Dirt 5 Trofee Guide & Roadmap

  • Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 4/10
  • Geschatte tijd tot platina: 40 uur
  • Offline trofeeën: 19 (8X , 5X , 6X )
  • Online trofeeën: 2 (1X , 1X )
  • Aantal te missen trofeeën: 0
  • Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Nee, helemaal niet. Je kan alles doen op de makkelijkste mode. 
  • Minimale Spel Doorlopen: 1, alles is te doen in 1 keer, alleen voor de 1000 miles trofee zul je wat levels een aantal keren overnieuw moeten spelen. 
  • Releasedatum: 06-11-2020

Introductie:

Dirt 5 is het nieuwste deel van de ‘Dirt’-franchise van Codemasters en de achtste game met de titel ‘Dirt’. Het zal de eerste in de serie zijn die op PS5 verschijnt, beschikbaar is bij de lancering van de console en gratis kan worden geüpgraded naar de next-gen-versie voor iedereen die op PS4 koopt. Deze game gaat terug naar het off-road begin van de serie in arcade-stijl, met 8 verschillende soorten race-evenementen op een groot aantal verschillende locaties. In vergelijking met de eerder genummerde games, voelt het heel erg als een direct vervolg op Dirt 2 en Dirt 3, voortbouwend op wat ze op alle mogelijke manieren boden. Het lijkt minder op Dirt 4 of de Dirt Rally-games die aan weerszijden daarvan kwamen, waardoor de focus op rally-evenementen en realisme bleef.

Het uitgangspunt van het carrièregedeelte van het spel is een enigszins bekende formule om je een weg te banen van een nieuweling op het toneel om de allerbeste ter wereld te worden. De game maakt het echter leuker en interessanter met een geweldig verhaal in de vorm van sterstemacteurs Nolan North als de antagonist van de game, Bruno Durand, en Troy Baker die je mentor Alex Janiček (kortweg AJ) speelt. Ook wordt er afgewisseld met de Dirt-podcast van Donut Media, die enkele van de belangrijkste momenten in het spel bespreekt, dus er is echt nooit een saai moment. Er is ook drop-in, drop-out co-op gameplay voor de Career-modus en een verscheidenheid aan online-modi.

In termen van trofeeën, zullen de meeste komen met het voltooien van elk evenement in de Carrière en je teen in de Playground-modus dompelen. Er zijn geen moeilijkheid gerelateerde trofeeën, dus ik raad aan om zo gemakkelijk mogelijk op Easy te spelen. De enkele online trofee omvat het beoordelen van een gemaakte Playground, dus dat is degene die uit de weg moet gaan als je het type bent dat graag die vervelende trofeeën als eerste weghaalt. Er is echter één trofee die niet vanzelf komt en die niet op zijn plaats en tijdrovend is om te krijgen, waarvoor in totaal 10.000 mijl moet worden gereden. Hoewel al het andere in het spel binnen ongeveer 15-20 uur te doen is, zal deze trofee alleen al naar schatting 130 of meer uur in beslag nemen.

Stap 1:
De gemakkelijkste trofeeën

Het is logisch om als eerste een paar gemakkelijke trofeeën te behalen. Als je het spel opstart, word je gelijk in een evenement gegooid, doe gewoon zo goed als je kunt. Nadat dit voorbij is, kom je in het scherm Carrièremodus. Druk op options op om je profiel te openen en je spelerskaart te wijzigen voor de trofee: Fast Cars en Fancy Cards, ga dan helemaal terug naar het hoofdmenu, selecteer ‘Garage’ en sla een aangepaste voertuigkleurstelling op voor de trofee: +10 HRSPRS.

 Ga daarna terug naar het hoofdmenu en haal de 2 Playgrounds trofeeën uit de weg. Kanttekening – dit is een goed moment om de rijhulpmiddelen te controleren en de moeilijkheidsgraad naar gemakkelijk te veranderen als je wilt, aangezien de eerste verplichte race op medium wordt gespeeld en je deze niet halverwege de race kunt veranderen. Gefeliciteerd, je hebt zojuist alles ontgrendeld waarvoor geen voortgang in het speltype Carrière nodig is.

Stap 2:
Voltooi elk evenement in het speltype Carrière.

