Cyberpunk 2077 Trofee Roadmap

Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 3/10 (kan alles doen op eenvoudige moeilijkheidsgraad)
Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 60 tot 70 uur.
Offline trofeeën: 45 (1X Platina trofee, 1X Gouden trofee, 17X Zilveren trofee, 26X Bronzen trofee)
Online trofeeën: 0
Glitched trofeeën: nog niets
Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Nee, alles kan gemakkelijk
Minimale playthroughs: 1 (en een gedeeltelijke herhaling voor verschillende eindes)
Free-Roam / Level Select na het verhaal?: Ja. Nadat je het verhaal hebt voltooid wanneer de aftiteling begint te rollen, kies je met kruisje “Tuurlijk, Just One More Gig” om terug te plaatsen voor het Point of No Return. Dit brengt je terug voor de laatste missies en je kunt doorgaan met vrij rondlopen en eventuele bijbaantjes en NCPD-scannerevenementen die je nog hebt, afmaken. Je kunt de laatste missie ook zo vaak herhalen als je wilt.
Lanceringsdatum: 10 december 2020

Introductie:

Welkom bij de Cyberpunk 2077 Trofee Roadmap! De trofeeën in Cyberpunk 2077 kunnen worden onderverdeeld in de volgende categorieën: Verhaal, Eindes, bepaalde Side Missies, Diversen / Combat, Collectibles, Side Activiteiten. Je hebt bijna 100% voltooiing nodig. Alles kan worden gedaan op Easy Difficulty. Er zijn geen trofeeën die met moeilijkheden te maken hebben. Het maakt niet uit welk levenspad je kiest, dus ga met wat je maar wilt. Na het verhaal word je teruggeplaatst voor het Point of No Return (vóór de laatste missie) en kun je doorgaan met het doen van eventuele nevenactiviteiten die je nog open hebt staan. Sommige trofeeën kunnen erg grimmig worden als je er niet vanaf het begin op focust, lees stap 1 van de routekaart daarvoor zorgvuldig door.

Stap 1: Maak het verhaal af (elke moeilijkheid)

Je primaire focus moet eerst het verhaal zijn. De reden is dat alle Open Wereld-activiteiten automatisch op je kaart worden gemarkeerd nadat het verhaal is voltooid, en dat verschillende zijverhaallijnen achter de voortgang van het verhaal staan. Na het verhaal heb je toegang tot alle zij-inhoud. Je kunt natuurlijk al aan de slag met bijtaken wanneer deze beschikbaar komen.

Welk levenspad je kiest, maakt niet uit (Nomad, Streetkid, Corpo). Ze hebben alleen een andere proloog en een aantal verschillende dialoogopties, maar ze eindigen allemaal op hetzelfde verhaalpad. Elk levenspad heeft ook een aantal unieke bonusmissies, maar deze zijn niet van belang voor trofeeën. Bovendien kunnen alle trofeeën worden gedaan op Easy Difficulty.

Er zijn een paar verschillende trofeeën waar je vanaf het begin aan zou moeten werken – voor meer informatie, zie hun details in de trofeeëngids:

