Destruction AllStars Trofee Roadmap

 • Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 6/10 met boosting – 7/10 zonder boosting
 • Tijd tot platina bij benadering: 20-30 uur met boosting, langer zonder boost
 • Online trofeeën: 29 (1X , 5X , 17X , 6X )
 • Offline trofeeën: 0
 • Aantal te missen trofeeën: 0 – Je kan alles opnieuw proberen
 • Glitched trofeeën: 0
 • Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Nee
 • Minimale playthroughs: 1 Challenge-modus (7 stadia), de rest is multiplayer
 • Free-Roam / Level Select after Story ?:  Er is een geen verhaal
 • Releasedatum: 2 februari 2021

Introductie:

Welkom bij de Destruction AllStars Trofee Roadmap! In deze game ren en rijd je in een arena met maximaal 16 spelers en het doel in verschillende multiplayer-wedstrijdtypen. Het doel is om uw concurrentie te verslaan. De trofeeën kunnen in elke gewenste volgorde worden gedaan. Je kunt aan het begin van elke wedstrijd kiezen uit een selectie van “AllStars” (speelbare personages). Voor één trofee moet je met elk van hen een wedstrijd winnen. Ze hebben ook een aantal verschillende trofeeën aan hen gebonden die het uitvoeren van bepaalde kills met hun speciale vaardigheden vereisen. Een deel hiervan kan een stuk eenvoudiger worden gemaakt met het stimuleren van partners die inactief kunnen blijven terwijl u trofeeën wint. Aan het einde van de Roadmap wordt uitgelegd hoe u een boost kunt geven.

Stap 1: voltooi alle tutorials

Om alle basisprincipes te leren, moet je beginnen met het afronden van de tutorials voor alle multiplayer-spelmodi. U vindt deze onder Hoofdmenu> Oefenen.

Stap 2: Challenge Series

De enige singleplayer-inhoud die je moet afmaken, is te vinden onder Hoofdmenu> Uitdagingsserie> Wederzijds respect. Dit is een set van 7 korte uitdagingen. Elke uitdaging kan je 3 sterren opleveren die je allemaal moet ontgrendelen. Je hoeft niet in één keer 3 sterren te krijgen en in plaats daarvan kun je je gewoon op elke ster afzonderlijk concentreren als je ermee worstelt.

Stap 3: Multiplayer

Hier breng je de meeste tijd door. Je moet minstens 50 spellen winnen, een spel winnen met elke AllStar en een unieke kill uitvoeren met de speciale vaardigheid van elke AllStar. De meeste hiervan zijn echt afhankelijk van het geluk, maar het kan gemakkelijker worden gemaakt met een boostende groep, zoals hieronder uitgelegd.

Hoe te stimuleren

 1. Je moet een groep hebben van minimaal 4 spelers (jij + 3 anderen). Hoe meer hoe beter!
 2. Zorg ervoor dat iedereen dezelfde serverregio heeft geselecteerd (VS / EU / Japan). Je kunt dit wijzigen in het Multiplayer-menu onder Opties > Gameplay> Regio.
 3. Voor maximale efficiëntie moeten alle helpers in hetzelfde in-game gezelschap zitten (houd Touchpad ingedrukt en nodig de andere helpers uit om te feesten). De persoon die de trofeeën wil krijgen (de “booster”) moet alleen zijn, NIET in een in-game party met de anderen. De reden is dat mensen in een feest altijd in hetzelfde team worden geplaatst zodra de wedstrijd begint. Op deze manier worden de helpers niet opgesplitst tussen verschillende teams. Je wilt alle helpers in één team en de persoon die een boost geeft in het andere team.
 4. Iedereen in je boostgroep moet tegelijkertijd naar “Stockpile 8v8” zoeken. Deze modus heeft de beste kaarten om te boosten en niet zo veel mensen spelen het. Je zou in een party-voicechat (of groeps-tekstchat) moeten zijn, zodat een van jullie kan aftellen om iedereen te laten weten wanneer ze moeten zoeken. U moet tegelijkertijd zoeken!
 5. Als je hele groep tegelijkertijd in het personagescherm belandt, zit je waarschijnlijk in dezelfde wedstrijd. Als iemand zich nog steeds in het matchmakingscherm bevindt, moet je meteen stoppen en herhalen. Als de helpers en de booster allemaal in hetzelfde team terechtkomen, moet je ook meteen stoppen en opnieuw zoeken. Onthoud dat de booster zich in het team van de tegenstander van de helpers moet bevinden.
 6. Zodra de wedstrijd is begonnen, kun je op Touchpad drukken om te bevestigen dat iedereen in dezelfde wedstrijd zit. Dan loopt de booster door de arena om de rode kristallen te verzamelen om hun speciale auto van stroom te voorzien. De andere spelers ontmoeten elkaar allemaal op punt A of punt C en staan ​​stil / dicht bij elkaar. Vervolgens kan de booster erin rammen om gemakkelijk de personage-specifieke trofeeën te krijgen.

