit voor de menselijke vijanden die rondhangen, want ze zullen exploderen in een gifwolk wanneer ze sterven.

Ga verder de kamer in aan het einde van het gebied en dan door de deuren aan de rechterkant. In de volgende grote kamer zal een drietal Man-Serpents zijn, waarvan er twee boven aan de trap hangen waar je heen moet. Baan je een weg door de deur, links van de troon.

Op dit balkon is er een portaal, interactie ermee om naar het volgende gebied te worden gebracht, waar je de laatste plaats van genade voor de baas kunt vinden.

Audience Pathway

Als je klaar bent om naar de baas te gaan, kun je door de gouden mistdeur gaan, maar een herinnering dat als je Tanith’s zoektocht helemaal wilt doen om de beloningen te krijgen, je dit nu moet doen VOORDAT je de baas doodt, of anders kunt u niet alle stappen voltooien.

God-Devouring Serpent & Rykard, Lord of Blashpemy

Beloning: 130.000 runen, Rykard’s Great Rune, Herdenking van de godslasterlijke

Dit gevecht bestaat uit twee fasen, de baas transformeert nadat hij zijn eerste gezondheidsbalk heeft opgebruikt en verandert in Rykard. Wanneer je het baasgevecht binnengaat, pak je het wapen direct links van waar je binnenkomt, het heet Serpent-Hunter (Grote Speer). Rust dit wapen uit! Het heeft geen stat-vereisten en het is een wapen dat speciaal bedoeld is voor dit ene baasgevecht vanwege het speciale effect dat het heeft tijdens het vechten tegen deze baas. Het heeft 3 aanvallen: L2 Heavy Attack, R1 Ranged Attack, R2 Quick Attack (kan ook Jump + R2 voor snelle jump attack). Deze aanvallen richten een hoop schade aan de baas aan en hebben een grote hoeveelheid extra bereik toegevoegd. Begin door naar de baas te rennen en gebruik meteen twee L2 Heavy Attacks, de 2e treffer doet duizenden schade, maar je hebt voldoende Stamina en FP nodig. Verleid de baas nu tot aanvallen, ontwijken, vervolg dan met twee L2 Heavy Attacks en herhaal. Je kunt ook achteruit rennen en een Jump + R2 doen voor wat snelle goede schade. Een andere mogelijke strategie is om de lava rond de baas tegen het lijf te lopen en vanaf daar Jump R2-aanvallen te spammen. De baas heeft de neiging om even de tijd te nemen om zich om te draaien om zich weer op jou te concentreren, waardoor je een aantal gemakkelijke hits kunt landen. Maar over het algemeen is de beste manier om het aan te vallen, zijn aanval te ontwijken en vervolgens de twee L2-hits te doen omdat ze de meeste schade aanrichten (breng 4 mana-kolven mee, de zware aanval gebruikt mana, maar de andere twee aanvallen niet) . Nadat de slang dood is, vecht je tegen Rykard, die in feite hetzelfde is, er alleen anders uitziet en een zwaard gebruikt en wat lava en vliegende schedels oproept. Blijf hem aanvallen met de L2 Heavy Attacks. De eerste treffer heeft een grote kans om hem te doen wankelen, dus hij is weerloos voor wanneer je je tweede zware aanval landt. Het enige lastige is wanneer hij de hele arena lava maakt en schedels oproept die in één jou thuiskomen. Je kunt het beste geluk hebben en hem doden voordat hij ooit de schedels oproept. Als hij schedels oproept, moet je proberen zijn melee-aanvallen te ontwijken terwijl je ook wegrent van de schedels en proberen de rand van de arena te bereiken om zijn melee en de lava te ontwijken. De combinatie tussen zware L2-aanvallen met Serpent-Hunter-speer en spring-R2-aanvallen zal hem snel neerhalen. Je kunt ook de Serpent-Hunter Spear bij de smid upgraden (deze schaalt naar Strength Attribute, dus melee-builds hebben een klein voordeel). Je kunt het beste geluk hebben en hem doden voordat hij ooit de schedels oproept. Als hij schedels oproept, moet je proberen zijn melee-aanvallen te ontwijken terwijl je ook wegrent van de schedels en proberen de rand van de arena te bereiken om zijn melee en de lava te ontwijken. De combinatie tussen zware L2-aanvallen met Serpent-Hunter-speer en spring-R2-aanvallen zal hem snel neerhalen. Je kunt ook de Serpent-Hunter Spear bij de smid upgraden (deze schaalt naar Strength Attribute, dus melee-builds hebben een klein voordeel). Je kunt het beste geluk hebben en hem doden voordat hij ooit de schedels oproept. Als hij schedels oproept, moet je proberen zijn melee-aanvallen te ontwijken terwijl je ook wegrent van de schedels en proberen de rand van de arena te bereiken om zijn melee en de lava te ontwijken. De combinatie tussen zware L2-aanvallen met Serpent-Hunter-speer en spring-R2-aanvallen zal hem snel neerhalen. Je kunt ook de Serpent-Hunter Spear bij de smid upgraden (deze schaalt naar Strength Attribute, dus melee-builds hebben een klein voordeel).

