Destroy All Humans: Challenges Guide

Destroy All Humans heeft 24 uitdagingen (6 gebieden, 4 uitdagingen per gebied). Als je alle uitdagingen aangaat met 3 sterren, wordt de Ace of Space trofee ontgrendeld.

Niets is te missen. Je kunt na het verhaal nog steeds alle uitdagingen in free-roam doen. Het is zelfs aan te raden ze niet aan te raken voordat u klaar bent met het verhaal. Op dat moment heb je meer upgrades en zijn de uitdagingen veel gemakkelijker te doen. Uitdagingen zijn sowieso niet vanaf het begin beschikbaar, je moet door het verhaal gaan om ze te ontgrendelen. Vervolgens kun je in Mission Select elke locatie in free-roam opnieuw bezoeken en de gouden pictogrammen op de kaart bezoeken.

Er zijn 4 soorten uitdagingen:

Armageddon – Absorbeer gemarkeerde voertuigen met je schotel
Abduction – Gooi objecten of levensvormen in een ontvoeringsstraal
Race – Vang zo snel mogelijk een drone
Rampage – Vijanden te voet doden

De uitdagingen hebben ook bonusdoelstellingen die meer punten opleveren. Het behalen van de bonusdoelen is essentieel om 3 sterren te behalen. Ga de uitdagingen aan met zoveel mogelijk upgrades. Elke uitdaging levert 2000 punten op voor het behalen ervan, waardoor je meer upgrades kunt kopen. Als een uitdaging je problemen bezorgt, doe dan eerst de gemakkelijkere en kom later terug met meer upgrades.

AREA 1: TURNIPSEED FARM
Armageddon #1: Burning Barns
Verspil geen tijd met het vernietigen van de schuur. Focus alleen op het bonusdoel, de politieauto’s die op de radar geel gemarkeerd zijn. Trek ze naar je toe met R1 en druk herhaaldelijk op je driehoekje om ze te absorberen (de auto mag niet vernietigd worden). Dit verbruikt de auto en levert enorme bonuspunten op. Het is veel sneller dan de schuren vernietigen. Vlieg gewoon rond en zuig deze politieauto’s aan die in geel op de radar zijn aangegeven.

Abduction #1: Cornered Beef
Hier moet je koeien in een blauwe ontvoeringsbalk gooien. Je krijgt bonuspunten als de koe leeft. Negeer alle boeren (als ze per ongeluk een koe neerschieten, maakt het niet uit, er zijn meer koeien dan je nodig hebt). Ren gewoon snel te voet achter de blauwe balk aan en gooi onderweg alle koeien erin. Dit kan 2 of meer pogingen kosten om een ​​beter idee te krijgen waar alle koeien zijn. Ze zijn allemaal heel dicht bij waar de ontvoeringsstraal zich bevindt, op zijn directe pad. Blijf gewoon heel dicht bij de balk terwijl je de koeien grijpt en ze snel in de balk gooit. De laatste paar koeien zijn iets uit de weg in een omheind gebied aan de rechterkant als de timer naar 20 seconden gaat.

Race #1: Rural Race
Races zijn in principe allemaal hetzelfde. Je moet een drone volgen en al zijn pakketten snel verzamelen. Koop de Dash-upgrade van Crypto in de onderste rij genaamd “ZeroFriction”. Hiermee kun je rondschaatsen door je rondje ingedrukt te houden. Dit is sneller dan lopen. Als de drone gaat vliegen, moet je door de lucht een boost geven met de (Kruisje) jetpack.

Rampage #1: Farmland Fiasco
Grijp de boeren (rode stippen op de kaart) door R1 vast te houden en gooi ze door R1 los te laten. Je kan ze allemaal in het meer gooien voor meer bonuspunten. Op deze manier telt elke gedode boer dubbel. Blijf dan gewoon in de buurt van waar je begint bij het meer. Beweeg snel over de boeren, houd R1 vast, draai naar de vijver en laat R1 weer los, herhaal dit zo vaak je wilt.
Wij hebben gewoon de boeren in de ronte gegooid, ook deze manier werkt prima!

AREA 2: ROCKWELL
Armageddon #2: Rockwell Reclamation
Net als in de eerste Armageddon Challenge moet je je concentreren op het optionele doel: de politieauto’s absorberen. Dit levert meer punten op dan het vernietigen van structuren. Vernietig onderweg wat je kunt, maar pas op dat je de politiewagens niet vernielt (zuig ze op met: R1: en druk herhaaldelijk op: driehoek: om ze op te nemen).

