Elden Ring – Nokron, Eternal City Walkthrough

Welkom bij de Elden Ring Walkthrough voor de regio Nokron, Eeuwige Stad! Nokron is alleen toegankelijk na het verslaan van Starscourge Radahn, waardoor een vallende ster een gat in de grond blaast in Limgrave, wat leidt naar dit gebied boven de Siofra-rivier. Je moet hier komen om Ranni’s zoektocht voort te zetten en een item voor haar te krijgen in Night’s Sacred Ground. Het bevat ook twee optionele eindbazen, waarvan er één een van de mogelijke routes biedt om Deeproot Depths te betreden.

Raadpleeg voor alle andere regio’s de guide -> Elden Ring – Alle Gebieden Walkthrough.

Nokron, Eternal City

Voortgangsvolgorde:

  • Nokron, Eternal City
  • Mimic Tear
  • Ancestral Woods
  • Night’s Sacred Ground
  • Regal Ancestral Spirit
  • Aqueduct-Facing Cliffs
  • Valiant Gargoyle
  • Great Waterfall Basin

Nokron, Eternal City

Nadat je Starscourge Radahn hebt verslagen, is er nu een groot gat dat open wordt geblazen in Limgrave, waardoor je Nokron kunt betreden.

Ga naar het noordelijke deel van de krater, dan is er een pad dat je naar beneden kunt volgen op enkele grote drijvende rotsen.

Een eindje naar beneden ga je door een muur en kom je in een interieur. Vanaf hier moet je voorzichtig de lagere niveaus naar beneden laten vallen om de deur aan de andere kant te bereiken.

U komt nu in het eerste deel van Nokron. Baan je een weg langs de daken en volg het pad dat verder gaat naar de noordkant.

Volg het laatste dak naar het pad langs de muur van het gebouw, dan ga je een open raam aan de linkerkant binnen.

In deze kamer moet je voorzichtig weer naar beneden vallen naar het lagere gebied (uiterst links bij de muur is waar je naar moet streven) en ga dan door de deuropening om de eerste plaats van genade in Nokron te vinden.

Je kunt doorgaan naar de binnenplaats en je wordt opnieuw voorgesteld aan het wezen in Nokron. Zorg ervoor dat je de Ghost-Gloverwort Picker’s Bell Bearing [1]  van het lichaam opraapt bij de structuur in het midden, dan kun je door de boog aan de andere kant gaan om verder te gaan.

Ga verder de trap af en baan je een weg naar de gouden mistmuur verderop, maar ga er niet doorheen totdat je wat voorbereidingen hebt getroffen.

Mimic Tear

Beloning: 10,000 Runes, Silver Tear Mask, 2x Larval Tear

Deze baas fungeert als een spiegelgevecht tegen een vijand die al je items en uitrusting kopieert. De truc om de baas heel gemakkelijk te laten vechten als je wilt, is om gewoon alles uit te rusten voordat je het baasgebied betreedt, dus al je wapens, bepantsering en verbruiksartikelen. Dit zorgt er vervolgens voor dat de baas dit precies kopieert, zodat ze geen bepantsering en uitrusting hebben en gewoon proberen je te achtervolgen en je te slaan. Zodra de baas is uitgezet, kun je snel je belangrijkste wapen en bepantsering opnieuw uitrusten en de baas vervolgens gemakkelijk in het rond slaan.

Als het eenmaal is verslagen, zorg er dan voor dat je al je items opnieuw uitrust en activeer vervolgens de nabijgelegen site van genade.

Ga verder over de brug (je kunt nu Torrent opnieuw gebruiken om je te verplaatsen) en dan ga je linksaf om de brug te verlaten en kom je in een gebied dat lijkt op het gebied van de Siofra-rivier onder je.

Dit gebied leidt naar twee mogelijke optionele bazen, evenals het gebied waar je naartoe moet om het item te laten doorgaan met Ranni’s zoektocht. Dat is waar we als eerste naar toe gaan, dus ga het gebied in en volg de klif aan de linkerkant, tot net voorbij de voorouderlijke vijand die op de heuvel zingt, waar je de volgende plaats van genade kunt vinden op een klif die terugleidt naar Nokron.

Ancestral Woods

Als je over de klif kijkt, kun je enkele lagere daken zien die erop springen, dan naar de richel op het volgende gebouw vallen en het naar rechts volgen.

Vanaf daar kun je weer naar beneden springen naar een ander lager dak en het rondom volgen.

Spring naar het dak van de koepel verderop en dan over naar de plek waar de vijanden zijn. Pas op voor enkele van de tranen in dit gebied, want ze zullen in menselijke vorm veranderen en je aanvallen met normale wapens, hoewel ze geen bepantsering hebben en dus niet al te moeilijk zijn om mee om te gaan.

