Elden Ring – Oneindige Runen Farming Uitgelegd

Deze gids legt de beste methode uit om Runen te bewerken in Elden Ring. Met deze exploit kun je runen oneindig binnen halen om snel een level omhoog te gaan. Runen zijn in feite de ervaringspunten in Elden Ring, die worden gebruikt om level-ups te kopen. Elk niveau kost meer dan het vorige. Als je een hoog niveau hebt, wordt het spel veel gemakkelijker. Afhankelijk van hoe ver je in het spel bent, zijn er verschillende grace plaatse beschikbaar. Zelfs in het vroege spel kun je 300.000+ runes per uur krijgen. De algemene truc is om een ​​aantal vijanden te vinden in de buurt van een plaats van genade die veel runen geeft en snel kan worden verslagen, en dan snel terug te reizen naar de plaats van genade om alles weer te laten verschijnen, en herhaal de cyclus zo vaak als nodig is.

Ook is er in Hene’s Rise een gemakkelijke truc om elke keer na terug keer na een Grace weer opnieuw 2000 runes te krijgen. We leggen ze allebei voor je uit.

Rune Farming in het vroege spel (Ongeveer 300.000 runen per uur)

Deze methode is beschikbaar vanaf het begin van het spel. Het kan met elke personage build worden gedaan, het maakt niet uit of je een melee-build of een ranged/mage-build gebruikt.

Deze farming ligt bij de Farum Greatbridge in het noorden van Caelid. Dit is eigenlijk een laat-spelgebied, maar omdat het spel een open wereld is, kun je er vanaf het begin naartoe gaan.

Stap 1: Begin door naar Limgrave – Third Church of Marika te gaan. Ten noorden van deze kerk is een meertje. Achter de struiken in het oosten van het meer is een portaal, interactie ermee om geteleporteerd te worden naar Greyoll’s Dragonbarrow in het noorden van Caelid. Zie hieronder de exacte locatie van de teleporter:

Stap 2: Vanaf waar je spawnt, ga je de trap af naar het zuiden waar de grote vogelvijand staat. Volg het hoofdpad de heuvel af tot je bij een grote brug komt met een draak erop. Voor de brug is de Farum Greatbridge (site van grace). Van hieruit gaan we farmen. Zie hieronder de locatie:

Stap 3: Bewerk de kleine zwarte vijanden in het gebied. Zo zien ze eruit:

Ze geven 937 runen per kill. Ze zijn relatief gemakkelijk te ontwijken en worden onderbroken door elke aanval of spreuk die je op ze landt, dus je kunt ze verdoofd houden. Dit maakt ze heel gemakkelijk te doden. Naarmate je meer schade oploopt, gaat dit steeds sneller. Op niveau 50 kan je ze in 3 hits doden (ongeveer 5 seconden per kill). Met het pad van de ene naar de andere kost het ongeveer 2 minuten om 11 van hen per run te doden voor 10.307 runes consistent. Dit komt neer op ongeveer 5.000 per minuut of 300.000 per uur. Ze zijn overal ten noorden van de Farum Greatbridge, om de paar meter vind je ze. Focus op degenen die op zichzelf staan. Als je een magiër speelt, gebruik dan een paard om snel tussen hen te rijden en wijs alle kolven toe aan mana om er meer per run te doden. Als je een melee-personage speelt, wijs dan alle kolven toe aan gezondheid om langer in leven te blijven.

Nadat je er zoveel mogelijk per run hebt gedood, reis je snel terug naar de Farum Greatbridge site van genade. Dit zorgt ervoor dat ze allemaal onmiddellijk respawnen. Snel reizen is sneller dan zelf teruggaan naar de plaats van genade. Hoe meer je per run kunt doden, hoe meer runen je per minuut kunt maken. Het is het beste om je te concentreren op alleen die ten noorden van de Farum Greatbridge, niet die in het oosten en westen. Gebruik de houder om van de ene naar de andere te rijden om tijd te besparen. Als je net begint, gaat het wat langzamer. Geef prioriteit aan het inzetten van al je attribuutpunten in het vergroten van meer schade, met welk attribuut je wapen ook schaalt (bijvoorbeeld voor een magiër die een staf gebruikt die Intelligence-attribuut zou zijn).