TROFEEËN LIJST:

Hall of Fame
Ontgrendel alle Destruction AllStars trofeeën.

Verdien alle andere trofeeën in Destruction AllStars om de Platina trofee te ontgrendelen.

Rookie
Verdien alle sterdoelen voor één evenement.

Ga vanuit het hoofdmenu naar “Challenge Series” en ontgrendel gratis het evenement “Mutual Respect”. Verdien 3 sterren in de eerste fase voor de trofee. De uitdagingen zijn helemaal niet moeilijk en je hoeft ze NIET allemaal in één keer te doen. Je kunt hetzelfde podium meerdere keren spelen terwijl je elke keer op een andere ster focust.

Ultimate Respect
Verdien alle sterdoelen in de Ultimo Barricados-serie, wederzijds respect.

Ga vanuit het hoofdmenu naar “Challenge Series” en ontgrendel gratis het evenement “Mutual Respect”. Verdien 3 sterren in alle fasen voor de trofee. De uitdagingen zijn helemaal niet moeilijk en je hoeft ze NIET allemaal in één keer te doen. Je kunt hetzelfde podium meerdere keren spelen terwijl je elke keer op een andere ster focust.

Wreckognised
Verdien in ieder geval een S Rank Wreckognition-rating of hoger.

Aan het einde van een multiplayer-wedstrijd wordt u gerangschikt op basis van uw prestaties. Verzamel veel wrakken en verwoestingen voor hoge beoordelingen. Speel als Blue Fang in Carnado, aangezien zijn speciale auto-vaardigheid behoorlijk sterk is voor die modus.

No Free Ride
Voltooi de zelfstudie over voertuigemote in Open Training met een willekeurig personage.

Ga naar Oefening> Ontsteking en voltooi daar alle tutorials.

Stars and Cars Collide
Voltooi en win de Mayhem-tutorial.

Ga naar Practice> Mayhem Solo en win de wedstrijd.

Detonate to Dominate
Voltooi en win de Carnado-zelfstudie.

Ga naar Oefening> Carnado 8v8 en win de wedstrijd.

The Last AllStar
Voltooi en win de Gridfall-zelfstudie.

Ga naar Oefening> Gridfall Solo en win de wedstrijd.

Bankety Bank
Voltooi en win de Stockpile-zelfstudie.

Ga naar Oefening> Voorraad 8v8 en win de wedstrijd.

Wrecking Ball
Maak 100 wrakken in elke modus.

Dat zou natuurlijk moeten zijn, want je zult veel auto’s vernielen terwijl je op zoek gaat naar andere trofeeën.

The Hero we don’t deserve
Vernietig het heldenvoertuig van een tegenstander in een online wedstrijd.

Dat zou natuurlijk moeten zijn, want je zult veel auto’s vernielen terwijl je op zoek gaat naar andere trofeeën.

Ghost
Breng 100 schade aan terwijl je stealth in Cypher bent, zonder schade op te lopen in een online wedstrijd.

