Elden Ring – Limgrave Walkthrough

Welkom bij de Elden Ring Walkthrough voor de regio Limgrave! Net als bij andere souls games, begin je met het maken van een personage en krijg je de mogelijkheid om een ​​intro tutorial te doorlopen voordat je aan het eigenlijke spel begint. In tegenstelling tot eerdere games is Elden Ring echter een open wereldgame en na het eerste gebied kun je eigenlijk gewoon gaan en verkennen waar je maar wilt. Er is echter nog steeds een bedoeld verhaalpad en je moet ervoor zorgen dat je wat dingen in dit eerste gebied pakt voordat je besluit om naar de andere kant van de kaart te schieten om te verkennen.

De walkthrough wordt opgedeeld in twee secties voor elk gebied. Het eerste deel is het beoogde verhaalpad om de grote eindbazen te bereiken en het spel vooruit te helpen. Het tweede gedeelte bevat belangrijke aandachtspunten om te checken en naar items te zoeken.

Raadpleeg voor alle andere regio’s de guide -> Elden Ring – Alle Gebieden Walkthrough.

Limgrave

Voortgangsvolgorde:

 • Chapel of Anticipation
 • Stranded Graveyard
 • Cave of Knowledge
 • The First Step
 • Church of Elleh
 • Agheel Lake North
 • Gatefront
 • Stormhill Shack
 • Castleward Tunnel
 • Margit, The Fell Omen
 • Roundtable Hold

Zij gebieden:

 • Nomadic Merchant (Limgrave Beach)
 • Coastal Cave
 • Invisible Teardrop Scarab (Limgrave Beach)
 • Stormfoot Catacombs
 • Groveside Cave
 • Stormhill Evergaol
 • On top of Stormgate
 • Jellyfish Graveyard
 • Warmaster’s Shack
 • Breakable Smithing Stones Statue
 • Golden Rune Graveyard
 • Soldier Camp
 • Alexander the Iron Fist
 • Limgrave Tunnels
 • Dragon-Burnt Ruins
 • Flying Dragon Agheel

Chapel of Anticipation

Nadat je je personage hebt gemaakt en het intro filmpje hebt bekeken, bevind je je in een gebied dat de “Chapel of Anticipation” wordt genoemd. Dit is technisch gezien nog niet het leergebied en er is niets belangrijks te horen behalve vertrekken. Communiceer met het lichaam in de buurt om de Wizened Finger van Tarnished te krijgen, het item dat in dit spel wordt gebruikt om berichten voor andere spelers achter te laten.

Je kunt dan communiceren met de deur om het gebouw te verlaten. Er zijn geen andere voorwerpen te vinden in dit gebied, dus volg om verder te komen gewoon het pad naar de binnenplaats met het standbeeld.

Wanneer je de binnenplaats betreedt, verschijnt er een Grafted Scion. Dit is de traditionele, zeer harde intro-baas die je nog niet echt moet verslaan.

Het is niet echt de moeite waard om al te hard te proberen om het hier te verslaan, omdat je alleen een schild en een paar zwaarden krijgt die je niet echt kunt gebruiken. Zodra je sterft aan de baas of onmiddellijk sterft, word je naar het eigenlijke startgebied van het spel gebracht.

Stranded Graveyard

Je wordt nu wakker in een grot en hebt automatisch de items Flask of Crimson Tears en Flask of Cerulean Tears ontvangen , de Elden Ring-versie van de Estus Flasks uit de eerdere games.

Cave of Knowledge

Als je naar rechts kijkt, zie je een gebied beneden, met het briefje op de grond dat zegt: “The Cave of Knowledge Lies Below”. Dit is het eigenlijke zelfstudiegebied, dat u niet hoeft te doorlopen om vooruitgang te boeken. Dit gebied leidt je door de basisgevechtsmechanica en enkele spelsystemen, waarbij je aan het einde een baasgevecht hebt tegen de Soldier of Godrick baas.

Er zijn geen items om je zorgen over te maken in dit gebied, alleen op de richel aan het einde voordat je terugvalt in het gebied waar je begint, kun je de “Stength!” emote pakken.

Ga door de deur verderop om de plaats van genade voor dit gebied te bereiken. Rechts zie je een mistpoort met een standbeeld er direct naast. Deze standbeelden nemen Stonesword Keys, items die je overal in de gamewereld kunt verkrijgen en openen deze mistpoorten, die leiden naar gebieden met unieke items. Maak je echter voorlopig geen zorgen over deze, zelfs als je de sleutels als je startitem hebt gekozen, is het nog niet de moeite waard om daar naar binnen te gaan, omdat het gebied vol vergif is.

Communiceer met het lichaam in de hoek om de Finger Severer en Tarnished’s Furled Finger items te krijgen, die nodig zijn voor coöp. U kunt dan verder met de lift omhoog en naar buiten naar de buitenwereld.

