Doom Eternal: Hell on Earth Collectible Locaties

Hell on Earth is de eerste missie in Doom Eternal en bevat 17 verzamellocaties (3 Toys, 3 Modbots, 6 Codex-pagina’s, 1 Cheat-code, 4 Extra Lives). Deze walkthrough leidt je naar alle Hell on Earth-verzamelobjecten in Doom Eternal. Als je iets hebt gemist, kun je het krijgen via mission select.

  • Toys: 3
  • Modbots: 3
  • Codex pages: 6
  • Cheat Codes: 1
  • Extra Lives: 4

Alle verzamelobjecten in dit hoofdstuk staan ​​in chronologische volgorde. Als je iets mist, kun je snel reizen gebruiken wanneer het aan het einde van de missie wordt ontgrendeld om overal terug te gaan.

Speelgoed nr. 1 (Zombie Earth)
Je ziet dit verzamelobject net voorbij de kettingzaag achter een paar tralies. Om het te bereiken, ga je naar links van waar de kettingzaag was en weer naar links om een ​​gebarsten muur te vinden, sla erop en ga het pad af en spring omhoog om het geheim te vinden.

Modbot #1
Net na het laatste verzamelobject op de volgende verdieping, zal dit in je directe pad zijn, onmogelijk te missen.

Codex #1 (Hell Barges)
Op je directe pad na de eerste ontmoeting met de belangrijkste vijand, onmogelijk te missen.

Codex #2 (Remaining Human Populations – Part 1)
Als je eenmaal buiten bent en verder gaat, zal dit op je directe pad zijn, onmogelijk te missen.

Modbot #2
Onmiddellijk na het laatste verzamelobject wanneer je het huis binnen klimt, niet te missen.

Toy #2 (Doom Slayer)
Nadat je na de vorige modbot door de groene gebarsten muur hebt geslagen, kun je onmiddellijk dubbel springen naar de verdieping erboven, het geheim is net aan de linkerkant.

Toy #3 (Imp)
In de volgende vijandelijke ontmoeting na het verkrijgen van het Heavy Cannon (2e wapen), zie je een winkel direct voor je met het woord ‘Scott’ boven de ingang, negeer deze ingang en ga naar links om de neonreclame ‘ShuZ’ (een soldaat schiet hier op een imp) en spring dubbel naar de richel erboven. Aan de linkerkant is er een gebarsten muur waar je doorheen kunt slaan om naar het geheim te vallen.

Codex #3 (Remaining Human Populations – Part 2)
Via de winkel genaamd ‘Scott’, vanaf de 2e verdieping kun je dubbel springen naar de andere kant van de verdieping en deze vind je aan je linkerhand.

Extra Life #1
Ga naar beneden net rechts van het vorige verzamelobject om dit extra leven te vinden.

Extra Life #2
Net na het vorige Extra Life op het hoofdmissiepad, sla je door een groene muur in een parkeergarage, ga je naar beneden en dan naar rechts en je kunt door een andere gebarsten muur slaan om een ​​Extra Life te vinden.

Modbot #3
Na het afdalen in de metro en voorbij de 3 kanonnen die op je schieten, zal dit in je directe pad zijn, onmogelijk te missen.

Codex #4 (Formation of the Arc)  
Nadat je een aantal muren met vlammende pijpen hebt beklommen en door een metro bent gegaan, zie je deze codex aan het einde van de tunnel in het volle zicht.

Cheat Code (Infinite Extra Lives)
Kort na het laatste verzamelobject ga je door een kleine kamer met 3 zombies, een soldaat en een explosief vat. Nadat je de kamer hebt verlaten, is er een krat aan de rechterkant. Spring bovenop de kist en omhoog naar een gebarsten ventilatieopening, stoot er doorheen om het geheim te onthullen.

Extra life #3
Nadat je een muur hebt beklommen naar de volgende verdieping na het vorige verzamelobject, zie je links een extra leven door een gedeeltelijk open deur. Gebruik de nabijgelegen blauwe ventilatieopening om naar de volgende verdieping te springen en je kunt door het gat naar beneden vallen om dit extra leven te krijgen.

Extra Life #4
Als je eenmaal buiten het vorige gebouw bent gekomen en alle vijanden hier hebt gedood, kun je op een bus aan de rechterkant van het terrein klimmen en het leven in de lucht zien.

Codex #5 (Hell Priests)
Je zult dit zien voorbij een poort wanneer je de citadel voor het eerst binnengaat, je zult het kunnen verzamelen zodra je het hoofdgedeelte met de lift betreedt.

Codex #6 (Deag Nilox)
In hetzelfde gebied als de vorige codex aan de rechterkant.

Dat is 100% van de verzamelobjecten die je kunt vinden in Hell on Earth of Doom Eternal.
Volgende: Fortress of Doom (Hub Area)

Doom Eternal Collectible Guide
Doom Eternal Wiki Guide

Vorig artikelDoom Eternal: Collectible Guide
Volgend artikelDoom Eternal: Fortress of Doom Collectible Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here