Doom Eternal: The Ancient Gods Part 1 The Blood Swamps Collectible Locaties

The Blood Swamps is de 2e missie in Doom Eternal: The Ancient Gods Part 1 en bevat 11 verzamellocaties (4 Codex-pagina’s, 1 Support Rune, 2 Secret Encounters, 4 Extra Lives). Deze walkthrough leidt je naar alle verzamelobjecten van The Blood Swamps in Doom Eternal: The Ancient Gods Part 1.

  • Codex pages: 4
  • Support Runes: 1
  • Secret Encounters: 2
  • Extra Lives: 3

Alle verzamelobjecten in dit hoofdstuk staan ​​in chronologische volgorde. Als je iets mist, kun je snel reizen gebruiken wanneer het aan het einde van de missie wordt ontgrendeld om overal terug te gaan.

Support Rune #2
In het eerste grote gebied, in plaats van over de tralies te springen door ronddraaiende brandgevaren, laat je op de grond vallen en kijk je naar de muur om een ​​gebroken gedeelte te vinden. Ga door en aan het einde van het pad vind je een Support Rune pick-up.

Codex #1 (Book of the Seraphs – Part 5)
Nadat je door de brandgevaren en over een opening bent gesprongen , kom je in een gebied waar je een hazmat-pak oppakt en wat water in moet. Net onder de plek waar je in het water springt vind je deze codex in een kleine inzet in de muur.

Automap Station
Op het perron klim je uit het water naar, direct na bovenstaande Codex.

Extra Life #1
In hetzelfde gebied als de automap, voordat je de hellingen opgaat om verder te komen, kun je een muur in de hoek breken om dit extra leven te vinden.

De volgende verzamelobjecten bevinden zich op het linkerpad van het centrale gebied met de bol. Je moet deze oppakken voordat je de ontmoeting aan het einde van het pad begint, anders wordt je buitengesloten van dit gebied.

Extra Life #2
Net voor de tweede toren op het pad is een platform waarop je kunt staan. Kijkend waar het torentje zou zijn, draai je 90 graden naar rechts en je kunt dit extra leven in de muur zien.

Extra Life #3
Na de kamer waar je een plunderaar moet verslaan om een ​​buff-totem te vernietigen, val je in een gebied waar een Empowered Arachnotron zal zijn. Achter waar de Aracnotron is, is een gebied met water. Spring in het water en ren door de gebarsten muur om dit extra leven te vinden.

Codex #2 (Book of the Seraphs – Part 8)
In het gebied met het grote demonenlijk waar je zijn gezicht en arm naar rechts kunt zien strekken, rechts van het hoofd is er een gebied met water waar je in kunt duiken . Volg het pad vanaf daar en spring naar de plek waar je deze Codex-pagina kunt vinden, samen met een BFG-munitie-eenheid.

Secret Encounter #1
Vanuit de kamer waar je een bezeten Hell Knight bevecht voordat je de grote deur opent, ga je naar links van de trap die naar de schakelaar leidt. Volg het pad naar rechts, dan kom je bij een doos die je kunt neerslaan, die de poort naar deze geheime ontmoeting opent. Deze ontmoeting spawnt een Empowered Whiplash, twee normale Whiplash, een Mancubus en ten slotte een Baron of Hell. Dit zou waarschijnlijk een goede ontmoeting zijn om de BFG of Unmakyr op te gebruiken, want dat is veel om binnen 40 seconden af ​​te handelen, en er zijn in totaal 4 BFG-munitie-eenheden in dit niveau.

Codex #3 (Book of the Seraphs – Part 6)
In het gebied waar je over de twee tralies springt en dan een Pain Elemental bevecht, kun je naar een klimmuur springen en dan weer over het gebied naar een richel waar je kunt vind deze Codex-pagina.

De volgende verzamelobjecten zijn op het juiste pad vanuit het centrale gebied met de bol. Je moet deze oppakken voordat je de ontmoeting aan het einde van het pad begint, anders wordt je buitengesloten van dit gebied.

Codex #4 (Book of the Seraphs – Part 7)
In het gebied waar je de groene wolf volgt om verder te komen, bevindt deze codex zich in een gebied net boven een van de totems waar je stopt. Het wordt aanbevolen om te wachten tot je het hele gebied hebt bereikt en terug te gaan om dit op te pakken.

Secret Encounter #2
In hetzelfde gebied als de bovenstaande codex-pagina kun je naar het niveau erboven gaan en dan het pad volgen om een ​​doos te duwen en een poort te openen. Volg het pad achter de poort om deze geheime ontmoeting te vinden. Deze geheime ontmoeting brengt een Empowered Cacodemon, een Mancubus, een Baron of Hell en enkele Imps voort. Concentreer je eerst op de Cacodemon, raak hem zo snel mogelijk kwijt, en focus dan ofwel hard op de Mancubus of de Baron.

Dat is 100% van de verzamelobjecten die je kunt vinden in The Blood Swamps of Doom Eternal: The Ancient Gods Part1.
Volgende: The Holt

Doom Eternal Collectible Guide
Doom Eternal Wiki Guide

Vorig artikelDoom Eternal: The Ancient Gods Part 1 UAC Atlantica Facility Collectible Locaties
Volgend artikelDoom Eternal: The Ancient Gods Part 1 The Holt Collectible Locations

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here