Destroy All Humans: Optionele Doelstellingen

In Destroy All Humans (2020 PS4 Remake) hebben alle missies optionele doelen. Deze gids laat zien hoe je alle optionele doelstellingen kunt voltooien om de trofee The Mandatory Option te ontgrendelen.

Niets is te missen, je kunt dit nog steeds doen na het verhaal door missies opnieuw te spelen (in je Moederschip klik je op Archief – Holopox Deck).

Alle optionele doelen worden weergegeven tijdens de missies. In plaats van gouden markeringen hebben ze blauwe markeringen en worden ze aan de linkerkant van het scherm weergegeven.

Missie 1: Destination Earth
Verdrink een koe in het meer

Als je wordt gevraagd om PK te gebruiken om de koeien te doden, pak er dan een en gooi deze in het water in de buurt.

Dood de boerin met kip

De boerin is de vrouw die naast een van de politieagenten staat die u moet doden. Grijp een kip van dichtbij en gooi hem dan naar haar om haar te doden. Als je dit doet voordat je PK-krachten hebt geüpgraded, heb je waarschijnlijk twee treffers nodig om haar te doden, maar je kunt gewoon dezelfde kip pakken en opnieuw gooien, zelfs als hij al dood is vanaf de eerste worp.

Missie 2: Earth Women are Delicious
Begeleid Miss Rockwell, vermomd als burgemeester

Verberg je achter de nabijgelegen eetkraam en dan Holobob van de burgemeester die op het podium staat. Daarna kun je het missiedoel volgen om Miss Rockwell te begeleiden

Vernietig gebouwen met de Abduct-O-Beam

Als je wordt gevraagd om de kermis te vernietigen, gebruik je de Abduct-O-Beam om voertuigen te pakken en naar 3 gebouwen te gooien.

Missie 3: Citizen Crypto
Dood een wetenschapper met een explosieve koe.

De koeien die je direct aan het begin van de missie moet scannen, zijn radioactief en exploderen wanneer ze met PK worden gegooid. Als je wordt gevraagd wetenschappers te doden en radioactieve stoffen te vernietigen, pak dan een van de koeien en neem hem mee over het hek, en gooi hem dan naar een wetenschapper.

Scan mensen op de bijeenkomst

Als je met vermomming de bijeenkomst van de burgemeester binnensluipt, zorg er dan voor dat je de gedachten van minstens 3 mensen scant met Triangle die voor het podium van de burgemeester staan, voordat je teruggaat en Holobob de burgemeester.

Missie 4: Alien Pool Party
Verdrink feestgangers.

Als je wordt gevraagd om mensen te doden tijdens het zwembadfeest, gooi je 5 van hen in de poelen om ze te doden

Vernietig politieauto’s

Als je de Desintegrator Ray krijgt en wordt gevraagd om deze op vijanden te gebruiken, zorg er dan voor dat je 5 politieauto’s in het gebied vernietigt voordat je het vereiste aantal vijanden ermee doodt

Missie 5: Televisions Of Doom
Vernietig de auto met explosieven.

Terwijl je de auto aan het begin van de missie achtervolgt, moet je niet meteen op de auto schieten. Kijk langs de zijkanten van het pad voor explosieve vaten of cilinders. Grijp dan met PK en gooi ze naar de auto om hem te vernietigen. Dit zou twee voltreffers moeten opleveren.

Verdrink Sleepy Ernst in de oceaan

Wanneer je wordt gevraagd om Sleepy Ernst te doden en zijn auto te vernietigen, grijp hem dan eerst met PK en gooi hem in de oceaan in de buurt.

Raak de grond niet aan

Als het uw doel is om de antenne te buigen, moet u dit doen zonder de grond te raken. Dit is helemaal niet moeilijk, zorg ervoor dat je je springrugzak gebruikt om tussen de daken in het gebied te gaan.