Blijf het pad volgen, ga dan naar beneden naar de lagere structuur en loop naar de overkant en ga door de open ramen van het gebouw aan de andere kant.

Om verder te gaan moet je naar het lagere gedeelte zakken, maar doe dat nog niet. Pak eerst de Black Whetblade van het lichaam voor het altaar, dan wil je naar links waar een gang is, die naar een Stonesword Key deur leidt. Als je er momenteel geen hebt, moet je er echt een gaan halen en dan terugkomen. Door deze deur is er één vijand, maar wat nog belangrijker is, je kunt de kist aan het einde openen en de Mimic Tear Ashes verkrijgen .

Dit zijn de as waarmee je een mimic van jezelf kunt oproepen in ruil voor 600 HP. De mimic kopieert al je momenteel uitgeruste items en bepantsering en vecht vervolgens naast je met je vaardigheden, en is gemakkelijk de beste summon Ashes in het spel.

Ga terug naar de hoofdkamer, dan moet je naar het lagere gebied gaan om verder te gaan. Je hebt misschien de grote metalen bal in het midden van de kamer opgemerkt die kan worden gericht, omdat het een vijand is.

Het zal je langzaam door deze lagere kamer achtervolgen als je eenmaal op hetzelfde niveau bent, in een poging om over je heen te rollen. Als je het wilt doden voordat je verder gaat, is een relatief gemakkelijke manier om ermee om te gaan door naar de gebieden achter de pilaren in de zuid- en westhoeken van de kamer te gaan. Het kan er niet doorheen rollen, dus zal gewoon vast komen te zitten en je kunt het vanuit veiligheid aanvallen.

Als je klaar bent in het gebouw, ga je naar buiten en ga je de trap af naar waar je de volgende plaats van genade aan de linkerkant kunt vinden.

Night’s Sacred Ground

Begin je weg te banen naar het einde van het gebied. De enige vijanden die je in de weg staan ​​zijn een aantal Zilveren Tranen. Een vroege zal transformeren in een menselijke vorm, dan zal de laatste aan het einde veranderen in een trol. Behandel ze allemaal en ga dan verder de trap op naar het gigantische lijk.

Ga de structuur onder het lijk binnen en open de kist erin, waar je een Great Ghost Glovewort kunt vinden samen met het Fingerslayer Blade, het item dat je hier voor Ranni kwam zoeken.

Je kunt dan communiceren met het portaal net buiten om automatisch terug te worden gebracht naar de Ancestral Woods-site van genade.

Met het hoofdverhaalitem in het verkregen gebied, kun je desgewenst door de optionele bazen gaan werken. De eerste is de Regal Ancestral Spirit, die erg lijkt op de Ancestral Spirit die je zou kunnen bevechten in het lager gelegen gebied van Siofra River, zelfs in hoe je het gevecht activeert. Op je weg er doorheen zul je waarschijnlijk pilaren hebben gezien die lijken op die in het onderste gedeelte, en je moet deze op dezelfde manier activeren om de baas toegankelijk te maken.

Dit keer zijn het er echter maar 6, verspreid over dit kleinere bosgebied. Activeer ze allemaal en ga dan naar de Hollowhorn Grounds waar je met het lijk kunt communiceren om naar het baasgebied te gaan.

Regal Ancestral Spirit

Beloning: 24,000 Runes, Remembrance of the Regal Ancestor

Dit is een 1:1-kopie van de Ancestral Spirit in Siofra River, met als enige toevoeging dat het zichzelf regelmatig zal genezen, zodat het gevecht langer duurt. De grootste moeilijkheid is het vinden van deze baas. In Nokron Eternal City (beschikbaar na Radhan-baas), moet je de 6 vlammen aansteken. Het is een beetje lastig om er te komen, zie de video voor het exacte pad. Dan kun je communiceren met een dode eland op Hallowborn Grounds in Ancestral Woods. Dit teleporteert je naar de baas. Het gevecht zelf is niet al te moeilijk, de Ancestor Spirit is een grote eland en heeft een beperkte moveset. Afgezien van zijn aanvalsaanval, raken de rest van zijn aanvallen niet erg ver, waardoor het een gemakkelijk gevecht is als je als een magiër speelt. De aanvallen zijn relatief traag en er zijn grote pauzes tussen aanvallen, en het doet geen lange combo’s, dus er zijn hier ook genoeg openingen voor melee-chars.

Eenmaal verslagen, interactie met het teleport punt in het midden van het gebied om terug te keren naar Nokron. Nu kun je naar het laatste gebied gaan, met de tweede optionele baas. Links van de Hallowhorn Grounds ga je langs de vijanden daar en de bomen in naar waar je een aantal Spectral Jellyfish kunt zien. Ga verder naar de rand van de klif, waar je naar een lager gelegen gebied kunt vallen en het pad verder langs de klif kunt volgen.

