Call Of Duty Black Ops Cold War: Die Maschine Easter Egg Guide

Welkom bij de volledige easter egg guide voor de Die Maschine kaart in Call of Duty Black Ops: Cold War, die je zal belonen met de Seal The Deal trofee en een Dark Ops visitekaartje! In vergelijking met de vorige zombies-aflevering is het paasei van dit jaar niet te complex of moeilijk en je zou dit relatief snel moeten kunnen doen met deze walkthrough.

Stap 0 – Uitrusting

Voordat we beginnen, zullen we het hebben over setup en load-out! Aangezien de Call of Duty dit jaar ons in staat stelt elk wapen met ons mee te nemen in de wedstrijd, moeten we daar optimaal gebruik van maken. Anders dan dat, helpt het als je voordelen en vaardigheden al hebt geüpgraded voordat je echt probeert dit paasei te voltooien, vooral als je solo speelt. Hier zijn twee uitrustingen die behoorlijk behoorlijk zijn als je hiervoor gaat, maar je kunt natuurlijk alles gebruiken wat je maar wilt!

Solo

 • Stoner LMG – op zijn minst geüpgraded naar Uncommon, legendarisch als je genoeg berging hebt en op zijn minst dubbel verpakt
 • DIE Electrobot – werkt erg goed tegen gespleten Megatons en grote hordes zombies
 • Aether Shroud – maak jezelf onzichtbaar wanneer dat nodig is, zoals een teamgenoot nieuw leven inblazen of overleven
 • Alle 6 voordelen, maar in ieder geval Jugger-Nog, Speed ​​Cola, Stamin-Up en Quick Revive als laatste, dus het zal de minst belangrijke van de 4 zijn om te verliezen.
 • Armor – tenminste geüpgraded naar Legendary, Epic als je het kunt betalen
 • 5x frag granaten – om snel een verbijsterde groep zombies te doden
 • 5x verdovingsgranaten – om elke horde snel te immobiliseren
 • Vuurboog – als je ondersteuningswapen om snel grote groepen zombies te verbranden

Co-op

 • 3x Gallo SA 12 en de Stoner LMG – dezelfde upgrades als voorheen, ook mogelijk om 4 Gallo’s te nemen, maar met één speler zodat hij kan zorgen voor situaties in het middensegment
 • Alle 4 DIE upgrades
 • 2x Aether Shroud en 2x Healing Aura – voor noodopwekkingen en genezingen
 • Alle 6 voordelen, maar in ieder geval Jugger-Nog, Speed ​​Cola, Stamin-Up en Quick Revive als laatste, dus het zal de minst belangrijke van de 4 zijn om te verliezen.
 • Armor – tenminste geüpgraded naar Legendary, Epic als je het kunt betalen
 • 5x frag granaten – om snel een verbijsterde groep zombies te doden
 • 5x verdovingsgranaten – om snel een horde te immobiliseren (één speler moet ook cimbaalapen nemen, maar aangezien ze duur zijn, heb je er niet te veel)
 • 2x sentry turrets en 2x fire bows – om neer te zetten tijdens het baasgevecht en om grote groepen op te ruimen in noodgevallen

Stap 1 – Schakel de stroom en de Pack-a-Punch-machine in

De game laat je precies zien waar je heen moet om die dingen te vinden, dus volg gewoon de witte doelmarkeringen. Je moet genoeg deuren openen om in de bunker te komen, de stroomschakelaar omdraaien, beide stroomborden inschakelen, je weg banen naar de teleport door het vliegtuig of in het vijvergebied, het onderdeel oppakken en de machine in elkaar zetten. De waypoints maken deze stap erg gemakkelijk.

Stap 2 – Bouw de Aetherscope

Met de Aetherscope kun je de anomalieën zien die deel uitmaken van sommige toekomstige stappen, dus het is je allereerste daadwerkelijke stap van het paasei om het te bouwen. Het bestaat uit 3 delen die altijd op dezelfde posities te vinden zijn, maar in een willekeurige volgorde, aangezien er maar één tegelijk spawnt. Je moet de Dark Aether binnengaan via het portaal direct naast de Elemental Pop perk-machine om de onderdelen te zien, maar wees voorzichtig, want er zullen een paar pesthonden spawnen elke keer dat je er een oppakt. Als het portaal naast de Elemental Pop-machine niet is uitgezet, ga dan het dak van Nacht der Untoten op en zoek daar naar een portaal. Als je eenmaal een onderdeel hebt verzameld, zal het volgende onmiddellijk spawnen.

Deel #1: 
Dit is te vinden op de middelste trap in de deeltjesversnellerkamer, direct bij het portaal en de wapen- en upgrade-machine.

Deel # 2: 
Zittend bovenop het vliegtuigwrak, in het gebied van de crashlocatie.