 •  Stanislavski’s methode – Je moet tijdens het spel 10 verschillende dialogen kiezen die verband houden met je levenspad. Welk levenspad je kiest, doet er niet toe. Hiervoor zijn veel meer dan 10 mogelijkheden, maar je zou dit technisch gezien kunnen missen als je alles al hebt voltooid en geen gebruik hebt gemaakt van deze dialogen.
 •  Autojock – Het kopen van alle voertuigen is duur. Geef geen geld uit aan iets dat niet strikt gerelateerd is aan trofeeën. Geef geen geld uit aan wapens, bepantsering of hoogwaardige cyberware totdat u alle auto’s heeft gekocht. Het kan deze trofee bemoeilijken als u te veel geld aan andere dingen besteedt. Bespaar al je geld.
 •  Tien van de tien – specialiseer je in één vaardigheid om het naar niveau 10 te krijgen. Vaardigheden zijn ‘leren door te doen’, wat betekent dat je vijanden herhaaldelijk op een bepaalde manier moet doden om de vaardigheid te verhogen (bijv. Kills doen met hetzelfde wapentype. wapen vaardighedenboom). Als je vaardigheidsvoortgang ‘vastloopt’, moet je wat meer attribuutpunten in de attributenboom zetten om steeds meer XP te verdienen.
 •  Must Be Rats – Leid 30 vijanden af ​​met “Distract Quickhack”. Dit vereist enige stealth, je moet met L1 groene objecten in de omgeving (tv’s, automaten, camera’s) scannen en dan op vierkantje om de afleidingshack uit te voeren. 
  Als je altijd in vuur en vlam gaat en deze trofee vergeet, kan het uiteindelijk vervelend worden. Bij bijtaken zijn er nog volop mogelijkheden.
 •  Master Crafter – Vereist 18 attribuutpunten in “Technische vaardigheid”. Dit is vereist om het voordeel “Edgerunner Artisan” te kopen waarmee je legendarische items kunt maken. Verkoop je legendarische uitrusting ook niet voor geld. Het is beter om het uit elkaar te halen om legendarische knutselmaterialen te krijgen totdat je deze trofee hebt.
 •  The Quick and the Dead – Vereist een Zenuwstelsel Cyberware-implantaat dat een ‘vertragend tijd’-effect heeft (gekocht bij Ripperdocs) en je moet ook het’ Multitasker’-voordeel kopen in de ‘Body> Athletics’-vaardighedenboom (vereist 11 Attribuutpunten in Body & 1 Perk Points).
 •  Christmas Tree Attack – Je moet wat Perk Points in de ‘Intelligence’> ‘Breach Protocol’-perks stoppen om 3 Daemons te krijgen voor gebruik in één Breach Hack (bewaar hiervoor genoeg Perk Points).

Vergeet niet om eerst uw geld en attributen / voordeelpunten uit te geven aan de bovenstaande trofeeën. Houd er ook rekening mee dat vijanden die aan specifieke bijtaken zijn gebonden, verdwijnen zodra de taak is voltooid. Dus hoe meer activiteiten je voltooit, hoe minder vijanden er in de wereld overblijven. Voor alles wat hierboven niet wordt vermeld, kun je echter gemakkelijk moordpartijen tegen de politie plegen (ze tellen ook als vijanden en respawnen oneindig in de open wereld).

Een woord van waarschuwing: hoe je de verhaaluitgangen voor de 4 einde-gerelateerde trofeeën kunt krijgen, is nog niet bekend (geschat op 10 en 11 december). Dit wordt binnenkort bijgewerkt.

Stap 2: Alle 4 trofeeën voor het einde van het verhaal

Na de credits, druk je op je kruisje “Sure, Just One More Gig” om terug te worden geplaatst voor het Point of No Return (dit plaatst je voor de laatste missie). Daarna kun je de laatste missie opnieuw spelen om voor een ander einde te gaan. Er zijn 4 zilveren trofeeën die aan verschillende eindes zijn gekoppeld:  The Devil,  The Star, The Sun,  Temperance.

Er zijn ook andere eindes die helemaal geen trofee opleveren.

Stap 3: verzamelobjecten (snelle reisgegevens, tarotkaarten, cyberpsycho-waarnemingen)

Na het verhaal kun je snel de Collectibles pakken die je nog niet hebt verkregen. In deze stap moet u het volgende opnemen:

 • Frequent Flyer – Vind alle Fast Travel Dataterms (ze verschijnen als paarse kaartmarkeringen binnen een straal van een paar meter). Als u nu alle snelle reispunten beschikbaar heeft, kunt u later tijd besparen wanneer u door de nevenactiviteiten gaat.
 • The Wandering Fool – Vind alle 20 tarotkaarten (Tarot Graffiti).  
 • I Am The Law – Vind alle 17 Cyberpsycho-waarnemingen. Ze zijn een subtype van Gigs en staan ​​achter enkele van de gele vraagtekens op de kaart.

Stap 4: Diverse trofeeën, resterende gevechtstrofeeën

Als je nog andere gevechtstrofeeën over hebt (of een van de trofeeën genoemd in stap 1), begin er dan nu aan. Je kunt ze combineren met de nevenactiviteiten in stap 5. Als je bijvoorbeeld 100 melee-wapenkills over hebt, wil je maar een tijdje melee-kills doen. Bekijk dus snel je trofeeënlijst en maak plannen voor die Diverse trofeeën tijdens stap 5.

