Demon’s Souls Remake PS5: Trofee Guide & Roadmap

 • Geschatte moeilijkheidsgraad van de trofee: 5/10 als je eerder Demon’s Souls hebt gespeeld op je PS3. Als het je eerste Soulsborne-spel is, zal het een stuk moeilijker aanvoelen rond de moeilijkheidsgraad 7/10.
 • Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 25-30 uur als je het origineel speelde, ongeveer 50 uur + als je dat niet deed.
 • Offline trofeeën: 34 (5X Goud, 7X Zilver, 22X Brons)
 • Online trofeeën: 3 (1X Platina, 2X Zilver)
 • Aantal te missen trofeeën: Alle trofeeën zijn te missen, behalve automatische verhaaltrofeeën en online trofeeën, maar je hebt meerdere Playthroughs (minstens 3) voor je liggen, dus er zijn meer dan genoeg kansen om te krijgen wat je mist.
 • Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Geen moeilijkheidsinstellingen
 • Minimale Playthroughs: 3 zonder Save scumming / 2 met Save scumming – Verzamel alle baaszielen die je nodig hebt meer dan eens, red de kooplieden die nodig zijn en beveilig je savefile. Koop alle benodigde wonderen bij Urbain en ontvang de trofee. Herlaad je save en doe hetzelfde met spreuken.
 • Free-Roam / Level Select na Story ?:  Nee
 • Releasedatum: 12 november 2020

Introductie:

Welkom bij de Demon’s Souls PS5 Remake Trofee Guide & Roadmap! Een remake van de game waarmee het allemaal begon. En met “alles” bedoelen we het Soulslike-subgenre van actie-RPG’s. Als je het origineel hebt gespeeld, weet je al waar je aan begint. Voor mensen die het niet op PS3 hebben gespeeld: als je Dark Souls of Bloodborne hebt gespeeld, krijg je een goed idee van wat je kunt verwachten. Als je nog nooit Souls-spellen hebt gespeeld, verwacht dan een lange leercurve, je eerste Souls-spel is altijd je moeilijkste. Voor nieuwkomers is de Royalty-startklas die zich richt op magie een aanrader.

The big difference to the Dark Souls Games is the fact that the game is divided in 5 Areas instead of one open world. Each Archstone, which are basically doors to the areas, are divided into 3 (or 4 for the Boletarian Palace) subareas with a boss waiting for you at the end of each of them. In usual Souls fashion you can unlock shortcuts throughout each level to make backtracking faster and easier.

De game blijft grotendeels trouw aan het origineel met een paar wijzigingen en toevoegingen hier en daar, dus als het je lukt om het origineel platina te krijgen, zou de remake je helemaal geen problemen moeten bezorgen. De trofeeënlijst, hoewel anders, is nog steeds dicht bij het origineel. De verschillen zijn welkom, aangezien je niet langer wapens hoeft te upgraden met alle verschillende materialen, waardoor de jacht op Shining Lizards is geëlimineerd. In ruil voor de saaie sleur heeft de remake een aantal trofeeën toegevoegd voor specifieke manieren om een ​​baas te verslaan en een paar NPC-gerelateerde trofeeën, die in feite slechts een mijlpaal zijn voor de aan Magie / Wonderen gerelateerde trofeeën.

Algemene starttips – Belangrijk als je nieuw bent in het spel!

Voordat we zelfs maar beginnen, zijn hier een paar HEEL belangrijke dingen die u moet weten:

 1. SPEEL OFFLINE – online spelen kan de voortgang die je boekt in de richting van World Tendency verknoeien (zo was het tenminste in het origineel, neem hier maar beter geen risico)
 2. SPEEL ALTIJD IN ZIELVORM  – Sterven in Zielsvorm heeft geen negatieve invloed op het Tendency-systeem, terwijl sterven in Menselijke Vorm dat wel doet. Nadat je een baas hebt verslagen, verander je automatisch weer mens – ga de Nexus in en zelfmoord daar om weer in Souls Form te zijn voordat je verder gaat, aangezien sterven in de Nexus of sterven in de Soul Form helemaal GEEN invloed heeft op de wereld / personage-tendens
 3. VERBRUIK OF GEEF GEEN BOSS-ZIELEN WILLEKEURIG – De zielen die je van Bosses krijgt, zijn nodig voor Wonderen / Spreuken en Wapenupgrades die nodig zijn voor andere trofeeën, gebruik ze niet zomaar willekeurig
 4. VALL GEEN NPCS AAN – Mogelijk hebt u ze nodig en wilt u niet dat ze agressief naar u worden
 5. KIES “VOORLOPIGE RING” ALS BEGIN BOON – Dit is een nieuwe ring die niet bestond in de PS3-versie. Je hebt alle 30 ringen nodig voor een trofee. Het wordt ten zeerste aanbevolen om het als startgeschenk te kiezen! Als je het niet als startgeschenk hebt uitgekozen, kun je het later nog steeds ontgrendelen. Zie hier de Ringgids.

Algemene starttips – Welke klasse moet ik spelen?

Eerlijk gezegd wordt deze vraag in veel RPG’s veel gesteld, maar het maakt niet uit. De startles is alleen van belang aan het begin van het spel, omdat je je statistieken naar een hoger niveau kunt tillen. Royalty is een goede startklasse voor nieuwe spelers, omdat het vanaf het begin sterke Magic Stats heeft en het bekend is dat magie sterk is in Demon’s Souls. Het gebruik van magie is niet beperkt tot een bepaald aantal zoals in Dark Souls, maar kan eenvoudig worden aangevuld met een item. Als je het spel een tijdje hebt gespeeld, kun je zelf beslissen wat het beste bij je past – magie, zwaarden, geweldige zwaarden – wat je maar wilt. Er is geen ‘one-fits-all’-wapenklasse.

Stap 1: Voltooi alle Archstones met Pure White World Tendency

Zoals hierboven vermeld, speel altijd in Souls Form. Hoewel het een handicap is omdat je minder gezondheid hebt, is het de enige manier waarop je in het spel kunt sterven zonder de Wereldneiging te verpesten. Versla 3 bazen in elke boogsteen zodat de wereld puur wit wordt en zorg voor alle trofee-relevante evenementen, zoals het redden van de kooplieden die nodig zijn voor spreuken en wonderen.

Red Yuria (Witch in the Tower), Sage Freke (A Dash of Sage), Saint Urbain (Umbasa) en koop al het spul dat ze aanbieden (zie hun respectievelijke trofee-info hieronder). Je KUNT NIET alle spullen van ze krijgen tijdens je eerste run, omdat er enkele extra Boss Souls nodig zijn voor verschillende spreuken.

Kies voor de startende gunsten “The Providential Ring”. Op het moment van schrijven is nog niet bekend hoe je dit anders kunt krijgen en je hebt alle ringen nodig voor een trofee (tot nu toe alleen bevestigd als een startvoordeel). De gemakkelijkste startklasse voor nieuwkomers is “Royalty”, degene die begint met de hoogste magische statistieken, maar voor trofeeën maakt het niet uit in welke klasse je speelt. Magie maakt het gemakkelijker om in het eerste gebied aan de slag te gaan.

Ook staan ​​in de trofeeënlijst de bazen niet in de in-game volgorde. Als je vastloopt en moet weten waar je de volgende baas kunt vinden, raadpleeg dan de speciale Demon’s Souls PS5 Remake Boss Guide voor de aanbevolen volgorde.

Stap 2: Ringen / spreuken / wonderen krijgen in NG + en daarbuiten

Na je eerste run moet je je concentreren op alle verzamelobjecten in het spel, terwijl je het verhaal een tweede en derde keer doorneemt voor Rings, Spells and Miracles. Je zult ook een paar ringen moeten spelen met je personage Tendency, maar bekijk de Demon’s Souls PS5 Remake Ringen Guide voor meer informatie daarover en bekijk ook de Demon’s Souls PS5 Remake Spells & Miracles Guide voor de andere Collectibles.