The First Step

Ga naar voren en communiceer met de lost grace locatie vlak voor je. Vervolgens maak je kennis met de “Guidance of Grace” monteur, waar sommige plaatsen van genade op de kaart in de richting wijzen die je moet gaan voor voortgang naar de hoofddoelen van het verhaal. U kunt dan praten met de man in de buurt, die zich voorstelt als Varré. Hij praat een beetje over onderwerpen die je waarschijnlijk niet zult begrijpen, maar stelt voor om naar Stormveil Castle te gaan, wat de eerste locatie is waar je verhaalsgewijs verder moet gaan.

Laat je van de zijkant van het platform vallen en communiceer met de witte staak om de Small Golden Effigy te krijgen , een ander item dat wordt gebruikt voor coöp. Deze witte beeltenissen zijn op sommige locaties te vinden en wanneer ze worden gebruikt, activeer je de oproeppool voor het gebied. Deze fungeren in feite als voorgestelde locaties voor het zoeken naar co-op-partners.

Je wilt dan direct naar het noorden naar de kerk gaan. Er loopt een vijand op je pad, een baas genaamd Tree Sentinel. Je kunt nu proberen ertegen te vechten als je echt wilt, maar het is ten zeerste aan te raden om hem met rust te laten en naar de kerk te rennen, dan terug te komen en hem later af te handelen als je wat meer belangrijke items hebt.

Church of Elleh

In de kerk van Elleh kun je je eerste verkoper vinden, evenals een Smithing Table waarmee je items kunt upgraden.

De belangrijkste dingen waar je je zorgen over wilt maken van de verkoper zijn de Cracked Pots x3, Crafting Kit , de drie Cookbooks en mogelijk de Torch. Door de Crafting Kit te kopen, kun je items knutselen die zijn gemaakt met items die je uit de verschillende kookboeken leert. Gooibare voorwerpen worden gemaakt met gebarsten potten, waarbij je net zoveel items kunt maken als je momenteel hebt gebarsten potten, en de potten terugkrijgt nadat ze zijn gebruikt, zodat je meer items kunt maken.

In Elden Ring kunnen alleen bewapening worden geüpgraded, geen bepantsering, vergelijkbaar met hoe Darks Souls 3 en Bloodborne werken, dus je hoeft je alleen zorgen te maken over de basisstatistieken van het bepantsering dat je verkrijgt. Bewapening wordt geüpgraded met Smithing Stones voor normale wapens (die kunnen worden geüpgraded naar +25), of Somber Smithing Stones voor speciale wapens (die kunnen worden geüpgraded naar +10). Je kunt 1x Smithing Stone [1] verkrijgen van de Smithing Table, maar dat is nog niet genoeg om iets te doen, aangezien je 2x Smithing Stone [1] nodig hebt voor het eerste upgradeniveau.

Als je eenmaal klaar bent bij de kerk, kun je de leiding van genade naar het noorden volgen om verder te gaan.

Er zullen een aantal Soldiers in het bosgebied zijn waar je tegen kunt vechten als je wilt, of gewoon vooruit kunt gaan.

Voor je ligt een ruïnegebied met een aantal vijanden erin. Je kunt naar binnen gaan als je wilt, maar het is eigenlijk beter als je naar rechts draait om als eerste de plaats van genade op de verre weg te bereiken.

Agheel Lake North

Rust op de plaats van genade en je zult kennis maken met  Melina , een vrouw die aanbiedt om de rol van maagd voor je te spelen, waardoor je je niveau kunt verhogen met behulp van Runes die je verzamelt. Ze geeft je ook de Spectral Steed Whistle, waarmee je het ros Torrent kunt oproepen , waardoor je veel sneller door The Lands Between kunt gaan. Het wordt aanbevolen om de fluit toe te wijzen aan een van de sleuven voor zakjes, zodat u de fluit snel kunt gebruiken door en een richtingsknop ingedrukt te houden en vervolgens in te drukken.

Je zou nu je kaart moeten openen en terug moeten reizen naar de kerk van Elleh. Er zal een mysterieus figuur op de nabijgelegen muur zitten. Ze stelt zichzelf voor als Renna, en je moet haar vraag beantwoorden met “I can call the spectrale ros”, en ze zal je de Spirit Calling Bell en Lone Wolf Ashes geven.

Hiermee kun je NPC-helpers uit bepaalde gebieden oproepen om je te helpen. U weet dat u zich in een gebied bevindt dat u kunt oproepen door het witte grafsteenpictogram dat in het linker gedeelte van het scherm verschijnt.

Keer terug naar Agheel Lake North en je baant je nu een weg door het gebied “Gatefront Ruins” om verder te komen. In dit gebied zullen nog een aantal soldaten ronddwalen, sommige met schilden, sommige zonder. Als u het hele gebied probeert te ontruimen, wilt u ze over het algemeen gescheiden houden en slechts één of twee tegelijk waarschuwen.