Stap 5: Trofee-gerelateerde Side Quests, All Gigs, NCPD Scanner Hustles

Voor het platina in Cyberpunk 2077 heb je bijna 100% voltooiing nodig. Alleen wat Side Quest is niet vereist. Hier is een overzicht van alle neveninhoud die u moet doen.

Side Missie Verhalen:

 •  Om te beschermen en te dienen – de verhaallijn van River Ward
 •  Tot slechte beslissingen! – De verhaallijn van Kerry Eurodyne
 •  Judy vs Night City – De verhaallijn van Judy Alvarez
 •  Life of the Road – de verhaallijn van Panam Palmer
 •  Bushido and Chill – Rogue’s verhaallijn

Andere soorten nevenactiviteiten:

 • Gigs (Allemaal nodig) – deze worden in uw Journal gemarkeerd als “Gigs”. Je krijgt ze door naar alle gele markeringen op de kaart te gaan, als je nadert, krijg je een telefoontje van de fixer van dat district als het een optreden is.
 • NCPD Scanner Hustles – dit zijn de blauwe pictogrammen op de kaart.

Terwijl je dit allemaal doet, zal je ook het maximale Street Cred bereiken (Level 50).

Stap 6: Koop alle voertuigen

Als je het advies van stap 1 hebt opgevolgd en niet te veel hebt uitgegeven aan andere aankopen, zou je nu genoeg geld moeten hebben om alle voertuigen voor Autojock te kopen.

TROFEEËN POSTER

TROFEEËN LIJST:

Never Fade Away
Verkrijg elke trofee.

Verdien alle andere trofeeën in Cyberpunk 2077 om platina te ontgrendelen.

The Fool
Word een huurling.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld tijdens de proloog, na de tutorial.

The Lovers
stelen het relikwie.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld na hoofdmissie “The Heist”.

The Hermit
Vind Alt Cunningham.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld na hoofdmissie “Transmissie”.

The Wheel of Fortune
ondervraagt ​​Anders Hellman.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld aan het einde van de hoofdmissie “Life during Wartime”.

The High Priestess
praat met Hanako Arasaka.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld na de hoofdmissie “Search and Destroy”.

The World
Voltooi de hoofdverhaallijn.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Ontgrendelt na hoofdmissie “Where Is My Mind?”. Druk na de aftiteling op je kruisje en kies “Zeker, nog één optreden” om terug te gaan naar het Point of No Return. Dan kun je nevenactiviteiten blijven afronden in Free Roam.

The Devil
Help Takemura om de dood van Saburo Arasaka te wreken.

Einde-gerelateerde trofee, voor het behalen van de “Where is My Mind?” Nawoord. Welk einde je krijgt, hangt volledig af van één set dialogen in Mission “Nocturne Op55N1”. Mysty (meisje uit Ripperdoc) neemt je mee naar een balkon. Hier praat je met Johnny Silverhand en het is deze ene keuze die het einde bepaalt.

The Star
verlaat Night City met de Aldecaldos.

Einde-gerelateerde trofee, voor het verkrijgen van de “All Along the Watchtower” -epiloog. Welk einde je krijgt, hangt volledig af van één set dialogen in Mission “Nocturne Op55N1”. Mysty (meisje uit Ripperdoc) neemt je mee naar een balkon. Hier praat je met Johnny Silverhand en het is deze ene keuze die het einde bepaalt.

The Sun
Word een legende van het hiernamaals.

Einde-gerelateerde trofee, voor het behalen van de “Path of Glory” Epilogue. Welk einde je krijgt, hangt volledig af van één set dialogen in Mission “Nocturne Op55N1”. Mysty (meisje uit Ripperdoc) neemt je mee naar een balkon. Hier praat je met Johnny Silverhand en het is deze ene keuze die het einde bepaalt.

Temperance
Laat Johnny Silverhand je lichaam behouden.

Einde-gerelateerde trofee, voor het ontvangen van de “New Dawn Fades” Epiloog. Welk einde je krijgt, hangt volledig af van één set dialogen in Mission “Nocturne Op55N1”. Mysty (meisje uit Ripperdoc) neemt je mee naar een balkon. Hier praat je met Johnny Silverhand en het is deze ene keuze die het einde bepaalt.

To Protect and Serve
Voltooi de verhaallijn van River Ward.