Missie 6: Aliens Stole my Brain Stem
Gebruik de anale sonde bij mensen.

Meteen aan het begin van de missie krijg je toegang tot de Anal Probe. Gebruik dit op 8 mensen in het gebied terwijl je hersenstammen verzamelt, voordat je al het overbelaste DNA verzamelt dat nodig is om de missie voort te zetten.

Missie 7: This Island Suburbia
Vernietig de bezittingen van het leger.

Als je in je schotel zit en het doel is om de Ice Cream Vans te vernietigen, wil je eerst de legervoertuigen en lanceerinrichtingen vernietigen die rode stippen op je minimap hebben. Je hoeft ze niet allemaal op de kaart te vernietigen, net genoeg om de doelbalk te vullen.

Missie 8: Teenage Zombies from Outer Space
Dood Geheime Agent met een agent.

Terwijl de film wordt afgespeeld, moet je de projector beschermen tegen inkomende vijanden. Het zal golven van politie en agenten voortbrengen, en voor dit en het onderstaande doel moet je de ene doden met deze andere. Dit kan gedaan worden door er een te pakken met PK en ze vervolgens herhaaldelijk naar de andere te gooien om ze te doden.

Dood agent met een geheime agent

Hetzelfde als hierboven, maar op de tegenovergestelde manier doden.

Missie 9: South by Southwest
Vernietig een auto met een mens

Meteen wanneer je aan de missie begint, is het je doel om mensen te doden en voertuigen te vernietigen. Je wilt meteen beginnen met het verzwakken van een auto met je Zap-o-Matic, en als die bijna vernietigd is, pak dan een mens die PK gebruikt en gooi hem naar de auto om hem op te blazen.

Dood agenten met ionenontsteker.

De Ion Detonator is het wapen dat je aan het begin van de missie krijgt om de grote explosieven op afstand af te schieten. Na het vorige doel, waarbij je mensen vermoordt en auto’s vernietigt, moet je $ 20.000 aan schade toebrengen aan Majestic eigendommen. Zorg er daarbij voor dat je minstens 5 agenten doodt met de ionenontsteker. Dit doel verdwijnt pas als je in je schotel stapt nadat je de schade hebt aangericht, dus je kunt er nog steeds aan werken als dat nodig is als je de schade aanricht voordat je erin slaagt om 5 agenten te doden met de ionenontsteker.

Vernietig een gebouw met een majestueuze agent.

Terwijl je in je schotel zit, moet je agenten doden en meer majestueuze activa vernietigen die zijn gemarkeerd als doelen. Terwijl je dit doet, pak je een van de Majestic Agents met je Abduct-O-Ray en gooi je ze naar de zilveren trailer om deze te vernietigen in plaats van je andere wapens te gebruiken. Dit zou twee worpen moeten kosten en telt zelfs als de agent al is overleden vanaf de eerste worp.

Missie 10: Foreign Correspondent
Krijg alle hints van de Crackpot.

Aan het begin van de missie moet je een mens volgen die zegt dat hij je kan helpen je doelwit te vinden. Terwijl je dit doet, scannen de hersenen hem 5 keer met je driehoekje om hints van hem te krijgen over hoe je erin moet komen.

Bereik Bert Wither onopgemerkt

Je hebt nu de taak om het tv-station binnen te gaan om bij Bert Wither te komen. De gemakkelijkste manier om dit te doen is naar Holobob, de nabijgelegen Cook, aangegeven op de kaart, aangezien hij het hele gebied mag inlopen waar je heen moet. Zorg ervoor dat je de EMP-mijnen bekijkt en ververs uw Holobob-lengte voortdurend door gedachten te scannen terwijl je bezig bent. Je kunt de EMP-mijnen laten exploderen terwijl je in Holobob-vorm bent en je wordt ook helemaal niet gedetecteerd.

Dood verschillende soldaten met explosieven.

