Call of Duty Modern Warfare II 2022 Trofee Guide & Roadmap

 • Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 5/10
 • Geschatte hoeveelheid tijd tot platina: 6-10 uur voor campagnetrofeeën (coöp-trofeeën zijn niet beschikbaar tot 28 oktober, hun benodigde tijd is onbekend)
 • Offline trofeeën: 18 (6X , 8X , 4X )
 • Online trofeeën: 7 (1X , 6X ) – ervan uitgaande dat voor coöp-trofeeën een online verbinding vereist is (onbekend totdat de modus beschikbaar komt op 28 oktober)
 • Totaal trofeeën: 25 (1X , 6X , 14X , 4X )
 • Aantal te missen trofeeën: 0, niets te missen
 • Glitched trofeeën: 0
 • Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën?: Ja, moet de campagne op zijn minst verslaan op Veteran (2e hoogste moeilijkheidsgraad)
 • Minimale playthroughs: 1 op Veteran (met wat opruimen via Mission Select) + wat Co-Op
 • PS4/PS5 Autopop & Save Transfer: Nee voor campagnetrofeeën
 • PS4/PS5 Crossbuy: Ja, Cross-Gen Bundle & Vault Edition bevat PS4- en PS5-versie
 • Mission Select na het verhaal?: Ja, er is nog steeds Mission Select na het verhaal. Niets is te missen, kan elke missie afzonderlijk opnieuw spelen.
 • Releasedatum: 21 oktober 2022 (digitale release) / 28 oktober 2022 (fysieke release)

Introductie:

Welkom bij de Call of Duty Modern Warfare 2 (2022, PS4/PS5) Trofee Guide & Roadmap.
Dit is de nieuwe 2022-versie van COD MW2 op PS4 & PS5. De game heeft een ongelooflijk snelle, gemakkelijke en eenvoudige trofeeënlijst in vergelijking met sommige andere Call of Duty games. Er zijn slechts 25 trofeeën, waarvan 18 in de campagne en 6 in co-op (+1 is de platina-trofee). Zoals gebruikelijk in COD, kun je checkpoint restart gebruiken voor de Chapter specifieke trofeeën. Je kunt ook een back-up maken van je opgeslagen bestanden in PS+ Cloud (PS5) of op USB (PS4) voor trofee-relevante secties, zodat je de missie niet elke keer opnieuw hoeft te spelen als er iets misgaat. De campagne bestaat uit 17 korte missies. Daarvan bestaan ​​sommige missies alleen uit het besturen van drones of sluipen, daarom is een groot deel van de Veteran playthrough niet moeilijk, omdat niet alle missies directe gevechten bevatten. Het spel verslaan op de hoogste moeilijkheidsgraad “Realisme” is niet vereist, alleen de 2e hoogste moeilijkheidsgraad “Veteraan”. Je kunt je eerste playthrough op Veteran starten en onderweg aan Chapter specifieke trofeeën werken. Sommige zijn een beetje lastig om te doen op Veteran (omdat je sneller dood gaat), dus voel je vrij om de hardere trofeeën te verlaten en later terug te komen op Recruit via Mission Select. Er zijn geen reguliere verzamelobjecten om naar uit te kijken, alleen dus voel je vrij om de hardere trofeeën te verlaten en later terug te komen op Recruit via Mission Select. Er zijn geen reguliere verzamelobjecten om naar uit te kijken, alleen dus voel je vrij om de hardere trofeeën te verlaten en later terug te komen op Recruit via Mission Select. Er zijn geen reguliere verzamelobjecten om naar uit te kijken, alleen
3 kluizen , maar je kunt ze krijgen via Chapter Select als je er een hebt gemist. Ze zijn opgenomen in de onderstaande routekaart voor de trofee.

Stap 1: Voltooi het verhaal over veteraan + hoofdstukspecifieke trofeeën

Versla de campagne op Veteran. Doe onderweg de Chapter specifieke trofeeën, ze staan ​​hieronder allemaal in chronologische volgorde vermeld. Als je een trofee te moeilijk vindt op Veteran, kun je deze later opnieuw spelen op Rookie moeilijkheidsgraad via Mission Select. Als alternatief, als je een gemakkelijkere ervaring wilt hebben en het niet erg vindt om 2 playthroughs te spelen, kun je eerst een run op Rookie doen om alle Chapters specifieke trofeeën te pakken, dan weet je al de kaartlay-outs en vijandelijke plaatsingen voor Veteran.