De manier om te gaan is zoals gevolgd in je eerste Playthrough:

 1. Voltooi het spel met Pure White World Tendency – Speel alleen in Soul Form, zelfmoord in de Nexus om terug te keren naar de Soul Form nadat je een baas hebt verslagen, omdat het je elke keer weer een mens wordt. Verzamel alle ringen (en wapens als je die wilt) die alleen beschikbaar zijn in PWWT.
 2. Verkrijg Pure Black World Tendency – Zodra je zeker weet dat je alle ringen en wapens hebt verzameld die je wilt en die alleen beschikbaar zijn in Pure White, blijf jezelf doden in elk van de 5 archstones in Human Form totdat ze Pure Black World Tendency bereiken. Zodra ze Pure Black zijn, verzamel je alle ringen die je nodig hebt en ga je verder met stap 3.
 3. Pure White Character Tendency – Nu alle werelden in PBWT zijn, kun je ze doorkruisen en Black Phantom NPC’s doden (Miranda in het eerste gebied van Boletarian Palace, Scirvir in het tweede gebied van Stonefang Mines, Rydell in de eerste regio van Tower of Latria, Satsuki in de eerste regio van Shrine of Storms, Selen in het tweede gebied van Valley of Defilement). Dit zal je helpen om je personage Tendency Pure White te maken. Met Pure White Character Tendency praat je met de Monumental in the Nexus for the Friend’s Ring en volg je stap 4.
 4. Pure Black Character Tendency – Slacht NPC’s door de 5 Archstones zoals de Filthy Man in Stonefang Tunnels, Once Royal Mistress in Tower of Latria, Graverobber Blidge in Shrine of Storm, Dregling in Boletarian Palace, Filthy Woman in Valley of Defilement. Wanneer in Pure Black Character Tendency Mephistopheles in Nexus zal verschijnen, zal ze je NPC’s een voor een laten doden en zodra ze je vertelt om Yuria the Witch te doden, zal het haar laatste verzoek zijn, Yuria vermoorden en daarna met haar praten zal je de vijand geven. Ring.

Voor je tweede Playthrough:

 1. Versla 3 bazen in elk gebied
 2. Red de kooplieden opnieuw
 3. Beveilig uw Savefile
 4. Koop alle wonderen van Urbain
 5. Laad uw opgeslagen bestand opnieuw
 6. Koop alle spreuken van Yuria

TROFEEËN LIJST:

Slayer of Trophies
Verkrijg alle trofeeën.

Verdien alle andere trofeeën in Demon’s Souls PS5 Remake om de platina trofee te ontgrendelen.

Phalanx’s Trophy
Slayer of Demon “Phalanx”

Phalanx is de eerste baas die je tegenkomt in Demon’s Souls en hoogstwaarschijnlijk zal je eerste trofee ook ontgrendelen. Phalanx is een klodderachtige vijand omringd door kleinere klodders die hem beschermen met schilden en speren die de naamgevende Phalanx-formatie vormen. Om de gezondheid van de baas af te voeren, moet je de grote klodder in het midden aanvallen nadat je de kleine afgeschermde vijanden hebt uitgeschakeld. Ze zijn zwak om te vuren, dus maak gebruik van vuurbommen en terpentijn die je tijdens de stage hebt gevonden.

Je hoeft niet alle kleine vijanden te doden om de baas te verslaan, maar als je dat eenmaal doet, wordt de baas een bokszak en kan hij zichzelf niet meer beschermen.

Tower Knight’s Trophy
Slayer of Demon “Tower Knight”

De baas van het tweede deel van het Boletariaans Paleis. Een enorme ridder die een gigantisch torenschild hanteert om zichzelf te beschermen. Om hem te verslaan moet je zijn enkels aanvallen totdat hij wankelt en op zijn rug valt. Als hij eenmaal op de grond is, wordt zijn zwakke plek – zijn hoofd – bereikbaar voor melee-aanvallen en zal zijn leven zeer snel leeglopen.

Aan beide zijden van de kasteelmuren zullen boogschutters zijn die je zullen aanvallen om je aanvalspogingen te onderbreken. Je kunt ze eerst weggooien, maar je moet weten dat als je de Tower Knight verslaat zonder de boogschutters te doden, je ook de One Shall Fall Trofee krijgt.

