Demon’s Souls PS5 Remake: Boss Guide (Alle Eindbazen)

Demon’s Souls PS5 Remake bevat veel baasgevechten. Deze Demon’s Souls PS5 Remake Boss-gids leidt je door de beste tactieken om alle bazen in het spel te verslaan en de locaties waar je ze kunt vinden. Ze worden in de aanbevolen volgorde weergegeven. Ze kunnen in een andere volgorde worden aangetroffen, afhankelijk van het gebied dat u het eerst bezoekt.

Wanneer je voor het eerst een nieuwe baas tegenkomt, is het aan te raden om een ​​oefenrun te doen waarbij je je alleen richt op blokkeren en ontwijken, zonder zelfs maar aan te vallen. Dit leert je de aanvalspatronen en wanneer er een opening voor een aanval is.

Baas #1 – Phalanx

Locatie: Boletarian Palace – Poorten van Boletaria

Strategie: Phalanx is de eerste baas die je tegenkomt in Demon’s Souls en hoogstwaarschijnlijk zal je eerste trofee ook ontgrendelen. Phalanx is een klodderachtige vijand omringd door kleinere klodders die hem beschermen met schilden en speren die de naamgevende Phalanx-formatie vormen. Om de gezondheid van de baas af te voeren, moet je de grote klodder in het midden aanvallen nadat je de kleine afgeschermde vijanden hebt uitgeschakeld. Ze zijn zwak om te vuren, dus maak gebruik van vuurbommen en terpentijn die je tijdens de stage hebt gevonden.

Je hoeft niet alle kleine vijanden te doden om de baas te verslaan, maar als je dat eenmaal doet, wordt de baas een bokszak en kan hij zichzelf niet meer beschermen.

Baas #2 – Armor Spider

Locatie: Stonefang-tunnel – Smithing Grounds

Strategie: De eerste Boss van de 2e Archstone die je naar de Stonefang Mines leidt. Je vecht tegen de spin in een mijntunnel met hem aan het ene uiteinde en jij aan het andere. Armor Spider gebruikt afstandsaanvallen om te voorkomen dat je hem nadert, dus ontwijk ze om dichterbij te komen of gebruik zelf afstandsaanvallen zoals magie. Als je er eenmaal dichtbij bent, zal het korte-afstandsaanvallen gebruiken en een vlamtapijt waardoor je je terugtrekt naar waar je vandaan kwam.

Baas #3 – Fool’s Idol

Locatie: Toren van Latria – Gevangenis van Hoop

Strategie: Voordat je de baaskamer van Fool’s Idol in het Prison of Hope-gebied van de Tower of Latria betreedt, moet je de toren aan de rechterkant van de ingang van de baaskamer beklimmen. Loop naar het einde van de gang en dood daar de biddende vijand. Als je dat niet doet, zal hij de idool van de dwaas de hele tijd doen herleven en haar onmogelijk maken om te verslaan.

Tijdens het gevecht zelf zal Fool’s Idol teleporteren en klonen maken om je te misleiden. The real Fool’s Idol schiet dikkere Soul Rays, dus dat is een manier om haar te herkennen. Pas op voor magische vallen die ze op de vloer zet en die je zullen verdoven als je erop stapt.

Baas #4 – scheidsrechter

Locatie: Shrine of Storms – Island’s Edge

Strategie: de eerste baas van de Shrine of Storms. Je kunt ofwel bovenop de arena blijven om zijn hoofd met magie of boog te schieten, of je kunt naar beneden vallen en zijn steekwond op zijn buik raken terwijl je de hele tijd naar rechts ontwijkt. Na enkele slagen zal hij naar beneden vallen en kun je zijn hoofd stoten. Als hij zijn buik raakt, vervalt de One Shall Stand Trophy echter.