Deel # 3:  
In het paaigebied (tuin) in de ruimte direct onder de trap bij de werkbank.

Nadat alle onderdelen zijn verzameld, kan de aetherscope worden gebouwd bij de werkbank in het midden van de deeltjesversnellerruimte

OPMERKING: elke keer dat je tijdens een stap van het paasei via een portaal naar de Dark Aether moet teleporteren, heb je daar maar een beperkte tijd. Als je faalt en de tijd opraakt terwijl je daar bent, moet je wachten tot de portals weer respawnen, maar maak je geen zorgen, ze blijven op dezelfde plek totdat de stap is voltooid, waardoor het onmogelijk wordt om mis een portaal.

Stap 3 – Verzamel het gratis wonderwapen

Dit is geen verplichte stap, aangezien de Decompressive Isotopic Estrangement machine (DIE) ook kan worden verkregen uit de mystery box, maar als je dit eenvoudige en korte mini-paasei voltooit, krijg je er een gratis en bespaar je waarschijnlijk wat tijd!

Stap 1:  
Versla de eerste Megaton-vijand die spawnt (giftige goliath-vijand). De eerste spawnt tussen ronde 6-10. 
Hier is een afbeelding hoe hij eruit ziet:

Zorg ervoor dat je de eerste Megaton naar het vijvergebied krijgt om een ​​schot op de boom met de schimmel af te vuren, wat deel zal uitmaken van een latere stap. Raadpleeg stap 4.3 voor meer informatie.

Stap 2:  
De Megaton wordt in twee helften gesplitst. Versla beide helften en de 2e helft laat een gele keycard op de grond vallen. 
Raap het op.

Stap 3:  
Ga naar het Weapons Lab (een van de twee paden die naar de kamer leiden waar je de stroom aanzet). U kunt de gebiedsnaam in de linkerbovenhoek zien. In het Wapenlab staat een machine met gebroken glas in de hoek. Zie onderstaande afbeeldingen. Communiceer ermee om de Keycard af te geven. Hierdoor wordt een plank geopend waarin de DIE Remote Control (geel item) te zien is. Pak dat op.

Stap 4:  
Ga terug naar het gebied “Woonkamer” (zie gebiedsnaam linksboven in het scherm). Het is op de begane grond van het gebouw waar je begint. In een van de muren kun je de DIE Remote Control plaatsen door je vierkantje vast te houden. De muur is hieronder rood omcirkeld. Als je er dichtbij staat, zie je een knopprompt onderaan het scherm “DIE Zet op afstand aan”.

Stap 5:  
Hierdoor wordt een val in dezelfde kamer geactiveerd (een sterke wind zuigt vijanden aan). Laat deze val 20 zombies doden. Het kost geen geld om te activeren, maar er is een korte cooldown op. Je hoeft niet in één keer 20 valstrikmoorden te plegen. Nadat de val op is, activeer je hem gewoon opnieuw (via hetzelfde interactiepunt als hierboven weergegeven in stap 4). Het wordt aanbevolen om een ​​grote horde zombies buiten in de tuin te verzamelen, dan naar binnen te lopen, snel de val te activeren, door de windval te lopen (doodt je niet, maar trekt een beetje gezondheid af), kijk hoe de zombies worden gedood door de val. Na 20 valstrikdoden gaat de deur naar de kamer waar je de DIE Remote hebt geplaatst open. Het wonderwapen “DIE Machine” zal in deze kamer zijn, raap het op om de trofee te ontgrendelen. Dit wapen is erg overweldigd, het heeft oneindige munitie (opladen met L2) en kan een explosie schieten die elke vijand onmiddellijk doodt (schiet explosie met R2).

Stap 4 – Verkrijg de 4 wonderwapenupgrades

Deze upgrades voor het wonderwapen kunnen in willekeurige volgorde worden verkregen en ze kunnen allemaal tegelijkertijd worden uitgevoerd, dus je moet er zo snel mogelijk aan beginnen te werken.

Stap 4.1 – Elektrische upgrade

Voor deze upgrade moet je het portaal onder de trap in de deeltjesversnellerkamer gebruiken om naar de Dark Aether te gaan, waar je de energie van 3 geel gloeiende kristallen met de DIE moet vinden en afvoeren en deze vervolgens in het wapen moet schieten doos van de elektrische DIE. Je moet elke energie een voor een deponeren, dus je zult waarschijnlijk twee keer moeten teleporteren om dit voor elkaar te krijgen.

De 3 locaties zijn:

Locatie # 1: 
Bovenop het Nacht der Untoten gebouw, naast de all perks machine.

Locatie # 2: 
links van Jugger-Nog, rechts bij de tunnelingang in het gebied van de crashsite.