Hiervoor moet je alle bijbanen van River Ward afmaken. De trofee wordt ontgrendeld na zijn laatste zoektocht “Following the River”.

To Bad Decisions!
Voltooi de verhaallijn van Kerry Eurodyne.

Dit vereist dat je alle bijbanen van Kerry Eurodyne afmaakt. De trofee wordt ontgrendeld na zijn laatste zoektocht “Boat Drinks”

Judy vs Night City
Voltooi de verhaallijn van Judy Alvarez.

Dit vereist dat je alle bijbaantjes van Judy Alvarez afmaakt. Je ontmoet haar automatisch tijdens het verhaal en haar side-quests komen later in het verhaal beschikbaar.

Hieronder staan ​​haar zijmissies en hoe je ze allemaal kunt ontgrendelen:

 1. Both Sides, Now (wordt ontgrendeld in de loop van het verhaal)
 2. Ex-Factor (een paar dagen na de vorige zoektocht ontvang je een sms van Judy naar je telefoon genaamd “EV’s Send Off”. Beantwoord erop en wacht tot Judy je na een paar uur terugbelt)
 3. Talkin ‘Bout A Revolution (een paar dagen na de vorige zoektocht ontvang je nog een sms van Judy die deze zoektocht activeert. Sla de tijd dan 24 uur over en je krijgt een telefoontje van Judy dat deze zoektocht voortzet).
 4. … rest wordt nog toegevoegd

Life of the Road
Maak de verhaallijn van Panam Palmer compleet.

Hiervoor moet je alle bijbanen van Panam Palmer afmaken. Je ontmoet haar automatisch tijdens het verhaal en haar side-quests komen later in het verhaal beschikbaar.

Hieronder staan ​​haar zijmissies en hoe je ze allemaal kunt ontgrendelen:

 1. Riders on the Storm (wordt ontgrendeld in de loop van het verhaal)
 2. Met een beetje hulp van mijn vrienden (een dag of twee na de vorige zoektocht ontvang je een telefoontje van Panam dat hiermee begint)
 3. Queen of the Highway (start automatisch na het doen van de vorige zoektocht, moet het kamp verlaten en 24 uur overslaan, ga dan terug naar Panam om verder te gaan)

De trofee wordt ontgrendeld na “Queen of the Highway”.

Bushido and Chill
Bekijk Bushido X met Rogue.

Dit vereist dat je alle bijbanen van Rogue afmaakt. Je ontmoet haar automatisch tijdens het verhaal en haar side-quests komen later in het verhaal beschikbaar.

Hieronder staan ​​haar side missies en hoe je ze allemaal kunt ontgrendelen:

 1. Chippin ‘In (wordt ontgrendeld in de loop van het verhaal, automatisch toegevoegd aan je missielogboek)
 2. Blistering Love  (bel na de vorige zoektocht Rogue via de telefoon om haar mee uit te nemen).

De trofee wordt ontgrendeld na “Blistering Love”.

Breathtaking
Verzamel alle items die ooit van Johnny Silverhand waren.

(Dit zijn kledingstukken die je krijgt als beloning voor het afronden van zijmissies, binnenkort meer info)

It’s Elementary
Voltooi alle optredens en NCPD Scanner Hustles in Watson.

I Am The Law
Voltooi alle cyberpsycho-waarnemingen.

Greetings from Pacifica!
Voltooi alle optredens en NCPD Scanner Hustles in Pacifica.

The Wasteland
Voltooi alle optredens en NCPD Scanner Hustles in de Badlands.

Little Tokyo
Voltooi alle optredens en NCPD Scanner Hustles in Westbrook.

Mean Streets
Voltooi alle optredens en NCPD Scanner Hustles in Heywood.

The Jungle
Voltooi alle optredens en NCPD Scanner Hustles in Santo Domingo.

City Lights
Voltooi alle optredens en NCPD Scanner Hustles in het stadscentrum.

Full Body Conversion
Installeer ten minste één implantaat in elk systeem en lichaamsdeel.

Implantaten worden geïnstalleerd bij Ripperdocs, gekenmerkt door een witte Schaar pictogram op de kaart. Verschillende Ripperdocs verkopen verschillende implantaten.