Baas #5 – Leechmonger

Locatie: Valley of Defilement – Depraved Chasm

Strategie: de eerste baas van de Valley of Defilement. Hij zal op je wachten op de bodem van een put, waardoor je veel verschillende benaderingen van het gevecht krijgt. Je kunt je hoge grond gebruiken om hem van bovenaf neer te schieten of je gaat gewoon naar beneden en raakt hem van dichtbij. Het wordt aanbevolen om vuur tegen hem te gebruiken, omdat hij er zwak voor is.

Baas #6 – Tower Knight

Locatie: Boletarian Palace – The Lord’s Path

Strategie: de baas van het tweede gebied van het Boletarian Palace. Een enorme ridder die een gigantisch torenschild hanteert om zichzelf te beschermen. Om hem te verslaan moet je zijn enkels aanvallen totdat hij wankelt en op zijn rug valt. Als hij eenmaal op de grond is, wordt zijn zwakke plek – zijn hoofd – bereikbaar voor melee-aanvallen en zal zijn leven zeer snel leeglopen.

Aan beide zijden van de kasteelmuren zullen boogschutters zijn die je zullen aanvallen om je aanvalspogingen te onderbreken. Je kunt ze eerst weggooien, maar je moet weten dat als je de Tower Knight verslaat zonder de boogschutters te doden, je ook de One Shall Fall Trophy krijgt.

Baas #7 – Flamelurker

Locatie: Stonefang-tunnels – The Tunnel City

Strategie: de tweede baas van de Stonefang-mijnen. Flamelurker is zwak voor magie, dus als magie-gebruiker zou hij je niet al te veel problemen moeten bezorgen. Als melee-gebruiker kan Flamelurker een uitdaging zijn, omdat hij inslaat als een goederentrein. Overschat uw schade-output niet en concentreer u op blokkeren en ontwijken wanneer hij op hol gaat.

Baas # 8 – Dragon God

Locatie: Stonefang-tunnels – Ondergrondse tempel

Strategie: de aartsdemon van de Stonefang-tunnels. Het is een relatief eenvoudige puzzelbaas. Zodra het gevecht begint, ga je naar rechts en vernietig je het puin terwijl je je verstopt voor zijn vuistaanval om een ​​ballista aan de rechterkant te bereiken. Zodra je de ballista hebt gebruikt om hem neer te schieten, volg je het pad naar de andere kant van de arena om de tweede ballista te bereiken. Zodra je beide ballista’s hebt gebruikt, zal Dragon God naar beneden gaan om je af te maken terwijl je zijn hoofd raakt.

Bovendien kun je in dit gevecht nog een trofee krijgen als je een specifiek wapen genaamd “Hands of God” gebruikt.
Zie de Trofee Guide & Roadmap voor meer informatie  .

Baas #9 – Maneater

Locatie: Toren van Latria – Boven-Latria

Strategie: De tweede baas van de Tower of Latria is geen Maneater, het zijn TWEE Maneaters. De op een waterspuwer lijkende vijand waarmee je vecht op een brugachtig gebied zal rond het gebied vliegen en tussendoor landen om je de kans te geven om toe te slaan. Als er een paar keer voorbij is, zal er een tweede verschijnen om er een 2v1-gevecht van te maken in jouw nadeel. Probeer zoveel mogelijk schade toe te brengen aan de eerste voordat de tweede arriveert. Een boog of magie kan hier handig zijn om ze te raken terwijl ze in de lucht zijn.

Baas #10 – Old Monk

Locatie: Tower of Latria – The Ivory Tower

Strategie: de aartsdemon van de toren van Latria. Dit gevecht kan zowel heel gemakkelijk als heel moeilijk zijn. Tijdens het online spelen kan deze baas worden bestuurd door een echt persoon en als je wordt gekoppeld aan iemand die heel goed weet wat hij of zij doet, kun je in de problemen komen.

Als je offline speelt, zul je een NPC-versie van de baas tegenkomen, wat niet bijzonder moeilijk is. De enige aanval waar je op moet letten, is wanneer hij 5 gele orbs oproept die homing shots zijn, dus houd afstand om deze beweging gemakkelijker te ontwijken.

