Crash Bandicoot 4 It’s About Time: Trofee Guide & Roadmap

Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 8/10 – 9/10
Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 50 uur + gemiddeld, het is volledig afhankelijk van vaardigheden, dus kan aanzienlijk meer of minder zijn.
Offline trofeeën: 52 (1X Platina trofee, 2X Gouden trofee, 9X Zilveren trofee, 40X Bronzen trofee)
Online trofeeën: 0
Aantal te missen trofeeën: 0 (niets te missen)
Glitched trofeeën: nog niets
Moeilijkste trofeeën: trofee OVER-Overachiever
Meest tijdrovende trofeeën: trofee OVER-Overachiever
Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën? Nee, kan alles doen in Modern Difficulty. Het maakt niet uit of je retro of moderne speelstijl kiest.
Zetten cheats trofeeën uit ?: Er zijn geen cheats
Minimale playthroughs: 4 plus veel nieuwe pogingen voor relikwieën (het level voltooien, het herhalen in de N.Verted-modus, N.Sanely Perfect Relic krijgen, Platinum Time Trial Relic krijgen)
Free-Roam / Level Select na het verhaal?: Ja, er is Level Select na het Story. Je kunt alles opnieuw afspelen en overal teruggaan.
Lanceringsdatum: 2 oktober 2020

Itroductie:
Welkom bij de Crash Bandicoot 4: It’s About Time Trofee Guide & Roadmap! Crash Bandicoot 4 heeft 43 niveaus (waarvan 5 eindbazen en 38 normale niveaus). De 38 normale niveaus hebben elk een Platinum Time Trial Relic (= Speedrun) en N.Sanely Perfect Relic (= Verkrijg alle Clear Gems, behalve Hidden Gem zonder dood te gaan). Er zijn ook 21 Flashback-niveaus, die je ontgrendelt door de Flashback-banden in normale niveaus te verzamelen zonder dood te gaan. Bovendien moeten de 43 hoofdniveaus allemaal opnieuw worden afgespeeld in de N.Verted-modus (dit weerspiegelt alles horizontaal links / rechts en verandert de grafische kleuren). Sommige niveaus moeten in verschillende tijdlijnen worden afgespeeld met andere personages. Er is veel te doen en je moet elk niveau absoluut perfectioneren, elke relikwie verdienen en 106% voltooiing van het spel krijgen om al het mogelijke in het spel te doen. Het is een platina dat sterk afhankelijk is van vaardigheden.

Stap 1: Voltooi het verhaal, ontvang gekleurde edelstenen en diverse trofeeën
Maak je voor de eerste stap nog geen zorgen over de relikwieën. Leer gewoon alle niveaus kennen en raak vertrouwd met de bedieningselementen en vijanden. Speel het verhaal door om aan het einde Triple Spin te ontgrendelen. Deze zet zorgt ervoor dat je sneller gaat, waardoor je de Speedrun-tijden voor de Platinum Time Trial Relics kunt verslaan. Onderweg pak je de 4 gekleurde edelstenen (rood, groen, geel, blauw) en de level-specifieke diverse trofeeën. Je hebt de gekleurde edelstenen nodig om een aantal unieke levelpaden te openen. Alles kan na het verhaal opnieuw worden afgespeeld, niets is te missen.

Stap 2: Speel door alle N.Verted-niveaus en -tijdlijnen
Als je een niveau verslaat, wordt het ontgrendeld om opnieuw af te spelen in de modus N.Verted (komt beschikbaar na niveau “Trouble Brewing” in het 4e kaartgebied). N.Verted Mode spiegelt alles horizontaal (links / rechts) en verandert de graphics in een render modus met verschillende kleuren. Speel na het verhaal alle niveaus in deze modus opnieuw af. Als u een niveau selecteert, kunt u kiezen tussen de modus “Normaal” en “N.Verted”. Onderweg kun je de Hidden N.Verted Gems al pakken als je wilt. Door alle niveaus in N.Verted te verslaan, ontgrendelt u de trofee Backwards & Forwards. Maak ook de verschillende tijdlijnen af. Dat zijn de optionele niveaus met 2 karakterpictogrammen in de niveaustatistieken (er zijn er in totaal 9). Die ontgrendelen de trofee:
The Whole Picture.