Trofeeën in chronologische volgorde per missie:

 • Missie 3: Wetwork Crocodile +  Nessie
 • Missie 6: Cartel Protection –  Daredevil
 • Missie 9: Recon by Fire Nobody was There
 • Missie 10: Violence and Timing  Test Drive +  Keeping this One
 • Mission 11: El Sin Nombre Ghost-in-Training + 1 Safe for  Gentleman Thief  (start de missie ervoor opnieuw nadat je  Ghost-in-Training hebt gekregen )
 • Mission 12: Dark Water A Crappy Way to Die +  Don’t touch the deck!
 • Mission 13: Alone Gunless +  2 Safes voor  trofee Gentleman Thief
 • Missie 14: Prison Break No time to lose +  Backpack Guy +  Wall of Duty
 • Missie 16: Ghost Team Practice makes Perfect
 • Missie 17: Countdown  Must be Wind

Stap 2: Coöp-trofeeën

Nadat de campagnetrofeeën zijn behaald, heb je nog maar 6 coöptrofeeën over. Behaal voornamelijk 3 sterren in de coöpmissies “Low Profile”, “Denied Area”, “Defender: Mt. Zaya”. Krijg ook 20 intel-fragmenten via Co-Op.

 • Only the Beginning
 • Night Fight
 • Going Dark
 • Hellride
 • Kings of the Mountain
 • Full SSE

TROFEEËN LIJST:

We are RTB
Verzamel alle trofeeën

Verdien alle andere trofeeën in Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022-editie) om het platina te ontgrendelen (DLC niet vereist).

Crocodile
Schiet drie vijanden onder water neer in ‘Wetwork’.

Missie 3: Wetwork

Helemaal aan het begin van de missie staat er één vijand voor je. Dood hem en pak zijn tot zwijgen gebrachte pistool. Zwem nu in het water en duik naar beneden door ingedrukt te houden . Er patrouilleren twee vijanden in het gebied in een boot en er staan ​​er nog een aantal rond het water. Schiet ze neer met het pistool terwijl je onder water bent.

Must be Wind
Red de gijzelaars in ‘Countdown’ zonder dat de vijanden hun wapens afvuren.

Missie 17: Countdown

Helemaal aan het begin van Mission 17 daal je af van een wolkenkrabber. Er zullen 3 verdiepingen zijn met vijanden die gijzelaars houden. Je staat ondersteboven voor de ramen buiten het gebouw. Je moet wachten tot groepen van 2-3 vijanden in een rij staan, en ze dan doden met 1 schot. Het hoeven geen headshots te zijn, het afvuren van 2-3 snelle schoten op hun bovenlichaam is voldoende. Je moet alle 3 verdiepingen voltooien zonder dat een vijand zijn wapen afvuurt. Als ze toch een kogel afvuren, start u het controlepunt opnieuw om het opnieuw te proberen. Er is een controlepost op elke verdieping.

Gunless
Voltooi ‘Alone’ zonder een pistool af te vuren.

Missie 13: Alleen

Tijdens de hele missie mag je geen wapens afvuren. Je kunt geweren oppakken, maar NIET drukken op om een ​​kogel af te vuren. Dit geldt voor alle soorten wapens.

Het gebruik van melee is toegestaan. Speel hiervoor op de moeilijkheidsgraad van het werven.

Je kunt zoveel melee kills doen als je wilt. Nadat je het mes hebt gepakt en naar het volgende gebied bent gegaan (nadat je bent gevallen, het gebied waar je de shotgun-val hebt uitgeschakeld), open je de lockbox in de linkerhoek van het gebied. Het bevat adrenaline waardoor je de rest van de missie sneller kunt rennen, wat het veel gemakkelijker maakt. Als je de kamer hebt bereikt waar je de shotgun trap moet uitschakelen (verplicht), ga dan terug naar buiten waar je vandaan kwam, de lockbox is net daarvoor.

In het volgende vijandelijke gedeelte na het ontwapenen van de shotgun-val, kun je door de winkels aan de linkerkant gaan en naar het balkon klimmen om knutselmateriaal voor een rookbom te vinden. Dan kun je de rookbom naar de groep vijanden gooien en er doorheen rennen zonder geraakt te worden. Je kunt ook heel veel flessen gooien om ze weg te lokken, en dan snel langs ze allemaal rennen. Je kunt ook proberen ze een voor een de winkels in te lokken om melee kills te doen totdat het gebied vrij is.

