Elden Ring – Alle Legendary Ashen Remains Locaties

Deze gids toont alle Elden Ring Legendary Ashen Remains-locaties. Er zijn 6 legendarische asgrauwe overblijfselen. Het zijn geesten die je kunt oproepen om je te helpen in de strijd. De legendaries zijn de machtigste in het spel. Als je ze allemaal vindt, ontgrendel je de legendarische Ashen Remains trofee.

Voor alle reguliere (niet-legendarische) Ashen Remains zie de guide -> Elden Ring – Alle Reguliere Ashen Remains Locaties

Alle soorten legendes:

Legendarische Ashen Remains #1: Lhutel the Headless
Dropped door baas “Cemetery Shade” in Weeping Peninsula: Tombsward Catacombs. In de catacomben moet je de vlampilaar raken om hem te laten zakken, dan nog een keer slaan en erop springen om hem op te heffen, de schakelaar activeren en de poort naar de baas binnengaan.

Legendarische Ashen Remains #2: Redmane Knight Ogha
Gedropt door baas “Putrid Tree Spirit” in Caelid: War-Dead Catacombs. Dit is alleen toegankelijk na het verslaan van Shardearer Radahn. In het gebied waar je tegen hem vocht kun je naar het noorden van de woestijn gaan om hier toegang te krijgen. Je kunt er nog steeds naartoe gaan nadat je Radahn hebt verslagen, maar niet eerder.

Legendarische Ashen Remains #3: Mimic Tear
Gevonden diep in Nokron, Eternal City (alleen toegankelijk na het verslaan van Radahn). Je vindt het in een kist vlak voor Night’s Sacred Ground site van genade, achter Stonesword Key Gate. Vanaf Ancestral Woods Site of Grace in Nokron moet je naar de daken springen en je een weg naar beneden banen.

Volg de richels en daken tot je bij een kathedraalgebouw met een altaar komt. Vind de kist aan het einde van de gang voorbij het altaar. Het is het gebouw vlak voor de plaats van genade van Night’s Sacred Ground.

Legendarische Ashen Remains #4: Ancient Dragon Knight Kristoff
Gedropt door baas “Ancient Hero of Zamor” in Altus Plateau: Sainted Hero’s Grave. Om de poort voor de baas te openen, moet je de ladder rechts van de poort opgaan om aan het einde een schaduwvijand te vinden (kan hem niet beschadigen). Lok hem helemaal terug waar je door de vloer viel naar de kamer voor de vallende bladen, waar een cirkel van licht op de vloer is. Lok hem in de cirkel van licht en hij zal kwetsbaar worden. Versla deze vijand en de poort naar de baas gaat open.

Legendarische Ashen Remains #5: Cleanrot Knight Finlay
Verzameld uit een kist in Elphael – Na de gebedsruimte van de genade ga je rechtdoor, dan kun je van een balkon springen naar een boog aan de rechterkant, van daar naar een klein plein met een pagode, links ervan is een kamer met een enkele vijand en een kist die bevat het.

Legendarische Ashen Remains #6: Black Knife Tiche
Gedropt door baas “Alecto, Black Knife Ringleader” bij Moonlight Altar: Ringleader’s Evergaol. Dit gebied is alleen toegankelijk na het uitvoeren van alle stappen voor het einde van de “Age of the Stars”. Zie de guide -> Elden Ring – Age of the Stars Ending Guide.

Elden Ring Wiki Guide

Vorig artikelElden Ring – Leyndell, Ashen Capital Walkthrough
Volgend artikelElden Ring – Alle Sites of Grace Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here