Doom Eternal: Cultist Base Collectible Locaties

Cultist Base is de 3e missie in Doom Eternal en bevat 25 verzamellocaties (2 speelgoed, 1 Modbot, 1 Codex-pagina, 1 Cheat-code, 3 Sentinel-batterijen, 1 Sentinel Crystal, 1 Album, 5 Praetor Suit-tokens, 1 Slayer Key, 1 Slayer Gate, 1 Empyrean Key, 6 extra levens). Deze walkthrough leidt je naar alle Cultist Base-verzamelobjecten in Doom Eternal. Als je iets hebt gemist, kun je het krijgen via mission select.

 • Toys: 2
 • Modbots: 1
 • Codex pages: 1
 • Cheat Codes: 1
 • Runes: 1
 • Sentinel Batteries: 3
 • Sentinel Crystals: 1
 • Albums: 1
 • Praetor Suit Tokens: 5
 • Slayer Keys: 1
 • Slayer Gates: 1
 • Empyrean Keys: 1
 • Extra Lives: 6

Alle verzamelobjecten in dit hoofdstuk staan ​​in chronologische volgorde. Als je iets mist, kun je snel reizen gebruiken wanneer het aan het einde van de missie wordt ontgrendeld om overal terug te gaan.

Codex #1 (Cultistenbasis)
Rechts van je als je het level begint.

Toy (Gargoyle) #1
Nadat je al vroeg een muur met mijnen hebt beklommen, kun je dubbel springen op een grote schedel die in de lucht hangt.

1-up #1
In de eerste gevechtsontmoeting, rechts van waar alle zombies waren, hangt een draad naar beneden met een groot dopefish (kikkerachtig) wezen aan het einde, spring naar de richel eronder en schiet de explosief naast de kikker om het extra leven te onthullen.

Sentinel Battery #1
Deze is lastig te vinden. In hetzelfde gebied hierboven, ga rechts de hoek om van waar je naar beneden viel en je ziet een gebarsten muur op een platform net erboven, breek dit en druk dan op de schakelaar, het zal een poort laten zakken die leidt naar een blauwe ventilatie die zal schieten je hoog zodat je vervolgens naar de batterij voor je kunt rennen.

Praetor Suit Token #1
Direct voor je na het verlaten van het eerste gevecht met een Mancubus, onmogelijk te missen.

1-up #2
In het gebied waar je de eerste arachnatron van het level bevecht, is aan de rechterkant een groen doelwit dat je kunt schieten dat een poort opent die leidt naar een beklimbare muur, vanaf deze muur spring je naar het platform met de extra leven voor de boeg.

1-up #3
Nadat je de sektesleutel hebt gebruikt en de eerste schildsoldaten hebt gedood, ga je naar rechts en zie je een platform en een paal, zwaai van deze paal naar links en schiet de kikker neer voor een ander leven.

Rune #1
Direct op je pad tijdens het level, onmogelijk te missen.

Modbot #1
Direct op je pad tijdens het level (na de Whiplash-demonen), onmogelijk te missen.

Praetor Suit Token #2
Direct na de modbot halverwege de ijzige helling met de schildsoldaten, kijk naar links voor een gebarsten muur, ga verder om het token te vinden.

Sentinel Battery #2
Na het grote gevecht in het volgende gebied en de helling voor je op, bevindt deze batterij zich aan de linkerkant nadat je het gebouw bent binnengegaan.

1-up #4
Aan de andere kant van het vorige verzamelobject bevindt zich een groene schakelaar die je kunt slaan waarmee je een aantal getimede palen kunt laten zakken, eraan kunt zwaaien en je vastgrijpt aan het rooster hoog, draai je om en spring naar het extra leven.

Sentinel Crystal #1
Iets later in het verhaal druk je op een schakelaar die een poort opent naar het kristal recht voor je, onmogelijk te missen.

Secret Encounter #1
In dezelfde kamer als het bovenstaande Sentinel Crystal

Praetor Suit Token #3
Kort na het vorige verzamelobject kom je bij een lift die op en neer gaat, ga de lift af en volg het pad totdat je een paar kratten opklimt, laat je aan de andere kant naar beneden vallen om de token te zien.

Sentinel Battery #2
Nadat je uit de liften bent geklommen en tegen een aantal demonen hebt gevochten, ga je naar links en in de opening in de andere lift wanneer deze naar beneden gaat en verlaat je de lift wanneer deze omhoog gaat, laat je naar beneden vallen om de batterij te vinden.

Cheat Code (IDDQD)
In het gevecht net nadat je de Super Shotgun hebt gekregen, dood je alle vijanden in de kamer en worden enkele palen onthuld, zwaai erop en dubbelspring en draai je om in de lucht en ren naar het geheim op het platform in het midden van de kamer.

Toy #2 (Solider Blaster)
In de gang met de geketende assen die op de grond slaan, kijk naar rechts na de 2e bijl en je kunt een ventilatieopening slaan om dit geheim te onthullen.

Praetor Suit Token #4
Wanneer je in de volgende kamer het grote schedelobject opheft en erop springt, draai je om en spring over de opening om dit token te vinden.

Secret Encounter #2
Wanneer je twee spijkermuren bereikt die tegen elkaar botsen, zal het geheim achter een breekbare muur aan de rechterkant zijn.

1-up #5
Dit zal duidelijk zichtbaar zijn in de kamer met de klemmende puntige muren, als je eenmaal aan de andere kant bent, draai je om en kun je ernaartoe springen.

Album #1 (DOOM II Into Sandy’s City)
Net voorbij het vorige verzamelobject, ga je rechtdoor en verlaat je de verpletterende muur zodra deze neerslaat om het geheim te vinden.

1-up #6
Nadat je de kamer met de verpletterende muren hebt verlaten, ga je naar de uiterste rechterhoek van dit gebied en kijk je naar beneden, je zult een kleine grot zien waar je naar beneden kunt springen, druk op de schakelaar aan de rechterkant om het extra leven te onthullen.

Slayer Key #1
In de grote kamer met de gigantische gele muur die je moet doorbreken, kijk onder deze muur naar rechts om een ​​muur te zien die je eronder kunt pakken. Volg dit pad totdat je de slayer-sleutel bereikt.

Slayer Gate #1 + Empyrean Key #1
Nadat je de Slayer Key hebt gekregen, spring je naar beneden en ga je naar rechts om deze op de Slayer Gate te gebruiken. Win de vijandelijke strijd om de Empyrean Key te ontgrendelen.

Praetor Suit Token # 5
Nadat je bent teruggekeerd naar het gebied met het standbeeld van Deag Ranak als onderdeel van het verhaal en hier door een andere deur bent gegaan, kun je dit op het rechterpad van de volgende kamer vinden.

Dat is 100% van de verzamelobjecten die je kunt vinden in Cultist Base of Doom Eternal. Volgende: Doom Hunter basis

Doom Eternal Collectible Guide
Doom Eternal Wiki Guide

Vorig artikelBorderlands 3 DLC #1: Torgue’s Marketing Mistakes Locaties
Volgend artikelDoom Eternal: Taras Nabad Collectible Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here