Nadat je een deur hebt geopend en een vijand je neerslaat, begint Ghost voor je op vijanden uit de kerk te schieten. Hier moet je de kerk bereiken waar Ghost is, en dan teruggaan naar waar je vandaan kwam om een ​​exfil-voertuig te vinden. Dit is een groot open gebied met veel vijanden. Ga door de huizen links/rechts om vanaf dat moment dekking te hebben. Als je in de open lucht rent, zigzag of ren-slide rent (indrukken tijdens het rennen), word je daarbij minder vaak geraakt. Nadat je terug bent gegaan naar het exfil-voertuig, ga je gewoon op de passagiersstoel zitten, de trofee zou onmiddellijk daarna moeten knallen.

Test Drive
Bestuur vijf voertuigtypen in ‘Violence and Timing’.

Missie 10: Geweld en timing

In Mission 10 vlieg je eerst in een helikopter. Na het helikoptergedeelte hang je ondersteboven, waarna je op het dak van een vrachtwagen landt. Hier begint het trofee-gedeelte, je kunt nu voertuigen kapen en besturen. Dit doe je door op hun dak te klimmen (druk tijdens het rijden om omhoog te klimmen), spring dan naar een ander voertuig, kijk naar de bestuurderscabine en druk  op om het voertuig te kapen.

Voor de trofee moet je 5 VERSCHILLENDE soorten voertuigen besturen, het telt niet meerdere van hetzelfde type.

Er zijn 4 militaire voertuigen: grote transportwagen, kleinere vrachtwagen met veel vijanden achterop, pick-up truck met vijanden erop, Hummers met torentjes erop.

Daarnaast staan ​​er burgervoertuigen langs de kant van de weg. Parkeer je auto, houd :vierkant: vast om eruit te komen en stap 2 verschillende burgervoertuigen in aan de kant van de weg. Elke paar honderd meter zal er een zijn. Er zijn burgerbusjes en gewone auto’s.

Ghost-in-Training
Bereik het penthouse in ‘El Sin Nombre’ zonder iemand te doden of het alarm te activeren.

Missie 11: El Sin Nombre

Na het verhoor aan het begin van Missie 11 ga je in een lift, dan krijg je een masker aangereikt en kun je vrij rondlopen in het landhuis. Dit is waar het trofee-gedeelte begint. Vanaf hier mag je nu gezien worden totdat je de lift bereikt en naar de 3e verdieping gaat. De trofee springt na het verlaten van de lift naar de 3e verdieping. Zoals gewoonlijk is het opnieuw opstarten van checkpoints toegestaan ​​als je wordt opgemerkt.

Vanaf waar u kunt beginnen met wandelen, gaat u rechtdoor en slaat u vervolgens linksaf de kleine achtertuin in. Hier helemaal op het einde kun je door het open raam klimmen (dus de bewaker overslaan die de trap blokkeert). Ga vanaf hier naar boven, ga rechtdoor de gang in en ga dan door de eerste deur rechts. Nadat je door de deur bent gegaan, spring je op het balkon voor je, op het balkon ga je naar de rechterkant om een ​​ladder te vinden, klim deze naar het dak. Er patrouilleren 3 vijanden op het dak. Blijf aan de linkerkant van het gebied, laat de bewaker aan de linkerkant langs je lopen. Er zijn twee bewakers aan de rechterkant, gooi flessen om ze af te leiden (2 flessen gevonden aan het begin van dit gedeelte). Sluip dan langs hen naar het rechter uiteinde, ga de ladder op naar het dak. Op het dak ga je door de enige deur rechts, hierdoor kun je naar beneden in de lift.

Don’t touch the deck!
Ga in ‘Dark Water’ 90 meter vooruit naar de voorkant van het schip zonder het dek te raken.

Missie 12: Dark Water

Na een paar minuten in de missie vaar je in een motorboot met je teamgenoten (filmpje van het verhaal, niet te missen). Hierna crasht de boot tegen het dek van een groter schip. Hier begint het trofee-gedeelte. Je moet het hele dek oversteken zonder ooit de grond te raken. Hiervoor moet je van de ene bewegende container naar de andere springen. De containers bewegen naar links en naar rechts. Doe het rustig aan en wacht tot de volgende container dicht bij je is. Herhaal dit terwijl je van de ene naar de andere springt. Er is geen tijdslimiet, dus kijk gewoon hoe de containers bewegen en spring altijd naar de dichtstbijzijnde. Helemaal aan het einde spring je naar de kist die het meest links is, vanaf daar kun je naar de bovenste verdieping van het schip klimmen (slechts één verdieping boven het dek). Ren naar de trap en de trofee zal knallen als je de trap bereikt. Zoals gewoonlijk, Checkpoint Restart is toegestaan ​​als je een fout maakt. Dood onderweg ook de vijanden. Omdat je geen dekking hebt als je op de kisten bent, moet dit worden gedaan op de moeilijkheidsgraad Recruit, omdat je te snel zou sterven op Veteran.

