Elden Ring – Alle Legendary Armament Locaties

Deze gids toont alle legendarische bewapeningslocaties van Elden Ring. Er zijn 9 legendarische wapens nodig voor de Legendary Armaments trofee. Een ervan kun je missen, maar je kunt hem nog steeds krijgen door een andere speler hem in co-op voor je te laten vallen. De legendarische wapens zijn de krachtigste wapens in het spel. Als je ze allemaal vindt, ontgrendel je de Legendary Armaments trofee. Er is ook een extra 10e legendarische wapen, maar schijnbaar zijn er maar 9 nodig voor de trofee, waardoor je er mogelijk een kunt overslaan.

Zie voor alle reguliere (niet-legendarische) wapens: Elden Ring – Alle Reguliere Wapen Locaties

Alle soorten Legendaries:

Legendarische bewapening #1: Devourer’s Scepter
Gedropt door de NPC “Bernahl” bij Warmaster’s Shack toen hij werd gedood. Hij is een koopman in ridderpantser. Dood hem gewoon in de Warmaster’s Shack. Hij zal later in de wedstrijd vertrekken. Als je hem hier hebt gemist, kun je hem in plaats daarvan vinden in Volcano Manor en hem helpen met zijn zoektocht totdat hij verdwijnt. Hij zal later verschijnen in Farum, onderaan de ladder van Beside the Great Bridge Site of Grace als een spook en je kunt hem daar doden voor de Devourer’s Scepter. Dit kan echter worden gemist als je Shardbearer Rykard verslaat voordat je het wapen van Bernahl hebt gekregen. Je kunt dit ook gewoon doen in New Game+, ga rechtstreeks naar Warmaster’s Shack, die je binnen 10 minuten kunt bereiken in NG+. Daarom is het geen “echte” missable omdat je er heel snel bij kunt komen in de 2e playthrough en al het andere wordt overgedragen.

Legendarische bewapening #2: Grafted Blade Greatsword
Beloning voor het verslaan van baas “Lionine Misbegotten” in Weeping Peninsula: Castle Morne (ga door het kasteel en bereik het strand ten zuiden ervan).

Legendarische bewapening #3: Sword of Night and Flame
From the Manor Lagere niveau Site of Grace in Caria Manor ren naar buiten en ga naar links op de kasteelmuren. Net voordat je de derde toren bereikt spring je naar het gebouw links beneden en vanaf daar weer naar een gebouw met een ladder. Klim de ladder af en het gebouw in. Daar, in een kist, vind je het.

Legendarische bewapening #4: Ruïnes Greatsword
Nadat Shardbearer Radahn (hoofdverhaalbaas) is verslagen, ga je terug naar het Redmane Castle. Je bent daar doorheen gegaan om de Radahn-baas te bereiken. Praat een paar keer met de oude man die op een stoel in de kerk zit totdat alle dialogen zijn uitgeput. Reis dan snel weg en kom hier terug, een gele mistpoort zou nu moeten spawnen. Ga er doorheen en een baasgevecht zal op de binnenplaats plaatsvinden tegen een dubbele baas “Misbegotten Warrior” & “Crucible Knight”. Versla ze en ze zullen deze bewapening laten vallen.

Legendarische bewapening #5: Marais Executioner’s Sword
Gedropt door baas “Elemer of the Briar” in Altus Plateau: The Shaded Castle.

Legendarische bewapening #6: Bolt of Gransax
Ga vanaf de Erdtree Sanctuary-site van genade de westelijke deur uit waar een lift is die je naar het lagere niveau kunt nemen. Volg het pad naar beneden, spring dan over de reling aan de linkerkant naar waar de gigantische gouden speer uit de muur steekt. Klim een ​​klein stukje omhoog langs de speer om dit wapen te vinden. Let op! Dit is Misbaar! – De Royal Capital wordt vernietigd aan het einde van het spel en dan is het wapen weg voor deze playthrough, maar als je een vriend met het wapen hebt, kun je het in co-op naar je laten vallen. Je kunt je er ook voor terug haasten in New Game+.

Legendarische bewapening #7: Eclipse Shotel
gevonden in kasteel Sol. Vanaf de Chuch of the Eclipse Site of Grace is het net om de hoek in de kerk bij het altaar.

Legendarische bewapening #8: Golden Order Greatsword
Gedropt door de baas “Misbegotten Crusader” gevonden in West Mountaintops of the Giants: Cave of the Forlon (vereist 1 Stonesword Key om binnen te komen). Als je hier nog geen toegang toe hebt, zie de guide -> Hoe bereik je de West Mountaintops of the Giants.

Legendarische bewapening #9: Dark Moon Greatsword
Dit vereist het voltooien van alle stappen voor het einde van Age of the Stars. Na je laatste gesprek met Renna om de laatste stap voor het einde te voltooien, zal het spawnen waar ze was, in de grot onder de kathedraal van Manus Celes. 
Zie de guide ->
Elden Ring – Hoe krijg je alle eindes.

Legendarische bewapening #10: Godslayer’s Greatsword (lijkt niet te tellen)
Godslayer Greatsword wordt gevonden in Divine Tower of Caelid, naar de baas “Godskin Apostle” in een kist. Je moet via de wortels eromheen in de toren klimmen. Zie de guide -> Hoe de goddelijke toren van Caelid te beklimmen. Eenmaal binnen op de plaats van genade moet je verschillende richels naar beneden laten vallen naar de bodem van de toren (platformgedeelte). Dood de baas en open de kist achter hem. Dit wapen lijkt niet nodig te zijn voor de trofee, maar het is onduidelijk of het krijgen ervan als een extraatje zou tellen om je een andere legendarische te laten overslaan. Als je de trofee niet krijgt, probeer hem dan te pakken, maar het is 100% bevestigd dat het niet verplicht is voor de trofee (wel als een legendarisch wapen te zien wanneer je het oppakt).

Opmerking: Patch 1.04 lijkt deze trofee voor sommige spelers te hebben gebroken. Spelers hebben de volgende oplossingen gemeld: zorg ervoor dat je alle wapens in je inventaris hebt om de trofee te laten knappen. Je kunt ze ook allemaal laten vallen en weer oppakken. Als je ze in de kist hebt bewaard (toegankelijk op plaatsen van genade), rust ze uit voor de inventaris. Probeer op dezelfde manier alles uit de inventaris in de kist te plaatsen. Als dat het probleem niet oplost, probeer dan elk legendarisch wapen te upgraden naar +1 bij de smid terwijl je alle wapens in de inventaris hebt, er zijn berichten dat de trofee doet knallen. Heb jij een andere oplossing? Laat het weten!

Elden Ring Wiki Guide

Vorig artikelElden Ring – Volledige World Map
Volgend artikelElden Ring – Leyndell, Ashen Capital Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here