Crash Bandicoot 4 It’s About Time: Hoe Triple Spin Te Ontgrendelen en Gebruiken

Deze gids laat zien hoe je Triple Spin ontgrendelt en gebruikt in Crash Bandicoot 4 It’s About Time. Triple Spin is verplicht voor Platinum Time Trial Relics. Deze zet zorgt ervoor dat je sneller gaat als je 3 spins achter elkaar doet. Het is essentieel om alle niveaus te versnellen. Probeer niet eens de platina tijdritten zonder.

Hoe Triple Spin te ontgrendelen: voltooi het verhaal. Na de eindbaas ontgrendel je automatisch Triple Spin. Het kan niet eerder worden ontgrendeld, dit is de enige manier.

Nu je het verhaal hebt verslagen en Triple Spin hebt ontgrendeld, vraag je je misschien af hoe je het echt kunt gebruiken. Gewoon drie keer achter elkaar spammen op de knop Draaien doet niets. Dit komt doordat de timing van het indrukken van de knop belangrijk is. Terwijl je loopt, moet je op de Draai-knop drukken net als de draai-animatie bijna is afgelopen. Spam de knop niet. Het werkt ook niet als je stilstaat.

Triple Spin gebruiken: Tijdens het lopen: L-omhoog: druk op de knop Draaien> 1 seconde wachten> Druk op de knop Draaien> 1 seconde wachten> Druk op de knop Draaien.

Dus: Tijdens het lopen: L-omhoog: druk: vierkant:> Wacht 1 seconde>: druk weer vierkant:> Wacht 1 seconde>: en voor de laatste keer vierkant:

Als je het goed hebt gedaan, zie je de kleur van je spin veranderen in blauw. Zie de blauwe gloed in de afbeelding hieronder, zo weet je dat je het goed doet.
Als je één Triple Spin uitvoert, wordt de Whoa! trofee ontgrendelt en het verslaan van een vijand met deze beweging ontgrendelt de Showoff-trofee.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time Wiki Guide

Vorig artikelCrash Bandicoot 4: Hoe De Blauwe Gem Te Halen
Volgend artikelCrash Bandicoot 4: Flashback Tape Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here