Penetrator’s Trophy
Slayer of Demon “Penetrator”

De baas van het derde deel van het Boletariaans Paleis. Penetrator hanteert een lang zwaard en is behoorlijk snel. Gebruik de standbeelden in de buurt om hem te flankeren. Bovendien kun je Biorr je laten bijstaan ​​in dit baasgevecht, voor informatie over hoe je hem kunt krijgen, kun je de Brother-In-Arms Trofee hieronder bekijken.

Je kunt de Penetrator pas bevechten als je eerst een van de 4 Final Bosses van de andere gebieden hebt verslagen: Dragon God, Old Monk, Storm King of Maiden Astrea.

False King’s Trophy
Slayer of Demon “False King”

De laatste baas van het Boletarian Palace en je zou kunnen zeggen de laatste baas van het spel, aangezien de laatste baasgevecht slechts een bokszak is. De False King is snel en slaat hard toe met zowel close combat als magische afstandsaanvallen, evenals een AoE-explosie. Een andere van zijn aanvallen is uniek en laat hem je zielsniveau leegmaken! Pas dus op voor zijn grijpen. Neem de tijd en speel niet riskant.

Armor Spider’s Trophy
Slayer of Demon “Armor Spider”

De eerste Boss van de 2e Archstone die je naar de Stonefang Mines leidt. Je vecht tegen de spin in een mijntunnel met hem aan het ene uiteinde en jij aan het andere. Armor Spider gebruikt afstandsaanvallen om te voorkomen dat je hem nadert, dus ontwijk ze om dichterbij te komen of gebruik zelf afstandsaanvallen zoals magie. Als je er eenmaal dichtbij bent, gebruikt het korte-afstandsaanvallen en een vlamtapijt waardoor je je terugtrekt naar waar je vandaan kwam.

Flamelurker’s Trophy
Slayer of Demon “Flamelurker”

De tweede baas van de Stonefang-mijnen. Flamelurker is zwak voor magie, dus als magie-gebruiker zou hij je niet al te veel problemen moeten bezorgen. Als melee-gebruiker kan Flamelurker een uitdaging zijn, omdat hij inslaat als een goederentrein. Overschat uw schade-output niet en concentreer u op blokkeren en ontwijken wanneer hij op hol gaat.

Dragon God’s Trophy
Slayer of Demon “Dragon God”

De aartsdemon van de Stonefang-tunnels. Het is een relatief eenvoudige puzzelbaas. Zodra het gevecht begint, ga je naar rechts en vernietig je het puin terwijl je je verstopt voor zijn vuistaanval om een ​​ballista aan de rechterkant te bereiken. Zodra je de ballista hebt gebruikt om hem neer te schieten, volg je het pad naar de andere kant van de arena om de tweede ballista te bereiken. Zodra je beide ballista’s hebt gebruikt, gaat Dragon God naar beneden om je af te maken terwijl je zijn hoofd raakt.

Bovendien kun je in dit gevecht nog een trofee krijgen als je een specifiek wapen gebruikt, kijk voor meer informatie hieronder bij de trofee Fists of Legend.

Fool’s Idol’s Trophy
Slayer of Demon “Fool’s Idol”

Voordat je de baaskamer van Fool’s Idol in het Prison of Hope-gebied van de Tower of Latria betreedt, moet je de toren aan de rechterkant van de ingang van de baaskamer beklimmen. Loop naar het einde van de gang en dood daar de biddende vijand. Als je dat niet doet, zal hij de idool van de dwaas de hele tijd doen herleven en haar onmogelijk maken om te verslaan.

Tijdens het gevecht zelf zal Fool’s Idol teleporteren en klonen maken om je te misleiden. The real Fool’s Idol schiet dikkere Soul Rays, dus dat is een manier om haar te herkennen. Pas op voor magische vallen die ze op de vloer zet en die je zullen verdoven als je erop stapt.