Het enige wat je hier hoeft te doen, is door de Career Mode te spelen. Je kunt elk evenement gaandeweg voltooien, of door één pad schieten en alles opruimen daarna, het is aan jou. Het wordt ten zeerste aanbevolen om waar mogelijk alle 3 de stempels te krijgen, omdat het niet al te moeilijk is om te doen en de vage aard van de Throwdowns betekent dat stempels eigenlijk nodig kunnen zijn. Je hoeft echter zeker niet op alles 3 stempels te halen, dus sla gerust alles over dat je moeilijk vindt (met name de sprint-evenementen met de categorie sprintauto’s zijn behoorlijk vervelend, net als een paar van de Path Finder-evenementen) .

Stap 3:
Rijd 1.000 mijl.

Dit is het addertje onder het gras voor deze verder mooie en rechttoe rechtaan trofeeënlijst. Nadat de carrière voorbij is, schatten we dat je ongeveer 500 mijl hebt afgelegd, ervan uitgaande dat je elk evenement één keer hebt gespeeld. Dit is op zich moeilijk in te schatten, aangezien de game je de lengtes van tracks/circuits/evenementen niet vertelt. Dit betekent dat een extra 500 mijl of meer op de een of andere manier moet worden geracet. Open gewoon een circuit wat je leuk vind en stel deze in op 50 laps. Stel alles in je menu in aan hulp middelen, brake assist, etc. Je zal ongeveer 7 a 8 keer een circuit van 50 laps moeten doen om aan totaal 1000 mijl te komen.

Hoeveel mijl je in totaal gereden hebt kan je terug vinden in je stats menu.

TROFEEËN POSTER:

TROFEEËN SHOWCASE VIDEO:

TROFEEËN LIJST:

DIRT LEGEND
Verkrijg alle trofeeën die je kan halen in Dirt 5.

Verdien de platina trofee door alle andere trofeeën te halen in het spel. Hiervoor is geen DLC vereist.

+10 HRSPRS
Sla je eerste aangepaste kleurstelling op

Om deze zeer gemakkelijke trofee te behalen, moet je een aangepaste kleurstelling die je hebt gemaakt, opslaan. Om dit te doen, moet je vanuit het hoofdmenu naar je Garage gaan. 

Hoofdmenu -> Garage

Eenmaal in de garage, selecteer een van de auto’s die je bezit en selecteer deze. Nu zie je slots met het woord ‘Maken’ erop. Selecteer een slot en begin je auto aan te passen zoals jij dat wilt. Klik na voltooiing op de    knop om af te sluiten en klik op Opslaan en afsluiten om je trofee te behalen.

Fast Cars and Fancy Cards
Pas je spelerskaart aan en bewaar deze.

Deze trofee kan worden verkregen na de begin tutorial Carrière race. Zoals eerder vermeld in fase 1 van deze trofeeëngids, plaatst de game je automatisch in een evenement. Zodra je deze race hebt voltooid, word je in de winnaarscirkel geplaatst, waar de game de top 3 finalisten van de race zal laten zien. In dit gebied word je beloond met XP en Dirt Dollars.

Met deze Dirt-dollars kun je via het hoofdmenu -> Profiel -> Spelerskaart gaan. Als je eenmaal in dit menu bent, zorg er dan voor dat je naar Spelerskaarten gaat. Nu kun je een deel van het geld dat je zojuist hebt ontvangen uitgeven om een ​​van de goedkopere kaarten te kopen, die $ 2500 Dirt Dollars kosten. Nadat je de spelerskaart hebt uitgerust, sla je op en verlaat je de trofee.

Jack of All Trades
Voltooi een van elk type carrière evenement.

Er zijn in totaal acht gebeurtenistypes in het spel. In het eerste hoofdstuk worden al deze gebeurtenissen chronologisch doorgenomen, dus deze trofee zal onmisbaar zijn en gemakkelijk te verkrijgen zijn binnen het eerste uur of zo van de speeltijd.

De acht soorten carrière-evenementen zijn:

Type carrière-evenementWaar het uit bestaat?
Ultra Cross Standaard off-road circuitrace
GymkhanaDit evenement bestaat uit een timer en een vereiste voor een driftscore die wordt bereikt door drifts en andere trucs.
Rally RaidStandaard race van punt A naar B zonder timer, alleen een race-voltooiingspercentage linksboven.
Land RushCircuitracen bestaat meestal uit drie ronden .
Ice breakerSnelle circuitraces op het ijs.
SprintStandaard racen op een ovaal circuit, meestal bestaande uit vijf ronden.
Stampede4×4 off-road racen op ruig zandig terrein op verschillende circuits.
Path FinderTijdritraces op extreem moeilijke parcoursen met sprongen, hellende heuvels, scherpe bochten en wegversperringen.

