Elden Ring – Alle Map Locaties 

Deze gids toont alle Elden Ring Map Pieces locaties die nodig zijn om de hele kaart te ontwasemen. Elk kaartdeel onthult meer van de wereldkaart. Alle kaarten zijn te vinden bij pilaren langs hoofdwegen. Deze worden ook gemarkeerd door een pilaarpictogram op de mistige kaart, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn. U kunt een waypoint markering op hun locatie op de wereldkaart plaatsen en de hoofdwegen volgen om ze snel te vinden.

Voor sites van genade verwijzen we naar de guide ->  Elden Ring – Alle Sites of Grace Locaties.

Kaart: Limgrave, West

 • Beschrijving  Kaart van de westelijke regio van Limgrave. Het domein van Limgrave, ver ten zuiden van de Erdtree, wordt in het noordwesten begrensd door de kliffen van Stormveil, en onder de altijd bewolkte hemel rollen de grote steppen van de bleke landen.
 • Locatie – Limgrave: Gatefront Ruins – Zittend voor de grote stenen plaat in het directe midden van de ruïnes.

Kaart: Limgrave, Oost

 • Beschrijving  Kaart van de oostelijke regio van Limgrave. Behalve het Mistwood dat het zuiden omhult, staat het bekend om zijn landerijen die naar Caelid leiden, een pad dat in het verleden door menig soldaat werd betreden.
 • Locatie – Limgrave: Siofra River Well – Zittend voor de grote stenen plaat langs de weg ten westen van Siofra River Well.

Kaart: Weeping Peninsula

 • Beschrijving Kaart van het Weeping Peninsula. Het schiereiland, ten zuiden van Limgrave, is genoemd naar de onophoudelijke regenval, die doet denken aan klaagzang.
 • Locatie – Weeping Penninsula: Castle Morne Rampart – Direct ten zuiden van de plaats van genade langs het pad, kijk uit voor de gigantische boogschutter.

Kaart: Caelid

 • Beschrijving Kaart van Caelid en omgeving. Caelid, bekend als de locatie van de laatste slag tussen generaal Radahn en Malenia. Blade of Miquella, is een uitgestrekt land dat volledig ontsierd is door scharlakenrot.
 • Locatie – Caelid: Caelid Highway South – Zittend voor een grote stenen plaat aan de zuidkant van de weg, ten oosten van de plaats van Grace.

Kaart: Dragonbarrow

 • Beschrijving Kaart van Dragonbarrow en omgeving. De draken die aan de scharlakenrot ontsnapten, maakten een nest op het plateau van Caelid’s noorden. Daarom werd het “Dragonbarrow” genoemd en niemand durfde naar binnen te gaan.
 • Locatie –  Greyoll’s Dragonbarrow: Dragonbarrow West – Direct ten oosten van de plaats van genade, zittend voor de grote stenen plaat. Zie de guide -> Hoe je het noorden van Caelid bereikt.

Kaart: Liurnia, Oost

 • Beschrijving Kaart van de oostelijke regio van Liurnia. Het grootste deel van Liunria, bekend om zijn uitgestrekte bossen en altijd aanwezige mist, zinkt weg in een meer. De oostkust is de thuisbasis van een hoofdweg die van noord naar zuid loopt.
 • Locatie –  Liurnia of the Lakes: Liurnia Lake Shore – Ga rechtdoor naar het noorden langs het pad om deze kaart te vinden.

Kaart: Liunria, Noord

 • Beschrijving Kaart van de noordelijke regio van Liurnia. De Academie van Raya Lucaria torent hoog boven het noorden uit, terwijl aan de basis de stad eromheen ligt, die nu onder water staat. Twee snelwegen eindigen hier hun reis.
 • Locatie –  Liurnia of the Lakes: Academy Gate Town – De plaat ligt direct naast deze plaats van genade.

Kaart: Liurnia, West

 • Beschrijving Kaart van de westelijke regio van Liurnia. Het grootste deel van Liurnia, bekend om zijn uitgestrekte bossen en altijd aanwezige mist, zinkt weg in een meer. De westkust is altijd nauw verbonden geweest met de Carische royalty.
 • Locatie – Liurnia of the Lakes: Northern Liurnia Lake Shore – De plaat ligt direct ten noorden van deze plaats van genade. Dit wordt standaard niet weergegeven op de mistige kaart, alleen als je er dichtbij komt. Het ligt aan de noordwestelijke rand van Liurnia of the Lakes (groot overstroomd gebied).

Kaart: Siofra-rivier

 • Beschrijving Kaart van Siofra River en omgeving. Onder de Lands Between stromen twee grote rivieren, de Siofra en de Ainsel. Er wordt gezegd dat deze uitgestrekte regio het graf is van beschavingen die floreerden vóór de Erdtree.
 • Locatie – Siofra River Bank: Kijk vanaf de Site of Grace naar het oosten en je ziet een trap naar een verwoest gebouw. Deze kaart staat op een lichaam als onderaan de trap op de rechter pilaar.

Kaart: Deeproot Depths

 • Beschrijving Kaart van diepgewortelde diepten en omgeving. In de diepten van de majestueuze wortels van de Erdtree ligt de bron van de rivieren Ainsel en Siofra. Ook hier begint het netwerk van Greattree-wortels dat zich over de Lands Between verspreidt.
 • Locatie Deeproot Depths: Om toegang te krijgen tot de Deeproot Depths moet je de kist betreden in Nokron Eternal City: Great Waterfall Basin (na het verslaan van de Valiant Gargoyle-baas). Dit brengt je naar het Deeproot Depths-gebied. Volg over de wortels totdat je bij een tuinhuisje komt, de kaart is te vinden in dat tuinhuisje. Dit is onder/voor de “Across the Roots” site van genade.