Zie hier alle locaties van de Verstopte Gems

Stap 3: Platinum Flashback Relics
Grijp alle 21 Flashback-banden. Elk van hen ontgrendelt een Flashback-niveau. Je moet de Flashback-banden in de normale niveaus bereiken ZONDER STERVEN. Je mag echter sterven nadat je de tape hebt opgehaald. Gewoon bereiken zonder dood te gaan is vereist. Zorg ervoor dat je het level daarna afmaakt. Als je voor de tape bent overleden, wordt deze transparant en kan hij niet worden opgepakt.

Je kunt je voortgang volgen in het Pauzemenu> Niveaustatistieken. Het laat zien welke niveaus Flashback-banden hebben.

Nadat je alle banden hebt, speel je door alle 21 Flashback-niveaus. Voor hun Platinum Flashback Relics moet je simpelweg alle Crates in één keer vernietigen (er zijn checkpoints tussenin om dit gemakkelijker te maken).

Alle Flashback Tape Locaties

Stap 4: N.Sanely Perfect Relics
38 van de 43 levels in het spel hebben een N.Sanely Perfect Relic (allemaal behalve de 5 baaslevels). Ze zijn bedoeld om alle Clear Gems (behalve Hidden Gem) in een level te krijgen zonder ook maar één keer dood te gaan.

De 5 Clear Gems die nodig zijn per level zijn:

Vind 40% van alle fruit
Vind 60% van alle fruit
Vind 80% van alle fruit
Vernietig ALLE kratten
Sterf minder dan 3 keer


Je moet ze allemaal in één keer bemachtigen, maar zonder ook maar één keer dood te gaan om de perfecte N.Sanely-relikwie te krijgen. Het vinden van de Hidden Gem is niet vereist in deze run, je mag dit in een aparte run krijgen. Deze zijn ook nodig voor 106% voltooiing. Het goede nieuws is dat u niet elk stuk fruit hoeft te verzamelen, slechts 80%. Omdat je ALLE kratten moet vernietigen, zou je 80% van het fruit automatisch moeten krijgen. Hierdoor kun je een deel van de vliegende vruchten overslaan. Je mag ook binnen de bonuslevels sterven, maar alleen degenen met een “?” platform (het zijn de platforms die je naar een zijpad vliegen). De sterfgevallen op het bonusniveau tellen niet mee voor de totale sterfgevallen in een niveau dat het een beetje gemakkelijker maakt.

Stap 5: Relikwieën van Platinum Time Trial
38 van de 43 levels in het spel hebben een Platinum Time Trial Relic (allemaal behalve de 5 baaslevels).

Als je een level opnieuw afspeelt, zie je aan het begin ervan een gouden stopwatch. Verzamel dit om de tijdrit te starten. Het zal enkele kratten met nummers spawnen, als je ze vernietigt, wordt de timer stilgezet. Je hebt ook de Triple Spin nodig om sneller te gaan, ontgrendeld door het verhaal te voltooien. Platina is de moeilijkste tijdvereiste om te verslaan in tijdritten. Je moet elk niveau perfect doorlopen zonder dood te gaan. Als je sterft, verlies je te veel tijd en wordt het in feite onmogelijk om te eindigen met een platina-tijd. Dit en de N.Sanely Perfect Relics zijn de moeilijkste taak in het spel.

Stap 6: Resterende N.Verted Gems
Als je in stap 3 niet al voor alle N.Verted Gems hebt gekozen, ga dan nu je ontbrekende edelstenen halen voor trofee-trofee gnilB voor gniK.

Zie hier alle locaties van de Verstopte Gems

Stap 7: 106% voltooiing beëindigd
Nadat je alle edelstenen en relikwieën hebt gekregen (Flashback Platinum Relics, N.Sanely Perfect Relics, Platinum Time Trial Relics), ontgrendel je het 106% -einde en dat zou het laatste moeten zijn dat je nodig hebt voor platina.

TROFEEËN LIJST:

Master Marsupial
Haal alle trofeeën in Crash Bandicoot 4!

Beat ‘Em Any Which Way
Versla een willekeurige baas in de modus N. Verted.

