Doom Eternal: Urdak Collectible Locaties

Urdak is de 12e missie in Doom Eternal en bevat 19 verzamellocaties (3 speelgoed, 2 meesterschap-tokens, 4 codex-pagina’s, 1 cheatcode, 1 album, 2 praetorpak-tokens, 2 geheime ontmoetingen, 3 extra levens). Deze walkthrough leidt je naar alle Urdak-verzamelobjecten in Doom Eternal. Als je iets hebt gemist, kun je het krijgen via mission select.

  • Toys: 3
  • Mastery Tokens: 2
  • Codex Pages: 4
  • Cheat Codes: 1
  • Albums: 2
  • Praetor Suit Tokens: 2
  • Secret Encounters: 2
  • Extra Lives: 3

Alle verzamelobjecten in dit hoofdstuk staan ​​in chronologische volgorde. Als je iets mist, kun je snel reizen gebruiken wanneer het aan het einde van de missie wordt ontgrendeld om overal terug te gaan.

Codex #1 (Urdak)
Wanneer je aan het begin van het level naar buiten komt, aan de linkerkant bij een boom tegenover waar je naar toe gaat om verder te gaan.

Mastery Token #1
In de eerste kamer waar je op een knop schiet om een ​​krachtveld te verwijderen, draai je je om nadat je er overheen bent gesprongen en zoek je naar een knop aan het plafond. Schiet erop om een ​​platform op en neer te laten bewegen. Ga daar naar toe en beklim de muur, ga dan vooruit om dit token te vinden.

Automap Station
Tegenover de bovenstaande kamer op het lagere niveau.

Codex #2 (Icoon van Sin)
Na de eerste ontmoetingsruimte, op het pad naarmate je verder komt.

Album #1 (Quake II – Descent into Cerberon)
Draai je om vanaf de bovenstaande Codex en spring omhoog door het gat in de donkere muur, breek dan de muur naar rechts.

Extra Life #1
Halverwege de laatste opening voordat je de tweede gevechtsontmoeting bereikt, draai je je om en kijk je naar het plafond.

Secret Encounter #1
In plaats van het standbeeld te slaan nadat je de doos hebt geduwd, spring je in het gat boven de nabijgelegen deur om de kamer binnen te komen met deze Secret Encounter. Deze ontmoeting brengt twee Zombies, twee Maykr Drones en een Cyber ​​Mancubus voort. Dood de twee zombies om Blood Punch te krijgen als je het niet hebt en gebruik dat om het pantser van de Mancubus te breken, dood het dan en ruim de Maykr-drones op. Als alternatief maakt het fotograferen van de BFG ze allemaal snel.

Album #2 (Doom 2016 – Rip and Tear)
Nadat je over de tralies bent gesprongen en aan het einde bij het ponsbare rooster bent gekomen, draai je je om en spring je naar dit geheim.

Mastery Token #2
In de ventilatieopening direct na het bovenstaande, klim je op de eerste richel en draai je je om om naar deze token te springen.

Codex #3 (Khan Maykr)
In de derde gevechtsontmoetingsruimte, op hetzelfde platform als de schakelaar, moet je slaan om verder te komen.

Toy #1 (Khan Maykr)
Wanneer je na de vierde gevechtsontmoeting weer buiten bent, spring dan van de rand van het platform en ren er onderdoor om dit geheim te vinden.

Praetor Suit Token #1
In het gebied met de vijfde gevechtsontmoeting, ga naar de achterkant van de kamer en spring vanaf het platform bij het raam om de hoek om naar de plek te gaan waar je een muur kunt breken om dit token te bereiken.

Codex #4 (Maykr Angels)
Ga op het platform met de zesde gevechtsontmoeting helemaal naar buiten om dit in de hoek te vinden.

Toy #2 (Maykr Drone)
Draai je om van de bovenstaande codex en spring naar het platform waarop dit geheim zich bevindt.

Praetor Suit Token #2
Na de zevende gevechtsontmoeting is dit tegenover de deur van de lift die je binnengaat om verder te komen.

Cheat Code #1 (Power Up Mode: Berserk)
Nadat je de tweede ring opnieuw hebt uitgelijnd, voordat je terug springt, ga je naar links om een ​​breekbare muur te vinden met dit geheim erachter.
LET OP!: Dit is de laatste cheat in het spel die je kunt verzamelen. Er is nog een Bonus Cheat: Quakecon Mode Cheat Code voor trofee “Reforged the Genie Lamp” (alle cheats gevonden). Je krijgt het door je Praetor Suit volledig te upgraden. Gebruik gewoon je verzamelde Praetor Suit-punten om alle upgrades in het pauzemenu te kopen en je krijgt de laatste cheat!

Extra Life #2
In de kamer met de achtste gevechtsontmoeting, ga terug naar de deur waar je door bent gesprongen en kijk naar rechts om een ​​breekbare muur te zien waar deze pick-up achter staat.

Secret Encounter #2
In dezelfde kamer waar je heen springt voor de bovenstaande pick-up. Deze ontmoeting brengt een Doom Hunter, een Spectre en een Whiplash voort. De Spectre zal waarschijnlijk direct naar je toe rennen, en je kunt het bevriezen of er gewoon een hoop schade aan toebrengen en dan een snelle Glory Kill krijgen. Gooi dan alles door de gang, je moet de andere twee raken. Dit is een andere die een goede plek is om een ​​BFG-opname te gebruiken, omdat het alles zal uitschakelen, behalve mogelijk de Doom Hunter, maar dat kun je daarna snel opruimen.

Toy #3 (Spectre)
Nadat je de derde ring hebt uitgelijnd en terug naar buiten bent gegaan, ga je onmiddellijk naar links en spring je rond de buitenkant van het gebouw om dit geheim te vinden.

Extra Life #3
In de met water gevulde kamer met het grote lichaam, op de grond bij de achterkant.

Dat is 100% van de verzamelobjecten die je kunt vinden in Urdak of Doom Eternal. Volgende: Final Sin

Doom Eternal Collectible Guide
Doom Eternal Wiki Guide

Vorig artikelDoom Eternal: Nekroval – Part II Collectible Locaties
Volgend artikelDoom Eternal: Final Sin Collectible Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here