Locatie # 3: 
Dicht bij de tunnelingang bij de mystery box-locatie in het vijvergebied.

Zodra alle 3 de energieën in de wapendoos zijn geschoten, kan de upgrade worden opgepakt. Zorg ervoor dat u op de gloeilampen die uit de doos steken, richt wanneer u de energie erop afvuurt.

Stap 4.2 – Nova-gasupgrade

Baan je een weg naar de top van het Nacht der Untoten-gebouw en gebruik de DIE om de gouden gasfles op de plank net buiten je bereik op te zuigen.

Het zal naar je toe vliegen en je moet nu naar het benzinestation naast Deadshot Daiquiri gaan en communiceren met het station. Je moet nu direct naast het station een plaaghond doden en het gas wordt erdoor opgezogen.

Pak de bus op, plaats deze bovenop de wapenkist direct naast het vliegtuigwrak in het gebied van de crashlocatie en schiet erop met een willekeurig wapen om de kist open te blazen.

Stap 4.3 – Ice-upgrade

De eerste stap van de Ice-upgrade kan lang voor elke andere easter egg-stap worden voltooid, omdat je alleen een Megaton nodig hebt om in de vijver te spawnen en de boom met de schimmel erop te schieten. Nadat het met succes is geraakt, zal het helder paars gloeien.

Ga nu weer naar het dak van Nacht der Untoten en beschiet de houten kist met de lege fles erin met de DIE. Pak de kolf op in het bond-gebied en plaats deze onder de schimmel uit stap 1 en wacht tot hij gevuld is.

Nadat er ongeveer 2 minuten zijn verstreken, pak je de fles en breng je deze naar de wapendoos naast Speed ​​Cola en gebruik je deze om je upgrade te ontvangen.

Stap 4.4 – Fire-upgrade

Voor de vierde en laatste upgrade moet je wachten tot er een ander portaal komt, deze keer bevindt het zich in het midden van het vijvergebied, naast de boom van de Ice-upgrade.

Ga door het portaal en ga naar de Aether-teleporter bij de crashsite. Er is een kleine metalen doos met een lont erin, die voorheen door het vliegtuig werd afgedekt. Schiet op de kist, pak de lont en stop deze in het laserstation met de wapenkist naast Deadshot Daiquiri.

Nu voor stap 2, hoeft u alleen maar naar de vrachtwagen in het vijvergebied te gaan en met de kist op de vrachtwagen te communiceren. Dit was je vierde en laatste upgrade en nu kunnen we eindelijk doorgaan naar de daadwerkelijke easter egg-stappen.

Stap 5 – Verkrijg het computerwachtwoord van Dr. Vogel

Om deze reeks met Dr. Vogel’s geest te starten, moet je eerst interactie hebben met het Dark Aether-portaal in de medische baai.

Als je eenmaal in de Dark Aether bent, ga je naar de tafel in het kantoor met de computer erop, Dr. Vogel’s dagboek bevindt zich aan de linkerkant.

Nu moet je het dagboek aan de geest overhandigen zodat hij ze je kan voorlezen, maar je bent niet gedwongen om naar de hele monoloog te luisteren, je kunt gewoon de tweede en dan de derde spoken activeren en wachten op de Dark Aether-reeks beëindigen. Hier zijn alle 3 spooklocaties die op volgorde geactiveerd moeten worden:

Geest # 1:  
In de medische afdeling, direct onder het kantoor van Dr. Vogel in de hoek.

Geest # 2: 
In de beloningskamer aan de rechterkant bij de muur.

Geest # 3: 
Voor de werkbank waar je de Aetherscope hebt gebouwd.

Zodra deze reeks is beëindigd, hoeft u alleen maar te communiceren met de computer en wordt de testkamer in de medische ruimte ingeschakeld.

Stap 6 – Beschiet de testkamer met alle 4 DIE Varianten

Om de testkamer te activeren, moet je de 4 zekeringen beschieten die aan elke kant van de testkamer uitsteken met de respectievelijke variant van de geüpgradede DIE. Om dat te doen, ga je gewoon op dezelfde plek staan ​​die hierboven is weergegeven, in de Medical Bay bij de Speed ​​Cola-perkmachine. De zekeringen zijn als volgt:

DIE Thermophaisc (brand upgrade) – het is de rode lont die zich het dichtst bij de Speed ​​Cola-machine bevindt

DIE Electrobot (electro upgrade) – de gele cirkel op de foto

DIE Cryo-Emitter (upgrade bevriezen) – de blauwe cirkel

DIE Nova-5 (Nova gas upgrade) – de groene cirkel

Stap 7 – Verkrijg de Aether Wrench

Communiceer met het portaal dat nu in de medische baai is verschenen om een ​​andere anomalie te produceren in hetzelfde gebied waar je naartoe moet. Nadat je de twee Sovjetgeesten hebt getriggerd die over de Decontaminatieagent praten, eindigt de Dark Aether-reeks en kun je de Aether-moersleutel vinden op de plek waar de geesten spraken en waar je interactie had met de anomalie.

