Destroy All Humans: Trofee Guide & Roadmap

Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 4/10
Geschatte tijd tot platina: 10 – 20 uur (ongeveer 15 uur voor de meeste spelers)
Offline trofeeën: 41 (1X Platina trofee, 3X Gouden trofee, 11X Zilveren trofee, 26X Bronzen trofee)
Online trofeeën: 0 (er is geen online modus)
Aantal te missen trofeeën: 0 (kan alles na verhaal opnieuw afspelen via Holopoxdeck in het menu van je moederschip)
Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Nee, er zijn geen moeilijkheidsgraden (één moeilijkheidsgraad voor iedereen)
Moeilijkste trofeeën: Ace of Space, The Mandatory Option, Impeached
Minimale playthroughs: 1
Free-Roam / Level Select na het verhaal?: Ja, je kunt vrij rondlopen in elk gebied en verhaalmissies opnieuw spelen via het Holopoxdeck menu van het moederschip.
Lanceringsdatum: 28 juli 2020

Introductie:
Welkom bij de Destroy All Humans Trofee Guide & Roadmap (2020 PS4 Remake)! Dit is een getrouwe remake van de game uit 2005 met dezelfde naam, inclusief dezelfde verhaalmissies, structuur en grotendeels dezelfde extra inhoud. Deze volledige PS4 remake uit 2020 bevat een nieuwe set trofeeën. De beste manier om Platinum te behalen, is door het verhaal af te maken terwijl je optionele doelen doet, vervolgens alle uitdagingen te doen en tot slot alle overige trofeeën te voltooien. Je zult merken dat ongeveer 90% van de gevecht gerelateerde trofeeën op natuurlijke wijze worden ontgrendeld zonder te proberen of te weten wat ze zijn. Geniet gewoon van het spel en maak je zorgen over trofeeën na het verhaal.

Stap 1: voltooi de belangrijkste missies terwijl je probeert optionele doelen te bereiken
De eerste stap is om gewoon alle verhaalmissies te spelen terwijl je ook alle optionele doelen probeert te voltooien, zodat je missies later niet opnieuw hoeft te spelen. Geen enkele is te moeilijk om eerst een level te doorlopen, vooral als je van tevoren een oplossing zoekt voor enkele van de meer vage vereisten. Volg de Destroy All Humans Optional Objectives Guide voor de oplossingen. De missie moet ook volledig worden voltooid om elk doel te tellen, wat nog een reden is om te proberen ze allemaal eerst te doen tijdens elke missie. Als je een optioneel doel niet hebt gehaald, kun je de missie opnieuw spelen in je moederschip door te klikken op “Archief”> “Holopox Deck”.

In termen van upgrades is het aanbevolen om de vaardigheden volledig te upgraden in deze volgorde: Shields of Crypto & the Saucer (maakt optionele doelen gemakkelijker), Crypto’s Zap-o-Matic (meest gebruikte wapen met oneindige munitie, vaak gebruikt in uitdagingen), Ion Detonator (sterkste wapen, vaak gebruikt in uitdagingen voor explosieve kills), Psychokinesis (met de laatste upgrade kun je voertuigen optillen die helpen bij uitdagingen), Dash (alleen de onderste rij waarmee je kunt skaten, belangrijk voor race-uitdagingen). De rest is niet zo belangrijk en kan voorlopig worden verwaarloosd.

Stap 2: Voer alle uitdagingen uit (3 sterren)
Nadat het verhaal is afgelopen, heb je een grote hoeveelheid DNA voor upgrades, en heb je alle gebieden beschikbaar om vrij rond te zwerven. Als je dat nog niet hebt gedaan, zou je nu moeten gaan werken aan de 4 uitdagingen in elk van de 6 free roam-gebieden, waarbij je elk 3 sterren krijgt. Het zijn in totaal 24 uitdagingen. Als je 3 sterren krijgt, wordt de Ace of Space trofee ontgrendeld.

Zie hier alle challenges Guide.

Stap 3: Diverse trofeeën en doelstellingen afmaken
Nadat je alle uitdagingen hebt volbracht, hoef je alleen nog maar de resterende diverse trofeeën op te ruimen en eventuele resterende optionele doelen in missies te voltooien. Raadpleeg de onderstaande trofee guide, alle diverse trofeeën zijn supersnel te doen.

TROFEEËN LIJST:

Furon Perfection
Verzamel alle trofeeën.