Abduction #2: Rockwell Requisition
De sleutel tot het winnen van deze uitdaging is om alle mensen te doden voordat ze in de blauwe ontvoeringsstraal worden gegooid. Een volledig geüpgradede Zap-o-Matic is hier geweldig, zodat de vonken tussen 3 mensen springen en meer schade aanrichten. Als de mensen dood zijn, raap ze dan onmiddellijk op en gooi ze in de balk (laat hun lichamen niet rondhangen, want ze zouden kunnen verdwijnen of moeilijk terug te vinden zijn als je ze laat rondslingeren). Blijf altijd dicht bij de ontvoeringsstraal, ga er niet te ver vanaf. Door overleden mensen in de balk te gooien, krijg je elke keer 2 bonuspunten, de extra tijd die nodig is om de mensen te doden zeker waard!

Race #2: Rockwell Rush
Zie instructies van de eerste race.

Rampage #2: Rockwell BBQ
In deze uitdaging moet je koeien doden. De beste manier om 3 sterren te krijgen, is met een volledig geüpgradede Zap-o-Matic. Door ze te doden met elektriciteit (= Zap-o-Matic), krijg je dubbele punten. Wanneer je dit wapen volledig hebt geüpgraded, valt het 3 koeien tegelijkertijd aan (wanneer ze dicht bij elkaar zijn) en richt het enorm meer schade aan. Je kunt de menselijke vijanden negeren, ze zouden je te veel schade moeten toebrengen (verbeterde schilden helpen om langer in leven te blijven).

Area 3: SANTA MODESTA
Armageddon #3: So Long, Santa!
Hetzelfde als de andere Armageddons, richt je alleen op het absorberen van de gemarkeerde auto’s (gele markeringen op de kaart). Die geven veel meer punten dan het vernietigen van gebouwen. Voel je vrij om onderweg de luchtverdedigingssystemen te vernietigen.

Abduction #3: Santa Supply
Een volledige upgrade van Crypto’s PK (Psychokinesis) is hier erg handig. Hiermee kunt u auto’s heffen met R1. Ze geven 3 punten in plaats van 1. Je kunt het doen zonder deze volledig opgewaardeerde vaardigheid, maar als je het hebt, concentreer je dan alleen op het ontvoeren van auto’s tot je bij het strand bent. Als je het niet hebt, pak dan al het speelgoed in de tuinen waar de straal doorheen gaat. Zodra je het strand bereikt, richt je je alleen op het gooien van het strandmeubilair in de balk (ongeacht of je PK al dan niet volledig hebt opgewaardeerd). Er zijn veel dingen dicht bij elkaar op het strand. Negeer de politie, ze zullen je toch niet veel schade berokkenen.

Race #3: Santa Prix
Zie instructies van 1e race.

Rampage #3: Modesta Massacre
Het gebruik van het Ion Detonator-wapen, bij voorkeur met 2 munitie-upgrades (onderste upgradetak), is hier ideaal. Zijn aanvallen tellen als explosiedoden, wat dubbel zoveel punten oplevert in deze uitdaging! Wacht tot een stel politieagenten bij elkaar komen en schiet ze dan neer met de ionenontsteker. Het zal ze allemaal onmiddellijk doden en je krijgt dubbele punten voor elk van hen. Nadat je de 2 munitie-upgrades voor Ion Detonator hebt gekocht, begin je met 15 in plaats van 5 munitie voor dit wapen. Als je geen munitie meer hebt, dood je de andere politieagenten met Disintegrator Ray of Zap-o-Matic (wat hen het snelst doodt). Je kunt ook explosieve vaten in grotere groepen gooien.

AREA 4: AREA 42
Armageddon #4: Desert Devastation
Zoals bij alle Armageddons, is het belangrijk om je te concentreren op het absorberen van de voertuigen. Je wilt echter eerst alle luchtverdediging vernietigen, anders zullen ze raketten op je schieten die ook de voertuigen vernietigen die je hebt opgetrokken. Er zijn slechts 2 raketafweersystemen. De eerste is rechtdoor vanaf het punt waar je begint (bij een straat die het militaire kamp met het onderzoekscentrum verbindt). De tweede bevindt zich links bovenaan waar je bent begonnen, in het onderzoekscomplex. Nadat je deze hebt vernietigd, zuig je alle voertuigen op en gebruik je de geüpgradede Sonic Boom & Quantum Deconstructor om structuren te vernietigen op weg naar nieuwe voertuigspawns.