Keeping this One
Bereik Price met het eerste voertuig dat je kaapt.

Missie 10: Violence and Timing

In Mission 10 vlieg je eerst in een helikopter. Na het helikoptergedeelte hang je ondersteboven, waarna je op het dak van een vrachtwagen landt. Hier begint het trofee-gedeelte, je kunt nu voertuigen kapen en besturen. Spring naar de pick-up aan de rechterkant, pak het aanvalsgeweer en kaap dit voertuig door  de bestuurderscabine vast te houden.

Blijf nu in hetzelfde voertuig totdat je de voorkant van het konvooi bereikt (duurt ongeveer 5 minuten) en het doel verandert in “Board Captain Price’s Cargo Truck”. Houd nu vast om op het dak van je voertuig te komen en spring naar Price’s truck. De trofee zal op dit punt knallen.

Deze trofee kun je het beste doen op de moeilijkheidsgraad Recruit. Je kunt uit je voertuig leunen  om vijanden neer te schieten. Je hebt oneindige munitie, deze wordt automatisch bijgevuld wanneer je stopt met uit het voertuig te leunen. Tegen het einde van dit gedeelte zullen er mijnen op de weg zijn, vermijd ze, ze richten veel schade aan aan je auto. De mijnen hebben een rode gloed om ze beter te kunnen zien. Ze liggen voornamelijk op de weg, er zijn er minder als je aan de kant van de weg in de modder rijdt. Schiet op de vrachtwagen met de vijanden die de mijnen gooien.

U mag controlepunten opnieuw starten indien nodig.

Gentleman Thief
Open drie kluizen in de campagne.

Missie 11: El Sin Nombre (1 kluis)

Kluis #1: Code 02-02-19
Na de ondervraging aan het begin van de missie ga je een lift in, dan verlaat je de lift en moet je een masker opzetten. In het volgende gedeelte kun je vrij rondlopen door het landhuis. De kluis is boven. Vanaf waar je dit gebied begint, ga je rechtdoor zo ver als je kunt, dan door de poort aan de linkerkant, een kleine achtertuin in. Aan het einde van de achtertuin is een balkon dat je kunt beklimmen. Klim naar boven, je bent nu boven. Ga rechtdoor door de gang voor je (1 bewaker hier), dan door de gang die het verst links ligt. Ga de kamer aan de linkerkant in, de kluis is daar, in de dichtstbijzijnde. De veilige combinatie is 02-02-19.

Missie 13: Alleen (2 kluizen)

Kluis #2: Code 10-10-80
Beide kluizen in deze missie bevinden zich in hetzelfde gebied. Nadat je het jachtgeweer hebt gekregen door een val te ontwapenen (geweer op statief aangesloten op de deurknop), ga je naar boven. De enige weg vooruit is door een deur waar je luid gebonk hoort, als je binnenkomt zal een persoon bloeden. Onmiddellijk hierna ga je naar links, open je de gesloten deur door een shiv te maken. Achter de gesloten deur is de kluis. De code is 10-10-80. Als je een shiv nodig hebt, kun je materialen in de buurt op dezelfde verdieping vinden. Laat je nog niet door het grote gat aan het einde van deze verdieping vallen.

Kluis #3: Code 37-60-80
Nadat je de vorige kluis hebt gekregen, laat je het grote gat in het midden van de vloer vallen. Ga dan naar buiten via de deur aan de linkerkant. Na het verlaten, slechts een paar stappen naar links (naast een witte auto), is er een blauwe deur, er staat “El Maistro” erboven. Ga door deze deur om een ​​garage binnen te gaan. In de linkerhoek van de garage is een kantoortje met deze kluis. De code is 37-60-80.

Wall of Duty
Dood drie vijanden met het Riot Shield in de campagne of in coöp.

Missie 14: Prison Break

Meteen nadat je Alejandro uit zijn gevangeniscel hebt gered, word je in de volgende gang aangevallen door 4 vijanden, waarvan 2 met oproerschilden. Gooi een flashbang, schiet een van hen in de voet, grijp snel het schild dat hij laat vallen (gooi indien nodig meer flashbangs om de vijanden af ​​te leiden), en melee de 3 overgebleven vijanden met het Riot Shield . Natuurlijk kun je er later in het hoofdstuk ook vijanden mee doden, voor trophy doeleinden hoef je niet 3 kills achter elkaar of op dezelfde plek te doen. Deze gang is toevallig de eerste ontmoeting met vijanden van het oproerschild en heeft het perfecte aantal vijanden om de trofee te laten knallen.

