Elden Ring – Academy of Raya Lucaria Walkthrough

Welkom bij de Elden Ring Walkthrough voor de regio Acadamy of Raya Lucaria! De Academie is een groot gotisch kasteel en een ander “traditioneel” gebied zoals Stormveil, hoewel iets kleiner en met twee trofee-gerelateerde bazen erin. Je hoeft hier niet te komen voor de voortgang van het verhaal of het “normale” einde van het verhaal, maar je moet hier wel komen om een ​​item te ontvangen dat nodig is voor het einde van Age of Stars , dus als je alles wilt doen, moet je komen hier uiteindelijk doorheen. Het is een fatsoenlijke plek om direct na Stormveil te komen vanwege de moeilijkheidsgraad van de vijand en de baas, maar het is aan jou of je het dan doet of het voor later laat.

Raadpleeg voor alle andere regio’s de guide -> Elden Ring – Alle Gebieden Walkthrough.

Academy of Raya Lucaria

Voortgangsvolgorde:

  • Main Academy Gate
  • Church of the Cuckoo
  • Schoolhouse Library
  • Red Wolf of Radagon
  • Debate Parlor
  • Rennala, Queen of the Full Moon
  • Raya Lucaria Grand Library

Main Academy Gate

Neem vanaf de Main Academy Gate site van genade de nabijgelegen lift naar boven om de eigenlijke Academie binnen te gaan.

Volg het pad naar voren en kijk uit voor de twee vijanden bovenaan die Glintstone-magie op je zullen schieten.

Dit zal een van de belangrijkste vijanden zijn die je in de hele Academie bevecht. Ga vooruit de kerk in en kijk uit voor nog een aan de voorkant, samen met twee Marrionette Soldiers die van het plafond naar beneden vallen.

Zodra ze zijn afgehandeld, kun je de deur naar het oosten nemen, die leidt naar de eerste plaats van genade in de Academie.

Church of the Cuckoo

U kunt dan via de zijkant van de kerk verder gaan. Je moet door het grote kerkhof gaan en het lagere pad over de brug volgen.

Na het oversteken van de brug het pad naar rechts volgen. Op het kerkhof moet je uitkijken voor de zombie-achtige vijanden die overal zullen verschijnen, terwijl ze je proberen te grijpen wanneer je in de buurt komt en je FP leegmaken.

Ga aan de andere kant van het kerkhof door de gang naar de andere kant, spring dan op een van de platforms op het waterrad en rijd ermee naar de top.

Ga het gebouw aan de linkerkant in om de volgende plaats van genade te vinden.

Schoolhouse Classroom

Ga de klas uit naar de volgende gang. Er zullen hier meer geleerde vijanden zijn om mee om te gaan, en een nieuw type dat een zwaard en schild draagt ​​om te voorkomen dat je ze onmiddellijk opblaast.

Blijf de gang volgen naar een grotere kamer met nog een aantal geleerden en een grote Living Jar om de linkerhoek. Reken met ze af of ren langs ze de gang rechts in.

Ga door de gang naar waar de vijand voor je ligt, draai je dan om en ga de trap links of rechts op.

Bovenaan kan je verder vooruit en betreed je de baaskamer.

Red Wolf of Radagon

Beloning: Memory Stone + 12000 Runen

Red Wolf of Radagon lijkt een beetje op Great Grey Wolf Sif uit Dark Souls. Zijn bewegingenset is een combinatie van magische zwaardaanvallen en spreuken, evenals onstuimige bijtaanvallen.

Het is extreem mobiel en springt de hele tijd rond waardoor het moeilijk is om het te raken, maar gelukkig is het niet erg tankachtig. Het gebruik van spreuken is een haalbare optie, maar het wordt aanbevolen om spreuken te gebruiken die niet veel FP verbruiken, omdat het ze veel zal ontwijken – Swift Glintstone Shard wordt aanbevolen. Als melee-gebruiker kun je aanvallen nadat je zijn rode zwaardaanvallen hebt ontweken.

Het zal ook blauwe spreuken in de lucht plaatsen die na een korte tijd in homing-zwaarden zullen veranderen, dus ontwijk ze niet van tevoren, wacht tot de zwaarden daadwerkelijk naar je toe beginnen te bewegen.

Debate Parlor

Nadat je Radagon hebt verslagen, kun je verder naar de grote binnenplaats buiten.

Er zijn een paar paden die je hier kunt nemen, helemaal links leidt naar het pad over de daken van de Academie, waar je een aantal unieke items kunt vinden, samen met de Academy Glintstone Key for Thops.

Om door te gaan naar het volgende boegeroep moet je naar het trappenhuis aan de rechterkant gaan, maar eerst moet je ervoor zorgen dat je naar de noordwestelijke hoek van de binnenplaats gaat om een ​​Golden Seed op te rapen van de boom in de hoek.

Om naar de baas te gaan, moet je op een van de twee stutten springen die van de rand van de klif naar de trap gaan, en dan op de trap springen.