Abduction #4: Abduction 42
Hier moet je militaire objecten ontvoeren – dit omvat soldaten, explosieve vaten, munitiekisten, andere militaire objecten, kisten, voertuigen enz. Een van de sleutels om hier te slagen is ook om de soldaten te ontvoeren. Blijf altijd dicht bij de straal. Als je PK (Psychokinesis) volledig hebt geüpgraded, kun je vijandelijke voertuigen, vliegtuigen en tanks optillen (die dubbele punten opleveren). Hoewel het niet absoluut verplicht is, helpt het om onderweg wat extra punten te scoren die uiteindelijk een verschil kunnen maken.

Race # 4: Desert Dash
Zie instructies van 1e race.

Rampage #4: Military Mayhem
Voor deze is het sterk aanbevolen om een ​​volledig geüpgradede Ion Detonator & Disintegrator Ray & Zap-o-Matic te hebben (volledig geüpgradede schilden zijn ook goed). Je doel is om de vijandelijke tanks te vernietigen die in geel zijn gemarkeerd, en je krijgt DUBBELE PUNTEN als je ze met een explosie vernietigt. Welk wapen maakt explosies ?: The Ion Detonator! Een enkele explosie is echter niet genoeg om een ​​tank op te blazen. U moet het eerst verzwakken. Gebruik de volledig geüpgradede Zap-o-Matic om 1 seconde schade aan te richten, schakel dan over naar de ionenontsteker en laat één schot ontploffen om de tank op te blazen. Herhaal dit totdat je geen ionenontsteker meer hebt (het is belangrijk om het volledig te upgraden om te beginnen met 15 munitie en een grotere ontploffingsradius te hebben). Als je geen munitie meer hebt, gebruik je de volledig verbeterde Dinsintegrator Ray, deze vernietigt tanks supersnel. Gebruik de Zap-o-Matic als laatste redmiddel als je geen Disintegrator Ray meer hebt. De tijd is erg krap bij deze uitdaging en het zal bijna onmogelijk zijn om de vereiste 40 punten te halen. Een van de moeilijkere uitdagingen.

AREA 5: UNION TOWN
Armageddon #5: Union Tower Termination
Net als bij de laatste Armageddon, begin je met het uitschakelen van de raketafweersystemen (omdat ze de auto’s zouden laten ontploffen als je ze naar binnen zuigt). Focus dan op (R1) alle geel gemarkeerde auto’s opzuigen en herhaaldelijk op: driehoek: absorberen. Gebruik de volledig geüpgradede Sonic Boom & Quantum Deconstructor om gebouwen op weg naar voertuigen te vernietigen.

Abduction #5: Union Haul
Hierbij hoef je alleen maar menselijke arbeiders te ontvoeren. Ze hebben andere outfits dan andere mensen (alleen arbeiders tellen, andere mensen niet). Volg de ontvoeringsbundel op de voet. Alle arbeiders bevinden zich op het directe pad van de straal. Je moet ze vrijwel allemaal pakken en ze in de balk gooien terwijl ze leven voor dubbele punten (gooi geen lijken erin, die leveren maar 1 punt op). Een kleine truc: na de allereerste groep arbeiders zal er een lege straat zijn die de straal ongeveer 10 seconden volgt. Er zijn geen arbeiders in die straat, maar je kunt links achter het omheinde gebied springen waar een luchtverdedigingssysteem is om 2 arbeiders te grijpen. Deze kunnen uiteindelijk een verschil maken, aangezien er niet veel ruimte is voor fouten in deze uitdaging.

Race #5: Union Town Trip
Zie instructies voor 1e race.

