Concrete Genie: Trofee Guide & Roadmap

  • Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 2/10
  • Geschatte tijd tot platina: 6-8 uur
  • Offline trofeeën: 53 (1X , 2X, 7X, 43X)
  • Online trofeeën: 0
  • Aantal te missen trofeeën: 0
  • Glitched trofeeën: Water is helder! – kan een storing hebben. Maak een handmatige opslag voordat je toegang krijgt tot het Masterpiece gebied in The Waterways.
  • Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Nee, het spel kan op makkelijk worden gespeeld.
  • Minimale playthroughs: 1
  • Releasedatum: 8 oktober 2019
Introductie:

Welkom bij de Concrete Genie Trofee Guide & Roadmap! In Concrete Genie speel je als Ash, een jonge jongen met de passie om te tekenen in zijn schetsboek. Een groep pestkoppen steelt zijn boek en scheurt de pagina’s eruit, waardoor Ash gedwongen wordt om ze allemaal terug te vinden. Terwijl hij dit doet, ontdekt hij een magisch penseel met de kracht om de corrupte stad Denska te reinigen van de duisternis die haar heeft overspoeld.

Wat betreft trofeeën, we kijken naar een vrij eenvoudige en gemakkelijke lijst. Geen van de trofeeën is gekoppeld aan de moeilijkheidsgraden en geen van hen kan worden gemist! De meeste trofeeën, behalve de verhaalgerelateerde trofeeën, zitten achter verzamelobjecten, waarbij je ofwel bepaalde soorten verzamelobjecten moet vinden of specifieke pagina’s moet verzamelen om een ​​nieuw ontwerp, een nieuwe functie of een nieuwe geest te ontgrendelen, die vervolgens wordt gebruikt om de trofee die de genoemde pagina nodig heeft. Raadpleeg de Collectible Guide , waarin je alle verzamelobjecten per hoofdstuk vindt. De game heeft slechts drie verschillende trofeeën, waarvoor je de fotomodus moet openen, Luna’s geheim onder de vuurtoren moet vinden en de Vrij schilderen levels moet spelen. Over het algemeen is het een erg plezierige rit.

Stap 1: Speel het verhaal door en verzamel alles wat je tegenkomt, behalve Genie Moments Sketches

Voor je eerste stap is het je doel om het verhaal door te spelen. Terwijl je het verhaal speelt, ontgrendel je een aantal verhaalgerelateerde verzamelobjecten en genie-trofeeën. Wat betreft verzamelobjecten die in het wild zijn gevonden, sommige zijn nodig om verder te gaan, andere kunnen worden genegeerd en opgehaald tijdens stap 2. Dat gezegd hebbende, kun je het spel ook spelen met de verzamelobjecten gids als je dat wilt, en alle verzamelobjecten krijgen.
Zorg er wel voor dat je tijdens deze stap geen Genie Moments Sketches verzamelt als je later wat extra sleur wilt vermijden (raadpleeg de Collectibles Guide  voor meer informatie hierover).

Stap 2: Ruim alle Collectibles en Genie gerelateerde trofeeën op

Nu is het uw doel om alles wat u nog over heeft te verzamelen. Raadpleeg de Collectibles Guide  om erachter te komen wat je mist. Als je op zoek gaat naar vermiste Collectibles, wil je ook die genie-gerelateerde trofeeën ontgrendelen die je nog niet hebt. Sommigen van hen zullen op natuurlijke wijze worden ontgrendeld als je Genie Moment Sketches voltooit, voor andere moet je andere specifieke acties ondernemen.

Stap 3: Diverse trofeeën

Richt nu uw aandacht op eventuele resterende trofeeën. Het kan zijn dat je Luna’s geheim onder de vuurtoren moet opgraven, de functie Replay in de fotomodus moet gebruiken, de Vrij schilderen levels moet spelen en een bepaald aantal ontwerpen moet schilderen.