Je volgende taak is om Burt Wither terug te brengen naar je schotel. Onderweg zullen er veel soldaten en agenten zijn die je zullen aanvallen als je gespot wordt (en hiervoor wil je gespot worden). Gebruik explosieve voorwerpen in de buurt of je ionenontsteker om minstens 10 soldaten te doden voor dit doel.

Missie 11: Suburbs of the Damned
Dood soldaten met explosieve vaten.

Deze missie vereist dat je het omroepstation verdedigt tegen aanvallende soldaten. Rondom het gebied kun je explosieve tonnen vinden om naar de soldaten te gooien. Voor dit doel moet je in totaal 5 doden tijdens de eerste verdedigingsperiode. Dit is het gemakkelijkst te doen wanneer de missie begint, omdat de soldaten die binnenkomen allemaal gebundeld zijn, zodat je een groot aantal kunt uitschakelen met een enkele tonworp.

Dood soldaten met raketten.

Tijdens de tweede verdedigingsperiode zullen er tanks zijn die binnenrollen om aan te vallen, samen met meer soldaten die raketwerpers gebruiken. voor dit doel moet je raketten grijpen terwijl ze op je worden geschoten, en ze vervolgens naar vijanden gooien om ze te doden. De raketten bewegen langzaam, dus je hebt nogal wat tijd om ze te pakken voordat ze je raken. Dood 2 soldaten met raketten om dit doel te bereiken.

Dood soldaten met granaten.

Tijdens de derde verdedigingsperiode zullen er twee grote robots zijn die recht voor je beginnen en de zendmasten gaan aanvallen. Pak ze aan, en terwijl je dat doet, kijk uit voor soldaten die granaten naar je gooien (de robots zullen ook granaten voor hen op de grond schieten). Als ze dat doen, zal er een grote oranje cirkel op de grond zijn die het explosieve gebied van hen laat zien, en tijdens dit moet je ze pakken met PK. Nadat je ze hebt gegrepen, gooi je ze naar 2 soldaten om ze te doden en dit doel te bereiken.

Missie 12: Whatever Happened to Crypto 136
Extraheer wat menselijke hersenen.

Nadat je de 6 stukjes Furon-technologie hebt verzameld, moet je de gedachten van mensen in de basis scannen. Zuig voordat je dat doet de hersenen uit 13 mensen in de buurt.

Dood een stel mensen.

Nadat je de items in het lab hebt vernietigd, moet je terugkeren naar je schotel. Zorg ervoor dat je op de terugweg gewoon een aantal mensen doodt om het doel te bereiken.

Missie 13: The Mutant Menace
Bereik het lab zonder opgemerkt te worden.

Aan het begin van de missie probeer je het Majestics-lab binnen te sluipen. Voor dit doel moet je het doen zonder te worden opgemerkt door vijanden die onderweg naar binnen gaan. De gemakkelijkste manier is om de arbeider vlak voor waar je begint te Holobob te houden en vervolgens de EMP-gebieden te vermijden die op je minimap worden weergegeven. dat je de Holobob de hele tijd kunt houden. Ga in het hoofdbasisgebied eromheen tegen de klok in naar de ingang waar je doorheen moet. Je weet dat je het doel niet hebt gehaald als het rood wordt, waarna je de missie opnieuw kunt starten om het opnieuw te proberen.

Vernietig het lab.

Als je eenmaal door de lift bent gegaan en in het ondergrondse laboratorium bent, is je belangrijkste doel om de gemuteerde mens te doden. Rond dit gebied zijn er in totaal 5 terminals die u kunt opblazen. Vernietig alle 5 voordat je teruggaat in de lift om dit doel te bereiken.

Vernietig gebouwen met Sonic Boom.

Wanneer je weer in je schotel komt, is je belangrijkste doel om de gebouwen in het gebied te vernietigen. Voor dit optionele doel moet je ervoor zorgen dat je er 6 vernietigt met je Sonic Boom-wapen in plaats van de Death Ray.