Terwijl u de wereldkaart bekijkt, kunt u op links drukken om te filteren op “Servicepunten” (maakt het gemakkelijker om ze te zien en filtert andere pictogrammen uit). U kunt implantaten kopen of ze ontgrendelen als beloning voor nevenactiviteiten en ze gratis laten installeren. Op Street Cred 20 & Street Cred 50 zal Ripperdocs meer implantaten gaan verkopen. Houd er rekening mee dat u veel geld nodig heeft om alle voertuigen te kopen ( Trofee Autojock ). Besteed dus niet te veel aan implantaten, sommige kosten meer dan een auto. Omwille van de trofeeën is het beter om voor de goedkopere te gaan om geld te besparen voor de voertuigen.

Gun Fu
Dood of schakel 3 vijanden snel achter elkaar uit met een revolver of pistool in close combat.

De kans is groot dat je dit op een natuurlijke manier krijgt tijdens het spelen als Johnny Silverhand. Hij heeft een revolver die alle vijanden in 1 treffer doodt. Tijdens zijn gameplay-secties is dit het gemakkelijkst en je zult het waarschijnlijk op een gegeven moment ontgrendelen zonder het te proberen.

Als je de trofee nog steeds niet hebt tegen de tijd dat je het verhaal af hebt, ga dan naar een blauw NCPD-evenement (Assault, Crime) in een laaggelegen gebied. Deze hebben altijd genoeg vijanden dicht bij elkaar. Verzamel 3 lage vijanden dicht bij elkaar en schiet ze neer met een revolver of pistool op hoog niveau. Je moet genoeg schade aanrichten zodat ze in 1 treffer sterven. Na het verhaal heb je toegang tot wapens van hoog niveau (je kunt een revolver / pistool kopen bij een wapenhandelaar, een oude upgraden via crafting of het oppakken van een verslagen vijand).

Christmas Tree Attack
Voltooi een inbreukprotocol met minimaal 3 geüploade daemons.

Ten out of Ten
Bereik het maximale niveau in elke vaardigheid.

Level 10 is het maximum voor elke vaardigheid. Voor deze trofee moet je alleen niveau 10 bereiken in één vaardigheid (van de 12 vaardigheden in totaal).

Vaardigheidsniveaus worden verhoogd door herhaaldelijk hetzelfde type kills / takedowns uit te voeren. Het is niets dat je een niveau hoger brengt met vaardigheidspunten. In plaats daarvan is het “leren door te doen”. Dus om de vaardigheid Handguns te verbeteren, moet je veel Handgun-kills uitvoeren. Om Blades Skill te verbeteren, moet je veel Bladed Weapon-takedowns doen, om Assault-vaardigheid te verbeteren, moet je Rifle-kills uitvoeren, enzovoort.

Om de voortgang van uw vaardigheidsniveau te zien, drukt u op Touchpad > klikt u op “Karakter”> scrolt u over een van de kenmerken (Lichaam / Reflexen / Technisch / Koel / Intelligentie)> Het toont de 2-3 vaardigheden die aan dat kenmerk zijn gekoppeld. Reflexes heeft bijvoorbeeld de vaardigheid “Handguns, Blades, Assault”> Klik op een van die vaardigheden en links onderaan zal het je voortgang XP naar het volgende niveau laten zien en de beloning die je van elk niveau krijgt.

Als je voortgang naar een vaardigheid “vastloopt”, moet je meer attribuutpunten in het gerelateerde attribuut stoppen. Als je bijvoorbeeld maar 3 attribuutpunten hebt in ‘Reflexen’, blijft je voortgang op de onderliggende vaardigheden ‘Handguns, Assault, Blades’ steken op vaardigheidsniveau 3. Dan moet je een Attribuutpunt uitgeven om Reflexen te verhogen tot Level 4 om meer XP voor die vaardigheden te verzamelen.

De gemakkelijkste vaardigheid om te nivelleren zijn het doden van wapens onder “Reflexen”, dus plaats voldoende punten in dat attribuut (hangt ook af van je speelstijl).

Gunslinger
Schiet een vijandelijke granaat in de lucht met een revolver.

Two Heads, One Bullet
Dood of schakel 2 vijanden uit met hetzelfde sluipschuttersgeweer.