Pas op voor de man die heen en weer loopt over het pad in het midden, want hij heeft een trompet en als je hem waarschuwt zal hij alle andere vijanden in het gebied waarschuwen, en je kunt eindigen met iedereen in de ruïnes die je achtervolgt.

De uniek uitziende vijand met de speer en het grote schild is de gevaarlijkste in het gebied. Ze kunnen dingen doen zoals tegenslagen tegen je uitvoeren, dus probeer ze te raken na aanvallen of zwaai rond voor een rugsteek. Het gebruik van de Lone Wolf Ashes die je net eerder had moeten ontvangen is een geweldig idee om dit gebied op te ruimen, aangezien de Wolves de meeste vijanden hier constant zullen laten wankelen.

Zodra alle vijanden zijn aangepakt, kun je werken aan het opruimen van het buitgebied. Direct in het midden van de ruïnes vind je een grote stenen plaat met een voorwerp ervoor. Dit is hoe de kaartsteles eruit zullen zien tijdens het spel. Ze kunnen worden geïdentificeerd door een kleine oranjeachtige pilaar in onvervalste kaartgebieden, en wanneer ze worden opgepakt, vult u de rest van het kaartgebied om hen heen in met actuele details. Pak deze op om Map: Limgrave, West te verkrijgen.

Voor andere belangrijke locaties in de ruïnes kun je de achterkant van de grote zwarte koetsen doorzoeken op kisten, en je kunt de Flail en Lordsworn’s Greatsword wapens krijgen.

Als je naar de zuidhoek van de ruïnes gaat, kun je een trappenhuis vinden dat naar de grond leidt. Elke “ruïne” op de kaart heeft een trappenhuis zoals dit, met een kamer aan de onderkant met wat buit (hoewel je soms eerst door een vijand moet gaan). Deze bevat het Whetstone Knife item, waarmee je Ashes of War kunt toewijzen aan je wapens op plaatsen van genade, en biedt ook je eerste, Storm Stomp.

Als je klaar bent met het doorzoeken van de ruïnes, kun je naar de grote stenen boog in het westen gaan en de volgende plaats van genade activeren.

Gatefront

Om verder te gaan, moet je nu door de grote poort aan de voorkant en het smalle pad op.

Er zijn hier een aantal soldaten, maar veel erger is de reus die van bovenaf naar beneden zal springen.

Je kunt proberen de vijanden in dit gebied aan te pakken als je wilt, rondrijden op Torrent en naar ze zwaaien terwijl je voorbij rent. De reus is behoorlijk traag, dus je zou gewoon naar binnen rennen en zijn benen raken nadat hij aanvalt. Als je gewoon wilt vermijden en door het gebied wilt rennen, kun je over de barricades in je weg springen en dan de weg volgen. Wanneer je de gouden boom aan de rechterkant ziet, zorg er dan voor dat je het item ernaast grijpt.

Dit zal een Golden Seed zijn, en er zal er minstens 1 zijn naast elk van deze gouden bomen die je ziet. Ze kunnen worden gebruikt om je kolven te upgraden, waarbij de zaden het aantal gebruiksmogelijkheden voor de kolven vergroten. Als je het eenmaal hebt opgepakt, ga je de heuvel op naar de gebouwen aan de rechterkant om de volgende plaats van genade te bereiken.

Stormhill Shack

Ga bij de hut naar binnen en praat met de vrouw in het rood die op de grond zit. Praat drie keer met haar en je ontvangt de emote Sitting Sideways , gevolgd door de Spirit Jellyfish Ashes.

Spring op het nabijgelegen platform om ook een Stonesword Key te krijgen.

U kunt dan de weg omhoog volgen richting het kasteel. Er zullen meer soldaten langs het pad lopen, die je kunt aanpakken of negeren.

Je zult waarschijnlijk ook een kleine bug zien (en horen) die een bal rondduwt. Dit is een Teardrop Scarab, en je kunt een paar varianten hiervan vinden in de gamewereld die verschillende dingen geven.

Rode of blauwe vullen je flesladingen voor het respectievelijke type, terwijl witte of gouden unieke items voor je laten vallen. Deze witte laat de Wild Strikes Ash of War vallen. Ashes of War zijn typisch wat de Whites zullen laten vallen.

Ga verder het pad op en er zullen onderweg meer soldaten zijn, samen met een grote kruisboog bovenaan het pad die naar je toe zal schieten. Je kunt hier de soldaten bevechten als je wilt, maar het is aan te raden om naar de tunnel te gaan om eerst achter de kruisboog te komen, alsof je geraakt wordt, het een behoorlijk groot deel van de schade aanricht.

Als je klaar bent in dit gebied, ga je door de tunnel naar de laatste plaats van genade voor de eerste baas.

Castleward Tunnel

Dit is de laatste plaats van genade voordat je doorgaat naar de eerste baas, dus zorg ervoor dat je klaar bent voordat je de tunnel uitgaat. Er is ook een summoning pool-standbeeld aan de linkerkant en een NPC summon-bord aan de rechterkant waar je Sorcerer Rogier kunt oproepen.