Zie hier onze Concrete Genie – Collectible Guide

TROFEEËN LIJST:

The Artist of Denska
Bekend als “de straatartiest die Denska weer tot leven bracht”.

Verdien alle andere trofeeën in Concrete Genie om platina te ontgrendelen (VR DLC niet vereist)!

Luna’s Apprentice
Maak je eerste schilderij af in de vuurtoren.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Let the Light Shine
Schakel het vuurtorenbaken in.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Just Like Old Times
Voltooi het meesterwerk in de vissershaven.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Power’s Back!
Voltooi het meesterwerk in de waterkrachtcentrale.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Water’s Clear!
Voltooi het meesterwerk in de waterwegen.

* Kan Glitchen *

Automatische verhaal gerelateerde ontgrendeling. Deze trofee kan bij sommige spelers glitchen en als dit gebeurt, moet je het spel een tweede keer opnieuw spelen. Een mogelijke oplossing is om handmatig op te slaan vlak voordat u het Masterpiece-gebied nadert (PS4-instellingen> Beheer van opgeslagen gegevens van applicaties> Kopiëren naar USB / PS +). Als het niet ontgrendelt, kunt u uw opgeslagen bestand terug kopiëren.

Forced to Fight
Versla alle minions in de vuurtoren.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

“The name’s Ash”
Red Zack en de Dark Fire Genie in de vissershaven.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Doing the Right Thing
Red Chuck, Janie en de Dark Electric Genies in de waterkrachtcentrale.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

“I made a promise…”
Red Beatrice en de Dark Wind Genies in the Waterways.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

The Curse is Lifted
Red de Dark Alpha Genie in de Cave.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Fresh Start
Doorbreek de cyclus van pesten en maak nieuwe vrienden.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist.

Something New!
Verzamel je eerste vliegende landschapspagina.

Zie hiervoor onze Concrete Genie – Collectible Guide.

Choices, Choices
Verzamel 5 vliegende Genie Body- of Feature-pagina’s.

Zie hiervoor onze Concrete Genie – Collectible Guide.

Stunning Landscape
Verzamel alle landschapspagina’s in een level.

Zie hiervoor onze Concrete Genie – Collectible Guide.

Every Possible Look
Verzamel alle Genie Body- en Feature-pagina’s in een level.

Zie hiervoor onze Concrete Genie – Collectible Guide.

Art Gallery
Verzamel alle landschapspagina’s.

Zie hiervoor onze Concrete Genie – Collectible Guide.

Perfectly Restored
Verzamel alle pagina’s in het schetsboek.

Zie hiervoor onze Concrete Genie – Collectible Guide.

Colorful Companion
Breng je eerste tweevoetige geest tot leven.

Tijdens het spel heb je veel mogelijkheden om Genies tot leven te brengen. Telkens wanneer je de omtrek van een Genie op de grond ziet, stap erop en druk op om te beginnen met tekenen. Om een ​​tweevoetige Genie te maken, moet het lichaam van de Genie verticaal zijn (omlaag). Houd je vierkantje ingedrukt om je creatie te voltooien en de trofee te ontgrendelen.

Dog? Cat? Draaaaagon?
Breng je eerste viervoeter tot leven.

Tijdens het spel heb je veel mogelijkheden om Genies tot leven te brengen. Telkens wanneer je de omtrek van een Genie op de grond ziet, stap erop en druk op om te beginnen met tekenen. Om een ​​viervoeter te maken, moet het lichaam van de Genie horizontaal zijn (links-rechts). Houd je vierkantje ingedrukt om je creatie te voltooien en de trofee te ontgrendelen.

All Ears
oren aan een geest.

Tijdens het spel heb je veel mogelijkheden om Genies tot leven te brengen. Telkens wanneer je de omtrek van een Genie op de grond ziet, stap erop en druk op om te beginnen met tekenen. Om Ears aan een Genie te koppelen, kiest u eenvoudig een Ears Feature op het derde tabblad. Houd je vierkantje ingedrukt om je creatie te voltooien en de trofee te ontgrendelen.