Rampage #5: Union Town Turmoil
Hier moet je arbeiders doden (andere mensen tellen niet mee). Hoewel ze niet op de kaart zijn aangegeven, is eigenlijk iedereen in de stad een arbeider (ze zijn uniek gekleed). Je krijgt DUBBELE PUNTEN voor explosieve kills (= Ion Detonator) & PK (Psychokinesis) kills. Gebruik voor grote groepen de Ion Detonator. Schaat dan door de stad met de volledig geüpgradede Dash-vaardigheid (vasthouden rondje om te skaten als je eenmaal de upgrade hebt) en grijp enkele arbeiders met R1 om ze te gooien. WAARSCHUWING: verlaat de missiezone niet. Je ziet een rode markering in het midden van het scherm als je dicht bij de rand komt. Helaas is het missiegebied niet afgesloten en is het gemakkelijk om per ongeluk buiten de grenzen te komen. Als je het gebied verlaat, mislukt de uitdaging automatisch (zelfs als je al 3 sterren hebt). Als je 3 sterren hebt, blijf dan waar je bent en laat de tijd opraken.

Area 6: CAPITOL CITY
Armageddon #6: Capitol Collapse
Concentreer u zoals altijd op het absorberen van de auto. Vernietig alle raketafweersystemen zodat ze de auto’s niet per ongeluk laten ontploffen. Voel je vrij om de volledig geüpgradede Sonic Boom & Quantum Deconstructor te gebruiken om gebouwen te vernietigen op weg naar voertuigen.

Abduction #6: Capitol Confidential
De sleutel tot het winnen van deze uitdaging is om alle agenten te doden voordat ze in de ontvoeringsstraal worden gegooid. Vlieg altijd in de lucht, op deze manier raken de agenten je niet. Gebruik een VOLLEDIG BIJGEWERKTE Zap-o-Matic (elektrisch wapen) om ze snel te doden. Laat de lijken niet rondslingeren, gooi ze onmiddellijk in de balk (anders kunnen ze verdwijnen of weggeslingerd worden door explosies). Als je overrompeld wordt, is het oké om een ​​paar agenten in te zetten zonder ze te doden, maar als vuistregel moet je er een doden en hem er onmiddellijk in gooien, en herhaal.

Race #6: Capitol Chase
Zie instructies van 1e race.

Rampage #6: Capitol Carnage
Tijdens deze laatste uitdaging moet je agenten doden. Het gebruik van de anale sonde om te doden levert dubbele punten op. Je mag alleen de VOLLEDIG BIJGEWERKTE Anale Probe gebruiken en niets anders tegen de vijanden. Maar als de uitdagingen beginnen, vernietig dan snel de luchtafweergeschut aan de linkerkant met de ionenontsteker. Laten we het nu hebben over de anale sonde. De belangrijkste dingen hier is dat het volledig upgraden de tijd om te doden versnelt, je 2 sondes tegelijkertijd laat gebruiken en ervoor zorgt dat succesvolle sondes naar een andere vijand springen. Alle upgrades zijn hier verplicht. Wat je moet doen, is rechtsonder in het scherm kijken waar de munitie van de anale sonde wordt weergegeven. Je hebt in totaal 2 (de munitie wordt automatisch opgeladen). Tik op R2 eenmaal om het met een vijand te verbinden, richt dan op een andere vijand en druk nogmaals op R2 eenmaal. Druk NIET herhaaldelijk op R2 op dezelfde vijand verbruikt elke tik één munitie (het duurt een paar seconden om op te laden). Als je er meerdere keren op tikt, gaat het niet sneller, dus druk maar één keer per vijand. Zodra 1 munitie is opgeladen (zie rechtsonder), wil je onmiddellijk op een nieuwe sonde schieten. De timing is hier erg belangrijk. Blijf vijanden zo onderzoeken. Mutanten kunnen ook worden onderzocht. Militairen geven geen punten voor de uitdaging, dus probeer ze te negeren. Je moet altijd zijwaarts boven de vijanden vliegen. Op deze manier zullen ze je niet zo vaak slaan. Wanneer agenten je raken, kan het je wapens een paar seconden vergrendelen, wat je tijd kost. Dit is een van de moeilijkste uitdagingen in het spel omdat er zoveel tegelijk gebeurt. Samengevat: blijf zijwaarts vliegen om niet geraakt te worden, zorg dat er altijd twee sondes tegelijk actief zijn (schiet de volgende zodra deze rechtsonder 1 munitie toont). Binnen een paar pogingen zou u dit voor elkaar moeten krijgen.

Destroy All Humans Wiki Guide

Vorig artikelDestroy All Humans: Optionele Doelstellingen
Volgend artikelDestroy All Humans Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here