Margit, The Fell Omen

Beloning: 6000 Runen + Talisman-zakje

Margit is in feite de eerste baas als je het hoofdpad volgt dat het spel je op je kaart laat zien (wat echt niet wordt aanbevolen) en ook je eerste grote test van je begrip van het spel.

Margit is extreem agressief en heeft een verscheidenheid aan bewegingen en follow-ups met letterlijk geen cooldown tussendoor. Hij kan bliksemdolken van een afstand naar je gooien, aanvallen voor enorme schade, of met zijn speer op je afstormen, wat ook kan leiden tot een combo.

Bovendien trekt hij later ook een heilige bliksemhamer tevoorschijn die hij ook gebruikt bij het instorten van aanvallen, evenals zijn geaarde. Wat het gevecht moeilijk maakt, is zijn constante aanval op je, maar met het gebruik van enkele mechanica van het spel, kan het een beetje gemakkelijker zijn om hem te verslaan.

Rogier oproepen voor het gevecht kan helpen, omdat hij de aandacht van Margit een beetje zal trekken. Je moet ook gebruik maken van je Ashes of War – je kunt wezens / mobs oproepen om je te helpen in de strijd. De combinatie van zowel de NPC als Ashes zoals het Wolf Pack helpt veel, omdat ze je allebei zullen helpen bij het aanvallen van de baas, en je ook de mogelijkheid geven om aanvallen uit te voeren, omdat de baas het druk met ze zal hebben.

Er is ook een uniek item dat je kunt kopen bij Patches in Murkwater Cave, dat een paar keer kan worden gebruikt om Margit tijdelijk te verdoven tijdens het gevecht gedurende 3-4 seconden, waardoor gratis schade mogelijk is.

De gemakkelijkste manier na wat testen was de combinatie van afstandsspreuken + as van oorlog + de NPC voor een minder stressvolle strijd.

Zodra Margit is verslagen, krijg je een nieuwe plaats van genade en kun je verder gaan naar Stormveil Castle.

Rondetafelgesprek

De Roundtable Hold is het knooppunt in Elden Ring. Je wordt uiteindelijk door Melina gevraagd om er naartoe te gaan wanneer je op een plaats van genade rust. De trigger lijkt uiteindelijk te zijn wanneer je uitrust nadat je minstens één keer hebt geprobeerd Margit te bevechten, of mogelijk een van de andere bazen in Limgrave te verslaan. Als je ermee instemt om daarheen te gaan, krijg je toegang tot een aantal nieuwe NPC’s en verkopers om mee te praten, dus zorg ervoor dat je de eerste keer dat je daarheen reist rondkijkt en praat met wie er ook is.

Zij gebieden

Als Margit te veel problemen veroorzaakt of als je gewoon wat rond wilt kijken in Limgrave, zijn er een heleboel locaties waar je naartoe kunt trekken met veel items om te vinden en vijanden om te doden. De meeste zijgebieden in Limgrave liggen redelijk op hetzelfde niveau als waar je aan het begin van het spel bent, houd er rekening mee dat als het je lukt om buiten het Limgrave-gebied te komen (voorbij de grenzen van de onthulde Limgrave-kaarten), je een veel meer gevaarlijke vijanden en omgevingen. Er zijn een aantal gevaarlijkere bazen die ’s nachts in Limgrave verschijnen, dus als je je zorgen maakt om ze te bestrijden, laat je dan niet afschrikken door het idee om gewoon weg te rennen of de tijd van de dag te veranderen in ochtend / middag op een site van elegantie.

Locaties worden meestal met de klok mee op de kaart weergegeven, beginnend bij The First Step-site van genade, want daar begin je en enkele van de moeilijkere locaties bevinden zich aan de oostkant van Limgrave.

Nomadic Merchant (Limgrave Beach)

Ga naar het strand in het westen. Onder de grote stenen boog vind je een Nomadische Koopman (elke koopman die niet specifiek genoemd wordt, wordt een Nomadische Koopman genoemd). Het belangrijkste item dat je van hem wilt pakken is het Armorer’s Cookbook [2], omdat je hiermee Neutralizing Boluses kunt maken , items die worden gebruikt om gif te genezen.

Hij is ook de gemakkelijkste plek om een ​​vroege boog te krijgen als je niet toevallig bent begonnen met een van de twee klassen die standaard bogen hebben.

Coastal Cave

Bij een groep halfmenselijke vijanden op het strand vind je de ingang van de Coastal Cave. Ga door de grot en je zult nog meer demi-mensen zien langs het pad, en voordat je door de opening naar het gebied met het kampvuur gaat, kun je een oproepteken vinden voor Old Knight Istvan.

Ga met Istvan het gebied in en knal wat Ashes als je die hebt (de Lone Wolf Ashes zijn erg handig).