Missie 13.5: The Wrong Stuff
Laat een kist op een wetenschapper vallen.

De wetenschapper in het noordwesten loopt heen en weer onder een grote kist die door een kraan wordt vastgehouden. Voor dit doel moet je het paneel aan de zijkant van de kraan activeren terwijl hij eronder loopt en het laten vallen en hem doden.

Lok een wetenschapper in een mijnenveld

De wetenschapper in het westen staat in een gebied met een stel mijnen op de grond. Om dit doel te bereiken, gebruik je: right: FOLLOW commando, en leid hem dan over een van de mijnen op de grond. (De stemregels zeggen dat het de dozen zijn, maar het zijn de cilinders met de rode punten die eigenlijk de mijnen zijn).

Veroorzaak een BBQ-ongeluk.

De wetenschapper in het oosten gebruikt een barbecue. Voor dit doel hoef je alleen maar te communiceren met de gastank naast hem, waardoor deze ontploft en hem doodt.

Missie 14: Duck and Cover
Dood soldaten met koeien

Terwijl je het nucleaire apparaat begeleidt, kom je op een punt waar de weg wordt geblokkeerd door de radioactieve koeien die je eerder hebt behandeld. Grijp de koeien met PK en gooi ze en dood 3 soldaten. Bij het verplaatsen van koeien wilt u wel voor de vrachtwagen staan, anders rijdt hij er gewoon recht tegenaan en blaast hij meteen op.

Dood soldaten met stenen.

Verderop op de weg zullen een aantal grote rotsen het pad blokkeren. Grijp deze met PK om ze uit de weg te ruimen, en gooi ze naar de soldaten die langs de weg komen, en zorg ervoor dat je er minstens 3 doodt.

Dood soldaten met landmijnen

Net na de rotsen stopt de truck omdat er een aantal landmijnen op de weg liggen. Zorg ervoor dat je weer voor de truck staat om te voorkomen dat hij er gewoon doorheen rijdt, en terwijl je dat doet, grijp je de landmijnen met PK en dood je er 3 soldaten mee. Als je geluk hebt, loopt de groep soldaten misschien zelf de landmijnen in die ook telt.

Dood soldaten met raketten.

Zodra je het vliegveld hebt bereikt en de atoombom hebt geactiveerd, moet je hem een tijdje verdedigen tegen golven soldaten. Gedurende deze periode moet je raketten vangen die op je zijn geschoten en ze vervolgens teruggooien naar soldaten, waarbij je minstens 3 doden. De soldaten die de raketten dragen, hebben een beetje nodig om te verschijnen en komen uit een van de hangers.

Missie 15: It’s a Wonderful Armageddon
Vernietig een geschutskoepel.

Wanneer je de eerste gemarkeerde locatie in de missie bereikt, moet je een drone beschermen. Vernietig hierbij de nabijgelegen militaire geschutskoepel om dit optionele doel te bereiken.

Vernietig een SAM draagraket.

Na de eerste scan gaat u voor de tweede naar een nabijgelegen locatie. In de noordoostelijke hoek van het plaza-gebied zal een SAM-geschutskoepel zijn die je voor dit doel moet vernietigen. Als het tijdens de vorige scan is vernietigd, kun je doodgaan of de drone laten vernietigen en zal hij je herstarten aan het begin van de tweede scan, maar met de revolver opnieuw.

Vernietig militaire verdedigingsstructuren.

Nadat je weer in je schotel bent gestapt, moet je Santa Modesta vernietigen. Voordat je aan de gebouwen en constructies voor het hoofddoel begint te werken, ga je rond en vernietig je 10 van de torentjes die op de grond zijn geplaatst.

