Doom Eternal: Final Sin Collectible Locaties

Final Sin is de 13e en laatste missie in Doom Eternal en bevat 5 verzamellocaties (1 Codex-pagina’s, 4 Extra Lives). Deze walkthrough leidt je naar alle Final Sin-verzamelobjecten in Doom Eternal. Als je iets hebt gemist, kun je het krijgen via mission select.

  • Codex Pages: 1
  • Extra Lives: 4

Alle verzamelobjecten in dit hoofdstuk staan ​​in chronologische volgorde. Als je iets mist, kun je snel reizen gebruiken wanneer het aan het einde van de missie wordt ontgrendeld om overal terug te gaan.

Extra Life #1
Om de eerste hoek is er een muur die je kunt doorbreken, klim dan omhoog in een ventilatieopening en aan de andere kant vind je deze pick-up.

Automap Station
Onmiddellijk na de eerste gevechtsontmoeting.

Extra Life #2
In het volgende gebouw waar je naartoe springt, blijf op het laagste niveau en spring naar links waar de Soldier staat om een ​​breekbare muur te vinden. Klim door de ventilatieopening om deze pick-up te vinden.

Extra Life #3
In plaats van de lift te beklimmen om verder te komen, schiet je op de knop in de linker. Beklim dan de normale lift, en in de lift ernaast kun je nu een ventilatieopening ingaan en deze pick-up pakken.

Codex (Final Sin)
In het gebouw met de tweede gevechtsontmoeting, op de tweede verdieping naarmate je verder komt.

Extra Life #4
In het gebouw met de vierde gevechtsontmoeting, voordat je naar de top gaat voor de vijfde, ga je langs de achterkant van de met bloed bedekte kamer op de 4e verdieping van dit gebouw om een ​​breekbare muur te vinden, waarna je kunt drop-down en pak deze pick-up.

Dat is 100% van de verzamelobjecten die je kunt vinden in Final Sin of Doom Eternal.

Doom Eternal Collectible Guide
Doom Eternal Wiki Guide

Vorig artikelDoom Eternal: Urdak Collectible Locaties
Volgend artikelDoom Eternal: Doom Hunter Base Collectible Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here