Stap 8 – Repareer de kamer met het decontaminatiemiddel

Nu je de Aether-moersleutel hebt, kun je deze gebruiken om op de tank te slaan die in het startgebied (tuin) staat en er een zombie uit te spawnen.

Schiet die zombie in het hoofd en plak dan een semtex-granaat op het luik van de tank, waardoor hij een schot zal afvuren en de tak van een boom zal omverwerpen.

Op die tak rustte de Decontaminatieagent die nu vlak voor het vliegtuigwrak in het gebied van de crashlocatie te vinden is.

Pak de bal op en breng hem naar de elektriciteitskast in de medische ruimte, precies waar de geesten van de vorige stap aan het praten waren.

Stap 9 – Zuig beide helften van een gespleten Megaton op

De testkamer is nu volledig ingeschakeld en het enige wat ontbreekt is de proefpersoon, in dit geval de twee helften van een Megaton. Je hoeft ze alleen maar onder de kamer door te lopen en ze worden een voor een naar binnen gezogen. Als ze allebei binnen zijn, moet je naar het kantoor van Dr. Vogel gaan en met zijn computer communiceren om de procedure te starten. Als je in coöp speelt, moet elke speler tegelijkertijd in die kamer zijn en interactie hebben met de computer.

Stap 10 – Activeer de laatste anomalie

Ga naar het “Living Room” -gedeelte van het Nacht der Untoten-gebouw en activeer de laatste anomalie.

Dit heeft ervoor gezorgd dat de geest van Orlov is uitgezet in het Omega Outpost-gebied (een andere kamer in het Nacht der Untoten-huis) in de hoek. Nadat zijn monoloog is afgelopen, ligt er een foto van zijn familie op de tafel in die hoek en als iemand in het spel ermee communiceert, word je naar het baasgevecht geteleporteerd, dus zorg ervoor dat je je er eerst op voorbereidt.

Stap 11 – Baasgevecht

Als je eenmaal bent geteleporteerd naar de afgesloten deeltjesversnellerkamer, is het jouw taak om Olov te verdedigen terwijl hij de kloof sluit. Regelmatige zombies en veel Megatons zullen spawnen en je zult je uitrusting verstandig moeten gebruiken. Als de vijanden hem niet onderbreken, zal hij de kloof veel sneller herstellen, maar je hoeft je niet al te veel zorgen te maken dat hij daadwerkelijk schade oploopt, de zombies vertragen hem gewoon. Dit hele deel duurt ongeveer 5-10 minuten en er is niets speciaals aan behalve het doden van zombies en het min of meer verdedigen van Olov. Wanneer je wat munitie nodig hebt, zorg er dan voor dat je de tweede helft van een Megaton doodt en de munitie oppakt die ze laten vallen. Zodra hij de laatste doorbraak heeft hersteld, stoppen de zombies met spawnen en moet je je voorbereiden op de laatste stap!

Stap 12 – Kom op! Ga naar de choppa ‘!

Dit is het, het is nu of nooit! Als je deze stap niet haalt, is het allemaal voorbij en krijg je de Seal The Deal-trofee / prestatie niet. Je moet het deeltjesversnellergebied verlaten via de linkerdeur, die naar het wapenlab leidt (Deadshot Daiquiri is hier) en spring naar waar de extraatjesmachine is, bij de hangende bom. Gedurende dit hele gedeelte kun je niet tegen de blauwe lichtstralen lopen, omdat ze je zullen doden en je je extractiehakselaar zullen missen!

Nu je hier beneden bent, neem je de trap recht voor je, vlakbij de gasfles van de Nova 5 gas upgrade.

Klim over de reling en ga terug naar de uitgang van de faciliteit in de controlekamer, ga de trap op en ga naar rechts.

Vermijd de straal naar links en begeef je naar buiten naar de crashlocatie.

Ga naar rechts het vijvergebied in, maar wees hier voorzichtig aangezien de balken vrij dicht bij elkaar staan, dit is je laatste obstakel!

Als u zich nu in het vijvergebied bevindt, heeft u het in principe gedaan. Ren voorbij de Quick Revive machine en houd je vierkantje vast wanneer de helikopter laag vliegt en je wordt geëxtraheerd. Gefeliciteerd, je hebt Die Maschine Easter Egg met succes voltooid in COD Black Ops Cold War Zombies. Als beloning verdien je de Seal the Deal Trofee en een Dark Ops Calling Card.

Call Of Duty Black Ops Cold War Trofee Roadmap

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelCall Of Duty Cold War: Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here