Daredevil
Dood twee vijanden in de campagne of in coöp terwijl je getroffen wordt door één Flashbang.

Verblind jezelf door zelf een flashbang te werpen en dood vervolgens twee vijanden terwijl je erdoor verblind wordt. Het hoeft geen flashbang te zijn van vijanden die je verblindt, je kunt die van jezelf gebruiken.

Een goede plek daarvoor is Mission 6: Cartel Protection, helemaal aan het begin van de sectie. De eerste vijandelijke ontmoeting is een paar seconden in de missie. Gooi een flashbang voor je uit om jezelf en hen te verblinden, gooi dan een semtex granaat en schiet ook rond. Je kunt het natuurlijk overal doen, maar deze plek werkt goed omdat het helemaal aan het begin van een missie staat en je spawnt met de juiste soorten granaten.

Practice makes Perfect
Schiet alle doelen in het oefengebied neer in ‘Ghost Team’.

Missie 16: Ghost-team

Tijdens het doel “Vernietig de tank” kun je vrij rondlopen in een schietbaan. Daar moet je alle 33 oefendoelen schieten. Volg de video, pauzeer deze na elk doelwit, schiet op het doelwit en pauzeer je spel, pauzeer de video, schiet het volgende doelwit, pauzeer het spel en herhaal. Doe het één voor één totdat je alle 33 doelen in één keer hebt. Wanneer u het controlepunt opnieuw start, wordt uw doelteller op nul gezet. Dus je moet ze allemaal opnieuw neerschieten als je sterft.

Je wordt constant opgejaagd door een tank en vijanden in dit gebied. Deze trofee kun je het beste doen op Recruit. Op Veteran zou je te vaak sterven.

A Crappy Way to Die
Dood de vijand in het porta-potje.

Missie 12: Dark Water

Aan het begin van de missie, na het doden van de eerste 2 vijanden, herenig je je met je teamgenoten en moet je een trap op. Terwijl je naar boven gaat, zie je twee blauwe porta-potties, rechts van waar een vijand door een deur komt. Schiet op het linker porta-potje, er zit een verborgen vijand in. Dit zal de trofee laten knappen.

Nessie
Bereik het schip zonder gezien te worden in ‘Wetwork’.

Missie 3: Wetwork

Dit vindt plaats aan het begin van de missie. Je moet alle vijanden in het startgebied bij de aanlegsteigers doden zonder vijanden te waarschuwen. Van waar je begint, dood de eerste vijand direct voor je, pak zijn pistool. Nu wil je eigenlijk in een grote cirkel door het gebied gaan, tegen de klok in, en de vijanden één voor één uitschakelen. Je kunt gebruik maken van checkpoint herstart of je wordt gespot. Dood de mensen in de patrouilleboten als laatste, nadat alle vijanden bij de dokken dood zijn.

Je kunt op Touchpad drukken om een ​​wit waypoint naar de volgende groep vijanden te zien. Dit helpt je om ze te vinden.

No time to lose
Voltooi de CCTV-reeks in vier minuten.

Missie 14: Prison Break

Vroeg in deze missie kom je automatisch op een punt waar je moet communiceren met een computer om een ​​CCTV te besturen (verplicht verhaalgedeelte). In de CCTV-sectie moet je Ghost bevelen waar je hem wilt hebben. Het doel is om 4 explosieve ladingen op voertuigen te plaatsen. Ghost kan niet worden opgemerkt, anders zullen vijanden hem doden. Voor deze trofee moet je het hele onderdeel binnen 4 minuten voltooien. Bij de eerste poging is dit lastig om te doen, u moet eerst vertrouwd raken met de bedieningselementen en CCTV-plaatsingen. Voer eerst een normale run uit en herstart de missie om je hierop te concentreren, nu weet je de vijandelijke plaatsingen en wat je moet doen.

De tijdslimiet is hierin erg krap. Een perfecte run duurt ongeveer 3:40 minuten. Dit betekent dat je ongeveer 20 seconden over hebt. Commando Ghost van de ene plek naar de andere, en vergeet onderweg niet de explosieven op de gemarkeerde auto’s te plaatsen. Dood alleen de vijanden die je moet, en schiet indien mogelijk de vijanden neer in plaats van melee kills (sneller). In plaats van Ghost te bevelen van een enkel dekkingspunt naar het dichtstbijzijnde te gaan, geef hem de opdracht om in één keer verder te gaan (bijvoorbeeld in plaats van de ene muur naar de andere, laat hem 2 of 3 muren tegelijk verplaatsen). Dit vermindert de animatietijd van hem die in en uit meerdere dekkingen leunt verder. Je kunt het spel ook pauzeren, het volgende deel van de video bekijken, de pauze hervatten en de zetten stukje bij beetje kopiëren. Pauzeren telt niet mee voor de tijd.