Bonus: ontvang +20% runen met de gouden Scarab Talisman. Dit zal je verdiende runen enorm verhogen door je een extra +20% runen te geven bij elke kill. Zie de guide -> Hoe je een gouden Scarab Talisman kunt krijgen (het is ook te vinden in Caelid, niet ver van de farming loactie).

Duplicatie-exploit (online)

Je kunt online een stapel van 99 high-tier runen dupliceren met een 2e speler (of 2e console alleen). Je kunt met deze methode ook alle bepantsering, wapens en talismannen van het eindspel bedriegen. Omdat de save offline wordt opgeslagen en niet op online servers, kun je eenvoudig een back-up maken van je save, alle items naar een 2e speler laten vallen, de save terug kopiëren om je items terug te krijgen, oneindig herhalen. Bouw een paar mooie stapels runen op totdat je ze in batches van 99 runen tegelijk kunt laten vallen. Er is PS4 & PS5 crossplay, dus als je een PS4 en een PS5 hebt, kun je dit gewoon zelf doen (met twee verschillende accounts). Anders moet je een vriend vragen om te helpen. Het is het beste om eerst wat runes van hoog niveau te krijgen. Aan het begin van het spel kun je al naar Dragonbarrow (een eindspelgebied) gaan, daar rondrijden om wat high-level runen te pakken. Zie de guide -> Hoe kom je bij Dragonbarrow.

