Destroy All Humans 2 Reprobed – Alle Side Missies (Odd Jobs) Guide

Destroy All Humans 2 Reprobed (Remake) heeft 71 optionele missiedoelen in 28 hoofdmissies. Als je alle optionele doelen voltooit, ontgrendel je de trofee The Optional Mandate. Het spel is verdeeld in 5 kaarten, elk met een paar hoofdmissies. Deze gids laat zien hoe je alle optionele missiedoelen kunt voltooien.

Geen van de optionele doelstellingen kan worden gemist. Je kunt missies op elk moment opnieuw spelen door naar en Saucer Landing Site te gaan, die op de kaart wordt gemarkeerd door een schotelpictogram, en het Holopoxdeck ervan te selecteren. Hiermee kun je alles opnieuw spelen en kun je zelfs modifiers (cheats) toevoegen. Het gebruik van deze modifiers is toegestaan ​​en maakt niets ongeldig. Voor sommige doelen is het eigenlijk gemakkelijker om de missie later opnieuw te spelen met een modifier, zoals oneindige munitie en onoverwinnelijkheid. Dit maakt anders lastige doelen ongelooflijk eenvoudig. Side missies zijn niet nodig voor de trofee.

Kaart #1 – Bay City

Missie 1: Furon Loathing in Bay City

 1. Gebruik PK om KGB agenten te doden – richt op KGB-agenten (mannen in zwarte pakken), houd ze vast met en laat ze los om ze te gooien met behulp van de PK (psychokinese) vaardigheid. Je kunt ze in elkaar gooien of hoog in de lucht gooien zodat ze dood gaan door de valschade.
 2. Gebruik de Disclocator om KGB-auto’s te vernietigen. Richt na het ontgrendelen van de Disc Locator op KGB-auto’s en houd hem vast met  om hem op te laden, laat hem dan los als hij volledig is opgeladen om de auto’s te vernietigen.

Missie 2: Where Have All the Children Gone?

 1. Gebruik Free Love om een ​​Party te starten – Aan het begin van de 2e missie krijg je automatisch de Free Love-vaardigheid. Druk op om het te gebruiken om sommige mensen te laten dansen.
 2. Dood KGB-agenten met hun eigen granaten – Nadat je naar de KGB-schuilplaats bent gegaan, word je door hen aangevallen. Dood ze niet meteen, wacht tot ze granaten gooien en gooi ze terug door vast te houden en los te laten.

Missie 3: They Shoot Hippies, Don’t They?

 1. Verzamel reparatiepods als een soldaat – nadat je de landingsplaats voor de vliegende schotel hebt geactiveerd, ga je naar de geel gemarkeerde reparatiepod-sites en je zult soldaten in groene kleding vinden (niet de politie in blauwe kleding). Er zijn soldaten bij elke reparatiecapsule. Gebruik Free Love-vaardigheid ( ) op een soldaat en druk dan herhaaldelijk op :driehoek:om hem te lijven. Als de soldaat nu de Repair Pod verzamelt. U hoeft dit maar één keer te doen.
 2. Vernietig Revelade-afzettingen – Nadat je het schild van de vliegende schotel hebt opgeladen, schiet je op de paarse watertorens in de stad. Ze worden gemarkeerd door witte pictogrammen op de kaart. Je kunt ze vasthouden met om ze neer te schieten totdat ze ontploffen.

Missie 4: The Alien Who Probed Me

 1. Gebruik explosieven om de vrachtwagens te vernietigen – Er zijn rode explosieve vaten in de buurt van de vrachtwagens (hoofddoel) die je moet vernietigen. Gebruik PK door vast te houden en los te laten om de rode vaten naar de vrachtwagens te gooien.
 2. Dood soldaten met hun eigen raketten – Wanneer je over de grote brug gaat om de vrachtwagens te vernietigen, zullen er soldaten raketten op je schieten. Wanneer de raket naar je toe vliegt, houd je hem vast met en laat je hem los om hem terug te gooien van de raketwerper soldaten. Moet twee keer gebeuren.
 3. Ontwijk Bongwater’s Shot – Als je de baas tegenkomt, dood hem dan niet meteen. Hij zal een gele marker boven zijn hoofd hebben. Wanneer hij zijn lasergeweer op je schiet, druk je op om zijwaarts te ontwijken. Als je faalt, kun je blijven proberen totdat het optionele doel is afgevinkt.