Net voorbij een paar kwallen in de tunnel, vind je de volgende plaats van genade.

Aqueduct-Facing Cliffs

Ga verder door de grot naar de gebouwen verderop. Aan de rechterkant zie je een Crucible Knight heen en weer lopen langs de loopbrug, wat een moeilijke tegenstander is om in dit gebied te vechten als je hem waarschuwt. Om verder te gaan, laat je naar beneden vallen op de steun die verbonden is met het gebouw en laat je dan op de richel eronder vallen.

Ga vooruit naar het grote gebouw waar het water vandaan komt. Er is nog een Crucible Knight die uitkijkt vanaf de waterval, hoewel deze niet beweegt tenzij je er dichtbij komt, dus je kunt hem normaal negeren als je wilt.

Ga noordwaarts door het aquaduct en het gebied aan de rechterkant in. Je kunt dan de trap op gaan door de volgende boog om het volgende baasgebied te bereiken.

Valiant Gargoyle

Beloning: 32,000 Runes, Gargoyle’s Greatsword, Gargoyle’s Twinblade

Valiant Gargoyle is een dubbele baas van 2 gigantische waterspuwers. Na het nemen van de helft van de gezondheid van de eerste waterspuwer, zal een 2e waterspuwer spawnen. Ze gebruiken een verscheidenheid aan melee-aanvallen, gifgas en enkele schokgolven op afstand, evenals vliegende aanvallen die overal in je thuiskomen. Dood de eerste Gargoyle voordat je de 2e beschadigt. Hoe sneller je de 1e kunt doden, hoe gemakkelijker het zal zijn. Als je ze allebei tegelijk moet ontwijken, kan het lastig zijn. Het goede ding is dat de arena enorm is en dat hun aanvallen erg langzaam en gemakkelijk te ontwijken zijn als je eenmaal de timing leert. Je moet op het laatste moment ontwijken voordat hun aanvallen toeslaan, niet wanneer ze hun aanval beginnen, anders word je geraakt. Ontwijk niet meteen wanneer ze zich voorbereiden op hun aanval, maar ontwijk wanneer ze hun wapen beginnen te bewegen. Voor de schokgolf op de grond (alleen gebruikt door 1e waterspuwer) moet je zijwaarts ontwijken. Voor al het andere kun je 1-2 keer achteruit ontwijken. Als je een magiër speelt, is het niet de moeite waard om Ashen Remains op te roepen, de mana is beter gereserveerd voor het gebruik van spreuken en het dragen van wat meer gezondheidsflessen (ongeveer 6 gezondheidsflessen en 5 mana-flessen zijn voldoende). Na het ontwijken van een aanval kun je 1-3 spreuken uitspreken, of in het geval van melee chars 1-3 treffers. Ontwijken, aanvallen, herhalen. Wanneer een waterspuwer gif spuwt om weg te komen om niet geraakt te worden door de gifwolk – dit is ook een perfect moment om ze van een afstandje te spammen met een paar spreuken, ze zullen daar gewoon staan ​​en weerloos zijn. Terwijl je met beide Gargoyle vecht, moet je kijken wat de 2e gargoyle doet. Blijf op afstand, maar bereid je voor om te ontwijken als het op je af komt vliegen.

Nadat je het paar Gargoyles hebt verslagen, ga je naar de hoek bij de waterval om de plaats van genade te activeren.

Great Waterfall Basin

Nadat je de Valient Gargoyle hebt verslagen, kun je langs de waterval gaan om een ​​kist te vinden. Als je deze kist betreedt, ga je naar het Deeproot Basin gebied.

Als je Ranni’s missiereeks wilt verbeteren, kun je nu naar haar terugkeren bij haar toren. Ontmoet haar bovenaan en ze zal nieuwe stemlijnen hebben. Ze zal eerst automatisch het Fingerslayer Blade  van je afpakken, want dat was wat je voor haar in Nokron kreeg. Praat met haar totdat ze stopt met praten om haar je Carian Inverted Statue te laten geven , en je hebt nu toegang tot Renna’s Rise, de toren in het noorden.

Ga hier naar binnen en je vindt een kist met Ranni’s uitrustingsset bovenaan de ladder.

Je kunt dan naar de top van de toren klimmen om een ​​portaal te vinden dat je naar Ainsel River brengt , het volgende gebied waar je naartoe moet voor Ranni’s questline.

Caelid Sites of Grace

Nokron, Eternal City

Mimic Tear

Ancestral Woods

Night’s Sacred Ground

Aqueduct-Facing Cliffs

Great Waterfall Basin

Ga verder met de volgende regio Altus Plateau.

Zie ook de guide met de gehele walkthrough -> Elden Ring – Complete Walkthrough

Elden Ring Wiki Guide

Vorig artikelElden Ring – Alle Golden Seed Locaties
Volgend artikelElden Ring – Alle Sacred Tear Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here