Maneater’s Trophy
Slayer of Demon “Maneater”

De tweede baas van de Tower of Latria is geen Maneater, het zijn TWEE Maneaters. De op een waterspuwer lijkende vijand waarmee je vecht op een brugachtig gebied zal rond het gebied vliegen en tussendoor landen om je de kans te geven om toe te slaan. Als er een paar keer voorbij is, zal er een tweede verschijnen om er een 2v1-gevecht van te maken in jouw nadeel. Probeer zoveel mogelijk schade toe te brengen aan de eerste voordat de tweede arriveert. Een boog of magie kan hier handig zijn om ze te raken terwijl ze in de lucht zijn.

Old Monk’s Trophy
Slayer of the Demon “Old Monk”

De aartsdemon van de Toren van Latria. Dit gevecht kan zowel heel gemakkelijk als heel moeilijk zijn. Tijdens het online spelen kan deze baas worden bestuurd door een echt persoon en als je wordt gekoppeld aan iemand die heel goed weet wat hij of zij doet, kun je in de problemen komen.

Als je offline speelt, zul je een NPC-versie van de baas tegenkomen, wat niet bijzonder moeilijk is. De enige aanval waar je op moet letten, is wanneer hij 5 gele orbs oproept die homing shots zijn, dus houd afstand om deze beweging gemakkelijker te ontwijken.

Adjudicator’s Trophy
Slayer of the Demon “Adjudicator”

De eerste baas van de Shrine of Storms. Je kunt ofwel bovenop de arena blijven om zijn hoofd met magie of boog te schieten, of je kunt naar beneden vallen en zijn steekwond op zijn buik raken terwijl je de hele tijd naar rechts ontwijkt. Na enkele slagen zal hij naar beneden vallen en kun je zijn hoofd stoten. Als hij zijn buik raakt, vervalt de One Shall Stand Trofee echter.

Old Hero’s Trophy
Slayer of the Demon “Old Hero”

De tweede baas van de Shrine of Storms is de Old Hero. Hij is een enorme vijand in menselijke vorm met een gigantisch zwaard, maar er is een truc aan dit gevecht: hij is blind. Als je langzaam loopt of als je de Thief’s Ring hebt uitgerust, zal hij je locatie niet kunnen weten. Gebruik dat in je voordeel voor een paar veilige treffers voordat je je weer terugtrekt.

Storm King’s Trophy
Slayer of the Demon “Storm King”

De aartsdemon van de Shrine of Storms. De baas zal er vanaf het begin niet zijn. In plaats daarvan wordt de arena gevuld met vliegende mantarays. Gebruik een boog om er zoveel mogelijk te doden, zodat ze je tijdens het gevecht niet aanvallen. Zodra de lucht helder is, sprint je (letterlijk) naar het einde van de arena om het Storm Ruler-zwaard te vinden, wat een gimmick is voor dit gevecht. De Storm Ruler is een zwaard uit de lange reeks dat de lucht zal “splijten” en enorme schade zal aanrichten aan Storm King.

Je kunt hem ook gewoon met pijlen neerschieten, maar het gebruik van de Storm Ruler geeft veel meer voldoening.

Leechmonger’s Trophy
Slayer of the Demon “Leechmonger”

De eerste baas van de Valley of Defilement. Hij zal op je wachten op de bodem van een put, waardoor je veel verschillende benaderingen van het gevecht krijgt. Je kunt je hoge grond gebruiken om hem van bovenaf neer te schieten of je gaat gewoon naar beneden en raakt hem van dichtbij. Het wordt aanbevolen om vuur tegen hem te gebruiken, omdat hij er zwak voor is.

Dirty Colossus’ Trophy
Slayer of the Demon “Dirty Colossus”

De tweede baas van de Valley of Defilement. Kom dicht bij hem en gebruik vuuraanvallen waar hij erg zwak voor is. Ontwijk gewoon zijn schommels en kijk uit voor zijn explosie die je in de modder zal bedekken. Geen bijzonder moeilijke baas.

Maiden Astraea’s Trophy
Slayer of the Demon “Maiden Astraea”

De aartsdemon van de Valley of Defilement. Maiden Astraea is een speciaal geval omdat je helemaal niet tegen haar vecht. Ze zit gewoon helemaal aan het einde van deze groteske arena en bidt. In plaats daarvan komt haar lijfwacht Garl Vinland achter je aan en hij slaat in als een goederentrein.