Kaart: Ainsel River

 • Beschrijving  Kaart van de rivier de Ainsel en omgeving. Onder de Lands Between stromen twee grote rivieren, de Siofra en de Ainsel. Er wordt gezegd dat deze uitgestrekte regio het graf is van beschavingen die floreerden vóór de Erdtree.
 • Locatie  Ainsel River: Uhl Palace Ruins – Eenmaal binnen in de ruïnes, druk je naar voren en er zal een spin aan een muur hangen die je met magie neerschiet. Houd dekking en ga onder de spin en in de kamer eronder. De kaart bevindt zich op een pilaar aan de rechterkant.

Kaart: Altus Plateau

 • Beschrijving Kaart van Atlus-plateau en omgeving. Het Atlus-plateau, waar de basis van de Erdtree te vinden is, bevat de koninklijke hoofdstad Leyndell in het oosten en de berg Gelmir in het westen. Littekens van de Shattering blijven tot op de dag van vandaag zichtbaar.
 • Locatie –  Atlas-plateau: Atlas Highway Junction – Net ten noorden van de weg vanaf deze plaats van genade kunt u de stenen plaat bereiken.

Kaart: Mount Gelmir

 • Beschrijving Kaart van de berg Gelmir en omgeving. De berg Gelmir, die het Volcano Manor op de top herbergt, wordt gekenmerkt door steile kliffen en onheilspellende luchten. Deze kwaliteiten werden pas meer uitgesproken na de Shattering.
 • Locatie –  Mount Gelmir: Negende Mount Gelmir Campsite – Eerst moet je de bergtop bereiken waar de baas “Full-Grown Fallingstar Beast” is, na de plaats van genade “Ninth Mt. Gelmir Campsite”. Je hoeft de baas niet te vermoorden. Rechts van de baas is een piekvormige rotsformatie waar je met je rijdier overheen kunt rijden en naar de andere kant kunt springen om bij het vulkaanlandhuis te komen. In plaats van naar het vulkaanhuis te gaan, ga je de helling af rechts voor het landhuis en je komt bij dit kaartstuk.

Kaart: Leyndell, Royal Capital

 • Beschrijving Kaart van de koninklijke hoofdstad van Leyndell en omgeving. Leyndell, Stad van de Erdtree, is een metropool omsloten door dubbele wallen. De binnenmuur is tot op de dag van vandaag ongeschonden.
 • Locatie –  Leyndell, koninklijke hoofdstad: Buitenmuur Phantom Tree – Rechts naast deze plaats van genade daar de stenen plaat met de kaart.

Kaart: Mountaintops of the Giants, West

 • Beschrijving Marsveld tijdens de oorlog tegen de reuzen. Ze sneden kronkelige paden in de rotswanden tot aan de top, die leidden naar het onbetreden, besneeuwde gebied daarachter.
 • Locatie –  Mountaintop the Giants, West: Na het verslaan van Shardbearer Margott in Leyndell the Royal Capital, moet je de grote poort openen ten oosten van Avenue Balcony site of Grace (oostkant van Royal Capital). Dit leidt naar een lift, gebruik de lift en volg deze totdat je bij een andere lift komt die je naar een besneeuwd gebied genaamd “Forbidden Lands” brengt. Aan het einde van het besneeuwde gebied is nog een andere lift genaamd Grand Lift of Rold. Neem deze lift en de kaart bevindt zich op het hoofdpad recht voor je.

Kaart: Mountaintops of the Giants, Oost

 • BeschrijvingDe afgelegen, desolate oostelijke top is het hoogste punt in alle Lands Between, met uitzicht op zelfs de Flame Peak in het zuiden.
 • Locatie –  Mountaintop the Giants, East: Ga naar het uiterste noordoosten van Mountaintops of the Giants, daar vind je een groot bevroren meer, rijd daar naar het zuiden en volg het pad naar het zuidwesten totdat je bij “Guardian’s Garrison” komt ( oud kasteel). Vanaf daar kun je over een lange metalen ketting naar de andere kant van de berg rijden, waar je de “Giant’s Gravepost”-site van genade vindt, evenals het kaartstuk.

Kaart: Consecrated Snowfield

 • Beschrijving: De route door dit land, van oost naar west doorkruist door een bevroren rivier, leidt naar Miquella’s Haligtree. Dit is de weg die de niet-uitverkorenen volgen, hoewel het toch een beproeving is.
 • Locatie – Consecrated Snowfield: Inner Consecrated Snowfield – Ga vanaf de Site of Grace noordwaarts naar de gigantische dode boom. De kaart bevindt zich op een heiligdom aan de voet van de boom.

Kaart: Mohgwyn paleis

 • Beschrijving: In de lichtloze diepten ligt het graf van een oude beschaving. Het is hier dat Mohg, de Lord of Blood, zijn paleis bouwt, om de zetel te worden van zijn komende dynastie genaamd Mohgwyn. En welke nachtmerries dat ook mag brengen.
 • Locatie – Mohgwyn Palace: Dynasty Mausoleum Entrance – Vlak voordat je bij de Site of Grace op het trapniveau eronder komt, is deze kaart op een lichaam in het midden van het platform.

Elden Ring Wiki Guide

Vorig artikelElden Ring – Alle Smithing Stone Locaties
Volgend artikelElden Ring – Deeproot Depths Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here