Doom Eternal: Exultia Collectible Locaties

Exultia is de 2e missie in Doom Eternal en bevat 26 verzamellocaties (2 Toys, 1 Modbot, 7 Codex-pagina’s, 1 Rune, 1 Sentinel Battery, 1 Sentinel Crystal, 1 Album, 1 Slayer Key, 1 Slayer Gate, 1 Empyrean Key, 2 geheime ontmoetingen, 7 extra levens). Deze walkthrough leidt je naar alle Exultia-verzamelobjecten in Doom Eternal. Als je iets hebt gemist, kun je het krijgen via mission select.

 • Toys: 2
 • Modbots: 1
 • Codex pages: 7
 • Runes: 1
 • Sentinel Batteries: 1
 • Sentinel Crystals: 1
 • Albums: 1
 • Slayer Keys: 1
 • Slayer Gate: 1
 • Empyrean Key: 1
 • Secret Encounters: 2
 • Extra Lives: 7

Alle verzamelobjecten in dit hoofdstuk staan ​​in chronologische volgorde. Als je iets mist, kun je snel reizen gebruiken wanneer het aan het einde van de missie wordt ontgrendeld om overal terug te gaan.

Extra Life #1
Ga aan het begin van de missie naar de richel voor je en laat je naar beneden vallen om dit extra leven te vinden.

Codex #1 (Exultia)
Nadat je door de eerste groene gebarsten muur bent geslagen, kijk je naar links.

Rune #1
Verhaal gerelateerd, onmisbaar.

Extra Life #2
Boven de rune die je zojuist hebt gekregen, is een richel die je kunt bereiken met behulp van de paal die net iets verder naar achteren uit de muur steekt, zwaai hierop om met het extra leven naar de vloer te gaan.

Speelgoed #1 (Arachnatron)
Direct na de bovenstaande rune, ga door de spiraal naar beneden maar spring nog NIET naar beneden, ga in de kleine nis onderaan de trap waar de Soldier was en sla door de gebarsten muur om dit geheim te vinden.

Codex #2 (The Wolf)
Wanneer je naar buiten gaat en bij een groot standbeeld komt, draai je om en zie deze codex over de opening (al verzameld maar dit is de locatie).

Codex #3 (History of Sentinels – Part I)
Op de bovenste verdieping van de kamer met de draaiende platforms, direct naast een van de kettingen die je moet breken.

Extra Life #3
Onmiddellijk nadat je de dash-vaardigheid hebt verworven en je door de nieuw geopende poort gaat, bevindt deze zich direct onder je.

Extra Life #4
Na het filmpje met King Novik vind je dit extra leven achter de troon.

Codex #4 (King Novik)
Na het filmpje van King Novik kun je deze vinden in een nis aan de rechterkant van de troonzaal.

Sentinel Battery #1
Verhaal gerelateerd, niet te missen.

Secret Encounter # 1
Zodra je de bovenstaande batterij hebt verzameld, draai je naar rechts en zie je in de verte enkele pilaren met beklimbare muren. Je zou nu moeten ontgrendeld zijn, dus spring dubbel en ren over deze naar het gebouw aan de andere kant om de ontmoeting.

Een lbum # 1 (bij Doom’s Gate)
Nadat je door het portaal naar het hellegebied bent gegaan , ga je naar het doel waar je een grote gele gebarsten muur en een gigantische arm in het midden van het gebied ziet, draai je om en kun je een groot blok uit de weg om een ​​pad naar dit geheim te onthullen.

Extra Life #5
Achter de bovengenoemde gigantische hand zie je een ingang van een grot en moet je door wat paarse modder lopen, je zult dit leven zien als je eruit springt en een muur beklimt, je kunt er vanaf hier naartoe springen.

Modbot #1
In dezelfde grot als het bovenstaande Extra Life extra leven. Nadat je door de modder bent gelopen, moet je op een muur springen en naar de plek gaan waar je voor de Modbot zult landen. Dit is het verplichte verhaalpad naar het Celestial Power Core-doel, de Modbot is in het zicht en onmogelijk te missen op weg daarheen.

Codex #5 (History of Sentinels – Part II)
Je zult dit zien nadat je een aantal muren hebt beklommen nadat je door de gele gebarsten muur bent geschoten, onmogelijk te missen.

Secret Encounter #2
Na het verzamelen van de 2e Celestial Power Core loop je over het zwaard van een groot standbeeld. Je kunt van het zwaard van het standbeeld springen om de geheime ontmoeting eronder te vinden.

Sentinel Crystal #1
Ongeveer 5-10 minuten na het laatste verzamelobject, wanneer je de 3rd Celestial Power Core hebt opgepakt en deze hebt gebruikt op het 3rd Statue in de missie, zal dit Sentinel Crystal in een poel van paarse goo op de linkerkant van een grot waar je doorheen gaat.

Codex #6 – (History of Sentinels – Part III)
In het gebied waar je op verschillende platforms moet navigeren en een Arachnatron je van ver beschiet, als je eenmaal op hetzelfde platform bent aangekomen en een beetje vooruit gaat, zul je zien deze codex aan de linkerkant.

Slayer Key #1
Nadat je door de vallende platforms bent genavigeerd en naar een gebied met 2 waterspuwers bent geklommen, draai je je om en zie je een streepje in de lucht, navigeer over deze opening en je ziet de sleutel op een platform verderop.

Slayer Gate #1 + Empyrean Key #1
Van waar je de Slayer Key hebt gevonden, kun je van het platform naar de paarse poort springen om deze te openen (Slayer Gate). Beëindig de vijandelijke ontmoeting en het zal je de Empyrean Key opleveren. Vind alle zes de sleutels in Doom Eternal om het Maykr-apparaat te ontgrendelen in de Fortress of Doom (Hub Area), waarmee Unmaykr wordt ontgrendeld.

Extra Life #6
Je komt bij een gebied met 2 elektriciteitsbarrières in de lucht, het extra leven is net voorbij die aan de rechterkant.

Speelgoed #2 (Cacodemon)
Vanaf het laatste extra leven kun je bovenop een lavastroom rennen om een ​​geheime speelgoedlocatie te vinden.

Codex #7 (The Betrayer)
Dit komt op je pad na een verhaalfilmpje met The Betrayer, die je niet mag missen.

Extra Life #7
Nadat hij over een aantal vliegende platforms met zwaaiende vuurvallen is gesprongen, wordt hij in de lucht gevonden onder een optioneel vliegend platform (net voordat hij het laatste deel van de missie bereikt).

Dat is 100% van de verzamelobjecten die je kunt vinden in Exultia of Doom Eternal. Volgende: Cultist Base

Doom Eternal Collectible Guide
Doom Eternal Wiki Guide

Vorig artikelDoom Eternal: Fortress of Doom Collectible Locaties
Volgend artikelDoom Eternal Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here