Doom Eternal: The Ancient Gods Part 1 UAC Atlantica Facility Collectible Locaties

UAC Atlantica Facility is de eerste missie in Doom Eternal: The Ancient Gods Part 1 en bevat 12 verzamelbare locaties (4 Codex-pagina’s, 1 Support Rune, 1 Slayer Key, 1 Slayer Gate, 1 Empyrean Key, 2 Secret Encounters, 4 Extra Lives) . Deze walkthrough leidt je naar alle UAC Atlantica Facility-verzamelobjecten in Doom Eternal: The Ancient Gods Part 1.

  • Codex pages: 4
  • Support Runes: 1
  • Slayer Keys: 1
  • Slayer Gate: 1
  • Secret Encounters: 2
  • Extra Lives: 4

Alle verzamelobjecten in dit hoofdstuk staan ​​in chronologische volgorde. Als je iets mist, kun je snel reizen gebruiken wanneer het aan het einde van de missie wordt ontgrendeld om overal terug te gaan.

Codex #1 (Book of the Seraphs – Part 1)
Nadat je de blauwe keycard hebt gekregen, ga je naar de linker zijdeur in plaats van de rechter vanaf het startpunt, ga dan de hellingen af ​​om deze codex onderaan te vinden.

Extra Life #1
Na de ontmoeting in de kamer met de meerdere torentjes, platform omhoog naar de ventilatieopening waar je heen moet om vooruitgang te boeken. In plaats van naar links te gaan en naar beneden te vallen, ga je naar links naar de doodlopende weg, kijk dan omhoog in het plafond om dit Extra Leven te vinden.

Secret Encounter #1
Nadat je de lift hebt opgeklommen, spring je in plaats van vooruit naar het niveau eronder. Deze geheime ontmoeting spawnt een Empowered Mancusbus, twee Carcass en een paar zombies-vijanden direct achter je van waar je bent nadat je de ontmoeting hebt geactiveerd. Concentreer je eerst goed op de Mancubus en ruim daarna snel de andere paar vijanden op.

Codex #2 (Book of the Seraphs – Part 2)
Nadat je de lift hebt opgeklommen , spring je naar de plek waar de vijanden moeten vorderen. Voordat je de punch-knop gebruikt om verder te gaan, ga je de helling naar links op om deze codex te vinden.

Codex #3 (Book of the Seraphs – Part 3)
Nadat je de ventilator en de schommelstang hebt gebruikt om jezelf over de grote opening te lanceren, ga je, voordat je de trap opgaat, rechts van het platform om deze codex in de doodlopende weg te vinden.

Codex #4 (Book of the Seraphs – Part 4)
Na de ontmoeting met de Doom Hunter aan het einde, ga je door de deur om verder te komen. In plaats van de helling op te gaan, blijf op de vloer waarop je staat en loop achter de helling om de minste codex voor dit niveau te vinden. 

Automap Station
Ga door de gang met de tentakels en dan voorbij de Slayer Gate. In de kamer na de gang zou je dit direct voor moeten zien.

Slayer Key #1, Slayer Gate #1, Support Rune #1
Beklim vanaf het Automap Station de dozen aan de linkerkant en kijk dan over de rand van het gebied om een ​​paar schommelstaven te vinden. Spring eroverheen en dan naar rechts om een ​​ventilatieopening te vinden waar je doorheen kunt om deze sleutel te bereiken. Volg het pad terug naar de Slayer Gate.

Secret Encounter #2
In de kamer met het water aan de rechterkant, voordat je verder gaat, kun je een kamer binnengaan met een duikpak erin. In deze kamer is ook een console die je kunt activeren, die de zuigers in het water omhoog brengt, zodat je erachter kunt komen. In de meest linkse piston vind je een kamer met deze geheime ontmoeting. Deze ontmoeting brengt een groep van 4 Spectres voort. Gebruik onmiddellijk de vlammenwerper en schiet je granaat om ze te bewapenen, begin ze gewoon zo snel mogelijk uit te schakelen.

Extra Life #2
Na de volgende stootknop waarmee je over een krat kunt zwaaien, beklim je de muur om bij de deur te komen met de huidige doelmarkering. In plaats van er naar toe te gaan, ga je de andere kant op langs de loopbrug om het tweede extra leven voor dit niveau te vinden. Merk op dat wanneer je in de buurt komt een Empowered Dread Knight zal spawnen, en nadat je hem hebt gepakt, zal een Archville spawnen.

Extra Life #3 & #4
Nadat je de onderzeeër onder water hebt genomen, bevind je je in een groot cirkelvormig gebied. Er zal een punt zijn waarop je terug onder water moet om door te gaan naar het doel. In plaats van hier naar het midden van het gebied te gaan, ga je onder water verder naar het volgende punt in de tunnel waar je het water kunt verlaten, ga dan naar het einde van de tunnel om deze 2x Up te vinden.

Dat is 100% van de verzamelobjecten die je kunt vinden in UAC Atlantica Facility of Doom Eternal: The Ancient Gods Part1. Volgende: Blood Swamps

Doom Eternal Collectible Guide
Doom Eternal Wiki Guide

Vorig artikelCrash Bandicoot 4 It’s About Time: Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelDoom Eternal: The Ancient Gods Part 1 The Blood Swamps Collectible Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here