Stuntmasta’
Score 30.000 of hoger in een Career Gymkhana evenement.

Voor de gemakkelijke methode om deze trofee te krijgen, kies je eerst een Gymkhana evenement in de Carrière-modus. Als je eenmaal in het evenement bent, let dan op het paarse vierkant met pijlen die met de klok mee gaan. Op dit plein kun je 360-graden spins maken en een driftscore verdienen. Om deze methode effectief te gebruiken, moet je je in-game multiplier echter opbouwen tot 2x. De reden hiervoor is dat tijdens het uitvoeren van 360 spins in het vierkant, de stunt na drie spins niet bijdraagt ​​aan je vermenigvuldiger, dus het is aan te raden om een ​​2x vermenigvuldiger te behalen dan naar het paarse vierkant te gaan. Houd er rekening mee dat je ook aan een tijdslimiet zit.
Zodra je in de buurt bent of bij een 2x veelvoud, ga je naar het paarse vierkant (verschillende tussen evenementen) en voer je 360-graden spins uit. Blijf draaien totdat het evenement eindigt en laat je spin niet los, omdat je weer in positie moet komen, wat tijdverlies tot gevolg heeft.

Graduation Ceremony
Voltooi hoofdstuk 1.

Het is niet verplicht om elke Carrièrerace in het eerste hoofdstuk ‘Ignition‘ te voltooien om deze trofee te ontgrendelen. 
Het wordt echter aanbevolen om elk evenement te voltooien om later minder op te hoeven ruimen aangezien je toch elk evenement moet doen.

Om deze trofee te krijgen, moet je een van de drie laatste Main Event-races voltooien. Na het voltooien van een van deze evenementen, wordt deze trofee ontgrendeld.

HoofdevenementEvenementtypePlaats
Ignition Main Event: (moderne rally)Ultra CrossMarmifera Valley, Italië
Ignition Main Event: (X-Cross Raid)Land RushXiaomi Run, China
Ignition Main Event: (X-Cross Raid)StampedeColonnata, Italië

Extreme Acceleration
Voltooi hoofdstuk 2.

Het is niet vereist om elke carrièrerace in het tweede hoofdstuk ‘Acceleration‘ te voltooien om deze trofee te ontgrendelen. Het wordt echter aanbevolen om elk evenement te voltooien om later minder op te hoeven ruimen aangezien je toch elk evenement moet doen. 

Om deze trofee te krijgen, moet je een van de drie laatste Main Event-races voltooien. Na het voltooien van een van deze evenementen, wordt deze trofee ontgrendeld.

HoofdevenementEvenementtypePlaats
Versnelling Main Event: (X-Cross Raid x PreRunners)Land RushOlaelva Inlet, Noorwegen
Versnelling Main Event: (80’s Rally x Super Lite)Rally RaidKalabaka Town Uphill, Griekenland
Versnelling Main Event: (80’s Rally x Classic Rally)Ultra CrossKaapstad Stadion, Zuid-Afrika

Escape Velocity
Voltooi hoofdstuk 3.

Het is niet verplicht om elke carrièrerace in het derde hoofdstuk ‘Velocity‘ te voltooien om deze trofee te ontgrendelen. Het wordt echter aanbevolen om elk evenement te voltooien om later minder op te hoeven ruimen aangezien je toch elk evenement moet doen.  

Om deze trofee te krijgen, moet je een van de drie laatste Main Event races voltooien. Na het voltooien van een van deze evenementen, wordt deze trofee ontgrendeld.

HoofdevenementEvenementtypePlaats
Velocity Main Event: (X-Cross Raid)StampedeFoci De Giovo Reverse, Italië
Velocity Main Event: (rally uit de jaren 90)Ice BreakerEast River Reverse, New York
Velocity Main Event: (Formule Offroad)Land RushOlaelva Inlet Reverse, Noorwegen

Final Shift
voltooid hoofdstuk 4.

Het is niet vereist om elke carrièrerace in het vierde hoofdstuk ‘Showdown’ te voltooien om deze trofee te ontgrendelen. Het wordt echter aanbevolen om elk evenement te voltooien om later minder op te hoeven ruimen aangezien je toch elk evenement moet doen. 

Om deze trofee te krijgen, moet je een van de drie laatste Main Event-races voltooien. Na het voltooien van een van deze evenementen, wordt deze trofee ontgrendeld.