Backpack Guy
Dood vergaste of verblinde vijanden met een Molotov, Semtex en Frag in ‘Prison Break’.

Missie 14: Prison Break

In Mission 14 begin je automatisch met alle soorten granaten in je inventaris: Flashbang, Tear Gas, Frag, Semtex, Molotov.

Deze trofee kun je het beste doen na de CCTV-sectie, nadat je in de gevangenis bent en de strijd aangaat met grote groepen vijanden. Gooi traangas (geen Flashbangs) om ze te verdoven. De traangas gaat langer mee dan Flashbangs! Gooi dan een Frag. Gooi nog een traangas en schakel over naar het gooien van Semtex. Dan een derde traangas en een Moltov gooien. Je kunt de granaten wisselen door ingedrukt te houden . U hoeft Flashbangs helemaal niet te gebruiken. Je hoeft de 3 kill-granaten ook niet in één keer met traangas te gooien, het wordt gedaan met verschillende toepassingen. Je kunt één vijand tegelijk doden, hoeft niet meerdere tegelijk te zijn.

Cutting Heads off Snakes
Voltooi alle campagnemissies op de moeilijkheidsgraad Veteraan of Realisme.

Voltooi de hele campagne (alle 17 missies) op Veteran-moeilijkheidsgraad. Veteraan is de 2e hoogste moeilijkheidsgraad. Het is vanaf het begin beschikbaar.

Op Veteran zijn de vijanden veel nauwkeuriger, gooi je meer granaten en ga je veel sneller dood. Veel onderdelen zijn meer bedoeld voor het vertellen van verhalen of stealth/het besturen van drones/het besturen van camera’s/andere gadgets, in plaats van gevechten. Blijf gewoon in dekking, piek snel uit dekking om één vijand uit te schakelen en herhaal.

Als je eerdere Call of Duty-games platina hebt gekregen, zou je niet veel problemen moeten hebben met Veteran. Als je het te moeilijk vindt, doe dan eerst een run op Recruit, dan ken je de kaartlay-outs en vijandelijke spawns al en zal Veteran zich gemakkelijker voelen.

Time for Pints
Voltooi de campagne op elk niveau.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, mag niet ontbreken. Versla het verhaal (alle 17 missies) op elke moeilijkheidsgraad. Hiervoor is het spelen op de laagste moeilijkheidsgraad “Recruit” voldoende.

Nobody was There
Activeer nooit het alarm in ‘Recon by Fire’.

Missie 9: Recon by Fire

Tijdens deze missie zijn er 2 Sniping-secties waar de afstand tot de vijanden bovenaan het scherm wordt weergegeven en Captain Price vertelt je hoeveel inkepingen je hoger moet richten om rekening te houden met de kogelval op die afstand. Tijdens die 2 Sniping-secties moet je elk schot landen en mag je moorden niet door andere soldaten worden gezien. Gespot worden in andere vijandelijke ontmoetingen is prima en maakt de trofee niet ongeldig, alleen de twee Sniping-secties hebben een “alarm”. Je mag ook checkpoints herstarten.

De eerste ontmoeting is wanneer je het eerste vijandelijke kamp bereikt. Je kijkt uit over het kamp. Gebruik je Sniper Rifle, zoom in en schakel elke groep vijanden uit. Kapitein Price zal je helpen, als er twee vijanden bij elkaar zijn zal hij een van de twee neerschieten als je op de ander schiet. Als hij zegt om 2 inkepingen boven de vijand te richten, moet je hoger boven de vijand richten om rekening te houden met het vallen van de kogel (inkepingen zijn de zwarte verticale lijnen in je vizier). Hij zal je ook vertellen wanneer je niet op een vijand moet schieten, wanneer andere soldaten naar die persoon kijken en de moord zouden zien. Begin met het uitschakelen van de soldaten aan de buitenranden van het kamp. Er zijn 3 groepen met elk 3 vijanden. Voor hen moet je door het gebied rennen om 2 vijanden met één schot in een rij te zetten. Doe de dubbele kill en Captain Price zal de derde vijand in de groep doden.