N. Verted-modus wordt ontgrendeld na het voltooien van Map: Tranquility Falls / Level: Trouble Brewing. Hiermee kun je alle niveaus opnieuw afspelen in “Omgekeerde modus”. Speel hiervoor eenvoudig een willekeurig baaslevel opnieuw af, bijvoorbeeld Map: The Hazardous Wastes / Level: Stage Dive. Het is in principe hetzelfde als het normale baasgevecht, alleen de graphics zien er een beetje anders uit en sommige dingen worden van links naar rechts omgedraaid.

Backwards & Forwards
Voltooi alle levels in N. Verted mode.

Crash Bandicoot 4 heeft in totaal 43 levels (5 daarvan zijn baaslevels). Je ontgrendelt de N.Verted-modus nadat je Map: Tranquility Falls / Level: Trouble Brewing hebt voltooid. Hiermee kunt u elk niveau opnieuw afspelen in N.Verted (Inverted) modus.
Het spiegelt alles horizontaal (links / rechts) en verandert de rendermodus in verschillende kleuren. Maar de niveaus zijn in principe hetzelfde, alleen gespiegeld. Kies “N.Verted” als je een niveau voor herhaling selecteert. Speel alle 43 levels opnieuw in deze modus voor deze trofee.

IT’S MESSING WITH MY HEAD, MAN!!!
Versla een niveau in N. Verted mode.

Taking the Side Road
Voltooi een bonuspad.

Bonuspaden zijn gemarkeerd met een vraagteken “?” platforms. Stappen op die “?” platforms zullen je naar een bonusfase vliegen met extra kisten. Deze Bonus Path platforms zijn duidelijk zichtbaar in de levels die ze hebben.

The Whole Picture
Voltooi alle tijdlijnen.

Tijdlijnen zijn optionele hoofdniveaus. Er zijn in totaal 9 tijdlijn niveaus. Ze worden automatisch ontgrendeld in de loop van het verhaal. In de levelstatistieken hebben deze 2 karakterpictogrammen erop. Het zijn herhalingen van de andere hoofdniveaus, maar je speelt ze vanuit het perspectief van een ander personage.
De tijdlijnniveaus die voor deze trofee moeten worden voltooid, zijn:

  1. Truck Stopped
  2. Thar He Blows!
  3. Potion Commotion
  4. No Dillo Dallying
  5. Ship Happens
  6. Building Bridges
  7. Rock Blocked
  8. Shipping Error
  9. Seeing Double

Putting Things In Perspective
Voltooi een tijdlijn.

Fleet of Feet
Speel een spelletje Checkpoint Race.

Selecteer in het titelscherm “Bandicoot Battle”> “2 Players”> “Checkpoint Race”. Win een van deze wedstrijden. Het 1e niveau “Rude Awakening” is het snelst. Dit kan offline en met 1 enkele controller. In deze modus moet je de controller van de ene speler naar de andere doorgeven. Het doel is om zo snel mogelijk door alle checkpoints te lopen. Deze solo doe je eenvoudig zelf. Je kunt opzettelijk doodgaan om meteen naar het volgende checkpoint te gaan, op deze manier gaat het sneller. Het maakt niet uit of speler 1 of speler 2 wint of wat je score is, je krijgt de trofee door simpelweg een van deze spellen van begin tot eind te spelen.

Settle the Score
Speel een spelletje Crate Combo.

Selecteer in het titelscherm “Bandicoot Battle”> “2 Players”> “Crate Combo”. Win een van deze wedstrijden. Het 1e niveau “Rude Awakening” is het snelst. Dit kan offline en met 1 enkele controller. In deze modus moet je de controller van de ene speler naar de andere doorgeven. Het doel is om zoveel mogelijk kratten te vernietigen. Deze solo doe je eenvoudig zelf. Je kunt opzettelijk doodgaan om meteen naar het volgende checkpoint te gaan, op deze manier gaat het sneller. Het maakt niet uit of speler 1 of speler 2 wint of wat je score is, je krijgt de trofee door simpelweg een van deze spellen van begin tot eind te spelen.

What Has Been, Will Be Again
Versla Dr. Neo Cortex … opnieuw.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld in level “The Past Unmasked”.
Dit is de eindbaas van het verhaal.

The Fourth Time
Versla Dr. Neo Cortex.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Ontgrendelt in level “4th Time’s A Charm”.

Master Mixologist
Versla N. Brio

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Ontgrendelt in level “Trouble Brewing”.

Beaten With His Own Drum
Versla N. Gin en zijn Weapon of Mass Percussion.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Ontgrendelt in level “Stage Dive”.