Missie 5: Who is Arkvoodle?

 1. Gebruik PK Slam om agenten te doden – Druk op om een ​​agent in de lucht te houden > druk vervolgens op Playstation L3 Button+ terwijl je ze vasthoudt (de PK-bubbel wordt wit) > druk op of om ze te slaan. Herhaal dit 3 keer.

Missie 6: The Guns of Alcatraz

 1. Raak het water niet aan – Stap op het schip in het noorden. Vanaf de voorkant van het schip kun je met de jetpack naar het eiland vliegen zonder water aan te raken (houd ingedrukt ).
 2. Dood de vluchtende agent met een explosief – De vluchtende agent heeft een gele marker boven zijn hoofd. Er zijn rode explosieve vaten langs het pad waar hij rent. Pak er een op met en gooi deze naar de vluchtende agent.
 3. Gebruik de Repuls-O-Tron om raketten af ​​te weren. Wanneer een raket in de buurt van je schotel is, druk je op om hem te vernietigen voordat hij je raakt.

Kaart #2 – Albion

Missie 7: No Pox, please – We’re British!

 1. Gebruik chemische vaten om KGB-agenten te doden – Wanneer je op een bouwplaats komt met KGB-agenten, zal er een chemisch vat voor een tunnelingang zijn. Het heeft ook een witte markering op de minimap. Gebruik om het te grijpen en te gooien. Het gifgas moet 3 KGB-agenten (mannen in zwarte pakken) doden. Als je faalt, kun je het controlepunt opnieuw starten om voor het chemische vat op de bouwplaats te respawnen. Als alternatief kun je nog steeds chemische vaten in de tunnel vinden, nadat je het toetsenbord hebt gebruikt om de tunneldeur te openen (deze tellen nog steeds mee voor het doel).
 2. Critical Hit Oranchov met Anal Probe – Selecteer het Anal Probe-wapen van je wapenwiel, houd vast en laat los wanneer het doelwit van kleur verandert (de lijn die op de baas gericht is, wordt groen wanneer je de knop moet loslaten). Loslaten wanneer de vijand groen wordt, doet de “kritieke hit”.
 3. Gebruik de anale sonde om KGB-agenten te doden – Nadat je de baas hebt verslagen, gebruik je de anale sonde op normale KGB-agenten (mannen in zwarte pakken) om ze te doden. Doe dit 3 keer.

Missie 8: La Femme Natalya

 1. Laat je niet rapporteren – Voltooi de eerste 2 hoofddoelen in stealth. Je wilt op een persoon tikken om een ​​bodysnatch te doen zonder gezien te worden. Dit kan gedaan worden op de eerste paar mensen die met hun rug naar je toe staan. Dan ben je als persoon vermomd en kun je onopgemerkt rondlopen. Druk op de twee VIP’s zodat ze je volgen en loop naar het gouden winningsgebied. Als ze je niet meer volgen, druk je nogmaals op ze en wacht je bij het extractiegebied. Ga dan terug naar de tuin en houd vast om de poppen te laten ontploffen, terwijl je nog steeds vermomd bent als een mens.
 2. Gebruik de anale sonde om mutanten te reinigen. Schiet 1 anale sonde op 1 mutant (de monsters die groene gifballen naar je kotsen).
 3. Dood alle mutanten – Als je de sporen moet vernietigen, kijk dan op de minimap voor witte pictogrammen die de locaties van mutanten aangeven. Dood ze allemaal (het gebruik van anale sonde is toegestaan). Meer spawn na elke vernietigde Spore. Als je Anal Probe gebruikt om ze te reinigen, moet je de “vliegende schedels” vernietigen die spawnen nadat ze het monsterlichaam hebben verlaten.

Missie 9: From Russia With Guns

 1. Dood KGB-agenten – Dood aan het begin van de missie alle KGB-agenten terwijl je Natalya begeleidt, dit zou natuurlijk moeten gebeuren
 2. Dood M16-agenten – Dood de M16-agenten terwijl je Natalya begeleidt, dit zou natuurlijk moeten gebeuren. Zorg ervoor dat je dit afmaakt voordat je interactie hebt met de landingsplaats van de schotel.
 3. Gebruik Anti-Grav om vernietiging te veroorzaken – Selecteer in de vliegende schotel het Anti-Grav-veld van het wapenwiel. Schiet hiermee met om militaire voertuigen te vernietigen die zijn gemarkeerd met witte pictogrammen, zoals vrachtwagens en tanks. Het telt niet bij het vernietigen van iets dat niet het witte pictogram heeft (niet-militaire voertuigen, gebouwen, mensen, andere militaire installaties die geen wit pictogram hebben). Er zijn tal van militaire voertuigen met witte iconen langs het pad waar je Natalya moet begeleiden.