Fa-Fa-Fa-Fashion!
Koppel meer dan 5 verschillende elementen aan een geest.

Tijdens het spel heb je veel mogelijkheden om Genies tot leven te brengen. Telkens wanneer je de omtrek van een Genie op de grond ziet, stap erop en druk op om te beginnen met tekenen. Om meer dan 5 verschillende features aan een Genie te koppelen, kies je 6 Features uit de verschillende tabbladen en koppel je ze aan de Genie in kwestie. Om bij 6 te komen, moet je Genie bijvoorbeeld twee verschillende Arms en Tails-functies hebben, naast één functie van de tabbladen waaruit je nog niets hebt gekozen. Houd je vierkantje ingedrukt om je creatie te voltooien en de trofee te ontgrendelen.

Besties
Zwaai meer dan 3 keer naar je geest.

Nadat je ten minste één Genie hebt gemaakt, roep je hem door op te drukken en vervolgens op je d-pad naar boven te drukken om naar hem te zwaaien. Herhaal hetzelfde drie keer om de trofee te ontgrendelen.

High Five!
Geef je Genie een high five nadat je een basket hebt gescoord.

Je ontgrendelt deze trofee terwijl je door het verhaal speelt. Kort nadat u de vissershaven heeft bereikt, vindt u een basketbalring aan een muur. De geest die je hebt gemaakt, wil dat je met hem speelt en je de bal geeft. Benader de bal om hem te gooien en Ash zal een basket scoren. Benader dan je Genie om hem een ​​high-five te geven.

Karaoke Night!
Hoor je geest zingen.

Je zult deze trofee hoogstwaarschijnlijk ontgrendelen terwijl je door het verhaal speelt – ofwel wanneer je de Genie Moments Sketches voltooit of als je aan een van hun willekeurige schilderverzoeken voldoet (als je voor platina gaat, komt deze trofee automatisch). Op een gegeven moment zal een van je Genies je vragen om met je te spelen en iets voor ze te tekenen. Het gevraagde ontwerp zal hem doen zingen. Vergeet niet je geest te roepen door vast te houden.

Als deze trofee niet ontgrendelt terwijl je door het verhaal speelt, kun je deze alternatieve methode op elk moment tijdens of na het verhaal uitproberen: ga naar het eerste gebied van Denska met de gele kar en roep je Genie op naar de muur er tegenover. de schijnwerpers in het midden. Zodra je Genie de muur bereikt, wil hij met je spelen. Ga nu naar de schijnwerpers en zet ze aan om hem te laten zingen. Trofee wordt ontgrendeld.

Peekaboo!
Speel Peekaboo met je Genie en laat Peekabooed zien.

*Potentieel glitched*

Je ontgrendelt deze trofee terwijl je door het verhaal speelt. Nadat je de twee Genies de krat hebt laten opblazen om in The Waterways te monteren, zul je een blauwe Genie vinden die verborgen is achter een krat. Je krijgt automatisch een kijkje en ontgrendelt de trofee.

Als deze trofee niet voor u ontgrendelt, kunt u deze altijd na het verhaal krijgen. Ga naar het Waterways-gebied met het billboard en roep je geest op (teken indien nodig een nieuwe gele) en wacht tot Ash zegt “Oh, wil je spelen?”. Druk nu op je vierkantje om je te verstoppen achter de pilaar bij het reclamebord en als de prompt weer verschijnt, druk je er nogmaals op om naar de Genie te kijken. Trofee wordt ontgrendeld.

Om Nom Nom Nom
Kijk hoe een Genie een appel naar een andere Genie gooit.