Missie 16: Furon Down!
Doe een menselijke vermomming aan

Vanaf het begin van de missie word je opgesloten in een kooi en moet je eruit. Neem de wetenschapper voorop als vermomming en ga dan uit de kooi. Ga van daaruit achter het paneel zodat de wetenschapper je niet kan zien, en Holobob herhaaldelijk de twee agenten in de deur om het optionele doel te voltooien voordat je verder gaat.

Verdrink majestueuze agenten.

Nadat je je schotel hebt bereikt en deze uit de kraan hebt laten vallen, moet je stroomcellen uit de omgeving halen. Nu kun je je vermomming laten vallen omdat je rond moet jetpacken, en terwijl je de krachtcellen grijpt, moet je 6 majestueuze agenten in het water gooien.

Missie 17: Mr. Crypto Goes to Capitol City
Bereik de Octagon onopgemerkt.

Zorg er vanaf het begin voor dat je in Holobob vermomming komt en deze dan nooit breekt. Je kunt in het begin elke mens gebruiken, zorg er gewoon voor dat je uit de EMP-zones blijft en niet naar het beperkte gebied gaat als je geen vermomming van een leger of agent hebt. Je gaat naar het Whitehouse gebied en volgt een wetenschapper. Nadat je de wetenschapper voor Holobob hebt gegrepen, moet je de poortwachter de juiste opdracht geven om de poort te openen en niet per ongeluk iets achter hen te activeren. Daarna is het vrij rechtstreeks het Octagon gebied in. Onthoud dat je de EMP mijnen kunt opblazen zonder dat het alarm afgaat. Gebruik het wachtwoord “Blue Rider” als je bij de poortwachter komt. Als het doel is om het uitkijkpunt te bereiken, kun je Holobob uitschakelen en naar het dak vliegen, zolang je maar dicht bij het verwoeste gebouw bent.

Dood soldaten met explosieven.

Nadat je de generaal hebt bespioneerd, moet je terugkeren naar je schip. Je kunt je nu geen zorgen maken over vermomming, je hoeft alleen maar terug te gaan. Zorg ervoor dat je onderweg 5 soldaten doodt met explosieven voor dit optionele doel. Het gebruik van de ionenontsteker is de gemakkelijkste manier om dit te doen. Op de brug die je tegenkwam, zijn er de meeste soldaten, dus het gemakkelijkst om het te doen voordat je er overheen gaat.

Missie 18: Armquist vs. de Furons
Saboteer majestueuze luisterposten.

Ga aan het begin van de missie naar het dak aan de overkant en blijf op de daken. Nadat je een beetje vooruit bent gegaan, krijg je te horen over luisterantennes die in de buurt zijn geplaatst, waarvan je er 5 moet vernietigen voor dit doel. Blijf op de daken en volg de auto, en alle antennes zullen je in de weg zitten. Kijk gewoon naar het grotere pictogram op de minimap dat hun locaties laat zien.

Verzamel munitie die tijdens het gevecht spawnen.

Tijdens het gevecht met robot Armquist moet je 6 keer ionenontsteker-munitie verzamelen. Dit doe je door je vierkantje te gebruiken om de items die verspreid zijn over het gebied te transmogrificeren, en vervolgens in de hoop dat het je Ion Detonator-munitie geeft in plaats van Disintegrator Ray-munitie.

Missie 19: The Lone Gunman
Waarschuw de politie niet.

Vanaf het begin van de missie is het uw doel om de colonne van de president te bereiken en dit optioneel te doen zonder de politie te waarschuwen. Je kunt beginnen met springen over de daken van de gebouwen naar de andere kant van het gebied, en dan Holobob een van de mensen in de buurt om de colonne te volgen. Vanaf hier kun je er gewoon langs lopen, zorg ervoor dat je je vermomming opfrist wanneer dat nodig is, en loop niet te dichtbij, want het gebied rond de auto’s is een EMP-zone en zal je vermomming veel sneller leegmaken. Als je voor de duur in een soldaat kunt komen, kun je aan het einde ook gewoon het beperkte gebied binnenlopen.