Verdien alle andere trofeeën in Destroy All Humans om de platina trofee te ontgrendelen.

Goin’ to Seed
Val Turnipseed Farm binnen.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt automatisch verdiend tijdens Missie 1: Destination Earth zodra je Crytpo onder controle hebt.

Rockwell Death Knell
Val Rockwell binnen.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt automatisch verdiend tijdens Missie 2: Earth Women are Delicious zodra je Crytpo onder controle hebt.

Immodesta
Val Santa Modesta binnen.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt automatisch verdiend tijdens Missie 4: Alien Pool Party zodra je Crytpo onder controle hebt.

Area of Dissect
Val Area 42 binnen.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt automatisch verdiend tijdens Missie 12: Whatever Happened to Crypto 136?
Als je eenmaal controle hebt over Crytpo.

Union Busting
Val Union Town binnen.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt automatisch verdiend tijdens Missie 16: Furon Down! als je eenmaal controle hebt over Crytpo.

Capitol Punishment
Val Capitol City binnen.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt automatisch verdiend tijdens Missie 17: Mr. Crypto Goes to Capitol City zodra je Crytpo onder controle hebt.

A Pox on Your Gear
Upgrade Crypto bij Pox’s Lab in het moederschip.

Met behulp van DNA kun je upgrades kopen voor de vaardigheden van Crypto of wapens in het moederschip. Deze trofee wordt toegekend nadat je een van deze upgrades hebt gekocht.

And a Pox on Your Saucer Too
Upgrade je schotel bij Pox’s Lab in het moederschip.

Met behulp van DNA kun je upgrades kopen voor de schotel van Crypto in het moederschip. Deze trofee wordt toegekend nadat je een van deze upgrades hebt gekocht.

Down to the Challenge
Bezoek opnieuw een missieloze invasiesite en voltooi daar een uitdaging.

Na de eerste verhaalmissie in elk gebied kun je vrij rondlopen op elk van de 6 locaties in het spel. Nadat je dit een keer hebt gedaan, verdien je deze trofee.

Invasion of the Body Swappers
Probeer een nieuwe look voor Crypto uit in de archieven van het moederschip.

In het Archief gedeelte van het moederschip kun je het Skin Selection menu openen, waar je alternatieve skins kunt selecteren die je via het spel hebt ontgrendeld. Door over de skin te scrollen wordt de ontgrendelingsvereiste weergegeven (ze zijn allemaal afkomstig van het voltooien van optionele doelen in specifieke missies). Nadat je een van de skins hebt ontgrendeld, ga je naar het menu Skill Selection en rust je de skin uit om deze trofee te ontgrendelen.

Return of the Clone II – Reloaded
Bezoek opnieuw een missie in het Holopoxdeck van het moederschip archief.

Na het voltooien van elke verhaalmissie, kun je ze opnieuw spelen via de Holopox Deck-sectie in de Mothership Archives. Nadat je een missie vanuit dit menu hebt gestart, verdien je deze trofee.

Swift Harvest
Versnel Brain Extract of Transmog door op de knop te drukken alsof je het meent.

Hersenextractie of item Transmog wordt gedaan door een persoon of item te richten en vervolgens op je vierkant te drukken. Terwijl het effect actief is, kun je doorgaan met het pureren van de vierkants-knop om het effect te versnellen, en als je dit de eerste keer doet, verdien je deze trofee.

No Time to Waste
Vernietig tegelijkertijd een mens met een wapen en een ander met een psi vaardigheid.

Je kunt zowel je wapens schieten als je PK of Brain Extract tegelijkertijd gebruiken. De gemakkelijkste manier om deze trofee te bemachtigen, is door een hersenextract op een mens te activeren en vervolgens een ander neer te schieten en te doden.

Covert Thoughts
Blijf verborgen door primitieve menselijke gedachten te scannen.

Terwijl je in een Holobob zit, zal het geleidelijk verslechteren, zoals blijkt uit het blauwe drainerende effect op het menselijk lichaam. Je kunt de Holobob vernieuwen door een mens te scannen met je driehoeks knop, en de eerste keer dat je dit doet, verdien je deze trofee.

Harvest Season
Haal een Furon sonde terug.

Furon sondes zijn verzamelobjecten die verspreid zijn over elk van de 6 gebieden van het spel. Als je ze oppakt, krijg je elk 100 DNA punten, en de eerste die je ophaalt, beloont je deze trofee. Er is geen andere reden voor een trofee om ze te pakken, dus u hoeft niet uw best te doen om ze te zoeken als u dat niet wilt.

