Doom Eternal: Super Gore Nest Collectible Locaties

Super Gore Nest is de 5e missie in Doom Eternal en bevat 31 verzamellocaties (3 speelgoed, 2 modbots, 3 codex-pagina’s, 1 cheatcode, 2 runen, 3 schildwachtbatterijen, 1 schildwachtkristal, 2 albums, 2 geheime ontmoetingen, 5 praetor Paktokens, 1 Slayer Key, 1 Slayer Gate, 1 Empyrean Key, 4 Extra Lives). Deze walkthrough leidt je naar alle Super Gore Nest-verzamelobjecten in Doom Eternal. Als je iets hebt gemist, kun je het krijgen via mission select.

 • 3 Toys
 • 2 Modbots
 • 3 Codex Pages
 • 1 Cheat Code
 • 2 Runes
 • 3 Sentinel Batteries
 • 1 Sentinel Crystal
 • 2 Albums
 • 2 Secret Encounters
 • 5 Praetor Suit Tokens
 • 1 Slayer Key
 • 1 Slayer Gate
 • 1 Empyrean Key
 • 4 Extra Lives

Alle verzamelobjecten in dit hoofdstuk staan ​​in chronologische volgorde. Als je iets mist, kun je snel reizen gebruiken wanneer het aan het einde van de missie wordt ontgrendeld om overal terug te gaan.

Codex #1 (The Hellgrowth – Part I)
In je directe pad nabij het begin van de missie, onmogelijk te missen.

Codex #2 (The Hellgrowrth – Part II)
Net vooruit in het zicht na het doden van de eerste Pinky in de missie.

Modbot #1
Na het vorige verzamelobject en het beklimmen van twee muren, net om de hoek in deze kamer tegenover twee liften.

Extra Life #1
Na de volgende gevechtsontmoeting is er een gebarsten muur aan de rechterkant van de bovenverdieping, als je hier doorheen breekt, krijg je een extra leven te zien.

Praetor Suit Token #1
Nadat ze het extra leven hebben opgepakt, komen er een paar zombies uit een gat in de muur vlak voor hen, waardoor de token wordt onthuld.

Toy #1 (Solider Shield)
In de vorige ontmoetingsruimte voor gevechten zwaai je op een paar palen naar een hogere richel, draai je om en spring naar een andere richel waar het geheim is.

Praetor Suit Token #2
Na het volgende gevecht en het vernietigen van de totempaal, vind je deze token in de hoek van het gebied.

Secret Encounter #1
Nadat je de gele gore-sleutel hebt gepakt, ga je terug naar het portaal naar het vorige gebied en je hebt nu toegang tot de geheime ontmoeting hier.
Gebruik de raketwerper (lock-on burst-mod is het beste) of balista op de mancubi en gebruik dan wat dan ook om de zwakkere vijanden snel af te maken.

Rune #1
Door de gele sleuteldeur rechts van de sleutel, ga weer naar rechts en de blauwe ventilatieopening op om deze rune te vinden.

Cheatcode (oneindige munitie)
In het volgende gebied met het zeer grote gevecht, is er een gebarsten muur aan de linkerkant van het grote grote platform, spring hier naar toe en stoot / stoot er doorheen om het geheim te vinden.

Extra Life #2
Vanaf het voetstuk waar je de gele sleutel gebruikt, ga je een verdieping naar beneden en ga je een gebouw binnen. Draai je meteen om en kijk achter je, het extra leven zweeft in de lucht.

Sentinel Crystal #1
Kort nadat je de gele sleutel op het voetstuk hebt gebruikt, staat hij direct op je pad, niet te missen.

Codex #3 (Super Gore Nest)
Nadat je de lift hebt laten vallen, is deze naast de kleine kamer met het kettinggeweer.

Sentinel-batterij #1
In het gebied met het radioactieve zuur, als je eenmaal bij de draaiende pilaar bent die projectielen schiet, ga je er voorbij en de kleine tunnel met meer zuur in om de batterij te bereiken.