Eerst heb je een Sniper Rifle nodig. Je kunt ze plunderen van vijanden (Snipers) of er een kopen. Het is het beste om te wachten tot je er een krijgt als een vijandige drop, er zal genoeg zijn tijdens het verhaal en andere nevenactiviteiten. Vergeet niet om ten minste één Sniper Rifle die je vindt, te bewaren.

Zoek nu naar 2 politieagenten die naast elkaar staan. Vaak vind je ze op straathoeken, ze staan ​​altijd stil en dicht bij elkaar. Zet ze op een rij en schiet dan beide in het hoofd, waarbij je ze met 1 schot doodt. Het maakt niet uit welk type Sniper Rifle je gebruikt (een Tech Sniper Rifle werkt net zo goed als een Power Sniper Rifle). Als ze niet sterven in 1 treffer, verlaag dan de moeilijkheidsgraad tot gemakkelijk in de spelinstellingen en / of kom terug na een level omhoog en een beter Sniper Rifle.

Hier is een locatie van 2 politieagenten die naast elkaar staan ​​(in het noordwesten van het Watson-district):

Rough Landing
Terwijl Berserk-cyberware actief is, voer je een superheldenlanding uit om 2 vijanden te doden of uit te schakelen.

Stanislavski’s Method
Gebruik 10 keer een dialoogoptie gerelateerd aan V’s levenspad.

Tijdens Hoofd- en Side Verhalen krijg je soms een extra dialoogkeuze die is gekoppeld aan je levenspad (Nomad, Streetkid, Corpo). Dit kunnen een blauw optioneel dialoogvenster of een geel hoofddialoogvenster zijn. Deze dialogen laten je levenspad voor zich zien, als je bijvoorbeeld Streetkid speelt, zal de regel van de dialoog “STREETKID -” tonen aan de linkerkant van die dialoog.

Deze trofee is te missen omdat er maar een eindig aantal dialogen aan je levenspad is verbonden en als je ze opzettelijk negeert, mis je misschien de trofee. Er zijn veel meer dan 10 levenspaddialogen in het spel. Pas op voor deze. Als u er een mist, hoeft u zich geen zorgen te maken, er zijn er nog veel meer (u hoeft uw opslag niet opnieuw te laden als u er een mist). Probeer gewoon niet te veel te missen. De levenspaddialogen vinden het vaakst plaats in verhaalmissies, maar er zijn er ook enkele in zijmissies.

Als je 10 keer achter elkaar op hetzelfde dialoogvenster klikt, wordt deze trofee niet ontgrendeld. Het moeten 10 verschillende dialogen zijn!

Hier is een afbeelding van hoe zo’n dialoog eruit ziet (voorbeeld Streetkid):

Autojock
Koop alle beschikbare voertuigen.

In de loop van het verhaal en tijdens free-roaming ontvang je automatisch telefoontjes en sms-berichten van mensen die je auto’s willen verkopen. Deze worden dan toegevoegd aan je dagboek (missielogboek) onder “Ritten”. In het journaal klikt je erop en klikt u vervolgens op “Track Job” in het midden van het scherm. Hiermee wordt een gele waypointmarkering geplaatst op de locatie waar de auto wordt verkocht. Je kunt niet zomaar naar een autodealer gaan en ze allemaal kopen, elk heeft een unieke locatie en je moet wachten om er eerst een telefoontje / bericht over te krijgen.

In de loop van het verhaal en tijdens free-roaming ontvang je automatisch telefoontjes en sms-berichten van mensen die je auto’s willen verkopen. Deze worden dan toegevoegd aan je dagboek (missielogboek) onder “Ritten”. In het journaal klikt je erop en klikt u vervolgens op “Track Job” in het midden van het scherm. Hiermee wordt een gele waypointmarkering geplaatst op de locatie waar de auto wordt verkocht. Je kunt niet zomaar naar een autodealer gaan en ze allemaal kopen, elk heeft een unieke locatie en je moet wachten om er eerst een telefoontje / bericht over te krijgen.

De gemakkelijkste manier om ze allemaal te laten verschijnen, is door eerst het verhaal af te maken. Loop dan vrij rond in de wijk waar de auto wordt verkocht (zie hieronder). De fixer van die wijk zal je sms’en / bellen over nieuwe auto’s die te koop staan, maar alleen als je in de goede wijk bent. Voorbeeld: u zwerft vrij rond in het stadscentrum, u ontvangt sms-berichten over nieuwe auto’s voor verkoop in het stadscentrum. Terwijl je alle optredens, NCPD-evenementen en andere bij-inhoud doet, moet je automatisch alle auto-berichten ontgrendelen. U zou de ontgrendelingsberichten moeten ontvangen in de volgorde van goedkoopste naar duurste.