Er zijn meerdere manieren om met deze strijd om te gaan. Je kunt Garl verslaan en dan Astraea doden, Garl doden en gewoon met Astraea praten of Garl volledig negeren. Als je Garl eenmaal hebt vermoord, ga dan naar Astraea en je krijgt haar ziel door haar te doden of met haar te praten, waardoor ze in plaats daarvan zelfmoord pleegt.

Bekijk de May you be unharmed Trofee hieronder om te zien hoe je Astaea kunt verslaan zonder Garl te doden.

Return to Form
Help een speler om een ​​baas te verslaan.

Nadat je de Phalanx hebt verslagen en met zowel Maiden in Black als de Monumental in de Nexus hebt gesproken, krijg je de Blue Eye Stone. Je kunt het gebruiken om een ​​oproepingsbord in te stellen en iemand je in zijn of haar wereld te laten bellen. Zet je bord, wacht tot iemand je belt en help hem de baas te verslaan.

Unwelcome Guest
Versla een speler als een indringer.

Gebruik de Black Eye Stone om een ​​andere speler binnen te vallen en hem te doden. Je moet de genadeslag uitdelen, anders krijg je de trofee niet.

One Shall Fall
Versla de Tower Knight zonder boogschutters te doden.

In het tweede gebied van het Boletarian Castle – The Lord’s Path – zal Tower Knight de baas zijn. Aan elke kant van de arena bovenop de kasteelmuren staan ​​boogschutters die je gevecht zullen proberen te verstoren. Voor deze trofee moet je ze negeren. Concentreer je op de enkels van Knight totdat hij naar beneden valt en zijn hoofd raakt voor enorme schade, terwijl je de pijlen ontwijkt.

Brother-in-Arms
Vanquish Penetrator met Biorr.

Zodra je het derde gebied van het Boletarian Palace – Inner Ward – hebt ontgrendeld, ga je door het level en dood je de eerste en tweede Fat Official (de vreemd lachende vijanden). Dit zal je de Iron Ring of Keys en een  Official’s Cap geven.  Met dat hoofd ga je terug naar het gebied net voordat de Tower Knight vecht en open je daar een deur. In het gebied vind je een cel waar je Biorr kunt redden.

Als je klaar bent, versla de Penetrator met de assist van Biorr voor de trofee.

Fists of Legend
Overwin Dragon God met de handen van God.

Om deze trofee te krijgen, moet je de drakengod verslaan met de handen van God. Je moet de ballista’s gebruiken in dit gevecht, maar je zult de Handen van God moeten gebruiken voor de laatste fase van het gevecht wanneer zijn hoofd op de rotsen ligt. Je zult BEIDE handen moeten uitrusten om deze trofee te krijgen.

Er zijn meerdere manieren om dit wapen te verkrijgen:

 • In het tweede gebied van de Stonefang-tunnels zakt u helemaal naar de bodem van het houten plankgedeelte aan de rechterkant nadat u door de eerste tunnel bent gegaan en gaat u door de tunnel aan de rechterkant van de put, daar achter 3 wormenvijanden vindt u het
 • Het komt ook van zowel Blacksmith Ed als Blacksmith Boldwin, maar ik zou niet aanraden om je smeden te doden

Time for Rolling
Steek de loopbrug over door de salvo’s van pijlen van het Idool.

In het eerste gebied van Tower of Latria, kort voor de baaskamer, zul je een grote pijlschietmachine tegenkomen met een stel lijken ervoor. Je moet je rollen tussen de pijlsalvo’s timen om er voorbij te komen voor de trofee. Het is niet zo moeilijk als het klinkt, aangezien er een beetje tijd zit tussen de volleys om er langs te rollen.

Not Fooled
Overwin het idool van de dwaas zonder klonen te raken.

Fool’s Idol zal tijdens het gevecht klonen maken om je te misleiden om ze aan te vallen in plaats van de echte Idol. Er zijn 2 manieren om erachter te komen welke Idol de echte is. Kom dicht bij hen en gebruik de auto-aim om te zien of er een korte levensbalk verschijnt, wat alleen gebeurt voor de klonen, of let op de zielepijlen die ze schieten. De echte Idol zal zielenstralen afschieten die veel dikker zijn dan die van de klonen.