Nadat je het Appel ontwerp hebt ontgrendeld, laat je twee Genies naast elkaar staan ​​(gebruik om ze op te roepen) en maak je een Apple. Na een korte animatie tussen de twee genies wordt de trofee ontgrendeld.

My Happy Place
Zit bij het kampvuur met je geest.

Nadat je het Campfire-ontwerp hebt ontgrendeld, roep je een Genie naar je toe door ingedrukt te houden en maak je een kampvuur. Druk dan op je d-pad naar beneden om met je Genie bij het kampvuur te gaan zitten. Na een korte animatie wordt de trofee ontgrendeld.

Weeeeeeeeeeee!
Zie hoe je geest wegrent met een vlieger of een windmolen.

Nadat je de vlieger (plant) hebt ontgrendeld, roep je een geest naar je toe door ingedrukt te houden en maak je een vlieger. Na een korte animatie wordt de trofee ontgrendeld.

Feel the Thunder
Scare of verras je geest met een blikseminslag.

Nadat je het Bliksemschicht ontwerp hebt ontgrendeld, roep je een Genie naar je toe door ingedrukt te houden en vervolgens bliksemschicht te maken. Na een korte animatie wordt de trofee ontgrendeld.

Is It Raining?
Kijk hoe je geest zich verstopt onder een parapluplant.

Nadat je de ontwerpen van de parapluplant en regen hebt ontgrendeld, roep je een geest naar je toe door L1 ingedrukt te houden en maak je vervolgens regen en een parapluplant. Na een korte animatie wordt de trofee ontgrendeld.

Anyone There?
Kijk hoe je Genie in een Storm Lily praat.

Nadat je het Storm Lelie ontwerp hebt ontgrendeld, roep je een Genie naar je toe door ingedrukt te houden en maak je een Storm Lelie. Na een korte animatie wordt de trofee ontgrendeld.

Don’t Eat Me!
Kijk hoe je geest bang wordt door een Venus Fly Trap.

Nadat je het Venus Fly Trap ontwerp hebt ontgrendeld, roep je een Genie naar je toe door ingedrukt te houden, en maak je een Venus Fly Trap. Na een korte animatie wordt de trofee ontgrendeld.

Carried Away
Kijk hoe je geest omhoog vliegt met een ballon.

Nadat je het ontwerp van de ballonplant hebt ontgrendeld, roep je een geest naar je toe door ingedrukt te houden en maak je een ballonplant. Na een korte animatie wordt de trofee ontgrendeld.

Sugar Rush!
Kijk hoe je geest rondrent na het eten van een Storm Vine Fruit of een Mushroom Vine Fruit.

Nadat je het Mushroom Vine ontwerp hebt ontgrendeld, roep je een Genie naar je toe door ingedrukt te houden en maak je een Mushroom Vine. Na een korte animatie wordt de trofee ontgrendeld.

Chillaxing
Kijk hoe je geest bovenop een ijsberg zit.

Nadat je het Ijsberg ontwerp (eindspel) hebt ontgrendeld, roep je een Genie naar je toe door ingedrukt te houden, en maak je een ijsberg onder hem. Na een korte animatie wordt de trofee ontgrendeld.

Frozen Treat
Kijk hoe je geest sneeuwvlokken probeert te eten.

Nadat je het Sneeuw Wolk ontwerp (eindspel) hebt ontgrendeld, roep je een Genie naar je toe door ingedrukt te houden en maak je een Sneeuw Wolk. Na een korte animatie wordt de trofee ontgrendeld.

In the Zone
Schilder gedurende 3 minuten zonder de verfmodus te verlaten.

Zoek gewoon een muur en schilder iets willekeurig zonder het schilderij drie minuten achter elkaar te verlaten.

Starchild
Verf in totaal 20 streams Stars.

Nadat je het Stars-ontwerp hebt ontgrendeld, zoek je gewoon een muur en schilder je 20 streams. Het maakt niet uit welke strijkrichting je kiest of hoe groot de streams zijn. Dit hoeft niet allemaal in één schilderbeurt te gebeuren.