Omdat ze zo duur zijn, zul je veel nevenactiviteiten moeten voltooien om genoeg geld te krijgen. “Verspil” niet te veel geld aan wapens of cyberware-upgrades. Dit kan de zaken ingewikkelder maken omdat u dan weinig geld heeft. Houd deze trofee dus vanaf het begin in gedachten en begin met sparen voor de auto’s. Het is natuurlijk prima om goedkope items te kopen (vooral Cyberware die je nodig hebt voor andere trofeeën), maar besteed geen 150.000 Eurodollars aan een of ander legendarisch wapen.

Dit zijn de voertuigen die je moet kopen, hoeveel ze kosten, en hun districten (vrij rondlopen in dat district om op de hoogte te worden gehouden van auto’s die te koop staan):

 1. Galena G240 – € $ 13.000 – Watson
 2. Quartz EC-L R275 – € $ 29.000 – Watson
 3. Thorton Colby C240T – € $ 39.000 – Watson
 4. Maimai P126 – € $ 14.000 – Westbrook
 5. Kusanagi CT-3X – € $ 22.000 – Westbrook
 6. Columbus V340-F Freight – € $ 19.000 – Stadscentrum
 7. Keizer 620 Ragnar – € $ 32.000 – Stadscentrum
 8. Quadra Type-66 Avenger – € $ 55.000 – Stadscentrum
 9. Thrax 388 Jefferson – € $ 17.000 – Heywood
 10. Cortes V5000 Valor – € $ 37.000 – Heywood
 11. Alvarado V4F 570 Delegate – € $ 62.000 – Heywood
 12. Supron FS3 – € $ 16.000 – Santo Domingo
 13. Thorton Colby CX410 Butte – € $ 43.000 – Santo Domingo
 14. Type-66640 TS – € $ 58.000 – Santo Domingo
 15. Thorton Galena “Gecko” – € $ 21.000 – Badlands
 16. Thorton Colby “Little Mule” – € $ 49.000 – Badlands
 17. Shion “Coyote” – € $ 115.000 – Badlands
 18. … (Rest wordt nog toegevoegd, lijst is nog niet compleet)

Master Crafter
Maak 3 legendarische items.

Eerst moet je 18 attribuutpunten in “Technische vaardigheid” plaatsen. Dan moet je in de technische vaardigheidsboom het voordeel “Edgerunner Artisan” kopen (aan de rechterkant van die vaardigheidsboom). Hiermee kun je legendarische items maken. Om legendarische uitrusting te maken, heb je ook legendarische specificaties (blauwdrukken) en knutselmateriaal nodig. De legendarische specificaties (blauwdrukken) die u kunt kopen bij wapenleveranciers, kosten ongeveer € 20.000. Het knutselmateriaal dat je krijgt door andere spullen en rotzooi te demonteren. Voor Legendary Crafting Components moet je Legendary Gear demonteren.

Hier is het Edgerunner Artisan-voordeel dat je nodig hebt om te ontgrendelen:

Daemon In The Shell
Dood 3 vijanden of schakel ze uit met één “Detonate Grenade” quickhack.

The Quick and the Dead
Dood 50 vijanden of schakel ze uit terwijl de tijd wordt vertraagd.

Eerst moet u een Zenuwstelsel Cyberware implantaat krijgen dat een ‘vertragingstijd’ heeft. Je kunt deze kopen bij Ripper Docs, gemarkeerd met een witte schaar op de kaart. Hier is bijvoorbeeld een dergelijke upgrade bij Buck’s Clinic in het district Watson:

Deze upgrades vertragen meestal de tijd tijdens een glijbaan of ontwijking. Je moet ook het voordeel “Multitasker” kopen in de vaardigheidsboom “Lichaam> Atletiek”. Het stelt je in staat om te schieten tijdens het sprinten, glijden en springen.

Schuif nu om de tijd te vertragen en vijanden te doden terwijl de tijd wordt vertraagd. Herhaal 50 keer. De politie telt ook als “vijanden”. U kunt dit dus op elk moment bewerken in de open wereld waar de politie oneindig respawnt.