Zodra de baas is verslagen, kun je communiceren met de plaats van genade in het midden van de kamer.

Als je Rykard’s Great Rune wilt activeren, moet je naar de Divine Tower of West Altus gaan, vlak bij Leyndell. Om het te bereiken, moet je door de Sealed Tunnel-mijn gaan. De dichtstbijzijnde plaats van genade waar je waarschijnlijk vanaf moet beginnen, is Outer Wall Phantom Tree, gelegen langs het pad naar de hoofdstad.

Ga naar het rivierengebied naast de stadsmuur en dan helemaal naar het zuiden waar je de ingang van de tunnel kunt vinden en de plaats van genade net binnen.

Sealed Tunnel

Deze hele mijn is eigenlijk gewoon een gimmick-gebied, omdat alle gebieden verborgen muren hebben waar je doorheen moet. In de eerste kamer is de verborgen muur de platte muur links van het kampvuur.

In de volgende kamer met alle mijnwerkers, bevindt de verborgen muur zich achter de kist aan de rechterkant van de kamer, waar je ook moet zorgen dat je de Smithing-Stone Miner’s Bell Bearing [2] grijpt .

Neem de lift naar beneden naar het volgende gebied, dan is de verborgen muur die recht vooruit door de wortels, dan die direct erachter achter het lichaam.

In de volgende open kamer ga je over de wortels naar de andere kant waar nog een tunnel is.

In de volgende kamer kun je de Stake of Marika zien waar je zult herleven als je sterft aan de baas die voor je ligt, samen met een muur van wortels die je weg blokkeert. Om verder te gaan kun je rechts van het platform naar beneden vallen om aan de andere kant te komen.

Ga verder naar de verre muur achter de dozen om de volgende verborgen muur te vinden, pas op voor de explosieve stenen die in dit gebied rondhangen.

Laat de wortels naar beneden vallen naar het lagere gebied, dan kun je verder gaan naar de baaskamer verderop.

Onyx Lord

Beloning: 16.000 runen, Onyx Lord’s Greatsword

Onyx Lord is een lange geest die een lang zwaard hanteert en paarse magische spreuken gebruikt. Een heel gemakkelijke manier om hem het hele gevecht te verdoven, is door de spreuk “Carian Greatsword” te gebruiken. Elke treffer zal hem onderbreken, waardoor hij volledig niet in staat is aan te vallen voordat je je volgende aanval uitvoert. Als je dit nog niet hebt, kun je hem eenvoudig met spreuken beschieten als je een magiër bent, of hem in melee en je Spirit Ashes betrekken. Als hij van dichtbij speelt, zal hij meer melee-aanvallen gebruiken die meer schade aanrichten dan zijn spreuken, maar zijn melee-moveset is vrij beperkt. Krachtige aanvallen kunnen hem terugslaan om een ​​opening te creëren voor vervolgaanvallen of hem verdoofd houden.

Zodra de baas is verslagen, kun je de kamer uit gaan om de tunnel te verlaten. MAAK GEEN INTERACTIE MET HET UITGANGSPUNT NAAR RECHTS, dit brengt je weer terug naar het begin van de tunnel.

Je kunt dan een plaats van genade activeren net voor de trap die naar de toren leidt (als je door de tunnel bent gegaan voordat je Rykard doodde, zal de toren op slot zijn, dus dit is een snellere manier om hier terug te komen).

Divine Tower of West Altus

Ga de toren in en naar de top, waar je Rykard’s Great Rune kunt activeren.

Volcano Manor Side Areas – All Sites of Grace

Volcano Manor

Prison Town Church

Temple of Eiglay

Guest Hall

Audience Pathway

Rykard, Lord of Blasphemy

Raadpleeg voor alle andere regio’s de guide -> Elden Ring – Alle Gebieden Walkthrough.Elden Ring Wiki Guide

Elden Ring Wiki Guide

Vorig artikelElden Ring – Hoe Krijg Je Alle Eindes
Volgend artikelElden Ring – Oneindige Runen Farming Uitgelegd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here