Doom Eternal: Nekravol Collectible Locaties

Nekravol is de 10e missie in Doom Eternal en bevat 18 verzamellocaties (3 Toys, 2 Mastery-tokens, 2 Codex-pagina’s, 1 Cheat-code, 1 Sentinal-kristal, 1 Albums, 3 Praetor Suit-tokens, 2 geheime ontmoetingen, 3 extra levens). Deze walkthrough leidt je naar alle Nekravol-verzamelobjecten in Doom Eternal. Als je iets hebt gemist, kun je het krijgen via mission select.

  • Toys: 3
  • Mastery tokens: 2
  • Codex pages: 2
  • Cheat codes: 1
  • Sentinel crystal: 1
  • Albums: 1
  • Praetor suit tokens: 3
  • Secret encounters: 2
  • Extra Lives: 3

Alle verzamelobjecten in dit hoofdstuk staan ​​in chronologische volgorde. Als je iets mist, kun je snel reizen gebruiken wanneer het aan het einde van de missie wordt ontgrendeld om overal terug te gaan.

Sentinel Crystal #1
In het eerste gebied waar je links of rechts door de muurkanonnen kunt gaan, ga je naar links om dit kristal te vinden.

Codex #1 (Nekravol – Deel I)
Wanneer je het gebouw binnengaat en de groep vijanden doodt, spring dan over de bovenste platforms in plaats van naar beneden te vallen om deze codex te vinden.

Extra Life #1
Open in het eerste ontmoetingsgebied de grote deur door op de knop te gaan staan ​​nadat je de vijanden in het gebied hebt gedood. Ga nog niet door de grote deur. Gebruik in plaats daarvan de tralies om over te springen naar het open raam op de linker toren en grijp je vast aan de muur ernaast. Klim vanaf de muur omhoog en spring naar binnen om dit te bereiken.

Toy #1 (Baron of Hell)
Laat je door het gat in de vloer vallen vanaf de bovenstaande pick-up.

Praetor Suit Token #1
Nadat je Kalibas hebt gedood, ga je naar rechts in de volgende kamer om deze token te vinden.

Mastery Token # 1
In de kamer met de crusher-val, bevindt zich aan de andere kant van waar je binnenkomt.

Praetor Suit Token #2
Volg het pad uit de valkamer, recht in de open lucht.

Automap Station
Drop rechts van het bovenstaande token.

Secret Encounter #1
Onmiddellijk na het laatste Praetor Suit Token moet je over een opening in een brede kamer springen (er zitten overal mensen in kooien). Vanaf de richel bij het Praetor-pak-token kun je naar beneden vallen en je omdraaien om een ​​opening te vinden om naar toe te rennen (tegenover de richting van waar je zou moeten springen voor de voortgang van het verhaal). Eenmaal in dat gat kun je de Secret Encounter niet missen.
Deze ontmoeting spawnt een Soldier aan de rechterkant en een Hell Knight aan de linkerkant, en je hebt maar 10 seconden om beide te doden. Als je op dit moment de Unmakyr hebt, is het een zeer goede keuze voor de Hell Knight, of stop er gewoon een sterk wapen in.

Toy #2 (Gladiator)
Net om de hoek van de Secret Encounter-locatie.

Extra Life #2
Na de vierde ontmoetingsruimte waar je dan om een ​​hoek moet springen om een ​​muur te pakken, ga je links door de gang om deze te vinden.

Toy #3 (Doom Hunter) , Mastery Token #2
Voor de vijfde ontmoetingsruimte loop je onder twee brekervallen door. Op de rechter muur onder de eerste val kun je doorbreken om dit item te vinden. De Mastery Token ligt er direct naast.

Cheatcode # 1 (Hongersnoodmodus)
Nadat je de eerste schakelaar aan de linkerkant hebt gebruikt en door de tweede set brekervallen aan de rechterkant bent gegaan, laat je het gat in de kamer erna naar beneden vallen (kooien die omhoog gaan).

Codex #2 (Fuel the Eternal Flame – Part I)
In plaats van naar links te gaan om de tweede schedelschakelaar te activeren, ga je de hoek om naar rechts.

Secret Encounter #2
Nadat je beide groene schedelschakelaars hebt geactiveerd om de deur te openen om verder te gaan, ga je twee kamers terug voor Toy #3 & Mastery Token #2. Nu is de poort die naar dit geheime ontmoetingspunt gaat nu open. Het is vergelijkbaar met de vorige ontmoeting, behalve dat het een Baron of Hell aan je rechterkant en twee zombies achter je voortbrengt en je hebt 30 seconden. Pomp wat je kunt zo snel mogelijk in de Baron en ruim de Zombies daarna snel op.

Album #1 (KEEN – You’ve Got to Eat Your Vegetables)
De trap op om de hoek van het beginpunt van de geheime ontmoeting.

Extra Life #3
In the final encounter room, use the bars on the side of the middle area to jump to the platform at the back, then over to the platform with this pickup.

Praetor Suit Token #3
Direct op je pad, voordat je het standbeeld neerslaat om bij het einde van het level te komen, kan je het niet over het hoofd zien.

Dat is 100% van de verzamelobjecten die je kunt vinden in Nekravol of Doom Eternal. Volgende: Nekravol – Part II

Doom Eternal Collectible Guide
Doom Eternal Wiki Guide

Vorig artikelDoom Eternal: Taras Nabad Collectible Locaties
Volgend artikelDoom Eternal: Nekroval – Part II Collectible Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here