Pyromaniac
Verf meer dan 10 kampvuren op rij.

Nadat je het Campfire-ontwerp hebt ontgrendeld, zoek je gewoon een muur en schilder je er 10 op een rij. Het maakt niet uit welke strijkrichting je kiest of hoe groot de kampvuren zijn.

What Does It Mean?
Verf een dubbele regenboog.

Nadat je het Rainbow-ontwerp hebt ontgrendeld, zoek je gewoon een muur en schilder je er 2. Het maakt niet uit welke strijkrichting je kiest of hoe groot of recht de regenbogen zijn. Dit hoeft niet allemaal in één schilderbeurt te gebeuren. Je ontgrendelt dit echter wanneer je zorgt voor een van de billboards in het waterkrachtcentraledistrict.

Lunatic
Verf meer dan 10 manen achter elkaar.

Nadat je het maanontwerp hebt ontgrendeld, zoek je gewoon een muur en schilder je er 10 op een rij. Het maakt niet uit welke strijkrichting je kiest of hoe groot de manen zijn.

Festival Time!
Verf in totaal 30 Mushroom Vines.

Nadat je het Mushroom Vines ontwerp hebt ontgrendeld, zoek je gewoon een muur en schilder je er 30. Het maakt niet uit welke strijkrichting je kiest. Dit hoeft niet allemaal in één schilderbeurt te gebeuren.

Snow Season
Verf in totaal 20 Blackbirches.

Nadat je het Blackbirches ontwerp (eindspel) hebt ontgrendeld, zoek je gewoon een muur en schilder je er 20. Het maakt niet uit welke strijkrichting je kiest. Dit hoeft niet allemaal in één schilderbeurt te gebeuren.

Free Style
Schilder in alle vrij schilderen niveaus.

Nadat je de vuurtoren voor de eerste keer hebt verlaten, zal de game je laten weten dat je nu de vrij schilderen levels kunt spelen. Speel eerst het verhaal door of in ieder geval tot het einde van The Waterways, sla dan op, ga terug naar het hoofdmenu en ga naar het gedeelte vrij schilderen. Start hier een van de vrij schilderen niveaus, schilder iets willekeurig en ga terug. Herhaal voor alle vrij schilderen levels en je ontgrendelt deze trofee binnen enkele minuten. U hoeft de niveaus niet af te werken, omdat u theoretisch uren en uren zou kunnen schilderen.

Living Photo
Gebruik de replay-functie in de fotomodus.

Druk op elk moment tijdens het spel op Playstation L3 Button en samen om de interface van de fotomodus te openen. Druk op je vierkantje om de trofee te ontgrendelen.

I’m Back!
Ga door met schilderen nadat het spel is afgelopen.

Na de aftiteling wordt u teruggebracht naar het hoofdmenu. Om deze trofee te ontgrendelen, klik je op Doorgaan en schilder je iets zodra je kunt.

Stories of Denska
Lees alle kranten.

Zie hiervoor onze Concrete Genie – Collectible Guide.

Faded Memories
Vind en voltooi je eerste Billboard.

Zie hiervoor onze Concrete Genie – Collectible Guide.

Memories Restored
Zoek en voltooi alle billboards.

Zie hiervoor onze Concrete Genie – Collectible Guide.

A Secret Moment
Maak je eerste Genie Moments schets af.

Zie hiervoor onze Concrete Genie – Collectible Guide.

Capture the Moments
Maak alle schetsen van Genie Moments.

Zie hiervoor onze Concrete Genie – Collectible Guide.

Luna’s Secret
Vind Luna’s geheim onder de vuurtoren.