Cypher is de Hero Car of Shyft. Activeer je mantel met L1 en knal tegen vijanden terwijl je zelf niet geraakt wordt. 
Kan eenvoudig worden opgevoerd (zie Roadmap).

Impenetrable
Blokkeer 100 schade met het schild van de onbetwiste in één keer gebruik van de breker in een online wedstrijd.

Onbetwist de heldenauto van Ultimo Barricado. Activeer de breker en laat mensen je slaan. Een van de gemakkelijkere, niets moeilijks aan deze.

Stronghold
Houd een volledig schild in Gravitron gedurende 5 seconden in een online wedstrijd.

Gravitron is de heldenauto van Muna. Je zult de breker moeten activeren en op 4 vijanden moeten slaan zonder zelf te worden geslagen. Bij elke treffer zie je links onderin een witte doos vollopen. Zodra alle 4 zijn verzameld, hoeft u gedurende 5 seconden niet te worden geraakt voor de trofee. Makkelijker als je het een boost geeft (zie Roadmap).

Bullet
Slice 2 voertuigen in een enkele slice met Sabre in een online wedstrijd.

Saber is de Hero Car van Hana. Het beste gedaan door op 2 vijanden te slaan die in een rij rijden of naast elkaar aan een muur / hoek vastzitten. Activeer de breker en rijd erin om ze met je mesachtige wapen te snijden. Kan eenvoudig worden opgevoerd (zie Roadmap).

Flamethrower
Zet een heel team in brand met Cerberus in een online wedstrijd.

Cerberus is de heldenauto van Fuego. De beste manier om dit voor elkaar te krijgen, is in de Gridfall-modus. Overleef totdat er nog maar één vijand bij je is en gebruik je vaardigheid op hen. Je moet er echter voor zorgen dat de spelers die al zijn uitgeschakeld de lobby al hebben verlaten, omdat de trofee niet wordt ontgrendeld door de laatste vijand anders te raken. U kunt de spelerslijst bekijken met het touchpad.

Flame on
Set 3 AllStars tegelijk in brand met Wildfire in een online wedstrijd.

Wildfire is de heldenauto van Lupita. Activeer het en zet de vloer in brand en hoop geluk te hebben dat vijanden er doorheen rijden. Dit kun je het beste doen door het midden op een kleine kaart te spammen waar regelmatig veel vijanden doorheen rijden. Kan eenvoudig worden opgevoerd (zie Roadmap).

Pitch Perfect
Werp Perfect Wreck 3 vijanden met CRASHendo in een online wedstrijd.

CRASHendo is de Hero Car of Harmony. Je zult 3 vijanden moeten doden met de explosiegolf die uit haar luidsprekers komt. U hoeft het niet in één keer met uw sloophamer te doen, maar in één wedstrijd. Concentreer je op vijanden met een lage gezondheid en geef 3 keer de genadeslag met je breker. Kan eenvoudig worden opgevoerd (zie Roadmap).

Home Run
Wrak 3 tegenstanders met een eenmalig gebruik van Mr. Sparkles ‘breaker in een online wedstrijd.

Mr. Sparkles is de Hero Car van Twinkle Ride. Haar breaker is een schadebuffer op basis van het aantal treffers dat je doet. Dus elke kill zal sneller plaatsvinden. Als je 3 vijanden doodt, krijg je de trofee. Kan eenvoudig worden opgevoerd (zie Roadmap).

Hit List
Schakel 3 doelen uit met eenmalig gebruik van Xero’s X-Ray in een online wedstrijd.

Xero is de Hero Car van Xander. Indien geactiveerd, wordt een willekeurige vijand gekozen aan wie je meer schade toebrengt. Jaag ze op en dood ze TWEE KEER voor de trofee. Je hoeft om de een of andere reden maar 2 vijanden te doden en je kunt ook vijanden doden die er te voet voor rennen.

Ultimate Precision
Schakel in een online wedstrijd 3 doelwitten uit met éénmalig gebruik van Number One’s Lock.