Missie 10: The Majestic File

 1. Dood mensen die getroffen zijn door Mindflash – Druk op om Mindflash te gebruiken en gebruik vervolgens PK met om mensen te doden. Je moet 3 mensen doden terwijl ze onder invloed zijn van Mindflash. Het effect houdt een paar seconden aan en het duurt een paar seconden om weer op te laden.
 2. Ontwijk Pansoby’s Shot – Druk op + of om de schoten van de baas te ontwijken.

Missie 11: On Natalya’s Secret Service

 1. Breek de beveiligingscamera’s met Overload – Je eerste doel is om enkele beveiligingscamera’s te vernietigen (geel gemarkeerd). Houd ze vast om ze op te blazen met Overload, herhaal dit 3 keer.
 2. Vernietig de Revelade-deposito’s – De deposito’s worden gemarkeerd door witte pictogrammen op de kaart, in de vijandelijke compound. Ze zien eruit als paarse watertorens. Vernietig ze allemaal.
 3. Meteor Strike meerdere KGB-agenten tegelijk – Selecteer de Meteor Strike van het wapenwiel, richt de laser met bijna 3 KGB-agenten die dicht bij elkaar staan ​​en laat de knop los. Je moet 3 agenten in één aanval doden. Het richt brede AOE-schade aan, waardoor het gemakkelijker wordt om veel van hen dicht bij elkaar te raken. De KGB-agenten worden gemarkeerd door witte stippen op de kaart. Als je alle agenten al hebt gedood, start je het controlepunt opnieuw en zullen er meer dicht bij elkaar spawnen bij de ingang van de compound.

Kaart #3 – Takoshima

Missie 12: Tokoshima Story

 1. Voer een zuivere ruk uit op een KGB-agent – Je moet herhaaldelijk op drukken om een ​​KGB-agent, de jongens in zwarte pakken (niet de politie in blauwe uniformen), te roven. KGB-agenten rijden rond in zwarte auto’s. Laat een van hen je zien, wacht tot ze uit de auto stappen, druk op ze totdat de uitdaging is voltooid. Je kunt het ook doen bij het volgende hoofddoel genaamd “Wacht tot de KGB-koerier arriveert”, er zullen veel KGB-agenten in het gebied zijn met dat hoofddoel.
 2. Raak Gongs met KGB-agenten – Gebruik PK om de KGB-vijanden in de gongs te gooien, gemarkeerd door witte stippen op de minimap. Doe dit met 5 verschillende gongs.

Missie 13: Revenge of the Ninja

 1. Luister naar de radio als de juiste mens – Tijdens het eerste doel moet je naar 3 radio’s luisteren (gele doelstellingen), maar je moet dit doen met de juiste mensen. De mensen die je nodig hebt, zijn gemarkeerd met witte stippen op de minimap. 1) Man in wit pak luistert naar de hoogste frequentie op de eerste radio, 2) Man met strohoed luistert naar de onderste frequentie op de tweede radio, 3) Militaire man luistert naar de middelste frequentie op de derde radio. Je kunt ze van de straat afpakken terwijl je wordt gespot (tik :driehoek:om te bodysnatchen), en vervolgens de “Free Love”-vaardigheid gebruiken om mensen te laten dansen en naar de radio te rennen. Terwijl iedereen danst kun jij veilig wegkomen.
 2. Verzamel plantenmonsters voor Pox – Tijdens het volgende doel ga je door een parkgebied, controleer de minikaart voor witte stippen die de plantlocaties weergeven. De planten zijn blauw gekleurd, ga er dichtbij staan ​​en ze vliegen je tegemoet.
 3. Dood 4 Ninja’s met 1 Ion Detonator Shot – Direct na het ontgrendelen van de Ion Detonator staan ​​er 4 Ninja’s voor je. Druk op om te schieten en nogmaals op om het projectiel te laten ontploffen. Het moet alle 4 Ninja’s tegelijkertijd doden, in één schot. Als het niet werkt, zullen er nog een paar Ninja spawnen voor een nieuwe kans of je kunt het checkpoint onmiddellijk opnieuw starten om het opnieuw te proberen.