Baas #11 – Oude held

Locatie: Shrine of Storms – The Ritual Path

Strategie: de tweede baas van de Shrine of Storms is de Old Hero. Hij is een enorme vijand in menselijke vorm met een gigantisch zwaard, maar er is een truc aan dit gevecht: hij is blind. Als je langzaam loopt of als je de Thief’s Ring hebt uitgerust, zal hij je locatie niet kunnen weten. Gebruik dat in je voordeel voor een paar veilige treffers voordat je je weer terugtrekt.

Baas # 12 – Storm King

Locatie: Shrine of Storms – Altar of Storms

Strategie: de aartsdemon van de Shrine of Storms. De baas zal er vanaf het begin niet zijn. In plaats daarvan wordt de arena gevuld met vliegende mantarays. Gebruik een boog om er zoveel mogelijk te doden, zodat ze je tijdens het gevecht niet aanvallen. Zodra de lucht helder is, sprint je (letterlijk) naar het einde van de arena om het Storm Ruler-zwaard te vinden, wat een gimmick is voor dit gevecht. De Storm Ruler is een zwaard uit de lange reeks dat de lucht zal “splijten” en enorme schade zal aanrichten aan Storm King.

Je kunt hem ook gewoon met pijlen neerschieten, maar het gebruik van de Storm Ruler geeft veel meer voldoening.

Baas #13 – Dirty Colossus

Locatie: Valley of Defilement – Swamp of Sorrow

Strategie: de tweede baas van de Valley of Defilement. Kom dicht bij hem en gebruik vuuraanvallen waar hij erg zwak voor is. Ontwijk gewoon zijn schommels en kijk uit voor zijn explosie die je in de modder zal bedekken. Geen bijzonder moeilijke baas.

Boss #14 – Maiden Astraea

Locatie: Valley of Defilement – Rotting Haven

Strategie: de aartsdemon van de Valley of Defilement. Maiden Astraea is een speciaal geval omdat je helemaal niet tegen haar vecht. Ze zit gewoon helemaal aan het einde van deze groteske arena en bidt. In plaats daarvan zal haar lijfwacht Garl Vinland achter je aan komen en hij slaat als een goederentrein.

Er zijn meerdere manieren om met deze strijd om te gaan. Je kunt Garl verslaan en dan Astraea doden, Garl doden en gewoon met Astraea praten of Garl volledig negeren. Als je Garl eenmaal hebt vermoord, ga dan naar Astraea en je krijgt haar ziel door haar te doden of met haar te praten, waardoor ze in plaats daarvan zelfmoord pleegt. Je kunt de  May you be unharmed trofee krijgen door Astaea te verslaan zonder Garl te doden (zie de Trofee Guide & Roadmap).

Baas #15 – Penetrator

Locatie: Boletarian Palace – Inner Ward

Strategie: de baas van het derde gebied van het Boletarian Palace. Penetrator hanteert een lang zwaard en is behoorlijk snel. Gebruik de standbeelden in het gebied in uw voordeel om hem te flankeren. Bovendien kun je Biorr je laten bijstaan ​​in dit baasgevecht als je hem hebt ontgrendeld.

Je kunt de Penetrator pas bevechten als je eerst een van de 4 Final Bosses van de andere gebieden hebt verslagen: Dragon God, Old Monk, Storm King of Maiden Astrea.

Baas #16 – False King

Locatie: Boletarian Palace – The King’s Tower

Strategie: de eindbaas van het Boletarian Palace en je zou kunnen zeggen de eindbaas van het spel, aangezien het laatste eindbaasgevecht slechts een bokszak is. De False King is snel en slaat hard toe met zowel close combat als magische afstandsaanvallen, evenals een AoE-explosie. Een andere van zijn aanvallen is uniek en laat hem je zielsniveau leegmaken! Pas dus op voor zijn grijpen. Neem de tijd en speel niet riskant.

Demon’s Souls PS5 Remake Wiki Guide

Vorig artikelDemon’s Souls PS5 Remake: Wiki Guide
Volgend artikelDemon’s Souls PS5 Remake: Spells & Miracles locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here