 1. Maak voordat je begint een back-up van je opgeslagen spel.
  1. Op PS4/PS5:  Console-instellingen > Beheer van opgeslagen gegevens > Opgeslagen gegevens > Console-opslag > Upload je opslag naar PS+ Cloud [PS5/PS4] of USB-flashstation [alleen PS4]. Als je PS+ cloud gebruikt (alleen optie op PS5), zorg er dan voor dat automatische uploads van opgeslagen synchronisaties zijn uitgeschakeld, anders kan het automatisch je cloudopslag overschrijven (PS5-instellingen > Opgeslagen gegevens en game-/app-instellingen > Opgeslagen gegevens PS5 > Opgeslagen gegevens synchroniseren > Auto- Opgeslagen gegevens synchroniseren = uitgeschakeld).
  2. Op pc:  Zoek waar de opgeslagen game is opgeslagen, dit kan variëren, maar voor Steam moet dit C:\Program Files (x86)\Steam\userdata zijn. Kopieer en plak het in een andere map waar je het later kunt vinden.
  3. Op Xbox One / Xbox-serie – Het is niet aan te raden om dit op Xbox te doen, deze methode staat erom bekend opgeslagen bestanden te verknoeien, dus ga op eigen risico te werk (er is een grote kans dat je je opslag kwijtraakt of je cloudback-up verpest, dus je zou al je voortgang kunnen verliezen) . Probeer dit alleen op Xbox als je het eerder op een ander account hebt getest: om een ​​cloudopslag te forceren waar je wilt dat het plaatsvindt, verbreek je de verbinding met internet > verplaats je in de game terwijl je geen internetverbinding hebt voor een paar seconden > maak zelf opnieuw verbinding terug naar internet > nu dwingt het een cloudopslag > (controleer nogmaals of het echt naar de cloud is geüpload) > Laat de dupe-uitrusting in coöp naar de andere speler vallen zoals in stap 6 zonder het spel te verlaten (het spel afsluiten kan cloudopslag overschrijven) > zodra de 2e speler je uitrusting heeft opgehaald, druk je op de Home-knop > scrol omlaag naar Elden Ring >
 2. Beide spelers moeten naar Menu > Multiplayer > hetzelfde Multiplayer-wachtwoord instellen voor beide spelers (niet Groepswachtwoord). Zorg ervoor dat het voor beide spelers identiek is, gebruik iets unieks dat andere spelers niet zouden gebruiken. Zo vind je elkaar. Ook in Systeem > Multiplayer > selecteer “Cross-Region Play = Matchmaking uitvoeren” & “Summon Sign verzenden = Inschakelen”. Zorg ervoor dat beide spelers zijn verbonden met online servers, zo niet, start het spel opnieuw op en zorg ervoor dat je verbonden bent met internet.
 3. Speler 1 moet naar een baas gaan die nog niet verslagen is (elke baas met een gele mistpoort). Speler 2 moet naar diezelfde plek gaan (moet met elkaar afspreken waar ze elkaar ontmoeten).
 4. Speler 2 gaat naar Multiplayer > Tarnished’s Furled Finger > om een ​​geel bord te plaatsen voor waar de baaspoort is. Het maakt niet uit of speler 2 de baas al heeft verslagen, het enige dat telt is dat speler 1 hem niet heeft verslagen.
 5. Speler 1 gaat naar Multiplayer > Furlcalling Finger Remedy > hierdoor wordt het gele bord zichtbaar. Als je het niet ziet, laat Player 2 je dan een screenshot sturen waar het precies is geplaatst. Speler 1 communiceert met het gele bord op de grond om speler 2 op te roepen.
 6. Speler 1 laat alle runen vallen uit de inventaris, speler 2 raapt ze op. Je kunt alle niveaus van runen laten vallen.
 7. Speler 1 verlaat het spel, kopieert de back-up terug om alle uitrusting terug te krijgen. Omdat uw items worden opgeslagen op uw offline opslag en niet op online servers, kan deze worden misbruikt door de back-upopslag elke keer dat u de items naar uw duping-partner neerzet terug te kopiëren, de opslag te herstellen en ze opnieuw te laten vallen.
  1. Op PS4/PS5:  Console-instellingen > Beheer van opgeslagen gegevens > Opgeslagen gegevens > Cloudopslag/USB-station > Kopiëren naar console > Opgeslagen console overschrijven.
  2. Op pc:  Overschrijf de Dying Light 2-opslag met uw back-up.
  3. Op Xbox:  Volg de stappen beschreven in Stap 3 voor Xbox, het is aan te raden om eerst op een tweede account te testen als je dit nog nooit eerder hebt gedaan.
 8. Herhaal stap 2-7. Ontmoet elkaar elke keer op dezelfde plaats, drop items naar de 2e speler. Nadat de andere speler een stapel van 10 items heeft, laat je ze terugruilen en maak je een nieuwe back-up waarin je een batch van 10 items hebt. Dan kun je elke keer 10 laten vallen om een ​​stapel van 99 sneller op te bouwen dan wanneer je er elke keer maar één laat vallen. Laat al je runenrijen vallen, niet alleen je hoogste runenrij. Op deze manier kun je meerdere runen tegelijk duperen. Nadat je een stapel van 99 hebt gemaakt, maak je nog een back-up. Blijf dan gewoon stapels van 99 runen laten vallen en laat Speler 2 een back-up maken van hun opslag en hetzelfde voor jou doen. Je kunt alle 99 runen tegelijkertijd uit de inventaris verzilveren door op “Geselecteerde gebruiken” te klikken en het maximale bedrag te kiezen. Je kunt slechts 99 runen vasthouden, maar eventuele extra gaan in je borst, die je kunt doorbladeren vanuit de Sites of Grace. Je kunt dus wat extra laten vallen voor later gebruik of ze direct na het laten vallen inwisselen om snel Level 100+ te bereiken. Het vereist alleen wat voorbereidingswerk, maar als je eenmaal een stapel van 99 hebt, gaat het supersnel. Je kunt op deze manier ook alle items, wapens en bepantsering duperen.

Elden Ring Wiki Guide

Vorig artikelElden Ring – Volcano Manor Walkthrough
Volgend artikelElden Ring – Weeping Peninsula Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here