Rejected for Probing
Gooi iets in iets anders met de Abducto Beam van de schotel.

In je schotel krijg je tijdens Missie 2 toegang tot de Abducto Beam. Hiermee kun je op een object richten, druk dan op R1 om het object op te pakken en onder je schotel te houden. Je kunt het dan vasthouden en loslaten met R1 en het object wordt in de richting geslingerd waarin je mikt. Hiermee moet je elk object met een ander object vernietigen. Als je de optionele missiedoelen doet, verdien je deze trofee voor degene die je moet doen tijdens het vernietigen van het kermisterrein in Mission 2.

Furonigami
Verken de meer ongebruikelijke delen van het moederschip.

In het Archief gedeelte van het moeder ship menu is er het Furonigami gedeelte, waar je concept art kunt zien die je hebt verdiend door uitdagingen of optionele doelen te voltooien. Als je dit menu voor de eerste keer opent, ontvang je deze trofee.

Reduce, Abuse, Recycle
Transformeer een object om je munitie aan te vullen.

Zodra je de Desintegrator Ray hebt ontvangen, zul je ook de mogelijkheid krijgen om objecten te transmogrificeren met je geesteskrachten, en ze in munitie te veranderen. Dit wordt gedaan door op een item te richten en vervolgens op vierkant te drukken en hetzelfde te doen alsof je een hersenextract doet. De eerste keer dat u dit doet, verdient u deze trofee.

Hot to Trot
Ontwijk een raket door te dashen (opzij te springen).

De Dashing vaardigheid komt beschikbaar na Missie 6: Aliens Stole my Brain Stem (Santa Modesta) en je kunt een kortere sprint maken door op je rondje te drukken. Nadat je dit hebt ontgrendeld, moet je te voet een raket naar je toe ontwijken. Deze worden af geschoten door de legersoldaten die raketwerpers zullen dragen. Wacht tot een van deze soldaten op je schiet en je ziet de raket naar je toe komen met het pictogram, gebruik dan je ontwijking op het laatste moment om deze te ontwijken.

Brain Drain
Consumeer een menselijk brein om je schildregeneratie een kickstart te geven.

Als je schade oploopt, raakt je schild uitgeput en duurt het even voordat het weer oplaadt. Als u een hersenextract uitvoert terwijl uw schild beschadigd is, begint het sneller te regenereren. Als je dit voor de eerste keer doet, wordt deze trofee toegekend.

Simply Repulsive
Gebruik de Repulse-O-Tron van je schotel om doelzoekende raketten af te weren.

De Repulse-O-Tron is een vaardigheid die je verkrijgt met je schotel tijdens Missie 7: This Island Suburbia (Santa Modesta). Dit wordt uitgevoerd door op je rondje te drukken en een golf uit je schotel te sturen en alle raketten die in je buurt komen, weg te kaatsen als ze correct getimed zijn. Voer dit 1 keer uit om deze trofee te verdienen.

Gas-Guzzler Guzzler
Ontvoer en laat een voertuig leeglopen om de schilden van je schotel aan te vullen.

Terwijl je in je schotel zit, druk je op je driehoeks knop om elk opgepakt item leeg te laten lopen en het in je schild op te nemen. Pak voor deze trofee eerst een voertuig met je Abudct-O-Beam en absorbeer het vervolgens in je schilden.

When Two Humans Collide
Gebruik PK om een mens te vernietigen met een ander mens.

Grijp op elk moment een mens met PK door op R1 te drukken, richt dan op een andere mens en gooi ze naar hem om de tweede mens te doden.

Man’s Inhumanity to Man
Vernietig meerdere mensen met een door mensen gemaakt explosief.

Door mensen gemaakte explosieven zijn alle items die je mentaal kunt ontploffen door ze te gebruiken met je vierkantje, of de radioactieve koeien. Een gemakkelijke manier om dit te doen als je het niet van nature begrijpt, is door Mission 3 te starten, dan een van de koeien te pakken en ze naar de wetenschappers te gooien die je zou moeten doden. Dit zou alle andere koeien moeten triggeren en alle mensen in dit gebied tegelijk moeten doden, waarbij de trofee wordt toegekend.

Hop the Hoop
Toon Furonic aeronautische bekwaamheid door door een gigantische donut te vliegen zonder je voeten te vervuilen.