Nummer één is de heldenauto van Angelo Avello. In principe hetzelfde als Xander hierboven, maar je kunt je doelen zelf markeren. Kan eenvoudig worden opgevoerd (zie Roadmap).

No Escape
Vernietig alle tegenstanders met Barong’s Countdown in een online wedstrijd.

Barong is de heldenauto van Ratu. De beste manier om dit voor elkaar te krijgen, is in de Gridfall-modus. Overleef totdat er nog maar één vijand bij je is en gebruik je vaardigheid op hen. Je moet er echter voor zorgen dat de spelers die al zijn geëlimineerd de lobby al hebben verlaten, omdat de trofee anders niet wordt ontgrendeld door de laatste vijand te raken. U kunt de spelerslijst bekijken met het touchpad.

Chewed Up
3 auto’s versnipperen in eenmalig gebruik van de Shredder in een online wedstrijd.

Shredder is de Hero Car van Blue Fang. Activeer het met L1 en rijd een groep vijanden binnen. Het duurt niet lang maar wordt extreem overweldigd en is onmiddellijk dodelijk. Kan eenvoudig worden opgevoerd (zie Roadmap).

Prickly
Spike 3 vijanden tegelijk met de Morningstar in een online wedstrijd.

Morningstar is de Hero Car van Jian. Rijd een grotere groep vijanden binnen en activeer je breker zodat je egelachtige aanval een aantal van hen tegelijkertijd raakt. Kan eenvoudig worden opgevoerd (zie Roadmap).

Instant Service
Koppel drones aan 3 vijanden met The Boxmobile in één keer in een online wedstrijd.

Boxmobile is de Hero Car van Boxtop. Je zult zijn vaardigheid moeten activeren met L1 en op 3 vijanden moeten slaan met een front- of side-slam om een ​​drone uit te sturen die de vijanden zal aanvallen. Het is een van de meer vervelende trofeeën in het spel, omdat de slams niet goed worden geregistreerd en je breaker maar een korte tijd duurt, dus elke hit moet tellen. Side-slams zijn beter te doen tijdens het rijden op halve snelheid, omdat ze de neiging hebben om niet goed te registreren op volle snelheid en front-slams beter zijn bij snel rijden. Het is gemakkelijker om dit een boost te geven (zie Roadmap), maar het kan nog steeds uren duren voordat de treffers correct worden geregistreerd, de mechanica van deze aanval is enigszins defect.

Party Animal
Rook 3 vijanden met de Smoke Commander in één keer in een online wedstrijd.

Smoke Commander is de Hero Car van Sgt. Redden. Je zult zijn vaardigheid moeten activeren met L1 en tegen 3 vijanden moeten slaan met een front- of side-slam voor een rookwolk om ze te verblinden. Deze rookwolk registreert zich echter niet altijd, dus het kan veel pogingen vergen om hem te ontgrendelen. Side-slams zijn beter te doen tijdens het rijden op halve snelheid, omdat ze de neiging hebben om niet goed te registreren op volle snelheid. Het is gemakkelijker om dit te stimuleren (zie Roadmap).

Terminal Velocity
Bereik 135 MPH met Callisto in een online wedstrijd.

Callisto is de Hero Car van Genesis. Veruit de gemakkelijkste personage-vaardigheidstrofee in de game. Gebruik gewoon haar vaardigheid met L1 voor een enorme snelheidsboost en rijd in een rechte lijn.

AllStar
Win 50 online wedstrijden.

De gemakkelijkste modus om te winnen zou Carnado moeten zijn – aangezien jouw team moet winnen, niet jij persoonlijk.

Checking out the competition
Win minstens 1 online wedstrijd met elke AllStar.

Win een wedstrijd met alle 16 karakters. De gemakkelijkste modus om te winnen zou Carnado moeten zijn – aangezien jouw team moet winnen, niet jij persoonlijk.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Destruction AllStars.

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelHitman 3 Trofee Roadmap
Volgend artikelPersona 5 Strikers: Alle Verzoeken (Side Missie Locaties)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here