Elden Ring – Siofra River Walkthrough

Welkom bij de Elden Ring Walkthrough voor de regio Leyndell, Royal Capital! Siofra River is een locatie die je heel vroeg in het spel kunt bereiken als je wilt, via een lift in het oosten van Limgrave. Het bevat de optionele Ancestor Spirit- baas. Je hoeft hier niet te komen voor enige vooruitgang, maar als je de zoektocht naar het einde van Age of the Stars volgt , word je hierheen geleid om samen met Blaidd een weg naar Nokron te zoeken.

Raadpleeg voor alle andere regio’s de guide -> Elden Ring – Alle Gebieden Walkthrough.

Siofra River

Voortgangsvolgorde:

  • Siofra River Well
  • Siofra River Well Depths
  • Siofra River Bank
  • Worshippers’ Woods
  • Below the Well
  • Ancestor Spirit

Siofra River Well

Om de Siofra River in te gaan, moet u de Siofra River Well- lift nemen, gelegen aan de uiterste oostkant van Limgrave. Als je er net voor de eerste keer heen gaat, kun je je weg banen naar waar de kaartstele zich op de kaart bevindt, en de bron bevindt zich er in feite direct achter.

Neem de lange rit naar beneden om het gebied van de Siofra-rivier te bereiken . Rechts van de lift kun je de eerste plaats van genade in dit gebied vinden.

Siofra River Well Depths

Vervolg het pad naar de ruïnes verderop. Je kunt links een pad naar beneden of door de ruïnes naar rechts, ze komen allebei na wat vijanden aan de andere kant van het gebied uit.

De vijanden in dit gebied zijn als de mijnwerkers die je eerder in sommige van de tunnels tegenkwam. Echt langzaam en gemakkelijk te vermijden, maar behoorlijk hoge verdediging, dus kan tegen een stootje. Degenen die geen staven vasthouden, gebruiken ook langzame bubbelmagie.

Aan de andere kant van de ruïnes kun je de trap op om de lift te bereiken die naar het volgende gebied leidt.

Ga verder de rivier op en kijk onderweg uit voor de krabben.

Aan het einde van dit ravijn opent het gebied zich en je vindt de volgende plaats van genade aan de linkerkant.

Siofra River Bank

Voordat je verder het gebied in gaat, ga je naar rechts bij de trap die naar het grote gebouw leidt. Rechts van de trap kun je de Map: Siofra River van het lichaam oppakken, zodat je de eigenlijke kaart van dit ondergrondse gebied hebt.

In de structuur die voor je ligt, kun je de optionele baas voor dit gebied bevechten, maar voordat je het onder ogen kunt zien, moet je 8 vuren rondom dit gebied bij pilaren aansteken, zoals degene die je zag toen je binnenkwam.

Je kunt een lus rond het gebied maken met de klok mee, waarbij je elk van de vuren raakt en vervolgens terugkeert om tegen de baas te vechten.

De belangrijkste vijanden om op te letten in dit gebied zijn de Spirit Warriors die verschijnen terwijl je rondreist. Een handvol zal wachten, maar de meeste zullen pas verschijnen als je echt in de buurt bent van het gebied waarin ze zich bevinden. De meesten jagen je rond als je in de buurt bent, maar sommigen zullen proberen pijlen te schieten van bereik, wat een behoorlijk behoorlijk stuk kan doen beschadigen of je van Torrent afslaan.

Als je de zwevende bliksemballen in het gebied opmerkt, zijn dit eigenlijk geen vijanden. Ze beginnen bliksem naar je te schieten wanneer je voor een korte periode in de buurt komt en verdwijnen dan. Als je in de buurt komt om het te activeren, probeer dan weg te rennen totdat het stopt met schieten en verdwijnt.

Naarmate je verder naar het noorden gaat, kun je een andere plaats van genade vinden in het midden van enkele van de stenen pilaren.

Worshippers’ Woods

Kijk hoe je verder naar het noorden vordert, want er zullen al krijgers zijn die bogen hebben. Voordat je het pad naar links neemt waar je een Golden Seed kunt vinden , ga je om de achterkant heen om ze uit te schakelen als je niet wilt proberen de pijlen te ontwijken. Ze hebben een zeer zware tracking, dus je kunt ze niet zomaar ontlopen met Torrent als ze naar je toe beginnen te schieten.

Als je doorgaat naar het noorden richting het trappenhuis, kun je de laatste plaats van genade in dit gebied vinden.

Below the Well

De nabijgelegen trap leidt naar een andere grote lift die kan worden geactiveerd met een Stonesword Key, die je naar een zijgebied in Caelid brengt.

Zodra je alle 8 vuren hebt geactiveerd, krijg je een bericht over het roeren in de overblijfselen. Op dat moment kun je teruggaan naar de ruïnes waar je de kaart eerder vond. Ga naar binnen en er zal een lijk aan de achterkant zijn dat nu gloeit. Communiceer ermee om naar het baasgebied te teleporteren.

Ancestor Spirit

Beloning: Ancestor Spirit, 10000 runen

De Geest zal gracieus door de lucht rennen en spreuken gebruiken om je aan te vallen. Als spell-gebruiker kun je hem van een afstand raken terwijl je hem achtervolgt, als melee-gebruiker moet je wachten tot hij weer op de grond ligt. Pas ook op voor zijn melee-aanvallen, omdat hij vrij snel op je kan springen voor een aanval met meerdere vervolghits. Bij halve gezondheid kan het een nieuwe aanval beginnen waarbij het hert een paar keer in de lucht zal zijn voordat het van bovenaf op je valt in plaats van spreuken te gebruiken – dus houd daar rekening mee als je in plaats daarvan op de glinsterende regen uit de lucht anticipeert.

Nu de baas verslagen is, heb je het enige belangrijke gedaan dat je hier momenteel kunt doen. Ervan uitgaande dat je volgers samen met de zoektocht naar het einde van het tijdperk van die sterren , zou je Blaidd hier moeten ontmoeten. Als je de klif net ten noordoosten van Hallowhorn Grounds volgt , kun je hem daar zien staan, starend vanaf de klif.

Praat een paar keer met hem en hij stelt voor om met Seluvis te praten, terug in zijn toren bij Caria Manor.

Praat met hem en vraag naar Nokron, en hij zal je een item geven genaamd Seluvis’s IntroductionJe moet het nu naar Sellen brengen, die te vinden is bij de Waypoint Ruins in Limgrave. Praat met haar en geef haar de brief.

Ze vertelt over generaal Radahn, die de beweging van de sterren heeft gestopt. Je kunt nu teruggaan naar Blaidd in Siofra River en hem vertellen wat Sellen heeft gezegd.

Hij vraagt ​​je dan om hem te ontmoeten in Redmane Castle in Caelid, waar je naar toe gaat om je volgende Shardbearer te bevechten en je daarna Nokron binnen kunt laten gaan.

Siofra River Sites of Grace

Siofra River Well Depths

Siofra River Bank

Worshippers’ Woods

Below the Well

Ga verder met het volgende gebied: Caelid.

Zie ook de guide met de gehele walkthrough -> Elden Ring – Complete Walkthrough

Elden Ring Wiki Guide

Vorig artikelElden Ring – Altus Plateau Walkthrough
Volgend artikelElden Ring – Mountaintops of the Giants Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here