Nadat je alle vijanden hebt uitgeschakeld, moet je naar het kamp rennen om twee gebouwen te doorzoeken. Gespot worden door de gepantserde vijanden die in auto’s aankomen en de vijanden in de gebouwen is prima. Dit activeert geen alarmen.

De tweede ontmoeting is iets later wanneer je de vuurtoren bereikt. Er is nog een vijandelijk kamp bij de vuurtoren. Het is hetzelfde principe als de eerste ontmoeting, maar deze keer hebben de vijanden kogelvrije vesten en helmen. Maak alleen headshots. De gepantserde jongens zullen in 1 headshot sterven. Maar als je hun bovenlichaam raakt, gaan ze niet in één keer dood en rennen ze weg, dit kan andere vijanden waarschuwen, maar Price zal proberen ze snel te doden voordat dat gebeurt. Als iemand niet onmiddellijk doodgaat, maar Price doodt ze voordat een alarm wordt geactiveerd, is het prima en kun je doorgaan. Nogmaals, je moet een groep van 3 vijanden opstellen en twee in één kogel doden. Aan de rechterkant zullen er ook 3 vijanden dicht bij elkaar zijn, 2 van hen lopen rond, dood ze als ze weggelopen zijn van de derde vijand.

De trofee springt onmiddellijk na het doden van de laatste vijand in de vuurtoren-sluipschuttersectie.

Opmerking: als je de missie herhaalt via Mission Select, kan deze na de eerste Sniping-sectie verschijnen als je de 2e sectie al stiekem voltooit in een eerdere playthrough.

Night Fight
Verdien drie sterren in ‘Low Profile’.

*Online coöp-trofee*

“Low Profile” is een van de drie coöperatieve online missies. Deze kunnen alleen online worden gespeeld met 2 spelers, hetzij door matchmaking om een ​​willekeurige speler te vinden, of door een vriend uit te nodigen.

De 3-sterrenvereisten zijn om de missies binnen een tijdslimiet te voltooien of te voorkomen dat vijanden bommen plaatsen. Je kunt de vereisten van 3 sterren zien door te klikken op een Missie > Intel > Star Rewards > in de linkerbovenhoek zie je je persoonlijke record en waar elke ster voor is. Als alternatief kunt u tijdens het spelen van de missie op Touchpad > > drukken, linksonder worden de vereisten weergegeven.

 • 1 ster = volledig laag profiel (geen tijdslimiet)
 • 2 Sterren = Voltooi Low Profile in minder dan 25:00 minuten
 • 3 Sterren = Voltooi Low Profile in minder dan 15:00 minuten

Hellride
Verdien drie sterren in ‘Geweigerd gebied’.

*Online coöp-trofee*

“Denied Area” is een van de drie coöperatieve online missies. Deze kunnen alleen online worden gespeeld met 2 spelers, hetzij door matchmaking om een ​​willekeurige speler te vinden, of door een vriend uit te nodigen.

De 3-sterrenvereisten zijn om de missies binnen een tijdslimiet te voltooien of te voorkomen dat vijanden bommen plaatsen. Je kunt de vereisten van 3 sterren zien door te klikken op een Missie > Intel > Star Rewards > in de linkerbovenhoek zie je je persoonlijke record en waar elke ster voor is. Als alternatief kunt u tijdens het spelen van de missie op Touchpad > > drukken, linksonder worden de vereisten weergegeven.

 • 1 ster = volledig geweigerd gebied (geen tijdslimiet)
 • 2 Sterren = Voltooi Geweigerd Gebied in minder dan 25:00 minuten
 • 3 Sterren = Voltooi Geweigerd Gebied in minder dan 16:00 minuten

Kings of the Mountain
Verdien drie sterren in ‘Defender: Mt. Zaya’.

*Online coöp-trofee*

“Defender: Mt. Zaya” is een van de drie coöperatieve online missies. Deze kunnen alleen online worden gespeeld met 2 spelers, hetzij door matchmaking om een ​​willekeurige speler te vinden, of door een vriend uit te nodigen.

De 3-sterrenvereisten zijn om de missies binnen een tijdslimiet te voltooien of te voorkomen dat vijanden bommen plaatsen. Je kunt de vereisten van 3 sterren zien door te klikken op een Missie > Intel > Star Rewards > in de linkerbovenhoek zie je je persoonlijke record en waar elke ster voor is. Als alternatief kunt u tijdens het spelen van de missie op Touchpad > > drukken, linksonder worden de vereisten weergegeven.

