Doom Eternal: Taras Nabad Collectible Locaties

Taras Nabad is de 9e missie in Doom Eternal en bevat 32 verzamellocaties (3 speelgoed, 2 meesterschap-tokens, 7 codex-pagina’s, 1 cheatcode, 3 Sentinal-batterijen, 1 Sentinal-kristal, 2 albums, 5 Praetor Suit-tokens, 2 geheime ontmoetingen, 1 Slayer key, 1 Slayer Gate, 1 Empyrean Key, 3 Extra Lives). Deze walkthrough leidt je naar alle Taras Nabad-verzamelobjecten in Doom Eternal. Als je iets hebt gemist, kun je het krijgen via mission select.

 • Toys: 3
 • Mastery Tokens: 2
 • Codex Pages: 7
 • Cheat Codes: 1
 • Sentinel Batteries: 3
 • Sentinel Crystal: 1
 • Albums: 2
 • Praetor Suit Tokens: 5
 • Secret Encounters: 2
 • Slayer Keys: 1
 • Slayer Gates: 1
 • Empyrean Keys: 1
 • Extra Lives: 3

Alle verzamelobjecten in dit hoofdstuk staan ​​in chronologische volgorde. Als je iets mist, kun je snel reizen gebruiken wanneer het aan het einde van de missie wordt ontgrendeld om overal terug te gaan.

Codex #1 (Taras Nabad)
Op het eerste platform waar je vanaf het begin van de missie naartoe springt. voor de brug links.

Sentinel-batterij # 1
Laat je vallen naar de directe kant van de bovenstaande Codex en breek de muur.

Album #1 (Doom 2016 – BFG Division)
Onmiddellijk nadat je de poort hebt geopend en de Marauder hebt gedood, laat je je van de zijkant van het platform vallen en ren je naar het onderliggende platform.

Praetor Suit Token #1
Onmiddellijk vertrokken na het doden van de Mancubus en andere demonen, voordat je door het gat in de vloer valt om verder te gaan.

Automap Station
In de grote binnenplaats waar je eerst een Archville bevecht. Neem aan dat de kant met het standbeeld waar je overheen moet duwen het noorden is, het Automap Station bevindt zich aan de westkant op de bovenste verdieping.

Secret Encounter #1
Dezelfde binnenplaats als hierboven. Aan de westkant, val naar beneden en ga de hoek om en breek de muur om deze ontmoeting te vinden. Schiet voor deze ontmoeting zo snel mogelijk een granaat in de Cacodemon om er een snelle Glory Kill op te krijgen. Schiet op de Pain Elemental met de Javelin om hem te doden en stop dan wat je nog hebt in de Doom Hunter. Als je deze ontmoeting niet haalt, is het waarschijnlijk beter om het checkpoint meteen opnieuw te starten, omdat het wordt teruggezet vlak voordat je de muur doorbrak om de kamer binnen te komen en al je munitie terug zal hebben. Als je een BFG-opname hebt, is het mogelijk de moeite waard om hier te gebruiken. Je kunt het checkpoint ook herladen nadat je de BFG hebt gebruikt om de geheime ontmoeting te voltooien om je munitie terug te krijgen (de geheime ontmoeting is nog steeds voltooid).

Mastery Token #1
Naast waar het startpunt van de geheime ontmoeting was, is er een kleine gang met een knop erin. Druk op die knop om de poort naar dit Mastery-token te openen.

Sentinel Battery #2
In de rechterbovenhoek van de binnenplaats (boven) staat een standbeeld dat je kunt slaan om te breken (zie rode pijl op screenshot hieronder). Dit opent de poorten naar de kamer aan de rechterkant van het gebied (boven). Ga daar naar binnen en beklim de muur, sla dan op de ketting om de vloer te breken om met deze batterij in het dak te komen.

Praetor Suit Token #2
Direct na het zwemgedeelte dat nodig is om verder te komen, ligt de token direct naast de hole.

Codex #2 (Geschiedenis van de Sentinels – Deel X)
In de open lucht in het gebied na het zwemgedeelte.

Toy #1 (Cyber ​​Mancubus)
In hetzelfde gebied, net vooraan rechts van de Codex, staat een standbeeld dat je kunt slaan met een knop erachter (rode pijl in screenshot). Dit verlicht een ketel halverwege de trap waar je op kunt staan ​​(rode cirkel in screenshot). Daarna gaat de poort naar dit geheim open.

Extra Life #1
In de grote kamer waar je het flashback-filmpje te zien krijgt, spring je er gewoon naar toe in het midden van de kamer.