Demi-Human Chiefs

Beloning: 675 runen, kleermakers, naai-naald

Je zult het moeten opnemen tegen verschillende Demi-Humans en 2 Demi-Human Chiefs, het zijn grotere demi-mensen met grote dolken en zijn behoorlijk agressief, dus het kan moeilijk zijn om dit gevecht op een laag niveau alleen te beheren.

In het begin zal slechts 1 van hen aanvallen, waarbij de 2e na een korte tijd invalt, ze zullen aanvallen in combo’s bestaande uit een paar, vrij brede boogschietende treffers, rollen of achteruit gaan, en dan één keer naar binnen gaan voor 1-2 treffers ze doen de slam-aanval, het is een goed idee om eerst voor de minions te zorgen als ze in een paar treffers naar beneden gaan. Als je het offensief kunt volhouden, kun je ze verdoven en een kritieke treffer maken om een ​​​​goede hoeveelheid schade aan te richten.

Als je magie gebruikt, is hetzelfde van toepassing, back-up / rol uit de weg van hun aanvallen en probeer dan 1-2 shots magie in te persen.

Nadat je het paar bazen hebt verslagen, ontvang je de items Tailoring Tools en Sewing Needle, waarmee je het uiterlijk van sommige items op sites van genade kunt veranderen. Je kunt dan doorgaan tot het einde van de grot (geen interactie met de plek op de grond om terug te keren naar de ingang, ga gewoon dieper de grot in totdat je weer naar buiten gaat).

Church of Dragon Communion

Aan de andere kant van de grot kom je op een eiland voor het westelijke strand van Limgrave. Ga de heuvel op om de Church of Dragon Communion te vinden. Als je interactie hebt met de stenen pilaar terwijl de rode vlam naar buiten komt, kun je Drakenharten later inruilen voor een aantal unieke tovenarij wanneer je Drakenharten verkrijgt door Draken te doden.

Ga naar de zuidkant van het eiland en je kunt een Teardrop Scarab vinden die een Somber Smithing Stone [1] laat vallen wanneer hij wordt gedood.

Invisible Teardrop Scarab (Limgrave Beach)

Aan de noordkant van het strand zie je een aantal lichtpuntjes snel in een lus bewegen. Dit is een onzichtbare Teardrop Scarab die rondjes draait. Je kunt hem het beste raken door gewoon langs zijn pad te gaan staan ​​en dan te zwaaien als hij bij je in de buurt komt. Als je het met succes doodt, verkrijg je de Stamp (Sweep) Ash of War.

Stormfoot Catacombs

Ten noordwesten van de kerk van Elleh vind je een deur in een muur die naar de Stormfoot-catacomben leidt. Dit zal waarschijnlijk een van de eerste “Catacomben”-gebieden zijn die je ontdekt, dit zijn kerkers met unieke items en een eindbaas. Op deze locatie vind je aan het eind de unieke items Prattling Pate “Hello”Wandering Noble Ashes en Noble Sorcerer Ashes van de baas. Het bevat ook een aantal Grave Glovewort en Ghost Glovewart, items die je later kunt gebruiken om Ashes te upgraden.

Erdtree Burial Watchdog

Beloning: nobele tovenaarsas + 1200 runen

Terwijl het staat, kan het alleen aanvallen met een zeer snelle overheadaanval – je kunt proberen het te ontwijken door je worp te timen, maar de beweging heeft een waanzinnige tracking en kan je toch raken. Het is gewoon beter om gewoon terug te gaan en het de aanval te laten ruiken.

Tijdens het hurken is de verscheidenheid aan bewegingen veel groter. Het kan een vlammenwerperaanval van gemiddeld bereik gebruiken die je richting volgt, dus als je eromheen rent, kun je je nog steeds verbranden. Het kan in de lucht springen voor een duikaanval of een reeks van meerdere duikaanvallen (maximaal 3) – in dit geval blijf je gewoon achteruit gaan en het zal je niet bereiken. De baas heeft ook een verscheidenheid aan zwaardaanvallen tijdens het hurken met rare ontwijkingstimings.

Je beste methode voor een gemakkelijke overwinning zou zijn om zijn serie aanvalsaanvallen te straffen, omdat het de baas enige tijd kwetsbaar maakt als de aanval eenmaal is voltooid.

Groveside Cave

Direct ten noorden van de kerk van Elleh vind je een grot in de muur achter een soldaat bij een vuur. Binnen vind je een aantal wolven die rond het eerste gebied slapen. Op het lagere niveau, eigenlijk precies daaronder waar je binnenkomt, kun je een Cracked Pot van een lichaam oppakken.

Ga dieper de grot in en je zult een gouden mistmuur bereiken, die je kunt betreden voor een baasgevecht.

Beastman of Farum Azula

Beloning: 700 Runen, Flamedrake Talisman (Talisman)

Deze baas is een halfmenselijke halfwolfhybride en is op zijn best een push-over, hij zal je benaderen en aanvallen met standaard 2-3 hitcombo’s met zijn mesachtige wapen, hij zal soms een huilende aanval en een wapenslagaanval doen .