Must Be Rats
Voer de afleidende vijanden-quickhack 30 keer uit zonder de aandacht op jezelf te vestigen.

Je moet vanaf het begin aan deze trofee beginnen te werken. Gebruik L1 om te scannen op objecten die groen zijn gemarkeerd (dit kunnen automaten, tv-schermen enz. Zijn). Deze kunnen worden gebruikt om vijanden af ​​te leiden (camera’s kunnen ook vijanden afleiden). Kijk in de scanmodus naar zo’n apparaat en druk op je vierkantje om de afleidings quickhack uit te voeren. Je kunt niet vechten, vijanden mogen je nog niet hebben gezien. Gebruik die apparaten in de omgeving om de vijanden af ​​te leiden en herhaal dit 30 keer tijdens het spel. De reden dat je hier zo vroeg aan moet beginnen, is omdat hoe meer evenementen je doet, hoe minder vijanden op de kaart blijven. Als je altijd in vuur en vlam gaat en nooit hacks doet, zou het ingewikkeld worden om 30 vijanden in de buurt van hackbare afleidingsapparaten te vinden.

V for Vendetta
Na herleven met Second Heart, dood of schakel de vijand uit die jou heeft gedood binnen 5 seconden.

True Soldier
Dood of schakel 300 vijanden uit met afstandswapens.

Gebruik vuurwapens (pistolen, revolvers, aanvalsgeweren, SMG’s, sluipschuttersgeweren, LMG’s, shotguns enz.) Om 300 vijanden te verslaan in de loop van het spel. Onthoud dat je 300 vuurwapenmoorden nodig hebt voor de trofee True Soldier  en 100 slagwapenmoorden voor de trofee True Warrior . Wissel tussen deze twee of doe eerst Melee Kills en daarna de Ranged Weapon Kills. Politie telt ook als “vijanden”, dus je kunt niet zonder vijanden komen te zitten om dit op elk moment in de open wereld te doden en te bewerken.

True Warrior
Dood of schakel 100 vijanden uit met slagwapens.

Gebruik Melee-wapens, zoals Katana’s, Knives etc. om 100 vijanden te verslaan in de loop van het spel. Onthoud dat je 300 vuurwapenmoorden nodig hebt voor de trofee True Soldier  en 100 slagwapenmoorden voor de trofee True Warrior . Wissel tussen deze twee of doe eerst Melee Kills en daarna de Ranged Weapon Kills. Politie telt ook als “vijanden”, dus je kunt niet zonder vijanden komen te zitten om dit op elk moment in de open wereld te doden en te bewerken.

Right Back At Ya
Dood of schakel een vijand uit die een granaat naar je gooide.

Deze trofee komt van nature en zal hoogstwaarschijnlijk een van je eerste zijn. Gedurende het spel zullen vijanden regelmatig granaten naar je gooien. Dood gewoon of maak een vijand niet-dodelijk onbekwaam nadat ze een granaat hebben gegooid. Maak je hier niet eens zorgen over.

The Wandering Fool
Vind alle tarotgraffiti voor de job Fool on the Hill.

Frequent Flyer
Vind alle datatermen voor snelle reizen.

Dataterms zijn de Fast Travel Points in Cyberpunk 2077. Ze worden op de kaart gemarkeerd door paarse pictogrammen als je binnen een paar meter bent. Je moet heel dichtbij komen om ze te ontgrendelen. Het zijn maar kleine dozen met een hologramkaart erboven.

(Alle Dataterm-locaties worden binnenkort toegevoegd)

Legend of The Afterlife
Bereik max. Street Cred.

Hiervoor moet u 50 Street Cred bereiken, wat het maximum is. Je kunt je Street Cred-niveau altijd in de linkerbovenhoek van de wereldkaart zien (en ook in je Character Stats-menu). Voltooi zijtaken, hoofdtaken, NCPD-evenementen en optredens om uw straatkrediet te verhogen. Alleen al het verhaal brengt je naar Street Cred 20. De rest zul je moeten krijgen van de nevenactiviteiten.

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelImmortals Fenyx Rising Trofee Roadmap
Volgend artikelHitman 3 Mendoza – The Tour

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here