One Shall Stand
Overwin de scheidsrechter zonder hem te laten vallen

Je komt van bovenaf de baaskamer van Adjudicator binnen, de perfecte plek voor deze trofee. Zijn zwakke plek is zijn hoofd dat je normaal bereikt door zijn steekwond op zijn buik aan te vallen zodat hij kan vallen. Voor deze trofee hoef je je alleen op zijn hoofd te concentreren en zijn buik niet aan te vallen.

Gebruik een boog of magie terwijl je bovenop de arena blijft en zijn tongaanvallen ontwijkt.

May you be unharmed
Vanquish Maiden Astraea ongedeerd blijven zonder Garl Vinland te doden.

Het gevecht speelt zich af in een zeer grotesk gebied met vervloekte baby lijken die je in het moeras in het midden grijpen en Garl Vinland die je achtervolgt als je te dicht bij Astraea probeert te komen. Je kunt de trofee krijgen door Astraea van ver met een boog neer te schieten of door Garl te slim af te zijn en te slim af te zijn, maar hij zal je uiteindelijk inhalen. De boog gebruiken en haar van een afstand neerschieten is verreweg de veiligste manier om het voor elkaar te krijgen.

Seekest soul power
De kracht van de ziel Omarm de kracht van de Oude.

Beveilig je opslagbestand voordat je aan het einde van het spel het “gevecht” met de oude koning aangaat! Volgens een rapport moet je de Maiden in Black doden om deze trofee te krijgen … je moet haar echter sparen om haar ziel te krijgen die nodig is voor een andere trofee. Dus dood haar, herlaad je savefile en versla de “baas” opnieuw zonder haar deze keer te doden.

A Dash of Sage
Red de salie Freke de visionair.

Je vindt hem in de Prison of Hope, in een van de cellen. In het gebied net voor het idool van de dwaas op de muur achter de biddende vijand die je moet doden om het idool kwetsbaar te maken, zal de speciale sleutel zijn. Ga met de sleutel terug naar Sage Freke om hem uit zijn cel te redden. Hij zal daarna in de Nexus verschijnen.

Umbasa
Red Saint Urbain.

In het tweede gebied van de Shrine of Storms – The Ritual Path – ga je naar de bodem van het gebied met de eerste Magere Hein die er als vijand uitziet en ga je achter de trap staan. Daar zullen Patches je in een put schoppen waar je Saint Urbain kunt redden. Saint Urbain is nodig om alle wonderen in het spel te leren.

Worthy of the Sword
Lever Makoto aan Satsuki.

Satsuki zal verschijnen aan het begin van de Shrine of Storms wanneer het de Pure White World Tendency bereikt (nogmaals, sterf niet in het gebied in Human Form, speel altijd als Soul Form en dood alle bazen). Satsuki wil dat je hem het magische zwaard Makoto laat zien.

Je kunt het zwaard vinden in het tweede gebied van de Shrine of Storms – The Ritual Path – op een rots waar Patches je in de put achter de eerste Magere Hein trapt. Zodra je het zwaard hebt, zal Satsuki je vragen om het aan hem te laten zien, ga akkoord en de trofee is van jou.

Road to Possibilities
Geef de Searing Demon Soul aan Blacksmith Ed.

Na het verslaan van de Flamelurker geef je zijn ziel aan Ed de smid aan het begin van Stonefang Tunnels. Dit ontgrendelt de optie om wapens te maken van Boss Souls. Om de snelkoppeling naar hem te ontgrendelen, moet je rechtdoor langs de tweede mistpoort in Smithing Grounds naar de kliffen gaan en daar de lift activeren.

One of the few
Verkrijg Istarelle.

Om Istarelle te krijgen, moet je eerst de Pure White World Tendency in de Valley of Defilement bereiken door alle 3 Bosses daar te verslaan zonder dood te gaan in de menselijke vorm. Dus ga na elke baas terug naar de Nexus om daar zelfmoord te plegen om daar in de Zielvorm te zijn, aangezien sterven in de Zielvorm geen invloed heeft op de Wereldneiging.