Je kunt al zijn aanvallen gemakkelijk blokkeren of ontwijken en hem raken met magie of melee-combo’s om hem snel te verslaan, een heel gemakkelijke baas.

Stormhill Evergaol

Aan de rand van de klif op Stormhill vind je een groot rond stenen bassin met een verlicht gebied in het midden. Deze locaties worden Evergaols genoemd en zijn in feite baasgebieden die je in de omgeving kunt vinden. Wanneer je interactie hebt met de cirkel in het midden van het bassin, word je getransporteerd naar een anders uitziende versie van dit gebied, met de baas nu uitgezet. Deze bazen zijn normaal gesproken een beetje hoger dan het gebied waarin hun Evergaol zich bevindt, dus misschien wil je deze voor later achterlaten.

Crucible Knight

Beloning: 1800 runen, aspecten van de smeltkroes: staart (bezwering)

Deze baas is een lange ridder gekleed in een harnas met een zwaard. Om te beginnen gebruikt hij voornamelijk combo’s met gemiddelde snelheid van 1-2 slagen, een voorwaartse aanval die kan worden ontweken door achteruit of opzij te rollen, een horizontale slag voor hem, een opwaartse schildbeuk, een opwaartse zwaardstoot , en een stamp op zijn zwaard met een AOE-effect, gevolgd door een slag met twee handen. Hij is bijzonder kwetsbaar na deze aanval voor een paar treffers. Anders moet je blokkeren of uit de weg rollen en hem een ​​of twee keer raken tijdens de openingen van zijn aanvallen, hij is behoorlijk agressief, dus je moet dit zorgvuldig timen.

Als je magie gebruikt, blijf dan op een gemiddelde afstand, als je te veel naar hem spamt, zal hij zijn schild omhoog brengen en bijna alles blokkeren, in plaats daarvan moet je zijn aanvallen lokken en uit de weg gaan en magie op hem afvuren .

Als hij de helft van de gezondheid bereikt, gaat hij de 2e fase in, hij zal twee nieuwe aanvallen gebruiken, een waarbij hij vleugels krijgt om naar je te vliegen met een schuine streep die vrij gemakkelijk kan worden ontweken of geblokkeerd, soms volgt hij dit op met een dubbele staart zwaaiaanval die een zeer groot bereik en een brede boog heeft als je te dicht bij hem bent, en ook een staartbewegingsaanval heeft die minder bereik heeft dan de eerder genoemde, de strategie blijft hetzelfde, pas op voor de staartbewegingen.

On top of Stormgate

Net naast de Evergaol kun je naar het bovenste deel van de Stormgate gaan, waar een deur aan de zijkant is die naar het gebied boven de poort zelf leidt. Er is de ene sterkere vijand die in en uit de deuropening loopt, dan nog twee soldaten op het platform. Zodra ze zijn afgehandeld, kun je een kist van het platform pakken die de Arrow’s Reach Talisman bevat.

Jellyfish Graveyard

Ga naar de noordwestelijke hoek van Stormhill naar het bosrijke gebied op de kaart en je kunt een aantal kwallengeesten vinden die rond een kerkhof drijven. Er zijn twee verschillende begraafplaatsen, de ene verder naar het westen dan de andere. In het westelijke deel van het kerkhof vind je een Smithing Stone [1] en in het oostelijke deel van het kerkhof vind je de Godrick Soldier Ashes.

Warmaster’s Shack

Ten oosten van Stormhill Shack op de weg, vind je de Warmaster’s Shack, waarbinnen je Bernahl kunt vinden. Deze NPC leert je wat Ashes of War, voor een prijs.

Breakable Smithing Stones Statue

Net ten zuiden van de Warmaster’s Shack is een groot gebied waar een aantal Giants rondlopen. Direct in het midden van dit gebied staat een groot standbeeld, dat als je van voren gezien wordt, je barsten naar binnen kunt zien met licht dat naar buiten komt. Als je deze standbeelden ziet, kunnen ze worden vernietigd door Giants, zodat je een aantal Smithing Stones van binnenuit kunt pakken.

Aas op de Giants in het gebied om rond te stampen in de buurt van het standbeeld om het te openen, sluip dan naar binnen en raap het item in het midden op om Smithing Stone [1] x 5 en Smithing Stone [2] x 1 te ontvangen.

Golden Rune Graveyard

Net naar het zuiden, tussen Stormhill Shack en Warmaster’s Shack, vind je een gebied met een aantal stenen doodskisten. Bovenop de doodskisten moet je een aantal items zien, dit zijn een stel Gouden Runen, die je uit je inventaris kunt consumeren om verschillende aantallen runen te krijgen, afhankelijk van het niveau van Gouden Rune. Deze lijken te respawnen op deze begraafplaatsen, dus als je hier later weer langskomt, kun je terugkomen voor meer runen om op te halen.