HoofdevenementEvenementtypePlaats
Finale showdown-evenement: (Rally GT)Ultra CrossXinsilong Forest Reverse, China
Finale showdown-evenement: (rally uit de jaren 80)Ice BreakerEast River, New York
Finale showdown-evenement: (pre-runners)Land RushAsif Tifnout Reverse, Marokko

Gonna Need New Tyres
Voltooi een drift van 100 m.

Deze trofee kan daadwerkelijk worden verkregen in de Gymkhana tutorial. Deze tutorial kan worden geopend door de muisaanwijzer op een Gymkhana-evenement te houden en op te klikken . Dit brengt je vervolgens in een tutorial zonder tijdslimiet met een open gebied en ruimte om vrij rond te drijven. Deze trofee kan echter ook worden verkregen door natuurlijke progressie van de Carrière-modus, maar deze trofee via de tutorial doen is aanzienlijk eenvoudiger.

Deze trofee vereist wat oefening, maar is vrij eenvoudig te verkrijgen. Je hebt een geschatte driftscore van 1340-1400 nodig. Deze score gaat omhoog terwijl je aan het driften bent, dus houd de geschatte scorevereiste voor deze trofee in de gaten. Driften is presteren door  je voertuig te gebruiken en in een drift te veranderen.

Long Jump
Spring minimaal 50 meter in een enkele sprong.

Dit wordt een van je eerste trofeeën in het spel. Dit evenement heeft een gegarandeerde afstandssprong van 50 meter. Dit evenement bestaat uit twee ronden. Tegen het einde van de eerste ronde zal er een sprong zijn waar je na de landing naar de tweede ronde wordt geleid. Eenmaal geland vanaf de sprong, springt de trofee.

Spare Some Change for Gas?
Rijd 1.000 mijl in totaal.

Op 30 maart 2021 heeft Codemasters Mile Tracking toegevoegd, waardoor het aanzienlijk minder gedoe is om kilometers te controleren! Ga vanuit het hoofdmenu naar Profiel -> Stats en je ziet Total Miles bovenaan het scherm!

Je zal in totaal 1000 mile moeten rijden in de game in het totaal. Als je de career mode hebt gedaan en elk level hebt gespeeld zal je ongeveer (ervanuit gaande dat je elk level 1 keer hebt gespeeld) 500-550 mile op de teller hebben staan.

Deze trofee zal waarschijnlijk ook je laatste zijn die je gaat halen in het spel aangezien het de meeste tijd in beslag neemt. Je zal gewoon door moeten spelen, races starten in arcade mode, stel het in op 50 laps en rijden maar! De trofee zal pas knallen als de race die je op dat moment doet hebt uitgereden.

Practice Makes Perfect
Voltooi 10 schone ronden.

Simpel gezegd, om een ​​’schone ronde’ af te leggen, moet je een ronde afleggen zonder te crashen of een andere grote botsing te hebben met andere racers of in de omgeving. Dit kan inhouden dat u tegen puin botst, zijbarrières, van kliffen afrijdt, enz. Dit kan allemaal resulteren in het ongeldig maken van een schone ronde voor die huidige ronde. Merk op dat deze trofee cumulatief is en hoogstwaarschijnlijk op natuurlijke wijze zal verschijnen tijdens de Carrière-modus. Zodra je in totaal tien Clean Laps hebt voltooid, wordt deze trofee ontgrendeld.

Superstar Story
Voltooi hoofdstuk 5.

Het is niet vereist om elke carrièrerace in het vijfde en laatste hoofdstuk ‘Red Zone‘ te voltooien om deze trofee te ontgrendelen. Het wordt echter aanbevolen om elk evenement te voltooien om later minder op te hoeven ruimen. 

Om deze trofee te krijgen, moet je een van de drie laatste Main Event-races voltooien. Na het voltooien van een van deze evenementen, wordt deze trofee ontgrendeld.

HoofdevenementEvenementtypePlaats
Red Zone Main Event: (X-Cross Raid)Ultra CrossHenningsvær, Noorwegen
Red Zone Main Event: (X-Cross Raid)IJsbrekerRoosevelt Bridge, New York
Red Zone Main Event: (X-Cross Raid)stormloopMerrick Butte Reverse, Arizona

Checks and Balances
Verdien in totaal $ 1.000.000.