Secret Encounter #2
Dit is direct onder de rode sleutel, je zult het waarschijnlijk zien als je bij de sleutel zelf komt.
Gebruik de raketwerper (lock-on burst-mod is het beste) of ballista op de mancubus en spring naar beneden om de rest van de vijanden af ​​te maken met behulp van het plasmageweer of explosieve wapens.

Extra Life #3
Nog steeds in de kamer met de rode sleutel. Ga naar het platform direct onder de rode sleutel, waar de geheime ontmoeting was. Spring vanaf daar bovenop een groene waterval (van waar de rode sleutel is) om een ​​extra leven te vinden dat verborgen is achter een hoek.

Toy #2 (Revenant)
Op de bodem van dezelfde zuurpoel waar je voor de geheime ontmoeting naar beneden bent gevallen, gewoon door een korte gang aan de rechterkant.

Praetor Suit Token #3
Zodra je de rode sleutel grijpt, bevindt deze zich in een nieuw geopende gang van zuur aan de linkerkant.

Modbot #2
Na het activeren van de eerste stroomterminal ga je naar een nieuw gebied waar je een groene schedelschakelaar activeert, ga naar rechts in dit gebied om dit op een kort pad te vinden.

Extra Leven #4
In een vijandelijk gebied met een totem om te vernietigen, is het extra leven op het pad naar de totem (onmogelijk om het niet te zien terwijl je door een tunnel valt).

Praetor Suit Token #4
Direct in je pad, naast een kubus die je moet slaan als onderdeel van het verhaal.

Sentinel Battery #2
Net na de vorige token en je navigeert over de platforms terwijl je de vurige obstakels ontwijkt, naar links nadat je in het gebouw bent geklommen.

Album #1 (Doom III Hoofdthema)
Naast de groene muur die je moet slaan, is een open raam en een verzamelobject aan de andere kant in een ander gebouw, spring halverwege op de paal en ren om het te bereiken.

Rune #2
Pons door de groene muur na de laatste batterij, onmogelijk te missen.

Praetor Suit Token #5
Je komt bij een ander groot gebied met radioactief zuur eronder, navigeer over de beklimbare muren en als je eenmaal bij de voorlaatste muur bent, draai je om en spring naar de token.

Album #2 (Wolf 3D – Wondering About My Loved Ones)
Nadat je de blauwe sleutel hebt gekregen en teruggaat naar het grote gebied waar je alle 3 gebruikt om de missie te beëindigen, ga je rechtdoor vanaf waar je binnenkwam om een ​​andere blauwe sleuteldeur te openen tot dit geheim leiden.

Toy #3 (Mecha Zombie)
Na het bovenstaande album kun je nu de poort ontgrendelen die de toegang tot de blauwe ventilatieopening in het midden van dit gebied blokkeert, erop springen, je omdraaien en met dit geheim naar het platform aan de rechterkant rennen.

Slayer Key , Sentinel Battery #3
Spring terug op de blauwe ventilatieopening in het midden, maar ren deze keer recht vooruit naar de muur, ga door dit nieuwe gebied, laat je aan het einde naar beneden vallen om een ​​slayer key en batterij naast elkaar te vinden.

Slayer Gate, Empyrean Key
In het gebied waar de roodgekleurde sokkels zijn voor de sleutels (rood, blauw, geel). Voordat je de sleutels invoert, draai je om om de Slayer Gate te vinden in het paars gemarkeerde gebied op de kaart. Win deze Slayer Gate om er de Empyrean Key van te krijgen.

Dat is 100% van de verzamelobjecten die je kunt vinden in Super Gore Nest of Doom Eternal. Volgende: Arc Complex

Doom Eternal Collectible Guide
Doom Eternal Wiki Guide

Vorig artikelDoom Eternal: Doom Hunter Base Collectible Locaties
Volgend artikelDoom Eternal: Arc Complex Collectible Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here