Twinsanity
Versla de doktoren N. Tropy.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Ontgrendelt in level “A Hole in Space”.

Overachiever
Bekijk het einde van de 100% bonus.

Zie trofee “OVER-Overachiever” voor het ontgrendelen van 106% voltooiing van het spel. Je krijgt gaandeweg 100% automatisch.
De meest eenvoudige manier om 100% voltooiing van het spel te krijgen, is door alle 228 edelstenen en 228 N.Verted edelstenen te krijgen (maar relikwieën leveren je ook voltooiingspercentage op, zodat je ze voor 100% kunt mixen).

Je kunt je spelvoortgang op elk moment bekijken door op de Options knop op de wereldkaart te drukken.

Elk niveau, behalve baasniveaus, heeft 6 edelstenen (in totaal 38 niveaus). De manier waarop je ze krijgt, is altijd hetzelfde. 3 zijn voor het vinden van 80% van het fruit, 1 voor het breken van alle dozen, 1 voor het minder dan 3 keer sterven, 1 voor het vinden van het verborgen juweeltje.

Zie hier alle locaties van de Verstopte Gems

OVER-Overachiever
Bekijk het einde van de 106% bonus.

Om een game-voltooiing van 106% te krijgen, heb je het volgende nodig:

Alle 456 Clear Gems ontgrendelen. (228 in normale levels, 228 in N.Verted levels)
Zie hier alle locaties van de Verstopte Gems
De 4 gekleurde edelstenen ontgrendelen. (Rood, Groen, Geel, Blauw)
Alle 21 Platinum Flashback relikwieën ontgrendelen.
Alle 38 N.Sanely Perfect Relics ontgrendelen.

Je kunt je spelvoortgang op elk moment bekijken door op de Options knop op de wereldkaart te drukken.

Sapphire-er Acquirer
Vind de verborgen Blauwe Gem.

Zie hier hoe je de blauwe edelsteen kunt vinden.

Like a Rhinestone Bandicoot
Verdien de helft van de Clear edelstenen.

Zie de trofee “King of Bling”.

King of Bling
Verdien alle Clear edelstenen.

Er zijn 228 normale, clear edelstenen in het spel, verdeeld over 38 niveaus. Elk niveau heeft 6 Clear Gems (behalve baaslevels).
De 6 Clear Gems per level worden toegekend voor:

Vind 40% van alle fruit
Vind 60% van alle fruit
Vind 80% van alle fruit
Vernietig ALLE kratten
Sterf minder dan 3 keer
Vind de verborgen Gem (Zie hier alle locaties van de Verstopte Gems)

Je kunt dit over meerdere runs doen. Ze hoeven niet in één keer te worden verkregen.

gnilB fo gniK
Verdien ALLE N. Verted Gems.

N. Verted-modus wordt ontgrendeld na het voltooien van Map: Tranquility Falls / Level: Trouble Brewing. Hiermee kun je elk niveau opnieuw spelen in N.Verted (Inverted) -modus. Het spiegelt alles horizontaal (links / rechts) en verandert de render modus in verschillende kleuren. Maar de niveaus zijn in principe hetzelfde, alleen gespiegeld.
De 6 Clear Gems per level worden toegekend voor:

Vind 40% van alle fruit
Vind 60% van alle fruit
Vind 80% van alle fruit
Vernietig ALLE kratten
Sterf minder dan 3 keer
Vind de verborgen Gem (Zie hier alle locaties van de Verstopte Gems)

Je kunt dit over meerdere runs doen. Ze hoeven niet in één keer te worden verkregen.

Emerald Gemerald
Vind de verborgen groene edelsteen.

Zie hier hoe je de groene edelsteen kunt vinden.

Ruby Red
Vind de verborgen rode edelsteen.

Zie hier hoe je de rode edelsteen kunt vinden.

Topaz Pizazz
Vind de verborgen gele edelsteen.

Zie hier hoe je de gele edelsteen kunt vinden.

Altitude Sickness
Hurk of glijd in een dubbele sprong

Houd Cirkel ingedrukt en druk 2X op je kruisje om een dubbele hoge sprong te maken.

Silent Protagonist
Maak kennis met ‘Akano

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld na level “Jetboard Jetty”.

Ups & Downs
Maak kennis met Ika-Ika

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld na level “Dino Dash”.