Missie 14: Dr. Go!

 1. Dood een Ninja met een KGB-agent – ​​Gebruik PK om een ​​Ninja naar een KGB-agent te gooien (jongens in zwarte pakken). Je komt veel groepen tegen die beide soorten vijanden bevatten terwijl je Dr. Go begeleidt. Het lichaam dat je gooit, hoeft niet te leven om te tellen.
 2. Dood een KGB-agent met een Ninja – Gebruik PK om een ​​KGB-agent naar een Ninja te gooien. Je komt veel groepen tegen die beide soorten vijanden bevatten terwijl je Dr. Go begeleidt. Het lichaam dat je gooit, hoeft niet te leven om te tellen.
 3. Gebruik Sonic Boom om Mech Soldiers te vernietigen – Selecteer het Sonic Boom-wapen van het itemwiel en schiet het op 5 van de grote mech-vijanden, ze zijn gemarkeerd door witte stippen op de minimap.

Missie 15: Our Man Crypto

 1. Neem geen schade op door een teleportaanval – De Ninja’s zullen vaak “teleporteren” en weer bij je in de buurt verschijnen om toe te slaan. Wanneer dit gaat gebeuren, zie je een mistig “Ninja”-pictogram voor je. Om te voorkomen dat je geraakt wordt, moet je altijd de hele tijd jetpacken en als het Ninja pictogram verschijnt, ontwijk je terwijl je in de lucht bent. Als je op de grond blijft, heb je veel meer kans om geraakt te worden. Maar tijdens het vliegen en ontwijken in de lucht is het aanzienlijk gemakkelijker om deze aanval te ontwijken. Gebruik het Zap-O-Matic wapen, het richt zich automatisch op meerdere vijanden en onderbreekt hun bewegingen. Dit is een van de moeilijkere doelen in het spel en het kan enkele pogingen kosten. Zie de video hierboven voor een visuele demonstratie.
 2. Vind extra geheime documenten – Nadat je met het meisje hebt gepraat terwijl je in een wit ninjakostuum bent, ga je door de tuin en controleer je de witte stippen op de minimap, ze tonen de documentlocaties. Ze bevinden zich allebei onder rotsen, je moet de PK-vaardigheid met gebruiken om de rotsen op te tillen.
 3. Dood Sasha voor Dr. Go – Sasha wordt gemarkeerd als een geel hoofddoel na het vernietigen van het KGB-gebouw. Grijp hem met PK-vaardigheid en ga naar de witte stip op de kaart, de locatie van Dr. Go. Gooi nu Sasha tegen de boom recht voor Dr. Go, dood hem en vink dit doel af. Als Sasha sterft op weg naar Dr. Go, kun je het controlepunt opnieuw starten.

Missie 16: You Only Live 137 Times

 1. Gebruik granaten om vijanden te doden – Nadat je de basis hebt betreden, zullen mensen granaten op je schieten en ook enkele grote mechs die granaten schieten. Raap de granaten op met PK en gooi ze terug naar vijanden om ze te doden. De granaat moet de dodelijke slag zijn. Niet alle vijanden sterven in een enkele granaatinslag, het is het beste om ze eerst te verzwakken. Pas ook op dat Natalya niet te veel vijanden doodt. Je moet in totaal 3 vijanden doden met granaten.
 2. Gebruik de Gastro Gun om vijanden te doden. Nadat je dit wapen hebt ontgrendeld, spawn je het en laat je het 7 vijanden doden. Het is een passieve robot die automatisch op vijanden mikt.
 3. Dood KGB-agenten op weg naar buiten – Wanneer je door de brandende tunnel moet ontsnappen, zullen er enkele KGB-vijanden op de looppaden zijn, zorg ervoor dat je ze doodt voordat je het einde van de tunnel bereikt (hiermee eindigt de missie).

Missie 17: Kojira Kaiju Battle!

