Elden Ring – Alle Golden Seed Locaties

Deze gids toont alle Elden Ring Golden Seed locaties. Golden Seeds worden gebruikt om het aantal gezondheids-/mana-flessen dat je kunt dragen te upgraden. Nadat je een Gouden Zaad hebt gevonden, ga je naar een plaats van grace (snel reispunt) en kies je in het flaskmenu om een ​​lading aan de flask toe te voegen. In datzelfde menu kun je flask ladingen verdelen tussen gezondheid en mana. Het hebben van meer flask ladingen is uiterst nuttig om de gezondheid of mana vaker te herstellen, waardoor je langer kunt overleven.

Deze gids somt ze op in chronologische volgorde waarin ze kunnen worden verkregen. Haal ze zo vroeg mogelijk, het zal de rest van het spel gemakkelijker maken. Golden Seeds worden vaak gevonden onder gouden gloeiende bomen.

Raadpleeg ook de Alle Sacred Tear Locaties guide voor het verhogen van de hoeveelheid herstelde gezondheid/mana per flesgebruik .
Als u een plaats van genade of een andere genoemde locatie mist, raadpleeg dan de guide Alle Sites of Grace Locaties.

Starting Keepsake

Golden Seed #1 – Start Keepsake
Een Golden Seed Kan worden geselecteerd als startitem (Keepsake) aan het begin van het spel in het menu voor het maken van personages. Dit is het beste aandenken om uit te kiezen en ten zeerste aanbevolen, het stelt je in staat om te beginnen met een extra fles nadat je het Gouden Zaad hebt ingewisseld op een plaats van genade.

Stranded Graveyard

Golden Seed #2: The First Step – Fringefolk Hero’s Grave
Rechts van de plaats van genade “The First Step”, gebruik een Stonesword Key op het gargoyle-beeld om de witte muur van mist te openen. Volg het gebied en aan het einde vind je een baas genaamd “Ulcerated Tree Spirit” die dit laat vallen. Het is het beste om hier later op terug te komen nadat je wat sterker bent en een Stonesword Key hebt gekregen.

Limgrave

Golden Seed #3: Limgrave – Stormgate
Door de poort en op de top van de heuvel voorbij de vijanden, zittend naast de gloeiende gouden boom.

Golden Seed #4: Limgrave – Stormhill Shack
In Stormhill Shack is een vrouw, praat met haar. Later, nadat ze is weggegaan en naar Roundtable Hold is verhuisd, kun je een Gouden Zaad vinden die door haar is achtergelaten in de Stormhill Shack waar ze was, of je kunt het krijgen door met haar te praten bij Roundtable Hold. Hier moet je op terugkomen, onthoud het voor later.

Golden Seed #5: Limgrave – Mistwood Outskirts
Volg de weg ten oosten van Mistwood Outskirts, een plaats van genade. Daar op een paar ruïnes boven de weg is een NPC, genaamd Kenneth Haight. Hij wil dat je zijn fort voor hem terugwint. Je moet hem doden en hij zal het Gouden Zaad laten vallen. Dit maakt niets belangrijks ongeldig (sluit je niet uit van iets dat met trofeeën of prestaties te maken heeft, heeft geen invloed op iets dat met het verhaal te maken heeft).

Golden Seed #6: Limgrave – Fort Haight
Bij de gloeiende gouden boom net buiten de ingang van de binnenplaats.

Golden Seed #7: Weeping Peninsula – Castle Morne Rampart
Vanaf de Castle Morne Rampart-site van genade, ga naar het zuidwesten (vanwaar je komt, dat is naar het zuiden en naar rechts), laat je van de kliffen vallen om hiermee een gloeiende boom te vinden zaad eronder. Voor het gedeelte waar grote projectielen op je worden geschoten door een reus van veraf.

Siofra rivier

Golden Seed #8: Siofra River, Worshippers’ Woods
Je krijgt toegang tot Siofra River vanaf de weg ten noorden van Fort Haight, door op een lift in een gebouw te stappen. In het noorden van Siofra River, ga vanaf Worshippers’ Woods Site of Grace naar het noorden, steek de stenen brug over naar het westen en vind het daar.

Stormveil Castle

Golden Seed #9: Stormveil Castle, Liftside Chamber: 
Ga van de plaats van de genade naar de binnenplaats en loop dan onmiddellijk naar rechts naar de richel waar het lichaam is. Ga naar beneden en volg het pad naar de onderkant van het gebied. Laat je vallen in de grote kamer waar een grote wyrm-vijand is om te verslaan, die een Golden Seed laat vallen. 

Golden Seed #10:  Stormveil Castle – Liftside Chamber
Verlaat de Liftside Chamber en ga omhoog richting de Stormhawks. Ga erdoorheen en op de open binnenplaats vind je dit item naast een kleine gloeiende boom.

Liurnia of the Lakes

Golden Seed #11: Liurnia of the Lakes – Academy Gate Town Ten
noordwesten van de plaats van genade bevindt de gouden boom zich iets ten noorden van het gebroken weggedeelte voordat hij het niet-verzonken gebied bereikt.

