Crash Bandicoot 4: Hoe De Blauwe Gem Te Halen

Deze gids laat zien waar je de verborgen Blauwe Gem locatie kunt vinden.
Het wordt tijd voor de trofee van de Sapphire-er Acquirer.

De Blue Gem is te vinden in Map: Tranquility Falls / Level: Draggin ’On.

Om de Blauwe Gem te krijgen, moet je dit hele level voltooien zonder een enkele kist te vernietigen! Dan spawnt de blauwe edelsteen helemaal aan het einde, voor de level-uitgang. Je kunt zien hoeveel kratten je hebt vernietigd door op L2 te drukken. Het moet helemaal tot het einde 0/139 zeggen. Je mag Checkpoint Crates ook niet gebruiken! Het ontbreken van Checkpoint Crates maakt dit moeilijk.

Hier zijn een paar tips om het gemakkelijker te maken:

Als je het paarse masker gebruikt om de (Driehoek) spin te doen, kun je het beste eerst een slide-jump maken. Druk op rondje> kruisje> driehoek om te schuiven en vervolgens de paarse spin te activeren. Dit zal je een hogere boost geven dan alleen maar drukken op driehoek. Dit is in sommige secties zelfs verplicht.
Zorg ervoor dat je halverwege het level binnen het Bonus Path Platform (het “?” Platform) stapt. Dit creëert een Checkpoint zonder een Checkpoint Crate te hoeven vernietigen.

Als je per ongeluk een krat vernielt, laat jezelf dan gewoon doodgaan. Het is niet nodig om het level opnieuw te starten. Gewoon doodgaan en respawnen zal het aantal kratten op nul zetten. Nogmaals, u kunt altijd controleren met L2 bij twijfel. Vermijd het aanvallen van vijanden, omdat ze ongecontroleerd in kratten kunnen vliegen. Het is het beste om geen enkele vijand aan te vallen.

Wanneer je het einde bereikt met 0/139 vernietigde kratten, zal de blauwe edelsteen spawnen bij de leveluitgang. Zie onderstaande afbeeldingen.

Vorig artikelCrash Bandicoot 4: Hoe De Gele Gem Te Halen
Volgend artikelCrash Bandicoot 4 It’s About Time: Hoe Triple Spin Te Ontgrendelen en Gebruiken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here