Bugwaarschuwing:deze missie kan fout gaan vanaf versie 1.00. Als dat het geval is, komt Kojira vast te zitten op het strand nadat ze op het tweede gebouw heeft gesnoept. Als dat het geval is, maak hem dan NIET hier af, want als je je schotel landt wanneer Holopox je vraagt ​​om hem op het land af te maken terwijl het monster vastzit, zal de missie uitvallen. Als het uit de hand loopt, is de tijdelijk juiste manier om deze missie te voltooien als volgt: vernietig eerst de twee gebouwen op het strand. Nadat je ze hebt vernietigd, komt Kojira vast te zitten, maar je kunt doorgaan naar de volgende gele markeringen totdat je het tweede gebouw binnen het beperkte gebied vernietigt. Hierdoor komt Kojira los. Nu Kojira zich een weg baant van gebouw naar gebouw, is het jouw taak om zowel de gebouwen waar hij op kauwt te vernietigen als hem te verzwakken. Nadat Kojira in de stad is, wanneer Holopox je vraagt ​​om hem van het land af te maken, land de schotel op de dichtstbijzijnde pad en rust de Ion Detonator uit de Weapon Selector. Richt op zijn buik en spam vervolgens alles wat je in je arsenaal hebt om het beest voor eens en voor altijd uit te schakelen. Als je het moeilijk hebt met Kojira tijdens je eerste run, maken de cheats Invincibility en Infinite Ammo dit gevecht een fluitje van een cent. Vooral de Invincibility-cheat is erg handig tijdens de laatste fase van het gevecht, omdat je niet alleen het monster hebt dat je aanvalt, maar ook reguliere vijanden.

 1. Vermijd kritieke overbelasting – Schiet Kojira of de doelgebouwen neer om te voorkomen dat ze oververhit raakt en overbelasting opbouwt. Als je wordt geraakt door overbelasting, wordt het scherm rood en mislukt het doel.
 2. Vermijd kritisch overbelastingsniveau – Hetzelfde optionele doel herhaald tijdens de 2e fase van het gevecht. Schiet Kojira of de doelgebouwen neer om te voorkomen dat ze oververhit raakt en overbelasting opbouwt. Als je wordt geraakt door overbelasting, wordt het scherm rood en mislukt het doel.
 3. Raak Kojira’s buik met Ion Detonator – Land op een landingsplaats om te voet te gaan, selecteer de Ion Detonator van het wapenwiel en raak Kojira ermee.

Kaart #4 – Tunguska

Missie 18: Back in the USSR

 1. Dood mensen met radioactieve mist – Controleer de minikaart voor witte stippen die de locaties van de radioactieve vaten aangeven. Zwaai ze naar mensen die ze gebruiken en wacht tot ze dood gaan door de mist. Het maakt niet uit of je burgers of vijanden doodt, ze tellen allemaal mee. Zorg ervoor dat u dit voltooit vóór het hoofddoel “Vernietig eigendom om KGB-aandacht te trekken”. Het is gemakkelijk om het te missen als je te veel materiële schade aanricht, maar je kunt de missie opnieuw starten als je dat doet.
 2. Gebruik Hersenextractie op Natalya’s aanvallers – Druk op de mensen die zijn gemarkeerd met witte stippen op de minimap, dit zal hun hersens eruit springen. Moet dit doen tot 12 in totaal. Je kunt een bos in de tuin naar het noorden vinden en een bos meer naar het zuiden. Het zijn er meer dan 12.

Missie 19: The Siberian Job

 1. Vernietig transportvoertuigen – Vernietig 4 transportvoertuigen, gemarkeerd door witte stippen op de minimap. In eerste instantie zullen er slechts 2 voertuigen zijn. Een in het midden van het ijs, een aan de westkant van het ijs. Deze 2 voertuigen respawnen na het terugbrengen van een of twee brandstofstaven naar Sergej.
 2. Vernietig een tank met een tank – Houd tijdens het vliegen met de schotel + ingedrukt om een ​​tank op te pakken die is gemarkeerd met een witte stip op de minimap. Beweeg hem over een andere tank en laat hem los om hem op de andere tank te laten vallen. Dit zal beide tanks vernietigen.

Missie 20: A Deadly Reaction

 1. Dood mensen met radioactiviteit – Wanneer je de tweede bunker bereikt, gooi je herhaaldelijk de brandstofstaaf naar de mensen in de bunker om het vereiste aantal kills te maken.
 2. Dood de menselijke aanvallers – Nadat je de derde brandstofstaaf hebt geplaatst, dood je de binnenkomende witte doelen. Je hebt niet veel tijd, dus probeer snel te zijn.
 3. Zap-O-Matic the Blisk’s Shields – Wanneer je de buitenaardse basis bereikt, zie je drie groene monsters je achtervolgen. Rust voor dit optionele doel je Zap-O-Matic uit en wijs naar de grotere. Blijf doorgaan totdat zijn schild naar beneden gaat.