 • 1 ster = complete verdediger: berg Zaya (geen extra vereisten)
 • 2 sterren = 9 bommen of minder geplant door vijanden
 • 3 sterren = 3 bommen of minder geplant door vijanden

Going Dark
Voltooi ‘Low Profile’ zonder alarmen te activeren.

*Online coöp-trofee*


Hiervoor moet je de online samenwerkingskaart ‘Low Profile’ afmaken zonder alarm te slaan. Dit is een stealth-missie voor 2 spelers die ’s nachts plaatsvindt. Het is beter om een ​​vriend te krijgen om hierbij te helpen in plaats van de willekeurige matchmaking. De trofee wordt ontgrendeld na het behalen van doelen A+B+C, voordat hij naar het Exil Point gaat. Je hoeft de missie er niet voor te voltooien, de trofee wordt meteen ontgrendeld wanneer het doel van Exil verschijnt. U mag ook de functie “Opnieuw proberen” gebruiken om opnieuw op te starten vanaf het laatste controlepunt. Dus als je wordt gespot, laat dan gewoon beide spelers doodgaan, kies dan in het volgende scherm “opnieuw proberen” en het zal je respawnen vanaf het laatste checkpoint. Speel dan gewoon opnieuw vanaf daar.

In sommige gevallen kan de trofee zelfs worden ontgrendeld als je tijdens de eerste twee doelen werd opgemerkt, vervolgens stierf en het controlepunt opnieuw startte, en dan het derde doel voltooit voordat een alarm afgaat. Zelfs als je eerder werd gezien, zorgt het sterven en het kiezen van “opnieuw proberen” ervoor dat het spel op de een of andere manier vergeet dat je eerder bent gezien. Het is onduidelijk of deze methode altijd 100% betrouwbaar werkt, maar zo is het voor mij ontgrendeld en het is het proberen waard als je het te moeilijk vindt om het legitiem te doen.

Normaal gesproken, als je het legitiem probeert, kun je vasthouden om een ​​apparaat te gebruiken dat het radioactiviteitsniveau aangeeft tot aan de dichtstbijzijnde container die u moet ophalen (hogere waarde betekent dat het apparaat dichterbij is). De radioactieve containers worden willekeurig geplaatst bij elke poging / bij elke herstart van het controlepunt. Ze bevinden zich altijd in hetzelfde gebouw, maar het is anders in welke kamer ze komen. De dingen die je moet oppakken zien eruit als balletjes in een raket. Je hoeft niet alle vijanden in de huizen met het doel te doden, zodra je de radioactieve container oppakt, telt het doel als voltooid en kun je doorgaan naar het volgende. Gebruik uiteraard alleen gedempte wapens. De trofee lijkt in de meeste gevallen nog steeds te ontgrendelen, zelfs als vijanden je zien en op je beginnen te schieten. Maar als je het niet krijgt met de bovenstaande methode, je zult het in totale stealth moeten proberen zonder dat iemand op je schiet (vijanden die naar dode lichamen zoeken is prima). Objectief A heeft groene lasers in het gebouw, kruip eronder om geen explosie te veroorzaken. Doelstelling B is het gemakkelijkst. Objectief C heeft een zwaar gepantserde minigunner die buiten patrouilleert.

Only the Beginning
Verdien ten minste één ster in coöp.

*Online coöp-trofee*

Dit komt automatisch als je voor 3 sterren gaat op een van de coöp-kaarten voor de andere trofeeën. Hiervoor heb je maar 1 ster nodig op een van de coöpmissies.

Full SSE
Vind 20 intel-fragmenten in Co-op.

*Online coöp-trofee*

Er zijn 50 Intel Fragment Collectibles in de 3 Co-Op Missions (20 in ‘Low Profile’, 20 in ‘Denied Area’, 10 in ‘Defender: Mt. Zaya’). Als je op de missie klikt en vervolgens op “Intel” toont het slechts 10 in de eerste 2 missies, maar er zijn er eigenlijk 20, maar de derde missie heeft er maar 10. Voor deze trofee heb je slechts 20 van de 50 intel-fragment verzamelobjecten nodig, wat betekent dat je elke 30 kunt overslaan.

Ze hebben de vorm van verschillende objecten, zoals: USB-drives die uit computers steken, audiologboeken, blauwe boeken, kratten, potloden. Ga elk gebouw binnen en controleer elke hoek op de 3 kaarten totdat je in totaal 20 hebt voor deze trofee.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Call Of Duty Modern Warfare II 2022. Happy Hunting!

Check ook onze andere Trofee Guides & Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelA Plague Tale Requiem Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelNew Tales from the Borderlands – Alle Eindes Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here