Ga na het verhaal terug naar de vuurtoren. Benader Luna voor een nieuw schilderverzoek en maak vervolgens de nieuwe Genie. Herhaal dit totdat je aan al Luna’s schilderverzoeken hebt voldaan. Als je alle drie de Genies hebt gechilderd, zullen ze onder de Vuurtoren staan ​​en een portaal onthullen dat je naar Luna’s geheime locatie leidt. Je hoeft alleen de geheime locatie te ontgrendelen om de trofee te krijgen, je hoeft niet naar binnen te gaan. Er gebeurt hier niets.

VR-trofeeën (DLC)

De VR-modus is niet nodig voor platina, maar wel voor 100% voltooiing. Om deze modus te spelen, moet je PSVR en 2 Move Controllers hebben aangesloten. Vervolgens kun je “VR Experience” selecteren in het hoofdmenu van de game. Dit is een aparte modus en totaal verschillend van het verhaal. Het enige wat je hier doet, is op sommige muren schilderen in VR. Er zijn 3 werelden die je moet bereiken door meer te schilderen. Het doel is om alle lichten aan het plafond te laten oplichten in de eerste twee gebieden (grot). Schilder gewoon iets dicht bij de lichten, zodat de lampen gaan branden. Als alle gloeilampen branden, krijg je een nieuw patroon om te schilderen en moet je de lichten weer aanzetten. Na de grot bereik je de laatste wereld “Crystal Meadows”, een groene weide met veel gras en bomen. Versla dit ook door met je linkerhand te schilderen wat er in het boek staat. Dan krijg je een gouden sleutel en ontgrendel je de hoofdstukkeuze die je nodig hebt voor een van de trofeeën. De hele VR-modus duurt ongeveer 30 minuten tot 100%.

Helloooo!
Zwaai naar Splotch.

Wanneer je het derde gebied bereikt “The Crystal Meadows” (groen buitengebied). Er zal een kleine rode Geest voor je rondrennen. Zwaai met beide handen naar hem met de Move Controllers. Hij zwaait terug en geeft je de trofee.

Musical Genius
Verf Wind in één beweging op 6 of meer pijporgelplanten.

Dit gebeurt in het derde gebied “The Crystal Meadows” (groen buitengebied). Terwijl je aan de schilderverzoeken in dit gebied voldoet (weergegeven in het boek in je linkerhand), ontgrendel je meer patronen om te tekenen. Je moet aan alle schilderverzoeken voldoen en alle patronen ontgrendelen om het VR-verhaal toch te verslaan. De pijporgelplanten en het windpatroon worden in dit gebied automatisch ontgrendeld. Zie de trofee-afbeelding voor hoe de pijporgels eruit zien. Het is een van de allerlaatste patronen die je ontgrendelt. Teken veel pijporgels naast elkaar. Kies vervolgens het windpatroon (ook een automatische ontgrendeling in dit gebied) en houd de T-knop (Trigger) op de rechter beweegcontroller ingedrukt om wind over 6 pijporgelplanten in één borstel te trekken. De Pijporgels zullen een geluid maken en je ziet ook een muziek-icoon op het scherm. Als je 6 pijporgels raakt met één windstoot, krijg je de trofee.

Crystal Artist
Schilder Crystals in The Crystal Meadow.

Na het verslaan van het derde gebied “The Crystal Meadows” (groen buitengebied), ontvang je een gouden sleutel. Dit is eigenlijk het einde van de VR DLC. Met de gouden sleutel kun je hoofdstukken opnieuw afspelen. Je moet “The Crystal Meadows” opnieuw spelen. Nu heb je een nieuw patroon in je boek, het “Kristal”. Verf een van deze kristallen, het zorgt ervoor dat je tekeningen van kleur veranderen. Het kristal heeft een kleine paarse bol erop die naar je toe komt vliegen en je penseel met nieuwe kleuren doordrenkt. Nadat je deze paarse bol hebt gevangen, wordt de trofee ontgrendeld.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Concrete Genie.

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelConcrete Genie Wiki Guide
Volgend artikelJumanji The Video Game Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here