Missie 21: The Comrade Who Came In From the Cold!

 1. Gebruik Gastro Gun om aanvallers te doden – Zet Gastro in vanaf het wapenwiel en laat het het werk voor je doen.
 2. Gebruik chemicaliën om mensen te doden – Als je het artefact vindt, bereik je een fabriek met veel radioactieve vaten. Gooi ze met PK om mensen te doden.

Missie 22: A Hard Day’s Fight

 1. Gebruik de Zap-O om het schild te vernietigen – Gebruik, net als in Mission 20, de Zap-O-Matic om het schild van de Blisk te vernietigen.
 2. Kill Mutants – Dood de witte doelen voordat je de schilden vernietigt en de kristallen in de sockets plaatst.
 3. Gebruik QD op Blisk-torens – Voor dit specifieke optionele doel wordt het aangemoedigd om de missie opnieuw te spelen met de cheats Invincibility en Infinite Ammo ingeschakeld. Dit heeft een aantal redenen: 1) de Quantum Destructor is een erg duur type munitie en kan alleen worden gelanceerd als je minimaal 100 munitie hebt en 2) meer munitie in de lucht verzamelen kost veel tijd en dit moet worden gedaan terwijl het spervuur ​​​​van lasers en projectielen op je afkomt. Het spreekt voor zich dat het inschakelen van de bovengenoemde cheats dit optionele doel een stuk sneller en gemakkelijker maakt.

Missie 23: The Good, the Bad, and the Furon

 1. Praat met Dr. Orlov – Op weg om Natalya te redden, stop bij de KGB-basis en praat met Dr. Orlov (witte stift).
 2. Vernietig mensen – Terwijl je de tweede farter kwijtraakt, dood je de mensen (witte markeringen). Misschien wil je er snel werk van maken door een Meteor Strike te gebruiken.

Kaart #5 – Solaris

Missie 24: 1969: A Space Odyssey

 1. Vernietig de maanrovers in de mijn – Ga de mijn binnen volgens het hoofddoel en je zou witte markeringen op de minimap moeten zien. Dit zijn de maanrovers. Vernietig ze om dit optionele doel te voltooien.
 2. Vernietig de geschutskoepels – Verlaat de mijn. Nu moet je door dit gebied schaatsen om 5 geschutskoepels te vinden. Ze zijn allemaal gemarkeerd met witte diamanten op de minimap.

Missie 25: Russian Roulette

 1. Laat je niet detecteren – Voor dit doel moet je mensen Cortex Scannen om de spraaklocatie te vinden terwijl je verborgen blijft. De beste manier om dit te doen is door een kosmonaut te bodysnappen, de gebieden met de gele markeringen te infiltreren en vervolgens een Cortex-scan uit te voeren. Dit is de juiste antwoordvolgorde voor de toespraak van Leonid als je die nodig hebt: Spreek een toespraak > Geef een eerlijk antwoord > Beschuldig de Blisk > Verschuif hun woede naar Milenkov > Reageer naar waarheid > Bedenk snel iets > Verzin snel een reden > Denk verder je tenen > Zeg het eerste wat in je opkomt > Viva la Revolucion!
 2. Dood een mens met Leonid’s lichaam. Het wordt sterk aangemoedigd om de missie opnieuw te spelen met de cheats Invincibility en Infinite Ammo ingeschakeld voor dit optionele doel. De reden hiervoor is dat je het doelwit bent van een constant spervuur ​​​​van Blisk-lasers en projectielen en ze zullen heel snel werk van je maken terwijl je dit zeer vervelende optionele doel probeert te voltooien. Na het filmpje zal het lijk van Lenoid achter je op de grond liggen en gemarkeerd worden door een witte diamant. Gebruik je PK-krachten om hem naar 2 mensen te gooien en ze te doden. Als je ooit Leonid’s lichaam kwijtraakt, vergeet dan niet te zoeken naar de witte markering op de minimap. Er moet ook worden opgemerkt dat het lichaam van Leonid mogelijk uit de kaart komt en volledig van de kaart verdwijnt. Laad het controlepunt opnieuw als dit gebeurt.
 3. Dood een Blisk met het lichaam van Leonid – Het wordt sterk aangemoedigd om de missie opnieuw te spelen met de cheats Invincibility en Infinite Ammo ingeschakeld voor dit optionele doel. De reden hiervoor is dat je het doelwit bent van een constant spervuur ​​​​van Blisk-lasers en projectielen en ze zullen heel snel werk van je maken terwijl je dit zeer vervelende optionele doel probeert te voltooien. Na het filmpje zal het lijk van Lenoid achter je op de grond liggen en gemarkeerd worden door een witte diamant. Verzwak eerst een Blisk met een ander munitietype totdat hij op het punt staat te sterven. Grijp dan Leonid’s lichaam en gebruik herhaaldelijk je PK-krachten om hem naar de Blisk te gooien. Herhaal dit voor nog een Blisk. Als je ooit Leonid’s lichaam kwijtraakt, vergeet dan niet te zoeken naar de witte markering op de minimap. Er moet ook worden opgemerkt dat het lichaam van Leonid mogelijk uit de kaart komt en volledig van de kaart verdwijnt.