Codex #3 (The Divinity Machine)
Op het verhaalpad wanneer je de ronde kamer verlaat, kan je het niet missen.

Slayer Key #1, Slayer Gate #1, Empyrean Key #1
Neem direct na het tweede zwemgedeelte de gang naar links in plaats van vooruit te gaan om de missie voort te zetten. De poort gaat dan open, zodat je direct daarna bij de Slayer Gate kunt komen. De Slayer Gate bevindt zich zoals gewoonlijk in de paarse cirkel. Dit is de laatste (en 6e) Slayer Gate & laatste Empyrean Key in Doom Eternal. Het ontgrendelt de Breaker of Gates-trofee en je kunt nu het geheime Unmaykr-wapen krijgen in het Fortress of Doom-hubgebied door de sleutels in te wisselen.

Secret Encounter #2
Ga na het volgende gevecht langs het pad om verder te komen, sla dan onmiddellijk linksaf en breek de muur om met dit gevecht in het gebied te komen. Grijp het geheim om de poort te openen voordat je aan deze ontmoeting begint. Het spawnt een paar imps en een Marauder, dus je hoeft de Marauder eigenlijk gewoon zo snel mogelijk te doden. Als je de Super Shotgun-herlaadupgrade hebt, kun je elke keer dat je hem verdooft twee schoten krijgen. Als het niet lukt, herstart dan het controlepunt om je munitie terug te krijgen.

Cheat Code #1 (Powerup Mode: Overdrive)
Direct links van het bovenstaande Secret Encounter startpunt.

Sentinel Battery #3
Nadat je uit het gat in het gebied met de Titan bent geklommen, draai je je om om dit in de hoek te vinden.

Codex #4 (History of the Sentinels – Part XI)
Ook naast het gat waar je net uit bent geklommen.

Praetor Suit Token #3
Ga naar de linkerkant van het gebied over het been van de Titan om dit in het water te vinden.

Toy #2 (Marauder)
Breek de muur rechts van het bovenstaande Praetor-pakfiche.

Extra Life #2
Ga na het vijfde gevechtsgebied door de ronde kamer de trap op in plaats van eruit te springen om verder te komen.

Praetor Suit Token #4
In het gebouw waar je naartoe rent en de muur breekt, ga dan de lift op, dood alle vijanden en ga achterom om dit token te vinden.

Codex #5 (History of the Sentinels – Part XII)
Wanneer je uit het bovenstaande gebouw valt, draai je om in plaats van over het gat te springen om dit aan de rechterkant te vinden.

Sentinel Crystal #1
Zelfde plek behalve links van boven.

Extra Life #3
Nadat je over het gat op de brug bent gesprongen, voordat je de deur bereikt om verder te komen, kun je in het gat vallen en van de balk zwaaien om dit Extra Life te bereiken.

Codex #6 (Geschiedenis van de Sentinels – Deel XIII)
Links achter in de kluiskamer.

Album #2 (Quake II – Rage)
Nadat je de knop achter de schedel hebt gebruikt om de ventilatieopeningen aan te zetten, in plaats van tegen de ketting te slaan om verder te komen, gebruik je de ventilatieopening om jezelf voort te stuwen en te rennen om de muur te breken boven waar je de lift nam deze kamer binnen.

Praetor Suit Token #5
Nadat je het rad suit hebt gepakt, laat je niet naar beneden vallen, maar ga achter in de kamer om dit token te vinden.

Toy #3 (Pain Elemental)
Wanneer je na het bovenstaande fiche door het gat valt, terwijl je in een vrije val dubbel door een metalen poort moet rennen waarachter je het geheime “?” teken (voordat je in het water valt, moet je dit tijdens het vallen in de lucht doen!). De plek om te breken is tussen de 2e en 3e aanblik van lichten die door de tunnel gaan. Als je het de eerste keer mist, start je het checkpoint opnieuw (of wacht je met het ontgrendelen van fast travel aan het einde van de missie).

Codex #7 (History of the Sentinels – Part XIV)
Op het verhaalpad, voordat je in de smeltkroeskamer valt.

Mastery Token #2
In de smeltkroeskamer, aan de andere kant van de loopbrug. Pak dit voordat je de smeltkroes grijpt.

Dat is 100% van de verzamelobjecten die je kunt vinden in Taras Nabad of Doom Eternal. Volgende: Nekravol

Doom Eternal Collectible Guide
Doom Eternal Wiki Guide

Vorig artikelDoom Eternal: Cultist Base Collectible Locaties
Volgend artikelDoom Eternal: Nekravol Collectible Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here