Reality-Shattering Proportions
Maak kennis met Lani-Loli

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld na level “N.Sanity Peak”.

I Can See Through Time
Maak kennis met Kupuna-Wa

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Wordt ontgrendeld na level “Run It Bayou”.

No It’s MY Turn
Voltooi een level met Pass N. Play ingeschakeld.

Druk op de Opties knop > Pass N. Play> Players = 2 Players / Pass Condition = Checkpoint. Maak nu een willekeurig level af. Je kunt deze instellingen inschakelen voor of na het starten van een level, de trofee wordt op beide manieren ontgrendeld. Je kunt natuurlijk ook verschillende pasvoorwaarden of 3-4 spelers gebruiken als je wilt. Dit vereist GEEN meerdere controllers. Het kan offline worden gedaan met 1 controller – deze modus wil dat je de controller van de ene persoon naar de andere doorgeeft, maar je kunt het alleen doen. Het enige belangrijke is dat u het speler nummer verandert van “Single Player” naar “2 Players” (of meer).

Ladies First
Voltooi een level als Coco

Na het spelen van de eerste twee levels ontgrendel je de wereldkaart (Hub Area). Druk in het Hub gebied op je vierkantje om te wisselen tussen Coco en Crash. Speel een willekeurig level als Coco tot het einde om deze trofee te ontgrendelen.

Sudden But Inevitable
Verraden! Door je ergste vijand.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.
Ontgrendelt in Map: The Sn @ xx Dimension / Level: The Great Escape.

Model Test Subject
Verdien een Flashback relikwie.

Closing the Experiment Log
Verdien alle platina Flashback relikwieën.

Perfectionist
Verdien alle N.Sanely Perfect relikwieën.

So-Called Perfectionist
Verdien een N.Sanely Perfect relikwie.

Faster Than a Tortoise
Verdien een tijdritreliek.

Faster Than Sound
Verdien alle platina tijdritrelieken

All Gussied Up
Probeer een nieuwe skin.

Je ontgrendelt skins om alle 6 edelstenen in een level te vinden. Een paar skins worden ook automatisch ontgrendeld tijdens het spel. Druk in het gebied Wereldkaart / Hub op je driehoek om het skins menu te openen. Rust een van de skins uit en de trofee wordt ontgrendeld. Houd er rekening mee dat Crash andere skins heeft dan Coco.

Whoa!
Doe een Triple Spin.

Eerst moet je het verhaal voltooien om Triple Spin te ontgrendelen.
(het wordt ontgrendeld na de eindbaas in Level “The Past Unmasked”).

Speel nu een willekeurig niveau opnieuw, loop vooruit (L-omhoog, druk op vierkantje, [pauze 1 sec], weer je vierkantje, [pauze 1 sec] en nogmaals je vierkantje. Je zult zien dat je personage een blauwe gloed krijgt rond zijn spin aanval. Het ziet er visueel anders uit dan de snelle draai.

Het belangrijkste is dat u 0,5 – 1 seconde wacht tussen elke keer dat u op vierkant drukt. Als je de knop snel spamt, zal hij een normale draai maken en zal de spin dus niet werken.
Zie hier hoe je de Triple Spin kunt ontgrendelen

Showoff
Versla een vijand met Triple Spin.

Eerst moet je het verhaal voltooien om Triple Spin te ontgrendelen.
(het wordt ontgrendeld na de eindbaas in Level “The Past Unmasked”).

Speel nu een willekeurig niveau opnieuw, loop vooruit (L-omhoog, druk op vierkantje, [pauze 1 sec], weer je vierkantje, [pauze 1 sec] en nogmaals je vierkantje. Je zult zien dat je personage een blauwe gloed krijgt rond zijn spin aanval. Het ziet er visueel anders uit dan de snelle draai.

Het belangrijkste is dat u 0,5 – 1 seconde wacht tussen elke keer dat u op vierkant drukt. Als je de knop snel spamt, zal hij een normale draai maken en zal de spin dus niet werken.
Zie hier hoe je de Triple Spin kunt ontgrendelen

N. Vincible
Versla een verhaalniveau zonder dood te gaan.

Spreekt voor zich. Speel een enkel niveau van begin tot eind zonder dood te gaan.
Dit is het gemakkelijkst in het eerste niveau “Rude Awakening”.