Soldier Camp

Aan de overkant van de Warmaster’s Shack vind je een Soldier Camp aan de overkant van de weg. Er zijn een aantal zwakke voetvolk en honden in dit gebied, dan een zwaar gepantserde vijand. Je kunt proberen de zwakke vijanden een voor een uit te schakelen, dan aan de grote man werken, of gewoon voor de luie weg gaan en midden in het kamp rondrijden met Torrent en naar iedereen swipen als je in de buurt komt. Zodra de vijanden zijn aangepakt (of als het je lukt om binnen te sluipen), kun je het Beast Crest Heater Shield uit een kist halen bij de stenen structuur.

Alexander the Iron Fist

Verderop in de weg van de Warmaster’s Shack, bereik je de rand van de onbedekte West Limgrave-kaart. Beklim de klif naar het zuiden waar je iemand zou moeten horen roepen. Er zal een vreemde pot in de grond zitten, het personage Alexander. Hij vraagt ​​je om hem te helpen, waarop je hem meerdere keren van achteren moet slaan om hem uit de grond te krijgen. Zodra je hem met succes uit het gat hebt gehaald, ontvang je de emote Triumphant Delight en wat verheven vlees. Als je meer met hem praat, laat hij je weten dat hij naar Redmane Castle in Caelid gaat, hoewel dat een gebied is waar je pas een tijdje later heen wilt.

Bloody Finger Nerijus

Ga noordwaarts het ravijn in langs de ondiepe rivier en je zult een punt bereiken waar een NPC-indringer verderop spawnt. Als je geen zin hebt om tegen ze te vechten, kun je de grot in rennen (volgende sectie) of ze bevechten voor een uniek wapen. Als je een vroege game bent (nog niet gevorderd in Liurnia of the Lakes), zal een vriendelijke NPC spawnen en helpen. Nerijus gebruikt twee dolken die bloedingen toebrengen en ook wat bloedmagie. Wees daarom voorzichtig tijdens het bewaken, want bloedingen zullen zich ophopen, zelfs als je een 100 Fysiek ontkenningsschild hebt. Je kunt proberen ze op afstand te houden, of in de porren komen nadat ze hebben aangevallen. Ze kunnen zichzelf één keer genezen, en wanneer ze laag genoeg worden, zullen ze het soms opnieuw proberen, waardoor gratis schade wordt toegebracht. Als je ze verslaat , krijg je 1 x Furlcalling Finger Remedy en de unieke dolk Reduvia.

Murkwater Cave

In het ravijn op ongeveer dezelfde locatie waar Bloody Finger Nerijus zal spawnen vind je ook een grot in de westelijke muur. Ga naar binnen, dan vind je wat Bandits dieper de grot in. Er is een rij bellen rond het hoge gras, dus je zult ze waarschijnlijk waarschuwen als ze naar binnen gaan. Behandel ze, dan kun je het linkerpad afgaan voor een kist met wat Mushrooms en dan het rechterpad aflopen voor een baasgevecht.

Patches

Doorzoek de kist in de kamer om het gevecht te starten. Patches springen dan van bovenaf naar beneden en beginnen je aan te vallen. Hij is niet erg stoer, hij heeft alleen een speer en schild. Hij zal soms poeder naar je spugen, waar je gewoon van weg kunt gaan. Wanneer hij ongeveer de helft van zijn gezondheid bereikt, stopt hij met vechten en beloont hij je met 1 x Gouden Rune [1] en de emote Gravel for Mercy .

Praat met hem en je kunt ervoor kiezen om hem te vergeven. Hij vertelt je dan dat hij later beschikbaar zal zijn als verkoper. Je kunt gewoon ergens anders warpen en dan terug naar de grot komen en hij zal in de kamer zitten wachten (je moet weer door de bandieten in de vorige kamer gaan). Het meest interessante item dat hij heeft is Margit’s Shackle , een uniek item dat kan worden gebruikt in de Margit, de Fell Omen-baasgevecht om Margit tijdelijk te laten wankelen, wat extra schade toestaat.

Er is nu ook een kist in de kamer waar je Patches naar kunt vragen, en hij zal wat onzin vertellen dat het een geheime schat is en zo. Als je het opent, zit het in de val en zal het je door een grote beer naar een locatie in Limgrave Forest brengen.

Limgrave Tunnels

Aan de noordkant van het ondiepe meer vind je de ingang van de Limgrave Tunnels. Dit zijn de mijne, waar je wat smeedmateriaal kunt vinden (en sommige vijanden die ze delven). Mijnen zoals deze werken als kerkers, dus deze heeft aan het einde een baas, die je kunt bereiken door halverwege de tweede liftschacht op een platform te springen.

Stonedigger Troll

Beloning: 1800 Runen + Roar Medallion (Talisman)

De Stonedigger Troll is je typische gigantische Souls-achtige spelbaas. Het is groot en hanteert een knots. Het is een vrij eenvoudig gevecht – als je dichtbij komt, zal hij je proberen te stampen en als je wat verder weg bent, zwaait hij zijn knots naar je toe.