Zodra de Valley Pure White is, ga je naar het eerste gebied van de Valley en volg je de etappe totdat je het gebied met ratten onder aan een helling bereikt. Dood de ratten en de enorme vijand aan de andere kant. Halverwege het pad dat het gebied met de rat en het gebied met de enorme achtergestelde vijand verbindt, zie je links een ladder. Klim de ladder op en volg het pad terwijl je tegen enorme vijanden vecht tot je aan het einde een grot bereikt met 3 enorme behoeftigen. Dood ze en de Istarelle zal van jou zijn.

Witch in the Tower
Red Yuria de heks.

Zodra je het derde gebied van het Boletarian Palace – Inner Ward – hebt ontgrendeld, ga je door het level en dood je de eerste en tweede Fat Official (de vreemd lachende vijanden). Dit zal je de Iron Ring of Keys en een Official’s Cap geven.  Met dat hoofd ga je terug naar het gebied net voor de Tower Knight vecht en open je daar een deur. In het gebied vind je een cel waar je Biorr kunt redden.

Bovendien zal er een derde Fat Official zijn die de Bloody Key laat vallen. Ga met de sleutel terug naar het gebied voor de Tower Knight en open daar de poort. Volg het pad naar een toren met een dikke ambtenaar boven je. Rust de pet van de ambtenaar uit die  je eerder hebt gekregen en hij zal de trap voor je laten zakken. Versla de Official, zet je pet af en praat daarna met Yuria om haar te redden en haar in de Nexus te laten verschijnen. Yuria is nodig om alle spreuken te verkrijgen.

Voor de PS5-versie is het redden van Yuria een beetje veranderd, omdat je de ambtenaar kunt misleiden om de trap te openen door alleen de pet te dragen. Je moet je verkleden als een dikke ambtenaar die al zijn uitrusting draagt ​​- je moet dikke ambtenaren doden in zowel Boletarian Palace als in de Stonefang-mijnen, zodat ze alle uitrustingsstukken kunnen laten vallen. Alleen met een volledige set kan de dikke ambtenaar worden misleid om de trap voor je te openen!

Legacy of the Kings
Verkrijg de Northern Regalia

Kan alleen worden verkregen in een tweede playthrough. In je eerste playthrough heb je 3 items nodig:

 • False King’s Soul voor het verslaan van de False King
 • Soulbrandt voor het verslaan van Old King Allant aan het einde van het spel
 • Demonbrandt – je hebt de Mausoleum Key van Ostrava nodig, die je kunt krijgen door hem te helpen in de gebieden van het Boletarian Palace en hij zal hem laten vallen wanneer hij sterft vlak voor de laatste baas van de archstone of door hem simpelweg te doden, met de Mausoleum Key naar het eerste gedeelte van het Boletarian Palace, naar de brug met de trebuchets en een Red Eye Knight. Dood de ridder en open de poort. Daar vind je de oude koning Doran die je de Demonbrandt eens 25% van zijn leven zal geven

Gaan alle 3 de items naar de smid Ed in het begingebied van de Stonefang-mijnen. Als je de Soul of the Flamelurker in je inventaris hebt, laat hij je Boss Souls gebruiken om te smeden. Combineer de 3 items met zijn service om de Northern Regalia te krijgen. Je zou theoretisch de Nexus-binding kunnen gebruiken nadat je het tweede zwaard hebt opgepakt om ook in je eerste playthrough te komen als je dat wilt.

Sage’s Trophy
Alle magische spreuken verkregen.

Zie de Demon’s Souls PS5 Remake – Alle Spells & Miracles Locaties

Saint’s Trophy
Alle wonderen behaald.

Zie de Demon’s Souls PS5 Remake – Alle Spells & Miracles Locaties

King of Rings
Alle ringen verkregen.

Zie de Demon’s Souls PS5 Remake – Alle Ringen Locaties

Demon’s Souls PS5 Remake Wiki Guide

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Bedrijfsspionage
Volgend artikelDemon’s Souls PS5 Remake: Alle Ringen Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here