Golden Seed #12: Academie van Raya Lucaria – Hoofdpoort van de Academie
Ga de brug op naar het noordoosten en ga verder tot net voor de grote drop om een ​​gouden boom te vinden.

Golden Seed #13: Academie van Raya Lucaria – Debat Parlour
Ga verder de binnenplaats op en dan helemaal achteraan links waar je een gouden boom kunt vinden.

Golden Seed #14: Liurnia of the Lakes – The Ravine
Ga helemaal door het ravijn en blijf in het water. Dit zal naast een gouden boom zijn aan het einde net voor het bereiken van de hut.

Golden Seed #15:  Liurnia, Caria Manor: Manor Upper Level
Nadat je deze plaats van genade hebt gevonden, ga je naar buiten en zie je hem recht voor je.

Caelid

Golden Seed #16: Greyroll’s Dragonbarrow –  Beastial Sanctum
Om Greyoll’s Dragonbarrow (ten noorden van Caelid) te bereiken, stap je door het portaal in de oostelijke hoek van het meer ten noorden van de Third Church of Marika. van genade. Verlaat de kamer vanaf de Site of Grace en vervolg het pad naar het zuidoosten tot je een kleine gouden gloeiende boom ziet. Dit zaadje bevindt zich aan de voet van de boom.

Golden Seed #17: Caelid – Caelid Highway South
Volg de weg en ga naar het zuiden bij de splitsing, zittend naast de goudboom net na de kruising.

Golden Seed #18:  Caelid – Sellia Crystal Tunnel
Verlaat de tunnel en ga naar links terwijl je de kasteelmuren omhelst. Volg het kasteel helemaal rond tot je bij een trap komt. Ga de trap op en op de overloop bovenaan zal dit naast een kleine boom zitten.

Golden Seed #19: Caelid – War-Dead Catacombs
Gedropt door de baas aan het einde van de War-Dead Catacomsb. Je gaat deze catacomben binnen in de uiterste noordrand van de woestijn waar je vecht tegen Shardbearer Radahn (hoofdbaas), nadat je daar vanuit Redmane Castle bent geteleporteerd.

Altus plateau

Golden Seed #20: Altus Plateau – Erdtree-Gazing Hill
Direct naast deze plaats van genade staat een gouden boom.

Golden Seed #21: Altus Plateau – Seethewater River
Bij een gouden boom direct na deze plaats van genade.

Golden Seed #22: Altus Plateau – Altus Highway Junction
Net ten noorden van de weg vanaf deze plaats van genade kun je een gouden boom vinden.

Golden Seed #23: Altus Plateau – Windmill Village (ten zuiden ervan)
Volg het pad ten zuiden van Windmill Village naar het lager gelegen gebied met de grote boom op de wereldkaart. Kijk naar deze grote boom op de kaart en in de noordwestkant van het grote boompictogram vind je een echte gouden boom in de spelwereld met een zaadje.

Leyndell, koninklijke hoofdstad

Golden Seed #24 & #25: Leyndell, Royal Capital – Outer Wall Phantom Tree
Direct naast deze plaats van genade staat een boom met 2 zaden.

Golden Seed #26, #27: Leyndell, Royal Capital – Outer Wall Phantom Tree
Volg de weg naar het noordoosten richting de hoofdstad, en er zal nog een boom met 2 zaden zijn.

Golden Seed #28: Leyndell, Royal Capital – Avenue Balkon
Vanaf Avenue Balkon site van genade, ga de trap af, draai naar rechts en spring over de reling. Daar vind je een Tree Spirit miniboss (zonder een baas-gezondheidsbalk), het zal een Seed laten vallen.

Golden Seed #29: Leyndell, Royal Capital – West Capital Rampart
Ga naar het zuiden de kamer uit met de plaats van genade, en je kunt de gouden boom zien voor de grote vijand waar de drie gezanten zijn.

Mount Gelmir

Golden Seed #30: Road of Iniquity
Nadat de baas “Full-Grown Fallingstar Beast” helemaal op de top van de berg staat, spring je rechts van de berg over de rotsen en volg je de helling naar beneden om de Road of Iniquity-site van genade, ernaast staat een gouden boom met het zaad.

Mountaintops of the Giants

Golden Seed #31: Forbidden Lands
Op het hoofdpad halverwege tussen Grand Lift of Rold en Forbidden Lands Sites of Grace

Golden Seed #32: Ancient Snow Valley Ruins
Gevonden ten noordoosten van de plaats van genade Ancient Snow Valley Ruins.

Golden Seed #33: Foot of the Forge
Vanaf de Foot of the Forge-site van genade (net voor Fire Giant-baas) ga je naar het noorden en je vindt het bij een gouden boom.

Elden Ring Wiki Guide

Vorig artikelHorizon Forbidden West Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelElden Ring – Nokron, Eternal City Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here