Deze trofee ziet er misschien uit als een sleur, maar is in feite eenvoudig. Dirt Dollars worden verdiend door het voltooien van evenementen en ook door het voltooien van sponsoring. Je kunt sponsoring accepteren in het menu Sponsoring (in Carrière-modus). Nadat je er een hebt geaccepteerd, moet je aan de vereisten voldoen, waarna je Dirt Dollars wordt beloond. Gemiddeld kunt u $22.000 Dirt Dollars/per eerste plaats verdienen. Dirt Dollars zijn helemaal niet moeilijk te verdienen en het spel is behoorlijk genereus voor deze in-game valuta. Elk type evenement is anders in de hoeveelheid geld die je krijgt, en ook de positie die je in de race had, bepaalt hoeveel geld je verdient. Er zouden naar schatting 40-45 evenementen nodig zijn om $ 1.000.000 Dirt Dollars te verzamelen. Deze trofee moet worden ontgrendeld in het midden van hoofdstuk 3: Velocity. 

Een belangrijk ding om op te merken is dat deze trofee cumulatief is, dus je kunt je Dirt Dollars uitgeven en je hoeft je geen zorgen te maken over het behalen van deze trofee. Deze trofee kan niet worden gemist en wordt ontgrendeld via de voortgang van de carrièremodus. 

Blank Slate
Bouw en test je eerste racebaan.

Voor deze trofee moet je je eerste speeltuin ‘bouwen en testen’ in Playground Mode.

Hoofdmenu -> Speeltuinen -> Maken

Als je eenmaal in het menu Maken bent, selecteer je Arena en kies je een van de drie modi (Gate Crasher, Gymkhana en Smash Attack). Nadat u uw modus hebt geselecteerd, klikt u op Maken. Als je nu eenmaal in de Playground bent, zal het een lege arena zijn. Begin er gewoon mee te spelen en voeg obstakels toe aan de arena. De modus geeft je lichtjes een stap voor stap over hoe deze modus werkt. Als je klaar bent, klik je op ‘Test’ om de speelarena te testen. Dit plaatst je dan met je auto in de arena en ontgrendelt je trofee. Klik hieronder voor een visuele demonstratie van de trofee.

Everyone’s a Critic
Beoordeel een racebaan van een ander.

Voor deze trofee moet je een beoordeling geven aan een door de gebruiker gemaakte speeltuin.

Hoofdmenu -> Speeltuinen -> Ontdekken

Als je eenmaal in het ontdekmenu bent, zie je een scala aan door de gebruiker gemaakte speeltuinen waaruit je kunt kiezen. Kies er gewoon een en voltooi deze. Zodra je het evenement hebt voltooid, krijg je de mogelijkheid om de speeltuin een duim omhoog ( vasthouden ) of een duim omlaag ( vasthouden) te geven. Welke beoordeling je de speeltuin ook geeft, het zal van invloed zijn op wat de game je in de toekomst zal aanbevelen. Zodra je een beoordeling aan de speeltuin geeft, wordt de trofee ontgrendeld. 

I’ll Show Them! I’ll Show Them All!
Ontgrendel alle Throwdowns in de carrière.

Voor deze trofee moet je alle 13 Throwdown-evenementen in de game ontgrendelen. Let op de tekst ‘alles ontgrendelen’. Voor deze trofee hoef je in feite geen van deze evenementen te voltooien. Dit zal in de loop van de tijd komen als je de Carrière-modus voltooit. Deze trofee wordt ontgrendeld in het vijfde hoofdstuk, Red Zone. Helaas zijn er geen in-game vereisten over hoe of wanneer deze Throwdowns worden ontgrendeld , maar alle dertien worden ontgrendeld tijdens het vijfde hoofdstuk.

De volgende tabel is gebaseerd op schattingen en is niet de definitieve vereisten!

Evenement naamGeschatte vereistenNaam tegenstander
de alfaGeschat om te ontgrendelen na ongeveer 18-20 voltooide evenementenDaniel ‘Lionheart’ Lyon
Gate Crasher ClashGeschat om te ontgrendelen bij 80 voltooide evenementenSimon ‘Bandit’ Sherwood
VerzameluitdagingGeschat om te ontgrendelen bij 90 voltooide evenementenTony ‘Zoom’ Zhang
AanvalGeschat om te ontgrendelen bij 100-105 voltooide evenementennvt
EnkelbijtersGeschat om te ontgrendelen wanneer alle evenementen zijn voltooid; het is bekend dat het eerder ontgrendeld is.

