Elden Ring – Hoe bereik je de West of Mountaintops of the Giants

In Elden Ring is een geheime regio in het westen van Mountaintops of the Giants die moeilijk te bereiken is. Het is ook bekend als North Mountaintops / North-West Mountaintops / Secret Haligtree / Consecrated Snowfield. Je kunt zien dat het beslagen is op de kaart, maar er is geen directe manier om er naartoe te lopen. Om daar te komen, zijn enkele geheime stappen nodig waarover de game je niet vertelt. Je moet de twee delen van het Haligtree Secret Medallion vinden en ze gebruiken bij de Grand Lift of Rold (lift die naar de bergtoppen leidt).

Dit is het westelijke deel van de bergtoppen:

Stap 1: Verkrijg Haligtree Secret Medallion (rechts)

Ga naar Lirunia of the Lakes: Village of the Albinauries. Het ligt in de zuidwestelijke hoek van de regio Liurnia. Ga het pad op vanaf de plaats van genade en ga dan rechtdoor langs de vuurwerpende vijand. Er is een ton, wat eigenlijk een NPC is, vermomd als een ton. Loop van alle kanten rond het vat totdat de NPC zichzelf onthult. Praat dan herhaaldelijk met hem totdat hij je Haligtree Secret Medallion (Rechts) geeft.

Stap 2: Verkrijg Haligtree Secret Medallion (links)

Hiervoor moet je eerst het centrale deel van Mountaintops of the Giants bereiken. Om daar te komen, moet je de belangrijkste baas Morgott, de Omen, verslaan . Hij is een van de scherfdragers en is verplicht om het verhaal vooruit te helpen. Je vindt hem in Leyndell, de koninklijke hoofdstad, op de bovenverdieping in het zuiden van de stad. 

Hij zal je een medaillonstuk laten vallen. Ga met dit medaillonstuk naar Avenue Balcony site of Grace in Royal Capital, ga dan de trap op en ga naar links (oost), volg het pad rechtdoor tot je bij een grote poort komt, open deze en volg dan het pad om een ​​grote poort te gebruiken. houten lift. Dit leidt je uit de koninklijke hoofdstad. Als je eenmaal boven op de stadsmuren bent ten zuidoosten van de hoofdstad, ga je rechtdoor een andere grote lift in de kasteeltoren in. Dit leidt naar de Forbidden Lands. Volg vanaf daar het lineaire pad tot je bij de Grand Lift of Rold komt en gebruik de lift (vereist Medallion die door Morgott is neergezet). Onthoud deze lift, we moeten daar later terug om het laatste medaillononderdeel te vinden. De lift brengt je naar de centrale bergtoppen. Ga naar het noorden en laat je van de kliffen vallen om Castle Sol. te bereiken. Zie de afbeelding hieronder die het hele pad toont (rood gemarkeerd).

Versla Commander Niall aan het einde van Castle Sol, volg dan het pad achter hem om het Haligtree Secret Medallion (links) te vinden.

Stap 3: Gebruik de twee medaillononderdelen bij Grand Lift of Rold

Nu terug naar de Grand Lift van Rold. Druk op / om over te schakelen naar het Haligtree Secret Medallion en laat het zien bij de lift. Dit brengt je nu naar het geheime westelijke deel van de Mountaintops of the Giants!

Dat is alles wat er is om bij de bergtoppen van de Giants West te komen.

Opmerking: om het meest noordelijke deel boven de bergtoppen te bereiken, genaamd Elphael,
zie de guide ->
Hoe Elphael te bereiken (een ander geheim gebied buiten Mountaintops).

Elden Ring Wiki Guide

Vorig artikelElden Ring – Crumbling Faram Azula Walkthrough
Volgend artikelElden Ring – Hoe de Elphael & Miquella’s Haligtree te Bereiken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here