Zodra je op de trap springt, wordt er steeds weer een grote metalen bal naar beneden gelanceerd. Je moet de bal ontwijken en de trap op gaan. Het zal tegen de muren stuiteren als het de trap afrolt, zodat je je beweging kunt timen wanneer het op de tegenoverliggende reling stuitert.

Ga vooruit naar de binnenplaats waar je Moongrum, Carian Knight, zult vinden. Moongrum is een optionele vijand, dus je vecht niet tegen hem als je dat niet wilt, maar hij zal proberen je in de weg te lopen als je probeert voorbij te komen. Normaal jaagt hij je gewoon rond terwijl hij probeert aan te vallen met zijn zwaard, en blokkeert hij je aanvallen met zijn schild. Als hij zijn zwaard twee handen geeft, moet je achteruit gaan, omdat hij normaal gesproken zal proberen de Crian Greatsword-vaardigheid uit te voeren, dus hij zal een grote zwaai direct naar voren doen. Als je hem verslaat, laat hij het Carian Knight’s Shield vallen.

Als je dit wilt doen voordat je met hem vecht, kun je het pad naar links nemen, dat teruggaat naar de eerste binnenplaats, met een deur aan het einde die een kortere weg terug opent, zodat je niet opnieuw de grote trap hoeft op te rennen.

Of je Moongrum nu verslaat of hem ontwijkt, neem de lift achter hem naar de volgende verdieping en ga dan door de deuren naar de kamer van de baas.

Rennala, Queen of the Full Moon

Beloning: Remembrance of the Full Moon Queen, Great Rune of the Unborn, 30000 Runen

Eerste en belangrijkste informatie: spreuken zijn vrijwel nutteloos in dit gevecht, dus je kunt maar beter een fatsoenlijk noodwapen hebben. Je komt in een bibliotheek met een stel kruipende mensen en een zwevende figuur in een schild.

Je kunt Renalla niet beschadigen in haar schild, maar je kunt de kruipende kinderen doden. Ze zullen echter oneindig blijven respawnen. Wat je moet doen is het ene kind vinden dat zingt en een gele aura om zich heen heeft en het raakt. Als je dit 3 keer doet, zal Renalla’s schild breken en zal ze op de grond vallen, zodat je wat tijd hebt om haar aan te vallen voordat je haar schild terugkrijgt.

De beste methode is om dit deel van het gevecht in feite te overhaasten. Ren rechtstreeks naar het zingende kind en raak het, ren naar de volgende en als Renalla beneden is, raak haar. Als haar gezondheid laag is en je weet dat je volgende schadefase haar zal doden, roep dan wat Ashes zoals de wolven of andere Ashes op met meerdere hulpmiddelen om te helpen in het volgende deel van het gevecht.

Zodra je haar gezondheidsbalk volledig hebt verwijderd, begint de tweede fase. Als je je hulpmiddelen laat oproept, kun je ze hier hebben met volledige gezondheid of er dichtbij. Renalla zal nu rondzweven in een eindeloos gebied en zal verschillende spreuken tegen je gebruiken. Als ze dat doet, rent de laser opzij en voor elke andere spreuk kun je direct naar haar toe rennen. Ze heeft een zeer laag evenwicht en de combinatie van je melee-aanvallen en je hulpmiddelen zal je grote schadeopeningen opleveren, omdat je haar constant uit haar animaties kunt laten wankelen. Ze kan ook een maanachtige spreuk oproepen die zal exploderen wanneer deze de grond raakt voor grote schade aan het gebied, dus blijf op afstand als ze ermee begint.

Ze zal soms proberen om een ​​witte cirkel op de grond om haar heen te plaatsen, die haar eigen hulp zal oproepen. Het kunnen 4 wolven zijn, een snelle vijand met zwaarden, een reus of een draak. Als ze er iets van krijgt, kun je ze het beste vermijden en je concentreren op het raken van Renalla in plaats daarvan als ze erin slaagt een van de dagvaardingen te krijgen voordat je haar kunt laten wankelen.

Raya Lucaria Grand Library

Zodra Renalla is verslagen, keer je terug naar haar baaskamer en kun je de plaats van genade activeren. Ze zit nu nog steeds gewoon in de kamer en je kunt met haar praten, waar ze je toestaat je personage te respecteren in ruil voor een Larval Tear, of de cosmetische aspecten van je personage te veranderen wanneer je maar wilt.

De kist in de kamer kan nog niet worden geopend, als je hier vroeg in het spel komt, bevat deze een item dat nodig is voor het einde van Age of Stars.

Academy of Raya Lucaria Sites of Grace

Church of the Cuckoo

Schoolhouse Classroom

Debate Parlor

Raya Lucaria Grand Library

Ga verder met het volgende gebied Caria Manor.

Zie ook de guide met de gehele walkthrough -> Elden Ring – Complete Walkthrough

Elden Ring Wiki Guide

Vorig artikelElden Ring – Caelid Walkthrough
Volgend artikelElden Ring – Caria Manor Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here