Doom Eternal: Mars Core Collectible Locaties

Mars Core is de 7e missie in Doom Eternal en bevat 30 verzamellocaties (3 speelgoed, 5 codexpagina’s, 1 cheatcode, 2 runen, 3 schildwachtbatterijen, 1 schildwachtkristal, 2 albums, 2 geheime ontmoetingen, 5 praetorpak-tokens, 1 Slayer Key, 1 Slayer Gate, 1 Empyrean Key, 6 extra levens). Deze walkthrough leidt je naar alle Mars Core-verzamelobjecten in Doom Eternal. Als je iets hebt gemist, kun je het krijgen via mission select.

 • 3 Toys
 • 2 Codex Pages
 • 2 Runes
 • 1 Cheat Code
 • 3 Sentinel Batteries
 • 1 Sentinel Crystal
 • 2 Albums
 • 2 Secret Encounters
 • 5 Praetor Suit Tokens
 • 1 Slayer Key
 • 1 Slayer Gate
 • 1 Empyrean Key
 • 6 Extra Lives

Alle verzamelobjecten in dit hoofdstuk staan ​​in chronologische volgorde. Als je iets mist, kun je snel reizen gebruiken wanneer het aan het einde van de missie wordt ontgrendeld om overal terug te gaan.

Rune # 1
Direct in je hoofdpad vroeg in de missie, onmogelijk te missen (nadat je in de eerste teleporter bent gesprongen).

Extra Life #1
In de 2e grote vijandelijke ontmoeting (na naar buiten te zijn gegaan) zweeft het in de lucht.

Sentinel Battery #1
Na de 2e grote gevechtsontmoeting in het buitengebied laat je een gat vallen, draai je om en spring over het gat om dit te bereiken.

Praetor Suit Token #1
In de kamer met de groene pistons die op en neer bewegen, op een loopbrug net boven aan de linkerkant van de kamer.

Codex # 1 (BFG-10000)
Nadat je over de zuigers bent gesprongen en door een groene ventilatieopening aan de linkerkant bent gegaan als je naar buiten gaat.

Extra Life #2
Nadat je de BFG-9000 hebt gekregen en door het portaal naar een brandend gebied bent gestapt, zal het aan de rechterkant zijn nadat je in een gebouw bent gesprongen.

Praetor Suit Token #2
Je zult nog een groot gevecht hebben in een buitengebied dat je in een gat laat vallen. Links van de uitgang is een gebarsten muur, steek er doorheen en spring naar de opening beneden en naar rechts die naar het token leidt.

Secret Encounter #1
Links van het vorige verzamelobject.
Als je BFG-munitie hebt, zal dit alles wat vooruit komt gemakkelijk doden, anders gebruik je al je zware wapens, raketten, granaten, ballista enzovoort.

Toy #1 (Prowler)
In het volgende gebied na het rijden met een korte lift, is dit aan je rechterkant.

Rune #2
Direct op je pad kort na het vorige verzamelobject, onmogelijk te missen.

Cheatcode #1 (Powerup Mode: Onslaught)
Ga in de kamer met verschillende tentakels de kamer aan de rechterkant binnen om deze cheatlocatie in het volle zicht te zien.

Praetor Suit Token #3
Ga in de vorige kamer de deur aan de linkerkant in en draai weer naar links om naar boven te klimmen.

Album # 1 (Doom 64 – Intro)
Over de opening vlak voor je en de blauwe ventilatieopening op, draai je om en zwaai van de paal om het geheim aan de andere kant te bereiken.

Extra leven #3
Draai vanaf het laatste verzamelobject om en gebruik de ophangstangen om verderop door een breekbare muur te springen. Als je de muur mist, kun je het checkpoint opnieuw starten of er later naartoe gaan vanuit Toy #2 (zie 2 verzamelobjecten hieronder).

Secret Encounter #2
Onmiddellijk na het laatste verzamelobject, ga je naar beneden om verder te gaan, ga je vooruit en ga je het gebouw aan de linkerkant binnen. Breek de ventilatieopening en spring door het portaal naar een nieuw gebied met deze ontmoeting.
Dood de imps onmiddellijk met een snelvuurwapen, bevries de whiplash en dood hem, dood de volgende imps en gebruik de ballista of raketwerper om de cacodemon snel te doden.

Speelgoed #2 (karkas)
Ga vanuit de geheime ontmoeting de blauwe ventilatieopening op en in de volgende kamer achter de pilaar.

Extra Life #4
Na een grote vijandelijke ontmoeting op een pilaar tijdens het springgedeelte, in het volle zicht.

Praetor Suit Token #4
Vanaf het Extra Life ligt het vooraan aan de rechterkant. Spring-dash naar het platform met het schildwachthologram erop (gemakkelijk zichtbaar van veraf).

Extra Life #5
Onder een vliegend eiland tussen het laatste en volgende verzamelobject.

Sentinel Battery #2
Op het vliegende eiland boven het 5e extra leven zit bovenaan een batterij. Spring op de blauwe ventilatieopening, draai je om en navigeer het platform achteruit waar de batterij is.

Sentinel Crystal #1
Zodra je op de eerder genoemde blauwe ventilatieopening springt en dan landt, bevindt deze zich in de kamer recht voor je.

Slayer Key #1, Slayer Gate #1, Empyrean Key #1
In de volgende kamer met veel tentakels is er een klein bedieningspaneel met een schakelaar die je kunt indrukken. Dit verplaatst een object uit de weg vooruit. Van waar je interactie hebt gehad met de console, ga je naar rechts om een ​​voetstuk te vinden dat uit de vloer komt. Vanaf het voetstuk kun je naar een breekbare ventilatieopening aan de rechterkant springen om de sleutel aan het einde te vinden. Dan gebruik je hem op de poort waar de paarse cirkel op de kaart staat. Vergeet niet je BFG-9000 Super Weapon te gebruiken om het gevecht gemakkelijker te maken.

Album #2 (Quake Champions – Goroth)
Tegenover de opening die naar de slayer-sleutel leidt, breek deze om het geheim te vinden.

Speelgoed # 3 (Pinky)
Nadat je naar de volgende kamer bent gevallen, kijk je meteen naar links en knal je door de ventilatieopening, spring hier op de blauwe ventilatieopening om dit geheim recht voor je te vinden.

Sentinel Battery #3
Als je eenmaal in de kern van Mars bent geland, bevindt deze batterij zich direct aan de rechterkant nadat je hem hebt laten vallen.

Codex #2 (The Lost City of Hebteh)
Onmiddellijk na het vorige verzamelobject aan de rechterkant.

Praetor Suit Token #5
Net na het vorige verzamelobject, nadat je de catacomben aan de linkerkant bent binnengegaan.

Extra Life #6
In de laatste vijandelijke ontmoeting van de missie zwevend in de lucht, in het volle zicht en onmogelijk om het niet te zien.

Dat is 100% van de verzamelobjecten die je kunt vinden in Mars Core of Doom Eternal. Volgende: Sentinel Prime

Doom Eternal Collectible Guide
Doom Eternal Wiki Guide

Vorig artikelDoom Eternal: Arc Complex Collectible Locaties
Volgend artikelDoom Eternal: Sentinel Prime Collectible Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here