Doom Eternal: The Ancient Gods Part 1 The Holt Collectible Locations

The Holt is de derde en laatste missie in Doom Eternal: The Ancient Gods Part 1 en bevat 14 verzamellocaties (5 Codex-pagina’s, 1 Support Rune, 1 Slayer Key, 1 Slayer Gate, 2 Secret Encounters, 4 Extra Lives). Deze walkthrough leidt je naar alle verzamelobjecten van The Holt in Doom Eternal: The Ancient Gods Part 1.

  • Codex pages: 5
  • Support Runes: 1
  • Slayer Keys: 1
  • Slayer Gate: 1
  • Secret Encounters: 2
  • Extra Lives: 4

Alle verzamelobjecten in dit hoofdstuk staan ​​in chronologische volgorde. Als je iets mist, kun je snel reizen gebruiken wanneer het aan het einde van de missie wordt ontgrendeld om overal terug te gaan.

Let Op: er lijkt een probleem te zijn als je snel terugreist om Secret Encounter 2 te doen, waar je er niet echt weer toegang toe hebt vanwege een laserdeur, dus probeer die gedaan te krijgen, ren eerst door het level in plaats van snel terug te reizen ervoor.

Slayer Key
Na de eerste grote ontmoeting van het niveau, ga je een pad af en moet je een grote boom slaan om verder te gaan. Nadat je door de boom bent gelopen, klim je op de richel in de buurt en spring dan naar de plek waar je deze sleutel kunt pakken.

Extra Life #1
In hetzelfde gebied als de bovenstaande boom, in het lagere gebied voordat je de boom opgaat, ga je naar links en klim je op een richel om een ​​pad naar dit Extra Life te volgen. Nadat je het hebt gegrepen, spawnen twee Hell Knights terug langs het pad.

Extra Life #2
In hetzelfde gebied als de bovenstaande boom klim je in de boom en de volgende richel op waar je naar de Slayer Key bent gesprongen. In plaats van dat te doen, volg je het pad naar rechts waar je een gebarsten muur kunt vinden met een extra leven erachter.

Secret Encounter #1
Neem vanaf de top van de bovenstaande boom het pad naar rechts de tunnel in. Aan de rechterkant is er een gebarsten muur met deze geheime ontmoeting erachter. Deze ontmoeting brengt een Possessed Cyber ​​Mancubus, een Spectre en een paar zombies voort. Je moet proberen de bezeten vijand zo snel mogelijk te focussen, omdat het een enorme hoeveelheid schade kost om te doden, en daarna ook de Geest moet doden. Als je een BFG-schot hebt, kun je het meteen gebruiken om het spook te doden en de bezeten vijand te beschadigen, en maak je dan gewoon zorgen over de bezeten vijand om te eindigen.

Slayer Gate #2, Support Rune #2
Volg vanaf de bovenstaande geheime ontmoeting het pad naar rechts naar waar je deze Slayer Gate kunt vinden.

Automap Station
Om de hoek van de Slayer Gate vind je deze Automap.

Codex #1 (Book of the Seraphs – Part 9)
Nadat je twee bomen hebt geslagen , bereik je een grote put waar het doel wil dat je naar links gaat. In plaats van dat te doen, kijk over de rand en drop-down om deze codex-pagina te vinden.

Extra Life #3 & #4
Nadat je nog een boom om je heen hebt geslagen om de hierboven gemarkeerde richel te bereiken, spring je naar een platform met twee van de groene desintegrerende platforms erachter, waar je dit extra leven achter enkele lasers aan de linkerkant kunt zien. Kijk op de muur linksonder van de groene platforms en je ziet een gebarsten muur, die naar dit extra leven leidt.

Codex #2 (Book of the Seraphs – Part 10)
Na de kamer waar je op de knoppen op de pilaren drukt, bereik je een cirkelvormig platform met een paar kleinere eromheen. Op het laatste platform aan de rechterkant vind je deze codex.

Secret Encounter #2
Nadat je over de enorme kloof bent gesprongen en de grote vijandelijke ontmoeting hebt gedaan, activeer je een schakelaar om verder te gaan, en je kunt deze Secret Encounter achter een laserbarrière zien. Om de slagboom uit te schakelen, schiet je op de groene schakelaar op het plafond boven de schakelaar die je gebruikt om verder te gaan. Deze ontmoeting spawnt twee Imps, een Marauder en een Blood Maykr in het eerdere ontmoetingsgebied. Ga de rechter gang uit en krijg direct een headshot kill op de Blood Maykr. Je moet dan afrekenen met de Marauder, hem raken met het superjachtgeweer en vervolgens overschakelen naar de ballista om hem neer te schieten wanneer hij verbluft is om hem zo snel mogelijk neer te halen.

Codex #3 (Book of the Seraphs – Part 11)
Nadat je naar het bovenste gedeelte bent gesprongen en met de schakelaar de volgende ronde kamer bent binnengegaan, bevindt deze Codex zich net aan de linkerkant.

Codex #4 (Seraphim)
Nadat je op de schakelaar hebt gedrukt en dan over de zwenkbalk springt om het laatste deel van het level te bereiken, draai je je om en aan de onderkant van de structuur waar je zojuist overheen bent gesprongen, is er nog een knop om te schieten, die de deur aan de andere kant. Ga door die deur om deze Codex te vinden.

Codex #5 (The Father)
In de laatste kamer met alle munitie en middelen voordat je de baaskamer binnengaat, is dit in de rechterachterhoek.

Dat is 100% van de verzamelobjecten die je kunt vinden in The Holt of Doom Eternal: The Ancient Gods Part 1.

Bekijk voor alle andere missies de volledige Doom Eternal Collectibles Guide.

Doom Eternal Collectible Guide
Doom Eternal Wiki Guide

Vorig artikelDoom Eternal: The Ancient Gods Part 1 The Blood Swamps Collectible Locaties
Volgend artikelWatch Dogs Legion: Wereld Kaart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here