In Santa Modesta is er een donutwinkel in de buurt van het tv-station met een grote donut op het dak. Voor deze trofee moet je met je jetpack door het midden van de donut springen. Als je het dashboard ontgrendeld hebt, begin dan op de grond en jetpack tot in het midden, en ren dan erdoor zodat je de zijkanten van het donut gat niet aanraakt. Als je dit correct doet, ontvang je de trofee nadat je door het midden bent gegaan.

Do Feed the Sharks
Demonstreer de vrije geest van Furon in de buurt van een waarschuwingsbord geplaatst door de menselijke autoriteiten.

In Santa Modesta is er een groot strand dat normaal gesproken wordt bevolkt met mensen en een aantal parasols. Op dit strand zijn enkele strandwachtgebouwen te vinden, en ernaast staat een bord dat waarschuwt voor haaien. Pak vanaf hier een mens en gooi ze de oceaan in om deze trofee te verdienen.

As Is Tradition
Ontvoer een koe met je schotel.

Gebruik, terwijl je in je schotel zit, je Abducto-o-Ray met R1 om een koe te grijpen. Ze zijn het gemakkelijkst overal te vinden in Turnipseed Farms.

Pyrokinesis
Steek iets in brand en gebruik het dan om een ongelukkig mens te vernietigen.

Als je eenmaal de Disintegrator Ray hebt, kun je terugkeren naar Rockwell of Turnipseed Farm en een hooibaal zoeken in beide gebieden. Schiet op de hooibaal met de Desintegrator Ray om hem in brand te steken, pak hem dan en dood er een mens mee om deze trofee te verdienen.

Fly, My Pretties
Gooi een mens in de lucht en jongleer ermee.

Pak op elk moment een mens die PK gebruikt en gooi ze in de lucht. Je moet ze dan volgen en weer vangen voordat ze de grond raken.

Unilateral Disarmament
Vernietig eens en voor altijd een bepaalde irritante apenkrijger.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Deze trofee wordt verdiend tijdens Missie 18: Armquist vs. de Furons nadat je de General Armquist robot hebt verslagen.

Impeached
Vernietig de zielige menselijke poging tot een robot-opperheer.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Deze trofee is verdiend tijdens Missie 22: Attack of the 50-Foot President! nadat je de Robo-Prez hebt verslagen tijdens het eerste baasgevecht voor deze missie.

Champion of Abduction
Voer een ontvoerings uitdaging uit met een waardering van drie sterren.

Zie hier de guide voor alle challenges.

Furon Faster Race
Voer een race-uitdaging uit met een waardering van drie sterren.

Zie hier de guide voor alle challenges.

Righteous Rampage
Voer een Rampage uitdaging uit met een waardering van drie sterren.

Zie hier de guide voor alle challenges.

The Art of Armageddon
Voer een Armageddon-uitdaging uit met een waardering van drie sterren.

Zie hier de guide voor alle challenges.

Jerk of All Trades
Behaal ten minste twee sterren voor elk type uitdaging.

Zie hier de guide voor alle challenges.

Grade A Upgrade
Upgrade een van de takken van een wapen of vaardigheid volledig.

Elk wapen of elke vaardigheid die je kunt upgraden in het moederschip heeft in totaal 3 upgrades die je kunt ontgrendelen. Alle upgrades zijn niet meteen beschikbaar, maar kunnen in de loop van het verhaal worden gekocht. Voor deze trofee moet je alle 3 de upgrades in elke upgradesequentie kopen voor een wapen of vaardigheid op Crypto of zijn schotel.

Ace of Space
Voltooi alle uitdagingen!

Zie hier de guide voor alle challenges.

The Mandatory Option
Voltooi alle optionele missiedoelen! (Gebruik het Holopoxdeck als het moet.)

Optionele missiedoelen zijn extra doelen die je tijdens elke verhaalmissie kunt behalen. Als je ze voltooit, krijg je extra DNA, concept art en skins als je ze allemaal voltooit in elke missie.

Zie hier de guide voor alle optionele doelen.

For the Glory of the Furon Empire!
Vernietig de laatste hoop van de mensheid en begin met de onderwerping van de soort.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Deze trofee is verdiend tijdens Missie 22: Attack of the 50-Foot President! nadat je Silhouette hebt verslagen in het tweede baasgevecht van deze missie.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Destroy All Humans.

Destroy All Humans Wiki Guide

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelDestroy All Humans Wiki Guide
Volgend artikelFall Guys Ultimate Knockout: Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here