Verdrink soldaten.

Wanneer je het laatste gebied bereikt, word je overvallen door vijanden. Zorg ervoor dat je tijdens het omgaan met hen 6 soldaten in het water gooit voordat je de andere gemarkeerde vijanden doodt om het doel te bereiken.

Dood de president met een explosief.

Na de hinderlaag moet je naar een persconferentie gaan om de president te vermoorden. Achter hem zie je een explosieve doos, de gemakkelijkste manier om dit af te maken is door die doos gewoon op te blazen en het doel onmiddellijk te voltooien.

Missie 20: The Furon Filibuster
Verzamel senatoriale schedel

Aan het begin van de missie is het uw doel om de senatoren te doden voordat ze kunnen instappen en stemmen. Zorg er daarbij voor dat je de hersenen van ze verzamelt als je ze doodt. De eenvoudigste manier om dat te doen, is door ervoor te zorgen dat je ze doodt met behulp van de sonde of de extractiekracht. Maak je geen zorgen dat er meer craniums nodig zijn dan het eerste doel, want er is nog een groep waarmee je te maken krijgt na het eerste.

Dood senatoren met explosieven.

Na de eerste twee groepen krijg je de taak om te voorkomen dat meer senatoren het gebouw bereiken terwijl jij vooraan staat. Het optionele doel hier is om er 10 met explosieven te doden. Net als voorheen, is de gemakkelijkste manier om dit te doen, ze gewoon neer te schieten met je ionenontsteker.

Missie 21: Shocking Developments
Elektrocuteer wetenschappers met teslarollen.

Het doel van deze missie is om 6 teslarollen uit te schakelen, verspreid over het gebied. Voor de 4 die op de grond zijn, zullen er twee wetenschappers om hen heen hangen. Wat je hiervoor moet doen, is voordat je de spoelen vernietigt, de wetenschappers grijpen met PK en ze dicht bij de spoelen plaatsen om ze te activeren, wat de wetenschapper zal doden. Zorg ervoor dat je er 3 doodt voordat je alle 4 de spoelen op de grond vernietigt.

Dood Tesla Coil Inventors.

Nadat je de eerste 6 spoelen hebt vernietigd, moet je weer in je schotel gaan en deze gebruiken om tesla-spoelen te vernietigen. Gedurende deze tijd moet je ook 3 specifieke mensen doden die de Tesla Coil-uitvinders zijn. Deze worden op je minikaart gemarkeerd met het blauwe pictogram (en het wordt zelfs boven hun hoofd op de grond weergegeven om je te helpen). Zorg ervoor dat je alle 3 deze mensen doodt voordat je de 5 overgebleven spoelen vernietigt.

Missie 22: Attack of the 50-Foot President!
Raak de zwakke plek op de borst van Robo-Prez.

Als je eenmaal in je schotel bent en het gevecht begint, ga dan voor de robot staan en richt je straal gewoon op de gloeiende plek op zijn borst. Schiet er een korte tijd op om dit doel te bereiken. Je hebt de hele duur van dit gevecht om dit doel te bereiken, dus als je het niet meteen begrijpt, maak je er dan niet al te veel zorgen over.

Schiet Silhouette uit de lucht.

Na je gevecht met Robo-Prez, moet je Silhouette te voet bevechten. Tijdens het gevecht springt ze soms in de lucht. Als ze dat doet, moet je haar met je Desintegrator Ray neerschieten om haar tegen de grond te slaan.

Dat zijn alle missies en hun optionele doelen in Destroy All Humans. Je zou nu The Mandatory Option trofee moeten verdienen als je ze allemaal hebt gedaan. Als je iets hebt gemist, speel het dan opnieuw af via het Holopox Deck in het gedeelte Mothership’s Archive.

Destroy All Humans Wiki Guide

Vorig artikelGhost Of Tsushima: Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelDestroy All Humans: Challenges Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here