De enige andere beweging die het normaal gesproken zal doen, is een aanval met een geladen knots, waardoor je genoeg tijd hebt om er vanaf te komen. Als een melee-jager zou je moeten voorstellen om dicht bij zijn voeten te blijven en de stoten voor een opening te vermijden. Als een afstandswerper is het hele gevecht buitengewoon eenvoudig, omdat je het gewoon van ver weg kunt schieten en er is niet veel dat het kan doen zolang je maar voorkomt dat het dichter bij je komt.

Dragon-Burnt Ruins

Dit zijn een reeks ruïnes in het midden van het ondiepe meer. Er is hier niet veel behalve een aantal zwakke edelen die over iets in de buurt mompelen. Je kunt een Stonesword Key van een lichaam in de middelste toren van de ruïnes pakken.

Je kunt naar beneden gaan naar het ondergrondse gebied waar een aantal ratten zijn waar je tegen kunt vechten, maar je moet de kist aan het einde niet openen.

Sommige kisten zoals die hier zijn eigenlijk transportvallen en sturen je ergens anders heen als je ze opent en niet meteen uit de weg gaat.

Als je klaar bent met het onderzoeken van de ruïnes, kun je een trektocht maken naar het noorden naar waar de edelen rond een brandende paal staan.

Als je het nog niet had geactiveerd, krijg je de leuke verrassing van Flying Dragon Agheel.

Flying Dragon Agheel

Beloning: 5000 Runen, 1x Drakenhart

Het wordt sterk aangeraden om te paard tegen deze baas te vechten. Als je een melee-personage gebruikt, moet je wachten tot het landt en dan zijn poten en vleugels een paar keer per keer aanvallen. Het is onverstandig om voor het hoofd te gaan, omdat het met een paar happen zal aanvallen. Als het begint op te winden om vuur te spuwen, ga dan onmiddellijk uit de weg, want het vuur kan je in één klap doden als je geen vuurbeschermingspantser hebt en een lager niveau hebt.

Dit is een gemakkelijk gevecht als je magie gebruikt, richt op het hoofd wanneer er een opening is met een paar spreuken, vooral wanneer het landt, omdat je nog steeds buiten bereik van melee kunt zijn en van een afstand kunt aanvallen. Als je snel genoeg schade aan zijn hoofd toebrengt, zal hij in een verdoofde toestand komen, je kunt dan een kritieke klap op zijn oog geven voor goede schade.

Je moet vooral op je hoede zijn voor zijn vuurspuwende aanvallen, ze beslaan een wijde boog en je kunt duidelijk zien wanneer de draak aan het opwinden is om er een uit te voeren, ren meteen weg op je paard om het te ontwijken. Als het landt, heeft het de neiging om vuur te spuwen in een wijde boog ervoor, je kunt achteruitgaan of ver genoeg naar links of rechts gaan om het te ontwijken en wat magie af te vuren, als het omhoog vliegt, ga dan zo ver mogelijk weg als je kunt zoals het vuur spuwt in een lange rechte lijn. Het zweeft soms ook boven en slaat dan met zijn klauwen op de grond, dit kan ook zware schade aanrichten, dus blijf bewegen om het te vermijden

Limgrave Sites of Grace & Named Location

The First Step

Church of Elleh

Gatefront

Waypoint Ruins Cellar

Artist’s Shack

Third Church of Marika

Fort Haight West

Agheel Lake South

Agheel Lake North

Church of Dragon Communion

Seaside Ruins

Mistwood Outskirts

Murkwater Coast

Saintsbridge

Warmaster’s Shack

Summonwater Village Outskirts

Stormfoot Catacombs

Murkwater Catacombs

Stormfoot Catacombs

Murkwater Catacombs

Groveside Cave

Coastal Cave

Murkwater Cave

Highroad Cave

Limgrave Tunnels

Stormhill Evergaol

Stormgate

Gatefront Ruins

Dragon-Burnt Ruins

Waypoint Ruins

Mistwood Ruins

Siofra River Well

Fort Haight

Forlorn Hound Evergaol

Summonwater Village

Cave of Knowledge

Stranded Graveyard

Fingeefolk Hero’s Grave

Stormhill Shack

Castleward Tunnel

Margit, the Fell Omen

Warmaster’s Shack

Saintsbridge

Deathtouched Catacombs

Deathtouched Catacombs

Limgrave Tower Bridge

Divine Tower of Limgrave

Ga verder met de volgende regio: Stromveil Castle

Zie ook de guide met de gehele walkthrough -> Elden Ring – Complete Walkthrough

Elden Ring Wiki Guide

Vorig artikelElden Ring – Alle Gebeiden 100% Walkthrough
Volgend artikelElden Ring – Alle Ghost Glovewort Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here