Meer onderzoek bevestigt dat deze trofee wordt ontgrendeld zodra je alle evenementen tot en met het evenement ‘Final Ascent – The Redeemer’ in hoofdstuk 5 hebt voltooid. Zodra je dit evenement en alle voorgaande hebt voltooid, wordt de trofee zou moeten ontgrendelen.
nvt
Showdown-sprintGeschat om te ontgrendelen na het voltooien van de helft van de Sprint-evenementen in de gameEthan ‘Schaakmat’ kasteel
Strijd om het ijsGeschat om te ontgrendelen na het voltooien van de helft van de Ice Breaker-evenementen in de gameHugh Wright
UC hoofd 2 kopGeschat om te ontgrendelen na het voltooien van de helft van de Ultra Cross-evenementen in de gameFran ‘Headhunter’ Hunter
Padvinder BrawlGeschat om te ontgrendelen na het voltooien van de helft van de Path Finder-evenementen in de gameRuby ‘kroonjuwelen’ Owen
Gymkhana-proefGeschat om te ontgrendelen na het voltooien van de helft van de Gymkhana-evenementen in de gameNicoletta ‘Swift’ Golino
De Rally Raid RampageGeschat om te ontgrendelen na het voltooien van de helft van de Rally Raid-evenementen in de gameLucy ‘The Sheriff’ Thompson
Stampede StormGeschat om te ontgrendelen na het voltooien van de helft van de Stampede-evenementen in de gameBeppo ‘Cowboy’ Hartmann
Een Landrush-plotGeschat om te ontgrendelen na het voltooien van de helft van de Land Rush-evenementen in de gameDimitri Smetsky

Now I Am the Master
Voltooi de Superstar-finale van de carrière.

Je krijgt keuze uit drie Main Event-races, net als alle andere hoofdstukken. Zodra je het evenement hebt geselecteerd dat je wilt doen, voltooi je die Final Event race en die trofee wordt ontgrendeld.

Het Superstar Finale evenement wordt ontgrendeld nadat je die Main Event race hebt voltooid. Dit evenement is een vrij korte 1v1 Ultra Cross evenementrace. Zodra je het laatste evenement in het spel hebt voltooid, wordt deze trofee ontgrendeld.

No Event Left Behind
Voltooi elk carrière evenement.

In totaal zijn er in totaal 125 Career Events die moeten worden voltooid. Merk op dat je niet elk evenement in het spel hoeft te winnen om deze trofee te ontgrendelen. Je kunt alle gebeurtenissen in het spel in elke positie voltooien. Het wordt echter aanbevolen om in de cirkel van de winnaar te zijn (3e plaats en hoger) om de trofee: Check and Balances sneller te bereiken. Spelen op Very Easy moeilijkheidsgraad met de rijhulpmiddelen van uw keuze maakt het een fluitje van een cent om voor de eerste plaats te gaan.
Hier is een kort overzicht van elk hoofdstuk en het aantal evenementen:

Hoofdstuk 1: Ontsteking bestaat uit 16 gebeurtenissen

Hoofdstuk 2: Versnelling bestaat uit 17 gebeurtenissen

Hoofdstuk 3: Velocity bestaat uit 29 Events

Hoofdstuk 4: Showdown bestaat uit 32 evenementen

Hoofdstuk 5: Red Zone bestaat uit 30 evenementen (en één extra evenement voor de finale 1v1)

Superstardom
Bereik level 50 en word een Superstar.

Het bereiken van niveau 50 is helemaal niet zo’n sleur. Spelers verdienen XP na het voltooien van races en krijgen meer op basis van hun positie in die race. Door simpelweg de Career Mode te spelen, krijg je tegen het einde van hoofdstuk 5 level 50. De enige manier om XP te verdienen in het spel is door verschillende Career Mode-evenementen te voltooien. Er is geen echt gemakkelijke methode om XP te verdienen, maar het is niet nodig omdat het zo gemakkelijk kan worden verkregen tijdens het spelen van de game om de verschillende andere trofeeën te ontgrendelen.
Als je echter nog niet level 50 hebt bereikt nadat je elk evenement hebt voltooid, of als je op zoek bent naar een manier om goed geld te verdienen, is het aan te raden om circuit ‘Sprint’-evenementen te voltooien. De meest aanbevolen evenementen zijn die op Hans Circuit. Er is geen specifiek evenement voor Hans Circuit, aangezien de kaart meerdere keren voorkomt in de campagne van Hoofdstuk 1 -> Hoofdstuk 5. Het uitvoeren van een van deze evenementen duurt slechts ongeveer 1 min 30 sec en kan ongeveer 200+ XP per run krijgen.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Dirt 5. Happy Hunting!

Check ook onze andere Trofee Guides & Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelWatch Dogs Legion: Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Cent Mysterie Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here