Missie 26: Space: 1969

 1. Gebruik Ion Detonator om Power Suits te doden. Skate een beetje rond het gebied en je zult witte diamanten markeringen zien. Dit zijn de Power Suits, gigantische moordmachines voor robots. Gebruik Ion Detonator om ze op te blazen. Mogelijk moet je  sommige items transmogrificeren voor meer munitie.
 2. Vernietig meerdere zonnepanelen tegelijk – Baan je een weg naar de gele markeringen. Open vervolgens je kaart en plaats jezelf in het midden van de drie zonnepanelen. Plaats hier een Ion Detonator, ga achteruit en druk om ze allemaal tegelijk op te blazen.
 3. Gebruik alleen de hoofdconsole. Dood eerst iedereen in de kamer. Als je zelfs maar één rood doelwit in leven laat, zal hij je doden terwijl je op de hoofdconsole bent. Benader dan de hoofdconsole in het midden van de kamer zoals aangegeven door een witte diamantmarkering en draai de torentjes zodat de lasers elkaar in het midden van de kamer ontmoeten.

Missie 27: Destination Moon

 1. Gebruik de Dislocator om aanvallers te doden – Rust je Dislocator uit van de Weapon Selector en dood de inkomende witte diamanten aanvallers ermee. Terwijl je dit doet, vergeet dan niet de wetenschappers te doden die proberen de consoles te reactiveren. Houd er rekening mee dat je deze optionele doelstelling moet voltooien voordat de tijd om is.
 2. Gebruik Anti-Grav om de Power Suits te doden. Schakel over naar het Anti-Grav-wapen en druk op . Gebruik nu om het Anti-Grav-wapen te lanceren wanneer je verticaal uitgelijnd bent met de Power Suits. Herhaal dit zo vaak als nodig is om dit optionele doel te voltooien.

Missie 28: Dark Side of the Moon

 1. Gooi kosmonauten in het zuur – Terwijl je Natalya naar de Blisk-basis begeleidt, word je overvallen door Blisk Mutants. Gebruik eerst je anale sonde om ze in mensen te veranderen en gebruik vervolgens je PK-krachten om ze voor dit optionele doel in het groene zuur te werpen.
 2. Blaas kosmonauten op met Blisk-granaten – Nadat Natalya de eerste Blisk-barrière heeft gedeactiveerd, gebruik je de explosieve munitie die op de grond is gevonden (witte markering) om de kosmonauten op je pad op te blazen. Gebruik Anal Probe op de Blisk zelf om kosmonauten te onthullen.
 3. Voorkom dat Milenkov volledig regenereert – Milenkovs pantser herstelt zijn gezondheid en dit is wat we willen vermijden. Ontlaad gewoon alles wat je over hem hebt: Gastro, Ion Detonator, Meteor Strike en Disintegrator Ray en Milenkov zullen in een oogwenk worden neergehaald. Waarschuwing: vanaf versie 1.00 kan de eindbaas opnieuw vechten Milenkov kan bugs veroorzaken waardoor hij helemaal geen schade oploopt. Als dit gebeurt, moet je helaas de hele missie opnieuw starten.

Dit zijn alle optionele doelen in Destroy All Humans 2 Reprobed.

Destroy All Humans 2 Reprobed Wiki Guide

Vorig artikelDestroy All Humans 2 Reprobed – Bay City Verzamel Objecten
Volgend artikelDestroy All Humans 2 Reprobed – Albion Verzamel Objecten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here