A/V Club Founder
Schaf een Flashback tape aan.

De eerste flashback tape is te vinden aan het begin van Level #4: Crash Compactor.

Tree Droppings
Zoek de bron van de Bumpa bessen.

Map: Tranquility Falls / Level: Off-Balance

Helemaal aan het begin van dit level staat er een boom recht voor je spawnt. Val de boomtakken aan om bessen op je hoofd te laten vallen. De bessen zullen je bedwelmen, waardoor de trofee wordt ontgrendeld.

Here Kitty Kitty
Maak de kat bang die zich verstopt voor een feestje.

Map: Mosquito Marsh / Level: Off Beat

Direct rechts van de 2e Checkpoint-krat staat een afvalcontainer. Val de afvalcontainer een paar keer aan en deze trofee wordt ontgrendeld.

Give ‘Em a Broadside!
Richt en vuur!

Map: Salty Wharf / Level: Thar He Blows!

In dit level speel je als Dingodile. Als Dingodile zegt: “Je ruikt lekker genoeg om te eten”, staan er twee kanonnen aan de rechterkant van het pad. Draai ze aan om deze trofee te verdienen.

Bad Signs
Doe wat schietoefeningen.

Kaart: Mosquito Marsh / Level: Home Cookin ’

In dit level speel je als Dingodile. Er zullen door het hele level 5 paarse vleermuisborden zijn. Je moet ze allemaal neerschieten om deze trofee te ontgrendelen. Houd vast: r2: om enkele explosieve vaten of TNT te pakken met je kanon, laat dan de knop los om ze op de paarse vleermuisborden te schieten.

Junkyard Jams
Maak muziek op een onwaarschijnlijke plek.

Map: The Hazardous Wastes / Level: Hit The Road

Er zijn 6 tonnen in dit level die een melodie maken als je ze aanvalt. 3 staan helemaal aan het begin van het level. De andere 3 bevinden zich links van de ingang van het bonuspad (het “?” -Platform). Val deze allemaal aan en de trofee zal knallen.

WOAH YEAH!
Grijp een korenmaat Bumpa.

Map: Bermugula’s Orbit / Level: A Hole in Space

Aan het begin van dit niveau is een verplichte rail grind sectie. Tijdens deze rail grind kun je in totaal 18 druiven verzamelen. Verzamel alle 18 en de Bushel of Bumpa zal aan het einde van de rail spawnen. Als je deze aanraakt, wordt de trofee ontgrendeld.

Silence the Scientist
Leg N. Brio het zwijgen op.

Map: Tranquility Falls / Level: Give it a Spin

Kort na de start van “Give it a Spin”, nadat je over de eerste TNT-kratten bent gesprongen, hoor je N. Brio tegen je praten. Er komt een groene reageerbuis met groene rook uit. Vernietig het om N. Brio de mond te snoeren en deze trofee te verdienen.

Megaphoning It In
Leg N. Gin het zwijgen op.

Map: The Hazardous Wastes / Level: A Real Grind

Kort na de start van “A Real Grind” is er aan de rechterkant een megafoonspeaker. Je kunt de stem van N. Gin eruit horen komen. Spin: vierkant: tegen de megafoon om deze te vernietigen, waardoor deze trofee knalt.

Hammer it Home
Maak wat lawaai!

Map: Tranquility Falls / Level: Draggin ‘On

In dit level zijn 4 gouden bellen. Je moet ze allemaal raken voor deze trofee. 3 hangen aan de poorten waar je doorheen loopt. De laatste 1 hangt aan een muur nadat je 3 “kat” -vijanden met groen gloeiende gezichten tegenkomt. Geen van hen is verborgen, ze zijn allemaal duidelijk zichtbaar op het hoofdpad.

Channel Surfer
Breng wat tijd door met surfen op de golven.

Helemaal aan het begin van het eerste niveau “Rude Awakening” is er een tv. Val de tv aan door een paar keer op je vierkant te drukken om door de kanalen te wisselen. Elk “tv-kanaal” toont een ander Crash Bandicoot spel. Nadat je ze allemaal hebt doorlopen, verdien je de trofee.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time Wiki Guide

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelCrash Bandicoot 4: It’s About Time Wiki Guide
Volgend artikelDoom Eternal: The Ancient Gods Part 1 UAC Atlantica Facility Collectible Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here